Miért nem tudunk elaludni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
lefekvés elõtt lemegyek fekvõtámaszállásba, és addig így vagyok amig össze nem esek. aztán felmászok az ágyra éás egykét perc alatt elalszom😊
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
tudok 1 jó recepetet: kb 3 kor lefekszel 8kor felkelsz,szarhulla leszel reggel, de kikell birjad estig, ne otthon ülj mert akkor nincs megállás elfogsz aludni, valami tevékenységet kell keríteni, fizikai munka nemtúljó, mert teljesitõ képességet a nulla alatt fog súrolódni ,aza a lényeg ne aludj vissza , 10kor lefekszel és menõ leszel. a következõ napon meg fizikai munka mint állat, fussál , nemtudom amivel nagyon kifárasztod magad, és este simán kifogsz dõlni mint a fába belevágott villám. én 8kor kelek most, igaz mosottszar leszek ,de vissza kell szokjak mert jönnek megint versenyek..
azthittem ebbena topikban lesz valami másik módszer, gondolkodtam altatón is már 😄 9kor beveszem azt jó 😄..
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de csak úgy a semmibõl, egyszerûen felpattan a szemem és kész, megszakad az álom. ilyenkor megint egy fél óra mire visszaalszok.
ráadásul csak teljes csöndben megy, ha valami halk zajt is hallok, képtelen vagyok elaludni...
pedig van, hogy már annyira álmos fáradt vagyok, hogy hányingerem van, és meg se bírok moccanni, és csak arra várok, hogy aludjak már el :\
és mostanában fennvagyok 3-ig fél 4-ig aztán csodálkozom miért vagyok kómás egész nap, reggel egy kv délben egy, így nagyjából éber tudok maradni
ja és 8-9 felé kelek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Viszont van olyan, amikor mondjuk megnézek egy horrort, na akkor eléggé nehezzen tudok elaludni utána.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
pohárral a kezemben elaludtam simán, ülve
ne aludjatok 48 órán át utána tuti menni fog😄
ezekszerint mára már mindenki tud rendesen aludni😊)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||