RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja úgyis kell pár arc a bajnokságba.. :D

ja, csak eredetivel megy:D

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

gordon 24
Igen!!! Itt néz körül! És ygere hozzánk!

vsr simbin

Downhill!!

szabii98
Szval vannak.Értem, köszönöm!

I met God. She's black

pl. vsr

szabii98
A játékban vannak internetes ligák?

I met God. She's black

copass
zsíír, már figyelis lefelé!:)köszi<#worship>

giorgio81
A www.weissbierbude.de-n fennt van, én is a napokban töltötten le onnan
(regelni kell az oldalra letöltés elõtt)

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

copass
segítsetek lécci:
keresem az adria racewayt, a gphungary-n van, csak a link nem él, máshol vki összefutott már vele? köszi elõre is a segítséget.

kifli
na, asszem mégis a vektrával megyek, az tûnik a legirányíthatóbbnak+ azzal mentem most a leggyorsabb kört :)
szal erre a 3 demo verseny pájára, várok setup segítséget a vectrához :)
kifli
mostmár énis átálltam inkább seatra :)
vectra, háát nemtudom, azsem rosz de nekem seat jobban bejön, ha valaki tud setup-ba segíteni, akk jöhet seathoz és vausxhall-hoz is, mert még nemtudom melyikkel indulok :)
gordon 24
Hát setupban én nem tudok segíteni neked, mert egy rohadtúl nem értek hozzá kettõ nem szoktam bmw-el menni, de csak lesz olyan aki tud adni.

Nekem a Vauxhall bejön, de a Seat is jó. BMW-t csak akkor ájánlom, ha sokat mentél vele huplis pályán, ugyanis ott (pl Brands Hatchban) kurva könnyü eldobni.

Downhill!!

kifli
én indulnék ezen a demo bajnokságon :)
valaki tud segíteni, hogy melyik autóval érdemes indulni?
meg beállításban kellene egy kis segítség
gordon 24
Ki került a kiírás:

Ha valaki szeretne nyerni egy ingyen Race07-et jelentkezzen!

VSR

Downhill!!

Az kár pedig azért reménykedtem benne de mind majd megpróbálom beszerezni a RACE07-et vagy megpróbálkozok a demo bajnoksággal. Köszi!

gordon 24
VSR.hu ra látogass el!

Márciustól rendezünk MINI-t amihez csak az alap Race07 szükséges.

Most is megy bajnokság HTCC néven de ehhez kell az stcc kiegészités.

Az alap Race meg már sehol sem megy!

Ha nincs meg a Race07 napokban ki fogok írni egy demo bajnokságot, melynek fõdija egy eredti Race07 lesz.

Downhill!!

pointer4
Elég sok gond van a RaceWTCC-vel, sokaknak szaggat erõgépek mellett is, illetve kevesen tolják már. Race07el próbáld, abban benn van a 87'es WTCC :D
Ja és persze Boldog új évet mindenkinek!

Hello!
Az alap RACE játékkal ami elõször jelent meg tehát nem a 07 vagy ON vagy ilyanaek vannak még bajnokságok nagyon megtetszett a játék és szeretném magam kipróbálni a neten is. Köszi!

Alexease
A banner alatt ia kint van a link (MSzK - egyelore:P):)

Magyar szimulátoros közösségi oldal
modelcar
megoldódott

Köszi mindenkinek

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Yeltzin
várj egy kicsit, néha vannak ilyenek

pár óra alatt meg szokott oldódni

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

pointer4
Érdemes megkérdezni a játék topicjában.
Érdemes amúgy a steamet angolra állítani, magyarul vannak benne bugok.
Bár kétlem, hogy ennek lenne hozzá köze. Race07 et letöltötte már a játék ? Nem lehet hogy esetleg csak a kiegészítõt vetted csak meg, mert az magában nem indul el.
modelcar
tudtok segíteni?

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar
Sziasztok

Megvettm a Race ON játékot.Feltelepítettem.De a steam nem enged játszani.
Ezt írja ki:steam hiba.Ez a játék jelenleg nem érhetõ el.Légy szíves,próbáld meg újra máskor.

gordon 24
Passz:D De szerintem igen.

Downhill!!

a sima race is? olyan régóta fennvan, hogy nem is emlékszem, de a manual sem említi a telepítés menetében..

de az tuti, hogy online csak steammal megy

gordon 24
Persze igen! De csak akkor telepíti ha online telepítésre mész.

