5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#2113 Valszeg az kimaradt, de ez nagyon durva, 2esbe alig lehet venni kanyarokat, és nem padló gázon persze... de poénos menni rajta az biztos:D -
#2112 Na, hát letöltöttem újra Steamen, de előtte törölte az előző installt, pontosabban nem törölte, hanem ráinstallálta, amit letöltött. Most bejön, de 3-4 percet kell várni rá, majd a betöltésre is. -
SAX #2111 Ha ilyet nyomtok legközelebb, szóljatok pls ;) Mennénk mi is :P -
#2110 Puebla valoban olyan, ha lattad a TV-ben, ott is kuzdottek, koszos, poros palya. -
#2109 Laza 4 órás, gerincrohasztó World Tour:D -
#2108 Kemény gém. Mentünt egy World Tourt fél 8kor kezdtük és pár perce lett vége, folyamatosan jöttek a pályák, és 1 race 3 kör ami 1 pályán 6 kör ( race 1,2 ) + max 2 kör előtte gyaksi azaz a versenykörök 60 volt:). Észrevettük hogy Puebla kegyetlenül csúszos pálya, alig van tapadás... ez normális lenne? ilyen az életben is? -
SAX #2107 zsír :P -
jety91 #2106 hali emberek
most toltam hamachiba race-t:P
Igen durvika:D
Holnaptol adok szobát kodot aki akar jöhet csak még bekell üzemelnünk a servert a helyére -
#2105 Mindkettőt megpróbáltam. nem megy. A Steam elindul. -
Ha jol ertem, akkor a Steam elindul? Ha igen, akkor probald meg: jobb gomb az jatek neven, Properties, Local Files es ott Verify es/vagy Defragment. -
#2103 Emberek! A következő a problémám: a Race dobott egy hátast netes verseny közben és azóta nem hajlandó elindulni. Steames programom még nem volt, ha nem ilyen lenne újratelepíteném, de mit javasoltok?
A Steam ellenőrző ablaka bejön: Preparing to launch the WTCC...majd fekete képernyő, egér homokórában és egy óra múlva kilép. Persze nem jön be a játék.
Ötletek? -
#2102 Nem torolgetek egyelore, de ezt a Hamachi-s, szerveres temat lehetne hanyagolni, foleg ilyen chat-es stilusban. -
SAX #2101 nem az a gáz, a gépem elbírna 24 embert is, csak a netem nem... ez a baj :/ -
#2100 Gépedet elnézve elég pár emberhez én gépembe van 512 memória meg AMD2600+ és hat autót lagg nélkül simán elbír többen nem jöttek hozzám bár ez gtl. -
SAX #2099 jah, ez szép dolog :)
egy izom neten kéne egy hamachi, meg egy dedikált szerver... és nem lenne gond... csak ilyen nincs :/ legalábbis nem publikus, vagy én nemtudok róla ;) -
#2098 Mert aki csatlakozik és úgy gondolja elég bivaly gépe van az csinálhat egyet amire a többiek felmennek:). -
SAX #2097 nem tudtok valami olyan szervert, ahol most játszanak? -
SAX #2096 de akkor mi a francnak megy a hamachi szerver? :(
-
#2095 Azért is lehet mert még nem csináltak szervert. -
SAX #2094 ha egy hamachi szerveren, ami megy... és online fent vagyok rajta, viszont a játékon belül nem látom a szervert, akkor elképzelhető, hogy ez azért van, mert a szerveren nincs fent az upate, nekem viszont fent van és ezért nem látok semmit?! -
SAX #2093 hát találtam olyan szervert ami megy.. legalábbis most megy, és wtcc megy, csak azt írja az összesre, hogy fullon van.
az reális? :/ -
LeePí17 #2092 a hamachi nevü prg 15+1 főt bír el..
szvsz olyan hamachis szerver nincs ami éjjel nappal menne.
így marad az ismi az ismivel szindróma :S -
SAX #2091 hali
olvastam ezt a hamachi-s cuccot, kérdés... vannak-e wtcc-ben olyan szerverek, amikhez lehet csatlakozni ezzel a progival?
tehát valami "publikus" szerver, ahol mondjuk nem csak ismerősök játszanak ismerősökkel? -
jety91 #2090 megvan thx :D
-
jety91 #2089 márcsak annyi
router van nálam is nemtom meik portot nyithatja meg a hamachi tudnál ebbe segíteni? -
jety91 #2088 zsir vagy thx -
#2087 Leírás ( amugy pofon 1szerű, telepít, elindít, konnekt, név beír, szobát csinál, a többiek csatiznak, és a gémben lan módban csinál szervert :) ) -
#2086 Nekem megy még most is , ha olyan szerverre megyek ahol nincs frissítés, a többiről meg ledob ... -
jety91 #2085 akkor totti leírnád hogyan is lehet hamachival csinálni vagy azon tolni?
Eléggé szeretnénk vele tolni csakhát sok a problem vele -
#2084 Vagy nem, nekünk nem ment a lobby-ból, aki a szervert próbálta csinálni, nemtudott ( hibát írt ki neki ). Hamacsi-val tökéletesen megy. -
#2083 Nem kell hamachi, megy anélkül is online, csak a folyamatos patch-ek miatt már egészen mások a szerverek verziói mint a warez cuccé ...
-
#2082 vagy a hamachi nem tudom ennél müködik-e -
#2081 Akkor marad az offline. -
jety91 #2080 12k-t nekem nemér meg egy tele hibával lévö game...
Igy hétvégi szorakozásként oké de azért sokkalom a pénzt érte -
#2079 Vedd meg és akkor tudsz neten is. -
jety91 #2078 Amugy mindenkinek üzenem akinek szétvannak csuszva a skinek lépjen ki alt+tab tálcára és vissza ás norm. betölti a gamet.Ha mégse akkor ált. 2. sikerül.
Remélem tudtam segíteni
Jah még annyi hogy netre kiakarok menni akkor vmi hibát ir ki és nemtok haverral neten tolni:(
Vkinek vmi ötlete van?
Vagy lehet a patch kéne
Linketek van? -
#2077 nyomjatok már 1 törött verdás képet pliz[erre izgul[#idiota][#idiota]]] -
Sityi #2076 Én is kipróbáltam a játékot, és nekem tetszik. Igaz, én a Race Driver 3-ból jöttem ide (Suna ), így egyelőre kicsit nehéznek tűnik, de pár kör alatt meg lehet szokni. A grafika nem rossz, de lehetne szebb is, viszont nálam majdnem bugmentes (egy helyen, azt hiszem Monzában villogott az egyik reklámtábla). Szaggatás nincs, viszont ezt a "maximális sebességnél dadog a motor"-hülyeséget ki lehetne szedni belőle. Meg néha mintha lehalkulna a hang (legalábbis a saját autómé). Amúgy fincsi kis játék ez. Amúgy hol lehet keményíteni a felfüggesztést? Mert veszettül tud imbolyogni, főleg a BMW (a Lacetti és a 407 érezhetően stabilabb)? -
jety91 #2075 THX! -
Sityi #2074 TCP+UDP 48942 – 48957 and UDP 26900-26907