Végetért a 2006-os Sziget fesztivál

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kl

8 éve lassan
x

V Domino
[url=]hhz

R.I.P. White Europe

sf

de kár
gdfg

Vass Gábor
lol

cfyx

te igen. lol lol
,k

tommygear
az vagy jaa
Vass Gábor
bunkó vagy?

gds

Vass Gábor
Király

PLUSTEK OpticFilm 7200i SE szkenner

tomi890125
http://www.break.com/index/funny-scooter-crash-ends-in-faceplant.html

The Only One!

Pheaper
nagyon fasza volt <#eljen>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

[/parazs]
szlörcságvüádzs
gecik

American beer is like making love in a canoe. Fucking close to water. Monty Python

eörgs
üzs

erö

hálistennek ugyis szar zenéket nyomtak
lalakov
Meg van az sarcolva minden oldalról(nekem is van rálátásom:) ), a sziget szervezõje az persze más tészta.
Ha neked az az igényed ,hogy vizezett sört igyál akkor nosza,erre mondtam hogy igénytelenség.Csak némi ész kéne hozzá,hogy átgondold másutt ezért jóval jobbat és kiszolgálva kapod.
Lalakov ne sajnáld a bolt tulajt jól lakik az(már csak azért is jól tudom,mert ismertem közelebbrõl jó pár vendéglátóst és ami a háttérben zajlik),de egyébként a sziget szervezõre gondoltam. Meg ugye a Szigeten a váltási árfolyam ,bár még annyira durva nem volt,de azért sokat elárul az egészrõl.
lalakov
"De a tulaj jól lakott egész évre:D." Szerinted nem kellett fizetnie azért, hogy ott árulhatott??
Örülök, hogy a cikk végére mégiscsak egy pozitív élmény lett a Sziget, az évi 350.000 látogatót látva, sokan vannak ezzel így.
Korábban nekem is kezdtek bajaim lenni a Szigettel, aztán kimentem pár külföldi bulira, és rájöttem hogy a Sziget Európa egyik LEGJOBB fesztiválja!!! Régen nem értékeltem micsoda kincs, hogy egy fõváros közepén van egy fesztivál, aminek hatalmas alapterülete, és elképesztõen színes felhozatala van.
A belépõ ára még mindig nem sok, sehol máshol a világon nem látsz ennyiért Radiohead-et vagy Prodigy-t nézni. Csak azért nem hívnak nagyobb neveket (U2, RHCP), mert a jegyárból nem jönne vissza a gázsi, kb. 12-15e napijegy mellett érné meg... Nyugaton ennyibe kerül egy fesztiválnap...
A sör normál volt (bocs Pesten majdhogynem a koliban ennyi és szeretem a Drehert), a kaja drága (bár a zöldséges hot-dog jól meg volt pakolva).

Szóval én mindenkinek még sok Szigetet kívánok!!!
Találkozunk jövõre!
Honnan tudod, hogy nem szeretjük ezt a stílust?;)

Amúgy szerintem a 30k belépõre igenis drága, magyar árakhoz képest, a külföldieknek viszont egészen megéri.. (4 napos Novarock Ausztriában volt 27e nyár elején)

Lool!
ÉRdekes cikk.Ez számítható volt,ahogy a dolgokat látom ez a sejhetõ rablás volt.
Azért az erõsen túlzás,hogy a Sziget olcsó.A belépõjegy olcsó,de utána szabadrablás megy.
fflx:Gondolkztál már azon ,hogy azért a pénzért amit ott kifizettél egy sörért ,másutt pincér hozza ki neked a rendes sört és nem ezt a vizezett pisit?
Aki igénytelen, annak ez a szar nem drága.:D
De a tulaj jól lakott egész évre:D.
a Gamma Ray konci volt a legjobb, kár, hogy nem szeretitek ezt a stílust, nagyon kellemes, vidám zene. amúgy nekem az esti túl nagy tömeg és az igen erõs majális-hangulat nem nagyon tetszett, de örülök, hogy van nekünk magyaroknak egy Sziget Fesztiválunk, amire minden hibája ellenére büszkék lehetünk-habár nekem Gerendai úr és a bagázsa nem túl szimpatikus

Blackmail the Universe

VRSDM
én teljes mértékben megvagyok elégedve a sziget egyenese pozitiv irányba való tempós feltörésével... /bár a WAN2 megtalálása nekemis gondot okozott néha/

apróbb dolgot nem tetszettek pl. pont a WAN2-ba hogy nemvolt semmi szellõzés NEO alatt már könnyezett a szemem a dohányfüsttöl, amikor meg tüsszenteni akartam és nagylevegõt vettem elõbb még köhögtem 5öt merthogy semmi zoxigén nemvolt...

bár ezek apróságok, és az ára tényleg nem DRÁGA azért amit nyujt...

u dont have to listen anybody else but me

gondolkodtal mar azon, hogy lehet nem a sziget a draga, hanem iszonyat keveset keresel?