Downhill!!

megnézve a sima race dvd-t, ott van a steam mappa a lemezen..tehát elvileg telepítenie kell(ett) volna gondolom

gordon 24
Egyébként a VSR.hun lesz egy kis demo bajnokság melynek a fõdijja egy eredeti Race07 aktiváló kód, amellyel Steamen tudod aktíválni.

Pontos idõpont még nincs, mert még szervezzük..

Downhill!!

gordon 24
Nem tudom mert én a többit már a Steamen vettem.

De az fix, hogy az alap Race07 et ha berakod 2 versio van, ha az offlinet választod felmegy a gépre minden szó nélkül, és tudsz jástazni vele. De a menuben sincs online lehetõség.

Ahhoz hogy neten tudj játszani, vagy a stemen induljon ahhoz online kell telepiteni, és akkor teszi fel a steamet automatikusan.

Downhill!!

leho94
ez a Race 07-nél van csak nem?:P

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

gordon 24
Ez hülyeség már bocs!

A telepitésnmél 2 verzio van, ha nem az onlinet választotta teljesen felesleges leszednie a Steamet.
Mivel a játék nem online modu. Nem fog menni ott.

Rakja be ujra a DVD-t majd online telepités, letölti magától akkor a Steamet.

Downhill!!

leho94
akkor csak töltsd le a steamet , ha nem rakta fel magától és már jó is..

a játék eredeti igaz tescoban vettem de le volt árazva 990-re úgyhogy szerintem megérte. :)

akkor vedd meg (ha nem eredeti), vagy online módban kell telepíteni és akkor tuti lesz steam-ed..

leho94
Akkor töltsd le:D

De nekem nincs setam-em a játékkal kellett volna telepítõdnie mert nálam nem rakta fel.

leho94
erre való a steam ..

a sima race és nem magyarítást akartam írni :)hanem olyan launchert vagy valamit amivel nem kell a dvd-t mindig betenni ha játszani akarok :)

de minek ehhez magyarítás?

melyik a race vagy a race07?

Sziasztok! A RACE-hez van-e magyarítás, csak mert én nem nagyon találok sehol biztos én vagyok a béna de kérhetnék egy linket vagy egy oldalt ami magyar nyelvû? A GPhungry-n nem találtam hozzá magyarítást. Köszi a válaszokat!

gordon 24
Jahh okés! Az a lényeg hogy megoldódott akkor!

Downhill!!

kifli
már sikerült megoldani, a látószög volt elállítva, alatta volt valami részletesség beállítás és mindkettõt 150%-ra állítottam :)
gordon 24
Menj be az opciokba. A controllnál be tudsz állítani 4 gombot.

Ezek arra szolgálnak, hogy az autóban az ülés pozicíót álitsák.
Nem tudom, hogy a külsõ nézeteknél segíte-e, mert én belsõ nézetben játszom csak. De belül ugyan úgy tudod "tologatni" meg "emelni" az ülést mint az igazi autókban.

Ha ezzel nem oldódik meg, hát akkor passzolom a kérdést.

Downhill!!

kifli
az mitõl lehet hogy nagyon távoli a nézet a játékban? a belsõ nézet is, de bármilye kameraállásból nézem úgysejó. (ha pl a kocsi oldalánál lévõ kameraállásból nézem félig belátok a kocsiba. gtr evo, meg race on van fent, azért itt kérdem mert pl a race on topik nem valami aktív (nem mintha ez annyira az lenne)
Yeltzin
remélhetõleg egyszer majd a te munkádat is így fogja értékelni valaki (azért gondolom hétvégén a boroskólára van "több ezer"...)

"Pedig nem is a race 07"

De, Race07, meglepõ, de még mindig az az alap.

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Alexease
Es ha a kisebbseghez (hamarosan a tobbseghez) tartozik, akkor meg elnezest is kernek tole, es adnak melle meg egy-ket csomaggal;)
pointer4
Figyelj hogy 20 rongy alatt legyen, akkor még nem hívnak zsarut :D
mila69en
van egy jobb:) bemész tesco-ba sétálsz kifele a kezedben pár pc játékkal, elkezd csipogni a riasztó , biztonsági õr már éppen leteperne, mikor rászólsz hogy, visszamennyé!!! mééé azt hiszed megveszem több ezeré? ezt kipróbálom hátha bejön<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive