RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, csak eredetivel megy:D
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
(regelni kell az oldalra letöltés elõtt)
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
keresem az adria racewayt, a gphungary-n van, csak a link nem él, máshol vki összefutott már vele? köszi elõre is a segítséget.
szal erre a 3 demo verseny pájára, várok setup segítséget a vectrához :)
vectra, háát nemtudom, azsem rosz de nekem seat jobban bejön, ha valaki tud setup-ba segíteni, akk jöhet seathoz és vausxhall-hoz is, mert még nemtudom melyikkel indulok :)
Nekem a Vauxhall bejön, de a Seat is jó. BMW-t csak akkor ájánlom, ha sokat mentél vele huplis pályán, ugyanis ott (pl Brands Hatchban) kurva könnyü eldobni.
Downhill!!
valaki tud segíteni, hogy melyik autóval érdemes indulni?
meg beállításban kellene egy kis segítség
Downhill!!
Márciustól rendezünk MINI-t amihez csak az alap Race07 szükséges.
Most is megy bajnokság HTCC néven de ehhez kell az stcc kiegészités.
Az alap Race meg már sehol sem megy!
Ha nincs meg a Race07 napokban ki fogok írni egy demo bajnokságot, melynek fõdija egy eredti Race07 lesz.
Downhill!!
Az alap RACE játékkal ami elõször jelent meg tehát nem a 07 vagy ON vagy ilyanaek vannak még bajnokságok nagyon megtetszett a játék és szeretném magam kipróbálni a neten is. Köszi!
Köszi mindenkinek
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
pár óra alatt meg szokott oldódni
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Érdemes amúgy a steamet angolra állítani, magyarul vannak benne bugok.
Bár kétlem, hogy ennek lenne hozzá köze. Race07 et letöltötte már a játék ? Nem lehet hogy esetleg csak a kiegészítõt vetted csak meg, mert az magában nem indul el.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Megvettm a Race ON játékot.Feltelepítettem.De a steam nem enged játszani.
Ezt írja ki:steam hiba.Ez a játék jelenleg nem érhetõ el.Légy szíves,próbáld meg újra máskor.
de az tuti, hogy online csak steammal megy
Pontos idõpont még nincs, mert még szervezzük..
Downhill!!
De az fix, hogy az alap Race07 et ha berakod 2 versio van, ha az offlinet választod felmegy a gépre minden szó nélkül, és tudsz jástazni vele. De a menuben sincs online lehetõség.
Ahhoz hogy neten tudj játszani, vagy a stemen induljon ahhoz online kell telepiteni, és akkor teszi fel a steamet automatikusan.
Downhill!!
A telepitésnmél 2 verzio van, ha nem az onlinet választotta teljesen felesleges leszednie a Steamet.
Mivel a játék nem online modu. Nem fog menni ott.
Rakja be ujra a DVD-t majd online telepités, letölti magától akkor a Steamet.
Downhill!!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Ezek arra szolgálnak, hogy az autóban az ülés pozicíót álitsák.
Nem tudom, hogy a külsõ nézeteknél segíte-e, mert én belsõ nézetben játszom csak. De belül ugyan úgy tudod "tologatni" meg "emelni" az ülést mint az igazi autókban.
Ha ezzel nem oldódik meg, hát akkor passzolom a kérdést.
Downhill!!
"Pedig nem is a race 07"
De, Race07, meglepõ, de még mindig az az alap.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive