Nevét félti a Google
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kuka, Freon, hmmm több nem jut eszembe.
rand
1, a világ elsõ mûködõ képes fénymásolóját a II. vh elõtt Németo-ban csinálták és gyártották DEVELOP márkanév alatt, (ma már a cég csak Minolta klónokat gyárt)
2, A XEROX a fénymásolást mint xerorafikus eljárást az usa-ban a háború után szabadalmaztatta.
Mindenki vonja le a következtetés ha akarja.
A márkanévtõl pedig én is félnék, akármelyik marketinges meglássa, hogy ha egy márkanévbõl, akármilyen speciális is, ha elköznapiasodik nem csak magára a márkára fog utalni. Például évekkel ezelõtt egy ismerõsöm ha letöltött bárhonnan bármit, õ azt "lenapszterezi".
Nem azt mondtam hogy nem ismerem, csak nem tartom olyan kaliberû cégnek az irodatechnika terén mint mondjuk a HP vagy az Epson. Ettõl még lehet hogy sokkal jelentõsebb, ez szigorúan saját vélemény. Amúgy milyen alapfogalmakkal nem vagyok tisztában?
Nem, ha egy kezdõ leül az internet elé, akkor teleszpemmel egy fórumot vagy felmegy egy DC hubra vagy chatszobába nyavajogni, és akkor a többiek jönnek a google a te barátod típusú segítséggel :)
A legelsõ grafikus felhasználói felület meg tényleg a Xeroxhoz fûzõdik, néhány unatkozó fiatal a cégnél a 70-es években csinált egy számítógépet, aminek nem fekvõ, hanem álló volt a monitora, és igazi GUI volt rajta. De a cég vezetése nem látott benne fantáziát, és ezért asszem az Apple-nek eladták. Ez volt az évezred legrosszabb üzlete :) Az elsõ IBM PC-t meg azért csinálták olyanra, amilyen, mert a cégvezetés csak arra adott pént szintén néhány fiatal fejlesztõnek. A vezetés nem látott benne fantáziát, ezért csak olyan gépet csinálhattak, amit boltban kapható alkatrészekbõl össze tudnak állítani. Ezt az egyik fejlesztõ nyilatkozta 20 évvel késõbb.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
VIP ide vagy oda, kitiltalak egy hétre :)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
hiába na fáradt vagyok,rohadt korán keltem,én kérek elénézést stb,stb<#zavart1>#zavart1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kossúth Rádió.
Híreket mondunk.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyébként én inkább a céggel értek egyet. Persze, örülnék , hogy ennyire beleivódott az emberek agyába a cégem neve, de mérlegelni kell.
R Ö R G E
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
tudod te hogy mekkora hülyeséget írtál...
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/
A "guglizás" ugyanolyan mint hogy sokan "stihlfûrész"-nek hívják a láncfûrészt, meg "flex"-nek azt a vágógépet.
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tûnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.