RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomo15
Köszi:) kb. én is 9 dollárra gondoltam.
Alexease
Attol fugg mennyiert vasarolsz;) A TAX az ado, az nalunk 20%. Ha a Race-re gondolsz, akkor azt hiszem 9 dollar. Vagy nem?!:)) <#idiota><#zavart1>
Tomo15
Meg tudná valaki mondani, hogy +hány dollár a TAX?
Fraps ?
Fps-t ki lehet már iratni vhogy?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ibronk
Ja, de hülyeséget írtam :)

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

b-type
<#eljen>
thx

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ha meg mindig nem lenne tiszta a dolog, ez NEM ingyenes jatek;) Vagyis a valasz: NEM.
sumi
ez mit jelent??letöltöm,de nem tok vele játszni amig nem fizetek??

lac coo
Hát nálam meg sem röccent soha ..

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Nem:) Ennek a Demoja szarul ment, alapól be be akadt, vagy inkább reszelt, de nemvolt folyamtos, tök mind1 milyen beállításon néztem... de ugy nézd hogy GTR2 1 autó max graf, és WTCC 1 autó max graf... és ebbõl a WTCC ment a szarabbul, sokkal szarabbul.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

azért.

lac coo
Nem tom ,nekem pl , a demo sokkal jobban megy mint a GTR2. de lehet csak mert egy autó van .:)

JuanG
9800-as nem dx9-es kártya már? <#confused>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
9800 pro dx9-es :)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JuanG
az "elvileg" dolog a demónál már megbukott nálam...GTR2-vel egyedül a pályán elég magas beállításokkal tudok játszani, de a Race demo még low-n is szaggatott...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Dehogy van meg;) Persze, meg vettem volna, ha lenne bankkartyam:) De mivel nincs, es nemis lesz, igy varok turelemmel;))
ibronk
Ugye csakis dx9 módban megy, de mondom az én dx8-as 9800 pro-mal is jól játszható teljesen low grafikával. Szal megoldja egy dx8-as kártya is, de ugye csomó minden szoftveresen a procit terheli szal nyilván gondolom egy dx9-et hardveresen támogató kártyával biztos hogy sokkal-sokkal jobb.

Istencsászár
Ingyen letöltöd és megveszed<#idiota>

lac coo
Neked megvan ?

A STEAM oldalon ingyen lehet letölteni vagy meg kell venni?
Alexease
Egy nagy hatranya van, hogy nem lehet ithon megvenni;) Es az meg nagyobb hiba, hogy meg hir sincs rola, hogy mikor;(
lac coo
És azzal mit kezdjek ? :)))))

lac coo
Úgytudom vettek még egy-két új cuccot az ISI-tõl ( pl az újabb árnyék) szal elvileg picivel jobban kellene futnia.

ibronk
ETCC-bõl csak a BMW-t próbáltam, de
hasonló(!), csak kicsit még puhábbnak érzni annál is. De ki tudja melyik a jó?

Elvileg ugyanúgy kell futnia mint a GTR2 -nek.

JuanG
ja még azt akartam kérdezni, hogy a fullos jobban fut-e valamivel mint a demo??

Alexease
Nekem is tetszik, semmi bajom nem volt vele:) Bar az eddigi ISI engine jatekok kozott furcsanak tunhet a teljesen mas menurendszer, "modolhatatlansag", erdekes megoldasok miatt, de ez igy valoban egy "egyseg", egy kulonallo jatek, szimulator. A menetteljesitmenyekkel, kezelessel sem volt gondom, ugy es annyit megy ahogy kell;)
JuanG
szóval összességében jobb mint a demó úgy veszem ki :))...jobb az ETCC modnál is (irányítás/fizika)??

ibronk
És ugye a Steammel nagyon szuper, mert semmi online kód, CD kulcs, semmi szenvedés (most már :P tegnap még volt ugye, de aztán javították is), automatikus update. Szóval nagyon jó ez így.

Egy nagy hibát viszont észrevettem, pl. Curitibában a kerékvetõk nem kerékvetõk hanem azok is olyanok mintha fûre menne az ember. De lehet ma reggelre már javították is <#circling>

Norbi! Kösz a beszámolót!

ibronk
Tényleg csak ajánlani tudom. Én nagyon-nagyon vártam, aminek ugye általában az a vége hogy csalódik az ember, és elsõre valahogy így is volt, menüs, meg a beállításos szenvedés miatt, de aztán ahogy sikerült megszelidíteni hajnali 2 felé, már kifejezetten élveztem :)
Megyek is tolni :)

Alexease
Nem en csinaltam, ez a hivatalos FanSiteKit-bol van (a lustasag fel egeszseg):D
jó lett a banner is.
grat :D

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ibronk
Ja, és Lacetti 2:30.7, BMW meg 2.30.4 egyelõre :)

Köszi az infót!

úgyérzem meg kell vennem ezt is :D

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ibronk
Ja és már jó az alap FOV, szóval a sebességérzet is rendben van már.
A belsõ nézetek nem túl szépek bár az gondolom szintén a low graf miatt van, meg kicsit furcsák is, mert valahogy a szélvédõ alapból is eléggé sötétít, és néhány session-ben amelyik korán van alig látni a pályát. Meg elég gyorsan koszolodik is, komoly pacák és bogár szétposszanások jelennek meg rajta, szóval télleg gyakorlatilag körönként ablaktörlõzni kell még szárazban is, ami mondjuk elég zavaró-idegesítõ, de kicsit életszagúbb az egész tõle.

