59
-
lyzu #18 hatalmas buliii volt a szigeten...
aztaa, ami prodigy-n volt, meg sztem anima is jóó volt...
aztán meg party aréna, silent disco, meg a többi..
nagyon nagy buli volt -
Cruzifix #17 rájöttem, hogy a sziget nem nekem való. :) ez a nap is eljött :( -
sathinel #16 Nappal csúcsforgalomban 3200 volt az út este szinte senki az utakon és 7500-ért vitt haza.... -
sathinel #15 Anima nekem nagyon bejött. És ja sokkat változott hogy kik járnak a szigetre. Pár évvel ezelőtt punk, metál rajongók sokkal többen voltak. Bár mostanában még ők is sokkal kultúráltabbak voltak.
A hajnali hazautazáson is lehetne változtatni még szerintem. Szörnyű volt. Ja és taxisok akik kint vártak +100-150% felárral dolgoztak. Gratula és még nekik esik rosszul ha külföldön azt írják itthon kirabolják őket.... -
aDannyBoy #14 dreher az magyar sör :)
http://www.dreherrt.hu/portal/index.php?id=3&mid=0&kid=42 -
#13 itt egy pelda. -
Hegyikecske #12 "Viszont még jobban nem esett volna"
Céép magyar mondat ehehhehe -
#11 Jó cikk, érdekes lenne egy más szemszögből is olvasni a szigetről. :) -
#10 jó cikk, még ha nem is való ide -
mrgenya #9 az a baj, h nem volt magyar sör, csak külföldi, ami persze drágább is.... pedig a soproni is nagyon jó anyag ám, nem tudom, miért bojkottálják sok helyen...
egyébként sztem kellemes cikk, nem kell fikázni. csak kár, h nem voltam szigeten idén:| -
#8 Talan utalja nem gondolod? :P -
winnie #7 miért baj az autósnak? tök lazán ki lehetett érni és parkolót is lehetett találni az 5-10 perces körzetben. sima ügy volt. -
#6 pilsnerrel mi a baja a kedves cikkírónak, nemértem -
Cat #5 sokaknak sajnos nem az :( én is hívtam egy ismerösömet, és erre hivatkozva közölte hogy nem az ő világa. -
Morden23 #4 "Aki arra készül, hogy itt csak punkokat és rockereket lát, az téved."
Ez ám a nagy felfedezés. -
#3 volt más csapolt sör a Dreheren kívül (pl.: Gösser, Heineken)
ennyit tudok hozzáfűzni :| -
#2 nem több, mint más fesztivál. -
#1 ez ám a hír