RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Inkabb valaki valami infot szerezzen, hogy nalunk mikor jelenik meg. Eddig egy weboldalon sem lattam reklamozni, se az idejet sem az arat.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Na akkor te jobban jártál mint én. Én a DarkStarONE-t rendeltem meg a CD Galaxisból, majd miután kibontottam a dobozt és a lemezt szarrá volt karcolva a DVD. Betelefonáltam, hogy itt valami bibi van, majd másnap be is vittem, de nem cserélték ki. Elhajtottak azzal (szószerint idézem a "hölgyet" -Nem kell eljátszani a hattyú halálát, a DVD lejátszható. Erre megemlítettem neki, hogyha vesz egy új autót és karcos az oldala nem vinné vissza kicseréltetni? Õ aztmondta, az nem ugyanaz és többet nem foglalkozott velem, mert ez nem az Õ dolga. (hát kié? <#gun>#gun>).
na mindegy...ON
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vasárnap : 04:00
FIA Túraautó-világbajnokság
Makaó, futam (élõ)
on
😊 / hajnalba kelés ággrrr /
Eurosport
LG FIA WTCC
23:30
LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG :: *,Macau . (00:15)
00:15
LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG :: *,Macau edzés (01:00)
On.
.: mobilize.hu :.
Nálunk nem nagyon megy még ez.
Kerekbe megmondom hogy nekem sem jön be igazán...vhogy rákom tudja, de jobban szeretem ha kézzelfogható a dolog amit a kézzelfogható pénzemmel kifizetek...sõt leginkább azt szeretem ha szépen befáradok és a boltban megveszem...nem harácsolok, ennyit megteszek szivesen.
...szeretek venni (a pénzt tartogatni bûn <#idiota>#idiota>)
a neten vhogy nem tudok balhézni..hiányzik a jelenlét 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
de nemtudom.. én nme merném elõre rendelni a wtcc-t.. fõleg ha beregelem steam accom alá, esetleg nem teccik, akkor a tuladás a játékon, eléggé nehézkessé válik :S sokkal jobb ha a kezedben van a bolti dobozos verzio, koronggal.. persze ha a játék jo és élvezhetõ, akkor meg jo ez mert a kiadás napján már tolhatod 😄
Pl.: jó sok Vegas efektet 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Meglepõ módon innen is. <#vigyor1>#vigyor1>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
pff...te aztán nagyon tudsz...
tekintve h ma péntek van és még van #489(hsz) napunk..
következtetésként péntek lessz...
de csütörtökön mivel szülinapom lessz és beleszek állva...ezért nyugodtan kiadhatják pénteken..így majd a WTCC egészségére is iszok 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!