RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k8bal
nem úgy van hogy benne vannak a gcf-ben? amit simán kinyitsz a GCF Scape-el megnézed hol vannak pályák > megcisnálod azokat a mappákat a játék könyvtárában és oda másolod pályákat. mint a CS-ben, nem?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Istencsászár
Igen, de ez egyenlõre csak a steamos verzióra vonatkozik, a bolti dvds verzsönbe valszeg ugy lesz mint a gtr2õben ha nem kódolják le.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ha egy file-ba vannak tömörítve a pályák akkor az azt jelent , hogy nem is lehet a megszokott módon, egyszerûen "bedobva" pályát hozzáadni ?

Mert ha így van akkor ez újabb komoly mínusz ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

trogerzsiger
:(

Tomo15
1.Hasonló, de más kategóriájú autok vannak benne. 2. nem
Akinek megvan: hang változott a demo-hoz képest?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

trogerzsiger
Hello!

Ez a race olyasmi mint a gtr2? lehet benne osztott képernyõn multizni?

Kösz.

Istencsászár
Nem érdemes hasonlítgatni, kiadótól függ... Cs:s meg egy külön kategória.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
A CDGalaxis katalogusaban mar benne van, hogy mikor varhato nem tudni, 8990 HUF.
hát remélem megmarad a gtr2es ára,vagy a CS:Ses 7990es.
majd ezis dec.xxre várható magyar megjelenéssel fogadok..
ide mmindíg késõbb jön -.-

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Tudja már valaki, hogy melyik cég fogja itthon forgalmazni?
Ha jól számolom, a stream adóval: 11 100 Ft. (BB).

LOL!

ezek szerint igen, megha az nfo-t megnézed akkor <#wow1>
avcom
ezek szerint nuke-olni kéne az nforce-on?

haggyad még fiatal és lelkes <#buck>
Alexease
Te sem szoktal vissza olvasni:))) #771
gabi89
Kicsivel több mint 1óra múlva már telepítem :) (és ingyen szedem le :P )
Jó kis játéknak tünik remélem az is lesz <#smile>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

állitólag jobb a végleges mint a demó
lac coo
Hát a demo alapján ennyi pénzt meg nem adok érte , az tuti ! :)))

Istencsászár
Mondjam neked hogy örülhetsz?:DDD emléxem még voltak olyan idõk amikor kijött cs 1.6 frissités steamon azt behalt az egész rendszer, mer túlterhelt volt... a mostani állapotok ahhoz képest tökéletesek.

140-160 kb/s el tölti lefele még jó hogy nem HL2 méretü game
kérem vissza a pénzem <#buck>
Istencsászár
Hogy van e ilyen funkció nemtudom, de a *.gcf fájlt ami magát a játékot tartalmazza azt nyugodtan ki lehet írni és akkor nemkell ujra leszedni, csak updatelni.

tehát telepítõt nemtudok kiírni vagy ilyesmi ? legalább full sebességel jönne le a game.
Azért azt a warez-oldal üzemeltetõt is csókoltatom, aki így rakta fel, kód nélül. <#action><#bdead>
(Lehet törölni).

Istencsászár
Akkor sincs semmi. A gémet accountra veszed, ami a steam szervereken jegyezve vannak, tehát akárhonnan bejelentkezel steamre, beírod a nevedet és jelszódat, akkor azokkal a gémekkel amiket te már megvettél bárhol bármikor tudsz játszani amint letöltöd.

azér kérdem mert, mivan ha format C van akkor újra letölti a játékot ?
Istencsászár
A játékot steam accontra veszed és a steamba tölti le:)

ha a steam oldalon veszem meg a játékot akkor azt hova tölti le ? a sorozatszámot mikor adja meg ?
a neved és a számok dombornyomottak
hmm... dombornyomott? a card no. meg ezek a staffok vannak rajta dombornyomva? vagy honnan ismerszik meg?

a maestro nem mastercard és nemis dombor nyomott
Tomo15
Azért kérdeztem, mert csak dombornyomottal lehet megvenni.
hát, jó kérdéseid vannak :)
sima maestro, gondolom mastercard.

Tomo15
Dombornyomott a kártyád?
wtf?
steamen f***kodok az online fizetéssel, beírom a bankkártya számát, meg az expiration date-t, aztán azt mondja hogy invalid... wtf?!
valaki aki steamen keresztül vette meg pls, help

<#worship>
már beszéltem ismerõssel..
készül a WTCC-s Lacetti-s baseball satyó :D

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

jó a logód -.-

Willi Betz
erre gondoltam én is:D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Alexease
Nem megy Steam Activation Key nelkul, vagyis innetol a tema lezarva;)
szvsz sokak kedvenc pályája lessz :D
hosszú 1enes, kevés kanyar..

Csabesz6
:(

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Alexease
Nem lesz.
Csabesz6
tisztelet
lesz ps2re?
köcc

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Willi Betz
van egy kis gondom a játék telepítéssel<#szomoru1>
csak nem írom le mivel alexease törli mert warez telepítés lenne.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

lac coo
Remélem mûködik is a cucc :))))
Elég érdekes az NFO :)))

Alexease
Ismet toroltem;)

Es akkor egy kis segitseg. RACE neven kell keresni, lehet hogy meglepo;) Tobb torrent es SMSWEB hely is van. Pl. X helyrol 250kbyte/s felett jon. Reklamot nem csinalok, de mivel en is 3 perc alatt atlaltam ra, igy masnak sem lehet tobb, sot valszeg kevesebb, mert en nem vagyok egy nagy warezes;)