5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#5445 Szerintem ez ne írd:D Miki eléggé ott van a szimes dolgokban.:D -
#5444 Mert nem ismeri -
Solt #5443 No... miért a negatív vélemény? -
#5442 Real Time Racing -
#5441 Akkor az xD
Én az ilyenhez nem értek... -
Debilon #5440 milyen sugaras?:D
talán mikrohullámú, nem?
16km? az elég necces...sőt.. -
#5439 Éppen 1megás netet néztem ki, remélem hogy nállunk is elérhető:D
Valami sugaras szar a Tékom központból.Remélem Fehérváron van ilyen, és nagyobb mint 16km a sugártáv:D
Elég vészes...:(
-
Debilon #5438 ja, és a sebesség nem minden, stabilnak is kell lennie, meg hogy ne laggoljon, normális pingek legyenek..
különben hiába van akár 4megás ha a szar latency-d miatt belaggol miattad az egész szerver :D vicces dolgok történhetnek miatta :D -
#5437 jaj már:/
Majd megnézem hogy megy-e, mert itt falun ez az egyetlen internet, a hülye digi meg tojik kijönni ide:G -
Solt #5436 :))) Milyen meglepő... :D -
#5435 Sajna nem tudok róla.. Asszem van valami új gaméjuk de a nevét sem tudom. Valahol láttam már róla videot, de igazából egy Race07 add-onak megfelene ahogy kinéz:D -
Debilon #5434 lehetne csak az add-on is max 3k-ért:) akkor meg is venném :) -
Solt #5433 Ha már így képben vagy... dolgozik most valamin a simbin? -
Solt #5432 No, így már világos... egyébként a CD Galaxisban 4490.-Ft a Race-On... szóval akkor 6480.-Forintból minden megvan... :)) -
#5431 Azért mert a Race-on kb 7000ft és benne van a Race07+STCC+WTCC2008(lada és TDI) alapból+ a formula masters ami semmibe nincs.
Ha ehhez megveszed a GTR evot akkor kb 8000ft ből minden megvan.
Ha elkezded darabonként beszerezni akkor sokkal drágább lesz, és ráadásul az STCC-t pl nem is tudod megvenni dobozban csak Steamen kárytávyal.
Plusz, valószínüleg elöbb utóbb VSR ben és a legtöbb helyen alap követelmény lesz az On is. -
Debilon #5430 a net kevés.. legalább egy 512-es kell -
Solt #5429 A Race-On minek? :) -
#5428 Oké, erre gondoltam, mert Gordon sem volt benne biztos, úgyhogy a listámon egy Race on és egy GTR Evolution gém + egy kormány, lehetőleg logitech:D
Az interneten játszáshoz kell valami nagy net?Mert elég pici, 64kbosom van:/ -
Debilon #5427 ha a bundle race on-t veszed akkor benne van az alap..
ha még nincs meg se a race07 se a gtr evo akkor érdemes a race on-ra beruháznod szerintem.. legalábbis én azt tenném :) -
Solt #5426 CD Galaxisban 1990.-Ft a GTR Evolution... -
#5425 Közben Gordon minden elmagyarázott PMben, de azért kösz:I
A Race onban benne vannak az alap Race07es cuccok? -
Debilon #5424 gtr evo a race07 kiegje.. semmi köze a gtr 1-2 vonalhoz -
#5423 Na, Saturn bolt 30kmes körzetben nincs mellettem.
Az 576ban van, TS Race07, 990.- ft.A GTR evolution mire kell?A GTR 1hez?
-
#5422 És hol találhatók ilyen boltok? -
#5421 Gamet??
Szerintem ne rendelj ugorj be a legközelebbi Saturnbe és a Topseller dvd-k között keresd a GTR evo kiegészítő lemezt és a Race07 et.
A 2 együtt meg tudod oldani kb 4000ftból. (ha nem a topsellerest veszed sokkal drágább) -
#5420 oké, köszi hogy segíteni akartál és számíthatsz rám majd vlameik kupában ;) -
Debilon #5419 keress, gugli a te barátod -
Debilon #5418 jahogy sima gtr?:D akkor passz... -
#5417 Akkor nekem kell?Eredeti, és ha kell linkelsz, mert csak GTR2est találok. -
Debilon #5416 mert lekell tölteni egy gtr lobby patch-et.. ha eredeti akkor csak ennyi, nekem ennyi volt:)
ha nem az, akkor nem tudom, és nem is érdekel:D -
#5415 Értem, majd ha lesz játékom meg kormányom benevezek. -
#5414 utána amikor be el akarsz kezdeni játszani kér jelszót meg ilyeneket és nem fogadja el -
Debilon #5413 clio nemrég volt rfactorral
race07-el wtcc87 és mini készülődik, ha összejövünk annyian -
Debilon #5412 setup.exe - next-next-finish..
mi más kell a telepítéshez? -
#5411 Van itt minden:D
Esetleg Seat cup vagy Clio cupot tudnátok csinálni? -
#5410 Am 99,98% hogy megveszem a játékot, Húsvétra kapok új kormányt, addig megtanulom kezelni a gamet.Van a ligázásnak multi követelménye?(pl. min. 1mbos net stb.) -
#5409 telepítésről, mert nem jön be a topicos. -
Debilon #5408 milyen új fájl? -
#5407 Help, a GTR telepítésről nincs új fájlotok?(sorry de itt vannak egy páran ott meg már 2 éve senki) -
#5406 Elöbb meg kell vennem, és kormányt is veszek.Mely honlapról érdemesebb rendelni?