5806
  • Istencsászár
    A gépekkel van a gond, esetleg olyan vírusirtó vagy olyan program van e fent mind3-on ami megegyezik ( és fut a háttérben ) ?
  • Uvilmos
    Sziasztok, lenne egy olyan problémá, hogy egy idö után (kb:5-8perc) mulva elkez akadni a game, három gépen probáltuk és mindegyiken ugyan az a helyzet, a játék eredeti. Net sebessége 3mbites 1:konfig:AMD 3.5(64bites)proci,1giga ram, Ati 1950pro/256 vga,xp/pro/sp2 2-3konfig:AMD 3,8(64bites), 1giga ram,Ati 1600pro/512 vga,xp/pro/sp2. Ha valakinek van valami öttlete kérem segitsen, előre is köszönöm....
  • autoszimulator
    ha jol tom erre jött ki egy peccs a steam által vala, de az feltörve még nincs. (vagyigen?)
  • szaby21

Szaisztok

Egy olyan problémám van a Wtcc vel hogy a világbajnokság
    7. pályánál kilép ibaüzenettel. Akkor mikor a töltési képernyőt hozná be
    valami bmp. file hibát ir ki..
    Ha tudtok segitsetek...
  • Alexease
    Akkor vegyel konzolt, ott csak be kell tenni a warez DVD-det...
  • Geeza007
    Azért kösz:D
  • Geeza007
    Azért szedtem le a teljes mert már a demo se ment!
  • bardocz
    a demot én se tudtam feltelepíteni pedig innen sg-ről szedtem le....
  • Istencsászár
    Rossz verziót szedtél le, csak és csakis a DETONATiON megy.

( ez a kipróbálom a warezt, mer az eredeti nem fog menni duma olyan .... ott a demo próbáld ki, vedd meg, nem kell a rizsa:) )
  • Geeza007
    Ne hargudjatok de ameddig visszaolvastam nem találtam rá megoldást, ezért arra kérnélek bennetek hogy segítsetek nekem abban hogy egy warez vetzót letöltöttem kipróbálás céljából mert nekem még a demo telepítője se ment! Szóval elkezdek telpíteni, de mikor a steamet feltelepíti azt írja ki, hogy Steam.exe/main expection): Unable to load library Steam.dll és inentől nem tok tovább telepíteni. Ezért ha van valami megoldásotok megköszönném és ha működik és tetszik a játék akkor remélem nem lesz ilyen problémám az eredetivel.Kérlek segítsetek!
  • Istencsászár
    Akkor szégyen minden esetre... sok figyelmet fordítottak a multira:), ez a kilépés, belépés... egy world tour-nál marhára idegesítő tud lenni.
  • Alexease
    Nem tud. Szerintem;)
  • Istencsászár
    eniván?
  • lac coo
    Látom könyörtelen volt a Nagyúr :)))))))
  • JuanG
    elég...

Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • zoolee
    öüöüöüöü...
    Na kérdésem .
    256 vga ram elég ???
  • examinee
    Beállitásokat honan tudnék szerezni?
  • bardocz
    Kellemes ünnepeket!
  • lac coo
    Boldog Karácsonyt Nektek !
  • Alexease
    Kellemes Unnepeket Mindenkinek!
  • Istencsászár
    Amugy multiban a szerver tud váltani mappot, bent a játékból? ha igen hol? mer sehol nem találtuk meg csak a restartot...
  • wuszter
    Sziasztok.Most kaptam meg a gamet.Egy kis probléma lenne vele telepítésnél.Felraktam a directx-et mégis a setup indítása után a directx képernyő után nem rakja fel a gépre.Mi lehet a probléma?
  • oliverb
    amugy nem nagyon gtr2-tem csak rfactor akadt a horogra eddig :)
  • oliverb
    Csak mert vannak haverjaim akik nem nagyon akarják megvenni. és mondták h azért kérdezzem meg h el fog-e náluk futni minden féle varázslat nélkül is
  • oliverb
    Kössz a segitséget:) de azért lehet a warezzal is játszani nem?
  • endiboy
    nincs steam, nincs aktiválás...úgy hallottam :D
  • VO101 tvr
    Nálam(P4 2.6>3, 1GB, ATI 9800 pro) ezzel a konfiggal még éppen elmegy 1028*768-ban, level1 simítással. FPS 20-50-ig pályafüggően. De a grafikai beállításokat jelentősen vissza kell venni. Pl árnyékok kikapcs, effektek medium. Szóval ha nincs up-to-date erőgéped, fps parádéra ne számíts. A steam-es aktiválással hogy boldogulnak a warezosok?
  • Istencsászár
    Ott van a demo, de annál a full jobb lett és ha tényleg megakarod venni akkor nemkell warez, mivel minden paramétere ismert lehet a GTR2őből, talán annyi hogy a grafika szín erőssége sötétebb...
  • oliverb
    csak kiszeretném probálni mielött megveszem, mert nem akarok potyára menni, mert nem a legerösebb gépem van és csunya grafikkal meg nem akarok játszani
  • oliverb
    csak azt szeretném kérdezni h a amit warezon találok wtcc-t az is jó? vagy olyan mint rfactor h meg kell venni mert különben, kidobál a játékbol.
  • endiboy
    valaki tudna küldeni setupokat? jöhet mindenféle: [email protected]
    előre is köszi :)
  • Debilon
    tenefintorogj:D
  • autoszimulator
  • mila69en
    én megnéztem mind a három lehetőséget:)
  • Debilon
    passz...sosem játszom legkönnyebb fokozaton:DD
  • mila69en
    legkönnyeb fokozaton csak 3
  • Debilon
    championship módban Monza 9 kör..az előbb próbáltam..
  • mila69en
    vedd feljebb a nehézségi szintet
  • Baggio73
    A bajnokság módban miért 3 körös minden verseny?
    Hol lehet ezt beállítani, mert én nem találom sehol.

Előre is kösz a válaszokat.
  • Debilon
    akkor rosszul lenne kiírva az oldalra az ára?

Totti, ne felejtsd el a steames verzió árára rákerülő adót :(