RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mert ha így van akkor ez újabb komoly mínusz ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
majd ezis dec.xxre várható magyar megjelenéssel fogadok..
ide mmindíg késõbb jön -.-
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ha jól számolom, a stream adóval: 11 100 Ft. (BB).
Jó kis játéknak tünik remélem az is lesz <#smile>#smile>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
(Lehet törölni).
sima maestro, gondolom mastercard.
steamen f***kodok az online fizetéssel, beírom a bankkártya számát, meg az expiration date-t, aztán azt mondja hogy invalid... wtf?!
valaki aki steamen keresztül vette meg pls, help
már beszéltem ismerõssel..
készül a WTCC-s Lacetti-s baseball satyó :D
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
hosszú 1enes, kevés kanyar..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
lesz ps2re?
köcc
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
csak nem írom le mivel alexease törli mert warez telepítés lenne.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Elég érdekes az NFO :)))
Es akkor egy kis segitseg. RACE neven kell keresni, lehet hogy meglepo;) Tobb torrent es SMSWEB hely is van. Pl. X helyrol 250kbyte/s felett jon. Reklamot nem csinalok, de mivel en is 3 perc alatt atlaltam ra, igy masnak sem lehet tobb, sot valszeg kevesebb, mert en nem vagyok egy nagy warezes;)