RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
1 lüke sokat csinál... inkább a Duke Nukem 4eva topikba számolgasd a napokat, biztos ürölni fognak neked. De mindenki tudja hogy pénteken elérhetõ lesz a játék, tehát nemtudom kinek irogatod...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

blory
2

elbasztam nem raktam választ

jaja

sumi
iden...remélem pontosan kiadják.....már várom...

még 3 nap

sumi
4

SitatiS
<#eljen>

Let the good times roll.

zsír verseny volt 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

lac coo
<#zavart1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
hát az én véleményem az hogy minden versenyautó szép, de ez a verda erõsen megingatott..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szerintem csak Mikulásra kaphatjuk meg...

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Alexease
Jo ez a visszaszamlalas, csak nem sok ertelme van😉)

Inkabb valaki valami infot szerezzen, hogy nalunk mikor jelenik meg. Eddig egy weboldalon sem lattam reklamozni, se az idejet sem az arat.
5

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

CodeRed
OFF

Na akkor te jobban jártál mint én. Én a DarkStarONE-t rendeltem meg a CD Galaxisból, majd miután kibontottam a dobozt és a lemezt szarrá volt karcolva a DVD. Betelefonáltam, hogy itt valami bibi van, majd másnap be is vittem, de nem cserélték ki. Elhajtottak azzal (szószerint idézem a "hölgyet" -Nem kell eljátszani a hattyú halálát, a DVD lejátszható. Erre megemlítettem neki, hogyha vesz egy új autót és karcos az oldala nem vinné vissza kicseréltetni? Õ aztmondta, az nem ugyanaz és többet nem foglalkozott velem, mert ez nem az Õ dolga. (hát kié? <#gun>).
na mindegy...ON

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

<#idiota><#eplus2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo

sumi
6

Istencsászár
Az nem az igazi... nincs meg a varázsa, élõben az igazi... amugy 2szer is ismétlik, reggel 7kor egybõl a futam után valamint este 8kor.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

video, DVD/HDD recorder... <#awink>

Istencsászár
off+
Vasárnap : 04:00
FIA Túraautó-világbajnokság
Makaó, futam (élõ)
on

😊 / hajnalba kelés ággrrr /

autoszimulator
ilyen korán? -.-

.: mobilize.hu :.

Off
Eurosport
LG FIA WTCC
23:30
LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG :: *,Macau . (00:15)
00:15
LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG :: *,Macau edzés (01:00)
On.

Alexease
Utobbi 1-2 evben, mar en is online vasarlok, ha tudok (online megrendel, szemelyesen kifizet, atvesz). Meg igy is 5-10%-ot lehet sporolni, ami egy "komolyabb" tetelnel mar szamit😉 Ami "megmarad", azon veszek egy jatekot😊))) Az online boltoknak is jobban megeri, hogy nem kell arukeszletet felhalmozni, raktarozni (ami naluk "inflalodik"😄), hanem naponta osszesiteni a megrendeleseket, es naponta elhozni a nagyker-bol😉
Istencsászár
Igen.

Istencsászár
Naigen, anno mikor ez elkezdett terjedni vagyis az elsõ ilyen dolgok bukkantak fel, még mindeki köztük a média is arról beszélt h jobb ez online mivel nincs kiadói díj, nyersanyag, doboz és egyéb dolgok költsége azt megkapjuk fél áron a gémeket, tehát olyan 6 ezer ftért ( ami szerintem egy reális ár lenne minden gémre )...

atenza
Ezek szerint a játék már készen van? Ha jól értettem amint megrendeled, már töltheted is a játékot, de csak 24.én aktiválhatod?

Istencsászár
Az biztos hogy néha vannak kellemelten dolgok, ez benne van a pakliban... én számítógép alkatrészeket neten rendelem meg, eddig semmi gond nemvolt ( kopp , kopp ) minden épségben megjött, nem késett, nem volt hibás, bár hozzáteszem hogy olyan cégeket nézek ki aminek több boltja van az egész országban, szal van referencia és persze amelyik a legolcsóbb^^... egyetlen bibre emlékszem, amikor a WOW-ot rendeltem meg ( Wolrd Of Warcraft ( MMORPG ) ) a CD Galaxistól azt meg is kaptam másnapra ki si fizettem a 12 ezret érte, azt mikor kiszedtem a doobozból egy 6 ezer fts havi feltöltõkártya lapult benne 😊, kicsit elnézték a dolgot vagyis aki bele rakta a dobozba... sebaj azonnal felhívtam õket, és másnapra jött vissza a futár azt ki lett cserélve a gémre...

