Karácsonyra jönnek az 1 TB-os merevlemezek
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó, de miért jó ez 1 db HDD-vel, többõl is ki lehet hozni, ha betojik, ugranak az adatok. Egyébként áruljátok már el, minek 500 giga, mit csináltok? 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Már 3 éve csak egy 80 gigáson élek, mostanra jutottam odáig, hogy kevés. 😄
Nekem meg sorra mennek tönkre a lemezeim, szal kezdem azt hinni, hogy kell venni pár darab néhánygigás cuccot, amire kiírja az ember az adatait, aztán satás bomilrackben lehet õket cserélgetni...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Igazság szerint 120-200 GB-os winyók kisebb kockázatot jelent mint 500-1024 GB-os (túlmelegedés, adatveszteség). Fõleg a merõleges rögzítésû, új technológiáknál érdemes várni, hogy gyerekhibáit kijavítsák.
USB-s mobilrack-be betehetsz akárhány winyót cserélve. Így más gépekre is rá lehet tenni gyorsan.
Nekem otthon 2x120GB és 2x80GB
USB-s mobilrack-be betehetsz akárhány winyót cserélve. Így más gépekre is rá lehet tenni gyorsan.
Nekem otthon 2x120GB és 2x80GB
"ekkora adatmennyiségnek a gépen való egyidejû tárolása otthoni körülmények között _ma_ még értelmetlen"
Még nincs egy éve, hogy bõvítettem a háttértára(i)mat 200-ról 520 gigára, de már ezt is nagyon szûkösnek érzem. (pedig nem vagyok nagy letöltõ és írom is ki az adatokat)
Egyszerûen nincs akkora vinyókapacitás, ami sok lenne. Ezt már szinte törvénybe lehetne foglalni. 😊
Még nincs egy éve, hogy bõvítettem a háttértára(i)mat 200-ról 520 gigára, de már ezt is nagyon szûkösnek érzem. (pedig nem vagyok nagy letöltõ és írom is ki az adatokat)
Egyszerûen nincs akkora vinyókapacitás, ami sok lenne. Ezt már szinte törvénybe lehetne foglalni. 😊
Ha azt nézzük, hogy 1 db videókazetta olyan 25 Mb-ot foglal, van 20-30 darab kazetta, ami jó lenne ha meglenne ilyen formátumban, és még van egy 200 GB-os gyûjteményem, akkor könnyen ki lehet számolni, hogy van értelme a nagy HDD-nek még egy tök átlagos otthoni felhasználás mellett is. Sõt, ha HD videóval foglalkoznék, akkor még több hely kellene. Így meg csak síma egyszerû családi felvételeket vágok, stb. Igazából majd akkor lenne elég egy kisebb meghajtó, hogyha végre megjelenne elérhetõ áron a BD, és akkor a kazettákat tömörítetlenül lehetne archiválni.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Majd egyszer te is felnõsz 😊
Ekkora kapacitásnak maximum szerverekben való mûködtetésnek van értelme.
Sokkal több értelmét látom otthonra több kisebb, mint egy nagy HDD alkalmazásának. Ugyanis nem mindegy, hogyha egy HDD meghibásodik, akkor egybõl 1 TB-nak van kakukk, vagy csak jóval kevesebbnek.
Normális esetben az ember a cuccait úgyis kiírja DVD-re (vagy egyébre), tehát a tároló kapacitás megoldott, ekkora adatmennyiségnek a gépen való egyidejû tárolása otthoni körülmények között _ma_ még értelmetlen. Persze gondolom, hogy ha megjelenik, akkor nem az otthoni felhasználók fognak érte sorbaállni (itthon), hanem a nagyobb cégek, akik nagy mennyiségû adattal dolgoznak, mint pl. szolgáltatók, mobiltelefontársaságok, pár állami cég, kutatóintézetek, stb.
Sokkal több értelmét látom otthonra több kisebb, mint egy nagy HDD alkalmazásának. Ugyanis nem mindegy, hogyha egy HDD meghibásodik, akkor egybõl 1 TB-nak van kakukk, vagy csak jóval kevesebbnek.
Normális esetben az ember a cuccait úgyis kiírja DVD-re (vagy egyébre), tehát a tároló kapacitás megoldott, ekkora adatmennyiségnek a gépen való egyidejû tárolása otthoni körülmények között _ma_ még értelmetlen. Persze gondolom, hogy ha megjelenik, akkor nem az otthoni felhasználók fognak érte sorbaállni (itthon), hanem a nagyobb cégek, akik nagy mennyiségû adattal dolgoznak, mint pl. szolgáltatók, mobiltelefontársaságok, pár állami cég, kutatóintézetek, stb.
Azt te csak hiszed😊 legalábbis nem nálam---
...+.
igazság szerint az itthon lévõ vinyókapacitás fél TB-je sincs kihasználva "értelmesen", de mindenesetre jóhír.
" magad a hibás darabok aránya ", akkor az ára is hasonlóképp fog alakulni :C
" magad a hibás darabok aránya ", akkor az ára is hasonlóképp fog alakulni :C
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
← ElőzőOldal 2 / 2