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Szerintem Prodigy szörnyen halk volt. Elég érzékeny a fülem a hangosra, de azért kicsit reméltem, hogy dobhártyaszaggató élmény lesz.. erre a keverõpult mellett lazán lehetett beszélgetni koncert közben:(

dirty dogg
a sziget hivatalos taxi-ja a c*ty volt, amik bent sorakoztak a bejáratnál. nekik FIX áron kellett dolgozni. ha kint beült az ember egy taxi-ba, az járhatott úgy, h 1. beül egy hiéna mellé, akik simán elviszik az embert a west*ndtõl a parlamentig 7200ért (ez tény, megtörtént), 2. a leintett taxi mindig sokkal drágább, teljesen mind1, hogy milyen.
félreértés ne essék, utálom a taxisokat.
The Prodigy: a koncert naggyon jó volt. szerintem. bár azt nem tudtam megérteni, h miért nem lehet függõlegesen ugrálni...így a koncert 5. percében, már nme tudtam, hogy vajon van-e még rajtam gatya.
az anima két "mc"-je szerintem konkrétan szörnyû volt. remélem hamar kirakják õket.

sajnos az utolsó nap utolsó pár órájában többször tapasztaltam, hogy a kedves rendezõk - nem a holt embert a tömegbõl kibányászó in-k*l-os, hanem a lúzer, akinek csak azért volt nagy az arca, mert a nyakában volt, h rendezõ - szóval jó nagy sutyerák ok voltak.
remélem jövõre jobban megválogatják, h kinek adnak olyan bilétát.

If it ain\'t broken, don\'t fix it.

Vorpal
Nah - ha anyu nem adott, akkor félhavi fizetésem bánta,(

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

Hali. Én fõztem az egyik kajáldának. Megetettem napi 2500 fiatalt. Ízlett a lecsóm? tibcsi

oltibo

MrPrise
Eh, nem is tudtam hogy itt lesz a Prodigy is :-(

jah, és sajnálhatja aki nem volt...

hatalmas buliii volt a szigeten...
aztaa, ami prodigy-n volt, meg sztem anima is jóó volt...
aztán meg party aréna, silent disco, meg a többi..
nagyon nagy buli volt

rájöttem, hogy a sziget nem nekem való. :) ez a nap is eljött :(
Nappal csúcsforgalomban 3200 volt az út este szinte senki az utakon és 7500-ért vitt haza....
Anima nekem nagyon bejött. És ja sokkat változott hogy kik járnak a szigetre. Pár évvel ezelõtt punk, metál rajongók sokkal többen voltak. Bár mostanában még õk is sokkal kultúráltabbak voltak.

A hajnali hazautazáson is lehetne változtatni még szerintem. Szörnyû volt. Ja és taxisok akik kint vártak +100-150% felárral dolgoztak. Gratula és még nekik esik rosszul ha külföldön azt írják itthon kirabolják õket....
dreher az magyar sör :)
http://www.dreherrt.hu/portal/index.php?id=3&mid=0&kid=42

szacsi

:-O http://www.ashes.hu O-:

"Viszont még jobban nem esett volna"
Céép magyar mondat ehehhehe<#mf1><#taps><#nevetes2>

Dying Soul
Jó cikk, érdekes lenne egy más szemszögbõl is olvasni a szigetrõl. :)

szacsi
jó cikk, még ha nem is való ide

:-O http://www.ashes.hu O-:

az a baj, h nem volt magyar sör, csak külföldi, ami persze drágább is.... pedig a soproni is nagyon jó anyag ám, nem tudom, miért bojkottálják sok helyen...

egyébként sztem kellemes cikk, nem kell fikázni. csak kár, h nem voltam szigeten idén:|

Oldal 1 / 2Következő →