5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
Solt #5485 Az apjuk... :D
Te sem tudod, hogy lehet felkerülni a hivatalos oldalra? :) Minivel mentem egy "cudar" időt... csak feltenném... :D -
#5484 Csalnak, egyértelműen. Van egy csomó program Rf hez és Racehez is aszzem amível ezek az idők elérhetőek.
WTCC val tudnak 2 perc vagy nagyon picit alatti időket, nem Minivel:D -
Solt #5483 A másik pedig... láttam pár pályán olyat ( most pl Monza ), hogy a kategória első legalább 10 másodperccel jobb mint a második...
Eleinte azt hittem ilyen ügyes, de egy kicsit most már ez gyanús. A 2. helyig századokra vannak egymástól az idők, aztán az első meg 10 másodperccel gyorsabb a másodikhoz képest!
Mini-vel bohóckodtam Monzán... a 2:15:xxx körüli idő megfutható... valami ufó mondjuk esetleg képes lehet 2:13:xxx végére... na most ehhez képest Monzán a legjobb Mini-s idő valami 2:02:xxx... fizikai képtelenség! Mi szar ez? -
Solt #5482 Lehet, hogy hülyén fogalmaztam, de csak meg kérdem újból! :D IDE miképpen lehet felkerülni?
A dedikált szerveren elindulok, szépen kiírja, hogy az időm hányadik helyre jó, de utána a worldranking listában nem jelenik meg?
Mit csinálok rosszul? -
Solt #5481 Urak!
Az eredmények, hogy kerülnek fel a hivatalos honlapra? -
#5480 Live for speed JuanG emlékfutamot rendezünk, akinek van kedve jöjjön
Részletek: LINK
Bocs az off-ért -
Debilon #5479 ha jól emlékszem, akkor dinamikus volt a dolog... elvileg ahol többet kanyarodtak, az a rész kezdett el először felszáradni -
#5478 sajnálom, hogy erről lemaradtam, de arra kíváncsi lennék, hogy valóban az autók által használt ív száradt fel, vagy egy előre megadott ideális ív? -
Debilon #5477 igen, ez egy tuti dolog volt, hogy az ív száradt del először ahol az autók mentek, és ha kicsit is letértél róla pl. slick-el akkor volt nagy gebasz.. :)
plusz (azthiszem) a GP4-ben volt "heat haze" effekt is, brutál módon nézett ki a rajtrács :D viszont ennek is nagy ára volt..sajnos
és igen, már a gp3-ban is benne volt ez a ficsőr, de sajnos, Crammond-ék szoftveresen számoltak szinte mindent, ezért elég bika gép kellett hozzá akkoriban, hogy normális graffal játsz.. az "O" billentyűvel lehetett a processzor kihasználtságot menet közben kiíratni, és tisztességes graf-as ritkán volt 90% alatt.. -
#5476 van, a neve XD (egy dll file az egész), de nem tudok linket az aktuális verzióhoz -
#5475 Ha jó rémlik akkor már GP3ba is volt ilyen -
Solt #5474 Végül is annyira nem lényeg... szeretnék majd inkább onlány játszani...
Még valami, aztán nem zargatlak... van valami olyan kiegészítő, amivel menet közben figyelemmel tudom kísérni a gumik hőmérsékletét, kopását, stb? -
#5473 passz, ezeket nem buheráltam -
Solt #5472 Oké... úgy teszem... plusz átírtam ezt 1.0-ra...
AI Corner Grip Usage="1.00000" ( az eredeti 0.93000 )
Ha jól értelmezem ez a kanyarodási "képességük"?
És ez:
AI Realism="2.00000"
Ez lenne a "legreálisabb"?
-
#5471 az AI arra jó, hogy az előrejutást és a forgalomban versenyzést gyakorold, védekezésre nem igazán, mert tényleg csak akkor előznek, ha nyitva hagyod a kaput
hibázni is ritkán szoktak, emiatt egy online versenyre nem készítenek fel rendesen, de 110%-on érdemes őket kóstolgatni (csak gyári pályákon) -
Solt #5470 Na igen... bár én ezidáig nem nagyon foglalkoztam simbin játékokkal, de azt kell mondjam, hogy a sok hiányosság ellenére nagyon tetszik... legalábbis ez a TDI Seat... finom... :)
Ha már itt tartunk... nem láttam az AI-nak agresszió csúszkát... 110%-on jó időket mennek, de olyan óvatosak mint a szűzkislányok... -
#5469 F1 szimekkel soha nem foglalkoztam, úgyhogy ez nekem új, mindenesetre még nem hallottam róla. És rendes szimuláció volt, vagy vmi egyszerű, ami inkább csak a látványt adta vissza? Esetleg screen vagy video van erről? -
Toya #5468 Felszáradó ívben elsők? Hiszen azt már a Grand Prix 4 is tudta ha jól emlékszem :) -
#5467 ez tény, ehhez hasonló "apróságok" szép számmal vannak... a másik, amiben elsők lehetnének, az a felszáradó ív a nedves pályán
inkább ezt a két dolgot választanám STCC és Race On helyett :) -
Solt #5466 Én a koszolódásra gondoltam... ha összeszedné a dzsuvát a gumi, és ennek köszönhetően pár kanyar erejéig csökkenne a tapadás, akkor nem érné meg ilyen drasztikusan levágni az íveket...
