5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
iXiXeL #2205 Bocsesz 8700 Ft körüli a steamos verzió mai árfolyamon. -
iXiXeL #2204 Én dec.14-én vettem a játékot a cd galaxisban 6990 Ft-ért. Csodálkoztam is, hogy 2000 Ft-al olcsobb, de az eladó azt mondta, hogy ennyi.
Amúgy az 50 dolcsi az több mint 10000 Ft.
Szóval nem éri meg a letöltös vezió.
Legalábbis nekem. -
#2203 Race The WTCC Game PC DVD - 8 990 Ft , a Steamos verzió 45 dolcsi, a mai árfolyamot nézve, átszámítva Hufra, +- 100 ft a különbség... tehát egy árban van a netes és a bolti verzsön. -
#2202 Visszanézve nem, de akkor más volt. -
iXiXeL #2201 A bolti verzió a cd galaxisban 6990 Ft-ba kerül, míg ha steamről töltöd le 10000 Ft-nál is többet kell fizetned.
Ezek alapján nemhiszem, hogy sok értelme lenne a netes vásárlásnak.
Az a 2 hét amennyivel korábban lehetett letölteni nem ér meg + 3000 Ft-ot. Szerintem. -
#2200 Vicces hogy a bolti, dobozos verzió ugyan annyiba kerül, mint a Steamos... a netes áruház csődje ami manapság a gémekkel folyik, méghogy megspórolni a terjesztést, a korongot, a dobozt, a leírásokat... -
#2199 Ha futárral rendeled + 1 ezres, de akkor másnapra ottvan a kezedben. -
#2198 Amúgy tescoba tuti olcsóbb lesz mint mondjuk 576-ba GTL pl 2-3 ezerrel kevesebb volt... -
Debilon #2197 ha holnap délelőtt megrendeled, akkor szerda, legkésőbb csütörtökre odaér -
zsebszi #2196 Jó nekem csak nem tudom, hogy karácsonyra ideér-e! -
#2195 Ha 1átaln lesz kapható... miért nem jó az ami van? ott a cdgalaxis, tessék megrendelni. -
zsebszi #2194 Esetleg ha valaki tud róla, hogy nagyobb áruházakban mikor lesz kapható az írja le. -
#2193 biztos dolgoznak már rajta egyesek :) -
#2192 hmmm 8-10 év és tudok gtl-be menni vele simán megéri :D:D -
Debilon #2191 hogyha feltöröd a kódolást, akkor tuti lesz valaki aki megcsinálja -
GPx8 #2190 Kösz. -
#2189 WTCC-ből makaót nem tudja valaki átkonvertálni GTL-be?mert aza pálya kegyetlen jó most mentem rajta 10 kört bmw-vel :) -
#2187 Igen, csak itt azt neked nem kell leszedni hanem dvdről rakja fel... -
Laceee #2185 ugyanaz a könyvtár szerkezet ? ...gcf fájlokra gondolok elsősorban -
#2184 A dobozos is teljes mértékben steamon keresztül üzemel. -
GPx8 #2183 A dobozos verziót is steam-en keresztül lehet updatelni??? -
#2182 "Ítéletidő tombol Seattle városában az óránként több mint 100 km/h-val süvítő szél és a hírtelen leszakadt hatalmas és rekordmennyiségű (12 cm) eső megbénította a város közlekedését és már halálos áldozatokat is követelt, adta hírül a Seattle Times. A városban a forgalom megbénult és az áramszolgáltatás több helyen szünetel így több mint 153 000 cégnél nincs elektromosáram, illetve helyenként az utcák is sötétségbe borultak."
Valve központja, ezálltal a Steam is itt található. Még zajlik a helyreállítás, valami már megy, de valami még nem... türelem. -
iXiXeL #2181 Hali mindenki!
Kérnék egy kis segítséget.
Megvettem a dobozos verziót csak az a baj, hogy nem tudok vele a neten játszani, mert minden szerverre azt írja ki, hogy:
"Server has not connected to steam"
Nem tudom, hogy mi lehet a baj, lehet, hogy már senki sem játszik vele a neten?
Vagy nálam rossz valamilyen beállítás?
Aki tud légyszi segítsen.
Előre is kösz. -
jui #2180 Az AI pilotát hogy tudom bekapcsolni?
Hiába kapcsolom a "I"betüt nem csinál semmit. -
Szabi1991 #2179 van már topic-ja is :) -
Szabi1991 #2178 ROC -
#2177 Szombat este 19:00 Race of Champions az Eurosporton élőben!
Kategóriák:
ROC Car
Aston Martin Rally GT
Citroen WRC
Porsche 911 GT3 Road Challenge
Renault Mégane Trophy
Bemutatók:
Renault R26
Citroën C4 WRC
Mitsubishi Pajero MPR12
BMW 320si WTCC <<= -
GPx8 #2176 Sziasztok!
A dobozos verziót, hogyan lehet patch-elni? -
Gio #2175 Akinek megvan mar az eredeti jatek, informalhatna 1-2 dologrol. Az erdekelne, hogy kb hany szerver van, atlagonsan mennyien jatszanak? Erosen elgondolkodom, hogy megveszem, de ha nem nyomjak neten, akkor nem sok ertelme.. -
#2174 vagy csak arra is gondóltak hogy ha valaki megvesz valamit akkor ragaszkodik a dobozhoz meg a kézikönyvhöz mint pl: én.... ha nem lett vólna dobozos verzió tuti nem vettem vólna meg, így viszont meglepem magam karácsonyra vele:) vagy megemlítem az asszonynak azt meglep vele ő:DDD -
#2173 sejthető volt,hogy karira kidobják a boltokba is a játékot,hogy az apuka megvehesse a kis pöcs 3 éves kölkének ezt a remekművet. -
zoolee #2167 Huhh .... nagyon zsír igaz most csak billel nyomom de jó. -
Debilon #2166 jessszzzz...legalább 2-3k-val olcsóbban megtudom venni, mintha steamen fizetném ki :D
már megis rendeltem.. :D -
szpidi #2165 CD Galaxisban megjelent a dobozos verzió!!!!!!!! -
LeePí17 #2164 olvass vissza és megtudod...
vagy nézzél körül :D
a házigazda nem szereti a warezt..így sokat nem mondhatok mert mérges lesz és bandel.. -
fapuma #2163 akkor honnan tudom meg,h melyik a jó verzió? -
LeePí17 #2162 rossz verziót néztél.. -
fapuma #2161 sziasztok! leszedtem a sample verziós játékot, de nincs hozzá kódom! lehet már írtatok rá megoldást, de visszanézve nem találtam! valaki ha privibe segítene, megköszönném! jönnek a vizsgák, s kéne valami játék:) -
jety91 #2160 szívesen tolnám énis igy :P -
#2159 Csak úgy :))))
Ez a pálya jobban tetszene mint a Macau ...Fincsi sikánok ....;)