Alexease
Az nem replay, hanem setup;)
Alexease
THX! <#eljen><#worship>
lac coo
Aztán mivel nézzem meg a replayt ? :)))))))

ibronk
A grafika nálam nyilván fos 9800 Pro-n, mert le van véve minden low-ra, ennek ellenére a pálya és a környezet egész tisztességesen néz ki, az autók azok amik nem érnek semmi így, magas felbontású texturák nélkül, de legalább folyamatos volt, és nem akadt, bár eddig 3 ember volt online a max amivel kipróbáltuk.
A menük kezelése, fõleg bent egy szerveren elég körülményes, mert a chat ablak, a timing, a session info ami a GTR-ekben még többé kevésbé 1 képen volt elosztva valamennyire, most már minden külön külön menüpont alatt van, ahogy a demoban is. A setup kép ugyan úgy 3 részre maradt osztva, szóval ez nem olyan jó, kicsit túl lett bonyolítva. De ettõl független én már egészen megszoktam és gyorsan megy a kezelése.
Bent a pályán aztán a szokásos ISI-féle-forma fizika féle, de szerintem jó. Az autók nyilván nem olyan kemények mint a GT autók a GTR-bõl hiszen gyakorlatilag ugyanakkora tömeg sokkal puhább futómûvön, és ezt érezni is: a GTR-hez szokott playernek olyan érzése lesz mintha hajóban ülne, de szentem tényleg ilyen érzés lehet egy GT autó után átülni egy ilyen gyakorlatilag inkább márkakupás autókhoz hasonlító autókban. Az alap setupok sajnos nem jók, kiakad a váltó, meg satöbbi, szal elsõre mindenképp szenvedés lesz menni, mert ezzel kell szopni egyáltalán ne tiltáson menjen az ember végig a célegyenesen, de:
http://norbertkiss.liveforspeed.hu/RACE/2006_Macau/
A Lacetti-vel elég nehéz fékezni, utána jöttem rá másik pályán hogy a fékerõelosztást egészen akár 53%-ig érdemes hátrébb tolni, és akkor megy az a hátsó kerék füstöléses fékezés amit szegény TV kommentátorok nem értettek hogy mi lehet a Valenciai futam alatt, és így sokkal könnyebb is fékezni. Ezzel az 58-al vagy mennyi van ebben a setupban, ezzel is lehet, csak nehéz, mert ha ront az ember akkor nagyon megy tovább egyenesen :) Szal azt nyomjátok hátra.
A BMW-vel szintén nehéz fékezni, az utolsó fokozatokat már nem szabad túl korán visszaváltani, különben drift, aztán amúgy nagyon jó, nagyon korán lehet már gázt adni, sõt kell is, segít kanyarodni. Szóval BMW-vel lassan be a kanyarba, gyorsan ki :)
A pályák többsége ugye a GTR2-bõl ismertek, az újak viszont jók, fõleg ahogy várható volt Macau brutális kihívás, és nagy poén, online tuti mindig dugó lesz <#vigyor>

pajti
Én arra lennék kiváncsi mennyi különbség van a demo meg a fullos között? (sztem nem sok lehet) :) Na meg az FFB, maradt ugyanolyan mint a demoban? Mert az elég gyér volt.

sumi
hali..

akinek már +van,és nyomja,légyszi tegyen be képeket....

millen a gamma.........??

ibronk
Már az elsõ update is kijött rá :D
Kis gondok voltak elsõre az online játékkal mert simán csak nem ment :P

avcom
kijött már, letölthetõ a Steam-en

JuanG
a driftelés valóságos, és nem is farolás :))

lac coo
És ehez hozzájön még a globális drift mánia , minden valószerüséget felrúgva egy kis farolásért ! :)))))))

Természetesen az is igaz , hogy ez csak játék, és olyannak kell lennie amit az adott egyed élvez :))))

lac coo
Szvsz éppen ez a baj :

Annyi már a mod , annyira különbözõ fizikával, hogy olyan a világon nincs.

Az ok , hogy mások a paraméterek a különbözõ autóknál, de egy autó csak autó:nehogy már két különbözõ márka , hasonló teljesítménnyel , felépítéssel homlok egyenest mást mutasson !

Sajnos sokan fordítva gondolkoznak: nem a stílust igazítják az adott autóhoz , hanem fordítva: csak azzal akarnak játszani ami tökéletesen beleillik a több éve megszokott kedvenc "fizikájukhoz", ezáltal valójában soha ki sem akarnak próbálni újat ( ha egy Lupo alulkormányzott már nevetnek rajta , pedig 100 %-osan elvezethetõ .. stb...), sõt aki ért is hozzá kapásból izzítja a notepadot, hogy a legujabb modot-autót is a megszokott saját sablonára igazítsa !

Én ezt így látom ...És ez nem jó, ezért is nem töltögetek modokat, és alig játszom már pl. rF-el is...

sumi
Asszem ma még nem fogom kipróbálni...sajna.....

Alexease
Jatszottam veluk, megvannak eredeti verzioban;) A reklamnak semmi koze a Steam-hez! Az egy teljesen masik ceg: http://www.igaworldwide.com