Alexease
Nekem nem lenne az online vetellel bajom... ha fel aron adnak😉 Az 5 dollar nem nagy kedvezmeny, foleg hogy az elony csak a "megjelenes napja". A hatranya tobb: vasarlas, DVD/CD, doboz, konyv, stb.
autoszimulator
nekem azota vannak fenntartásaim, miota momo-t vettem neten, debrecenbõl szhelyre -.- 2x kellett visszaküldeni.. pff.. azota nagy dolgot neten nem veszek 😄

b-type
Hát igen.
Nálunk nem nagyon megy még ez.
Kerekbe megmondom hogy nekem sem jön be igazán...vhogy rákom tudja, de jobban szeretem ha kézzelfogható a dolog amit a kézzelfogható pénzemmel kifizetek...sõt leginkább azt szeretem ha szépen befáradok és a boltban megveszem...nem harácsolok, ennyit megteszek szivesen.
...szeretek venni (a pénzt tartogatni bûn <#idiota>)
a neten vhogy nem tudok balhézni..hiányzik a jelenlét 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

autoszimulator
igen ezt tudom, hogy egyre több játék jelenik meg a steam keretein belül is, lsd pl cod2... csak nagy bizodalmam nincs a steam iránt, a sok css miatt.. majd talán ezek feledésbe merülnek 😄
de nemtudom.. én nme merném elõre rendelni a wtcc-t.. fõleg ha beregelem steam accom alá, esetleg nem teccik, akkor a tuladás a játékon, eléggé nehézkessé válik :S sokkal jobb ha a kezedben van a bolti dobozos verzio, koronggal.. persze ha a játék jo és élvezhetõ, akkor meg jo ez mert a kiadás napján már tolhatod 😄

Istencsászár
A Steam ma már nem csak a csét jelenti, az online megvásárolható játékok központja, manapság megjelenõ gémek fele Steamról is megrendelhetõ, álltalában 4-5 dolcsival olcsóbban mint a bolti verzió, a másik elõnye hogy már a megjelenés napján játszani lehet vele...

autoszimulator
STEAM??? LOL
még jo h ez nem css feelingû only netes játék 😄

Istencsászár
Mától elõrendelhetõvé vált a játék, aki ma megveszi, az letöltheti a kódolt játék fájlokat és november 24-én, a Steam aktiválhatja és játszhat!

Alexease
Dolgoztak a videon rendesen, nem sok koze van a jatekhoz😉)) De hat a reklam-marketing mar csak ilyen😉))
lac coo
Csak ez normális felbontásban van, valamit még látni is lehet belõle 😊)))
Pl.: jó sok Vegas efektet 😊)))

Mindenhonnan ezt lehet letölteni, ezért ne menjen senki oda...
Meglepõ módon innen is. <#vigyor1>

lac coo

reménykedjünk benne

ez komoly?..
pff...te aztán nagyon tudsz...
tekintve h ma péntek van és még van #489(hsz) napunk..
következtetésként péntek lessz...
de csütörtökön mivel szülinapom lessz és beleszek állva...ezért nyugodtan kiadhatják pénteken..így majd a WTCC egészségére is iszok 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Akkor csütörtök du., este már lehet keresni a full-próba verziót... 😄

jõvõ hét péntek-re esik a kiadása

sumi
miért???zavar??

<#nemtudom><#email><#fejvakaras>

autoszimulator
demo nekem sem tetszett, de addon pályákkal azér már máshogyan ment 😄 reménykedjünk ...

Istencsászár
Lehet énis azt fogom tenni, ha olyan marad mint a demo...<#zavart2>

jólbeszélsz tesó..má megint <#eljen><#worship>

autoszimulator
nagyon várja már, h 5 perc után aztán töörlje mert ez nem árkád fos lesz 😞

Istencsászár
Mielõtt 6,5,4,3,2,1,0 lenne, most szólok hogy ne irkáld be minden nap...

sumi
7