RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maradt az xp... remélem ér ennyit
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
(nem blade editon/Simplicity/Blacksheep)
orig Xp.
újjabb driverek.
alaplap / Vga
normális kodeceket felrakni.
divx 5.21
xvid 20041104 vagy az újjabbat.
ffdshow
nekem is olt anno bajom..friss ikszpé kodecek és azóta semmi probléma (kop kop kop) :D
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
de a chevi honlaján egy oldalon van pl. az aveo,az impala de még a corvette is...
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Az amcsi és európai fordot is megkülönböztetik. Teljesen más a modellpaletta.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
honnan tudjam mien vgad van -.-
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
csak az amerikai feeling tudjátok :D
akkor 1ezzünk ki a seviben azt kész :D
sevi osz kész :D
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Minimum
* Microsoft Windows XP Home/Pro
* 1.7 GHz Intel Pentium 4 or 100% compatible Processor
* 512 MB RAM
* 2.5 GB free space
* DirectX 9 compatible graphics card with 128 MB memory
* DirectX 9 compatible Sound Card
* Keyboard and Mouse
* DirectX Version 9
Recommended
* Microsoft Windows XP Home/Pro
* 3 GHz Intel Pentium IV or 100% compatible Processor
* 1 GB RAM
* 2.5 GB free space
* DirectX 9 compatible graphics card with 256 MB memory
* DirectX 9 compatible Sound Card
* DirectX 9 compatible force feedback steering wheel
* DirectX Version 9
Let the good times roll.
mx440nel ne is próbálkozz sztem :D
mivel felvásárolta a céget és a logó az a chevrolet lett sztem sevrolet-nek kellene ejteni..de akko hagyjuk tárgytalan :D
én qrvára nemtom heá valósi :D de nekem azt mondták igy kell mondani.. de sztem tökmind1 :D mondjuk sevrolét -nek.. mkinek igaza lesz :D:D
loko meg most van kialakulo fázisban :D <#schmoll2>#schmoll2>
.: mobilize.hu :.
az igazi chevynek, amúgy is más a jele:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
tudtommal ámerikai :D
a chevrolet gyár felvásárolta a Daewoo gyárat..ergo ámerikai lett a dévó is -.-
de nem kötekedem...
csak annyit h ez a lokó hát <#szomoru1>#szomoru1> nem a lekjobb.
én is sevroletnek mondtam, oszt kiokítottak <#miaz>#miaz>
A sevi a legszebb benne....
mellesleg h megvette a Daewoo gyárat a chevrolet :D
de a TVben is rosszul mondják a chevroletet xD
sevrolé-nak mondják sevrolet helyett. lol :D
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
beújjítunk?...
majd bevetem a szottyosFüge bombázót :D
a Bömös nem lett vmi jó :(
a Seat sem..de még a pözsóra kivi vagyok :D
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
de nekem a lacsetti kell<#schmoll2>#schmoll2>
meg a pözsó :D
kijön a game tesó akko game egész éjjel?