5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
jety91 #2073 hali emberek
nemtudjátok alapba mien portot nyit meg a dedicate server?
Mert kéne és sehol nemtalálom ha netre kiakarom tolni a gamet
segitségeteket elöre is köszi -
#2072 PH forumból nyúltam :) -
Travelos #2071 egyébként te ezt honnan szedted le?
priviben megírhatnád! -
Debilon #2070 LOD-ot lehúzhatod minimumra, árnyékokat low-ra...grafikailag nem igazán változtat viszont nekem hozozz átlagban jó 10 fps körül -
GPx8 #2069 Config-ban az FSAA -t tedd Disabled-re!
"Vertical Sync" ne legyen bekapcsolva. Ha így is akad, akkor a géped nem bírja.
Figyelj arra is, hogy a látható autók számát vedd le kb. 10 -re. Versenyben is elég, ha csak 10-15 auto ellen mész (offline). -
GPx8 #2068 Még nem lehet itthon kapni. www.cdgalaxis.hu 2006 téli katalógus. Nézd meg ott! -
#2067 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:öszehasonlítva a gtl-hez képest milyen?megéri-e megvenni és ha már itt tartunk mennyibe kerül? -
#2066 - az ugrálás sajnos ezen a konfigon megmarad, a grafot nem éppen optimalizálták, ezért vannak az akadások...és mivel nem eredetid van ezért frissíteni se tudod a játékot
- a hibaüzenet mindíg feljön kilépéskor, benne van a readme-ben (vagy nfo -ban)... -
Peeetike #2065 Tudom, hogy vissza kellene olvasnom, egy darabig meg is tettem, de igazi választ nem nagyon kaptam sajnos a kérdésemre, problémámra.
Nem tudom, hogy a kérdésem warezos problémákat vet fel, de remélem, hogy nem, mert nem ez a szándékom.
A hiba a következő: akármilyen grafikai beállítást használok, a játék mindig ugrál és teljesen elveszi a vezetési élményt ezáltal, de ami még érdekesebb a GTR2 simán fut...
Ezt a hibaüzit kapom, amikor kilépek a játékból, de gondolom ez már akkor megjelenik amikor először belaggol a játék.
A configom a következő: Celeron 2,9 GHz, Ati Radeon 9550 256MB videokari, 2X512 DDR Ram... tudom, hogy nem egy bika gép, de azért ezek ellenére azt gondolom, hogy 800X600-s felbontás mellett nem szabadna akadoznia, vagy ha mégis, akkor nem nekem van igazam...
De örülnék neki, ha tudnátok segíteni! Előre is köszönöm!
Üdv: Peti -
NagyTarCsa #2064 Valaki tudna? #2062 -
#2063 nem -
NagyTarCsa #2062 Haki
A game mindig kidob menüből a következő üzenettel:
Please submit the file
Minidump/Race_Steam_1.1.0.2-20061208-193234-3860-3172.dmp
along with a description of what you thing could have caused the crash to a developer near you
Mi a megoldás? -
#2061 csak, mert ott szeretnék vele menni -
GPx8 #2060 minek? -
#2059 ja, és az M3-at át lehet tenni GTR2-be? -
#2058 2:36 körüli idő jó a Macau-i pályán?
M3- alap beállítással? -
#2057 Jelenleg a folyamatos frissítgetés az egyetlen, úgy-ahogy hatásos warez-védelem :)))) -
Tes Parker #2056 Szijasztok!Elvileg ugyan az a grafikai motorja mint a GTR-nek ,ha jól tudom.Maga a játék is szerintem jóval kisebb terjedelmű minta GTR mégis elég ramatyul működik.Jó az én gépem nem egy erőmű,de a GTR elég tűrhető grafikával és sok ellenfél autóval egésszen jól futott a gépemen.Na jó néha beszaggatott,de nem volt olyan zavaró mint ebben és nem kelett ennyit bosszankodni.Maga a játék jó lenne,de elég sok benne a hiba ami miatt nem élvezhető szerintem.A hangok engem nem igazán győztek meg a GTR-ben sokkal jobb hangok voltak.Nekem ez a véleményem. -
#2055 jó neked,ilyen isteni patch nekem is jöhetne :D -
#2054 hm azt nálam is csinálta:D de már nem fullad le eggyáltalán:) csak azt nem tom miért -
#2053 kapcsold ki a limittert :D és nézd meg hogy nem kapsz érte semmit :D
de ez a lefulladásos dolog nagyon bántja a szemem..... -
GPx8 #2052 A tetsztereket csókoltatom. Olyan hibák maradtak benne, amit a gamerek 1/2 óra alatt kiszúrtak... Persze, lehet, hogy ők jelentették, de a kiadó lesz*rta. -
#2051 Bekapcsol, ha autómatára van rakva, ha nem akkor talán meg kéne nyomni azt a gombot ( Peck-nek szól ). WTCC sorozatban nincs kiállás, ha tönre megy a kocsi akkor a versenynek vége, ha pedig megvan rongálódva akkor azzal végig lehet menni. Szerelés, gyumicsere, tankolás a két futam közt végződik el, és ezt jelzi a futam végén egy táblázatban, hogy mit kell javítani mi ment tönkre. -
LeePí17 #2050 ha bemegyek a boxba bekapcsol a pit limiter..
de nem látok a "garázsom" előtt sem szerelőket sem 1 táblás csávót h vazze itt állj meg..legalább jelezné vmi h állj meg és beteszlek a beállítás menübe..
a kuplungolás kis gyakorlással megtanulható..
pl én ha 1xre benyomom a fék és gázpedált az a kuplung..=thrustmaster 360 Modena kormánnyal)
már egész jól megy..főleg a Macau pályán...a visszafordítóban 2-1 kézivelfordulok...padlógáz :) -
#2049 Kipróbáltam pro/kontra:
+Jó grafika,szép kidolgozottság
+nem nekedmegyek és kisodorlak a pályaszélére AI
+Pályamelletti ugráló zászló lengető srác (nekem teccik :D )
+Autó beállítás,és FIA szabályok
+Hangok egész jók
+Ablakra rátapadó kosz stb....
+Jó hangulat
-Amikor nagyon kisodródsz és visszajössz a pályára azt írja levágtad XD
-Picit bugos még
-Fél órát szenvedtem mire manuális váltóval és kuplungal elindítottam az autót.
-Manuális váltónál és kuplungnál.ha hátramenetbe akarsz kapcsolni lefullad a verda...és ha ujraindítottad és hátramentél megállsz és előre kapcsolsz akkor is XD....szánalmas....
-bukókeret zavarja pár autóba a kilátási lehetőségeket (P 407)
-Iszonyatosan kicsi pálya meletti kanyarjelző táblák.... képtelenség meglátni belsőnézetből.....
-Nincs PIT gyorshajtás????? (azé 150el végigrepeszteni.....)
Ezeket leszámítva nagyon tetszik. -
#2048 Kiadó nemérdekel, vegyenek fel dupla annyi tesztert, dolgozznak 2szer annyit. Tegnap mentem egy faxa kis kört Oschersleben, mondom megnézem a hotlapot az előbb, erre sehol semmi, persze a szintén tagnap ment Macau hot lap ott figyel... -
GPx8 #2047 Nem csak trehányság, hanem a kiadók nyomása, hogy a karácsonyi rohamra kint legyen a cucc. -
#2046 A hátáránya pedig, hogy kaptunk egy nagyon bugos, 70%ban elkészített játékot... lehet előny, de nekem nam annak tünik, mivel igy addig szívsz, addig játszasz hibás, hiányos, bugos játékkal amig a tisztelt készítők nem veszik a fáradtságot a kijavítására... De sajnos ez a "rendes" bolti játékoknál is ígyvan, mert tegnap jenet meg pl a Star Trek gém, pár órával később már 12 mbs peccset adtak ki... trehányság az egész... -
GPx8 #2045 Várjuk! Akinek eredeti van és már próbálta az új verziót, írjon néhány sort a pozitív változásokról! Kösz. -
Ez azert eleg nagy elonye a Steam-nek, hogy folyamatosan frissitheto, nincs tesztelesi ido, varakozas, letoltesi problema, telepites, kompatibilitas, stb. -
Laceee #2043 Latest update: December 07, 2006
--------------------------------------------------------------------------------
Full Change History:
[-] December 07, 2006 (current release)
Changes/Additions
--------------------------------------------------------------------------------
Frame rate optimizations
GUI clarifications
Server restarts current track when last player leaves instead of moving to next
WTCC 1987 car updates
Puncture causes tire change in pitstop
Bug fixes
Fixed sorting of serverlist
Fixed num human players/ai players reported by server
Fixed video resolution persistancy in configurator
Fixed skidmark sorting issues
Fixed control config save issue
Fixed championship ai settings
Fixed client crash
-
mentos-boy #2042 azok is megjelentek már
vagy a GeF8 nem az lenne még
én úgy tudom a 8as széria már dx10es... -
LeePí17 #2041 ez valóban igaz.
de a DX10es karik megjelenésig teljesítőképesnek tartom.
-
mentos-boy #2040 wow köcce...
ezekre a jó kis F1 GP2-ből ismert gombokra nem is gondoltam -
#2039 Hát a 6600GT-vel nem lesz 1-2évig bajod ez nem teljesen igaz.Mert a nagyobb gamek már most nem futnak rajta max grafikán.... -
#2038 Insert,Home,Page Up-Down. -
mentos-boy #2037 Halihó!
végre volt időm megnézni a játékot...
így elsőre nagyon bejön a játék, csak sajnos ez is rossz a kormányommal és azért bill-el nem az igazi...
jah, meg mivel lehet kameranézetet váltani? az istenért nem találtam rá optionsban funkciót...
köcce! -
#2036 vegyél le mindent LOW-ra
én elhiszem, csak az idegesít hogy csak egyedül bírok menni, mivel a többi kocsit nem bírja, és akkor esik szét a kép -
GPx8 #2035 ??? Most ugye nem azt akarod mondani, hogy hátulról tologatod az autót??? -
Krisz23 #2034 Sziasztok nekem tetszik a játék, de nekem nagynak tünnek az autók nem lehet valahogy a kamerát eltávolítani az autótól?
Köszi előre is jó gamét mindenkinek