Curitiba-n a célegyenes utáni kanyarkombinációban amit levágás címszó alatt művelnek az szerintem vicc... -
#5465 gumifizika nekem elég jónak tűnik, legalábbis a kopás, hevülés és nyúlás hihetően van modellezve -
Solt #5464 Az... de nyilván nem így értettem a kérdést... arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk egy onlány verseny időmérőjén mire lenne ez elég...
Gumi fizikával, és a levágások normális kezelésével a valós idők közelében lennének az eredmények... -
#5463 irreálisnak -
Solt #5462 Na jóóóó... :D
gviski: Nincs valami ranglista? A hivatalos oldalon csak a 07-s wtcc pályák, autók szerepelnek... -
#5461 1:19et is lehet menni... -
Debilon #5460 jó erősnek:D a hétvégén 1:23,x volt a pole asszem :D -
Solt #5459 A TDI Seat nagyon bejön.... hang is jó, mozgása, viselkedése is... asszem megvan az új szerelem... :))
A 2008-s Curitiba-n mentem egy 1:20:344-t... ez milyen időnek számít? -
Solt #5458 Én is... kipróbálom, köszönöm... -
Nálam ez jött be, de nyilván kormányfüggő. Én G25-öt használok. -
Solt #5456 No, ezt például a büdös életben nem fogom megérteni, hogy miért "lesnek" egymástól a fejlesztők...
Arról nem beszélve, hogy a mai gépekre, a több magos processzorokra olyan fizikát lehetne írni, hogy "megszólal"... de egy LFS szint a minimum lenne... egy iRacing-s fizika meg szerintem az optimális az ilyen kinézetű játékokhoz mint a simbin sorozatai... kiadnának egy "vérszimet", ami oda butítható ahova akarják... így mindenki boldog lenne...
Ha már FFB... segítenél valami valós érzés előcsalogatásához? Én leragadtam a plr fájlnál, és nem igazán van türelmem most babrálni vele... játszanék inkább... :D -
#5455 FBB-t teljesen fullosan be tudod állítani a menüben. -
#5454 Igen, sajnos a fizika egészen addig jó, amíg nincs ütközés, illetve mind a 4 kerék talajon van, de amint megdől vagy ütközik az autó, szemmel láthatóan nem szimulált, hanem egyszerűsített, előre programozott modell alapján történnek a dolgok. És ez már 2003-ban is ciki volt, mióta az NR2003 megmutatta a világnak, hogy kell ezt csinálni. -
Solt #5453 No, ez a plr fájl átírogatás mégiscsak aktuális... megtaláltam, viszont kompletten hiányoznak belőle az FFB adatok? Ilyenkor mizu? Itt nem lehet úgy belőni mint GTR2-ben? -
Solt #5452 Érthető... és egyet is értek... picit komolyabb fizikával és FFB-vel zseniális lenne... -
#5451 Ugyanaz a gondom vele, mint mindennel, ami GTR-Evo óta megjelent a Simbintől. Ebben az esetben mondjuk próbálkoznak valami újítással, de őszintén szólva nagyon unalmas már ez az engine. Kicsit faragnak a hangokon, kicsit állítgatnak az FFB-n, de a vége ugyanaz a feeling, és ez így 2-3 év után már gáz.
Tudom, ez szubjektív probléma, de szerintem ha kiegészítések okádása helyett az alap motort fejlesztgetnék, már nem itt tartanánk. Egyszerűen nem áll olyan szinten a játék, hogy már csak a kiegészítőkkel kéne foglalkozni. -
Solt #5450 Tárgytalan... -
Solt #5449 Urak! Felraktam a RaceOn onlány verziót steam-en keresztül... kérdésem az, hogy hol találom a "nevemre szóló" plr fájlt, amiben lehet turkálni az ffb értékeket? ( lásd: GTR2 ) -
#5448 Oké, én is mindjárt össze esek
-
#5447 Holnap:D Fáradt vagyok én már ehhez.
Holnap leírom privibe... -
#5446 ÁÁÁ értem:D
Am Nascarban benne van a játék mappájában az 1.2es crack, vagy azt tölteni kell?:)