5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#5525 valahogy meg lehet oldani race ON-ban hogyha sima WTCC 2009 szezont kezdek akkor legyenek seatok is és esetleg az összes ellenfél ellen versenyezhetek nemcsak 24-el!? -
#5524 Nincs. Még nem dolgozták fel a 2009-es szezont. -
WinStar #5523 Chevrolett Cruze nincs a játékhoz? -
WinStar #5522 értem,köszönöm szépen. -
#5521 Igen, igazából ezek mind jók a race07-hez, az az alap. Ahhoz mód a GTR-Evo, a Race-On, a WTCC, meg amiket leszedsz még :D -
WinStar #5520 Sziasztok.Azt szereném megkrédezni hogy ami a GTR Evolutionnál van mods....az jó a Race Onhoz is?Pl. pályák,módok mint pl. a wtcc2009..stb... -
#5519 420-nál sem kell elengedni, próbáld ki. -
Radian #5518 köszi :) -
Debilon #5517 gtr2-ben voltak/vannak gyakorló feladatok
abban nincs OW, max mod szinten
race on-ban f3000, international formula masters és formula bmw van alapból esetleg modokkal más is..
de ezek igazából kasztnis játékok :) sokkal jobb mint ow.. -
Radian #5516 Sziasztok, nem rég vettem egy kormányt, szóval még tanulok a szimulátorozásban. Ti melyik simbin-es játékot ajánlanátok erre a célra(rFactor-t már próbáltam,tetszik is de valami másra vágyom)? Mert van jó sok :D A RaceOn-t nézegettem mert főleg az OW autók érdekelnek és ez elvileg a legújabb. Úgy hallottam valamelyik régebbi kiadásban voltak gyakorló feladatok, ezek megtalálhatók mindegyikben játékban? -
Sponnyabob #5515 DFGT-m van. Amúgy néztem pár on board felvételt és tényleg nem lehet több 360-nál de inkább kevesebb. -
#5514 WTCC-ben max 360, de szerintem 300-nál is kevesebb a reális. Egyszer sem engedik el a kormányt vezetés közben, ebből lehet kiindulni. -
#5513 Ha g25 vagy 27.. Akkor kb úgy jó, hogy egy oldalra kb 190fokot fordítasz.
Nagyjából nekik is ennyit fordul. (legalábbis igy amit a videókból ki lehet gobozni) -
Sponnyabob #5512 A WTCC-ben hány fokra érdemes állítani a kormányt? 360° vagy 720°? -
Sponnyabob #5511 ok, kösz! -
Debilon #5510 van, fut :) -
Sponnyabob #5509 Szerintetek a Race-ON win7 alatt fut? Van valakinek tapasztalata vele? -
#5508 Persze! Gyere hozzánk a ligába!
forum
oldalunk -
Sponnyabob #5507 A játék még nincs meg de még a kormány is csak folyamatban van úgyhogy addig is gyakorlok a sima Race-el arra az is jó :D -
#5506 Hát, ha megvan a játék, akkor online szervereket találsz dögivel. Gyakorolj úgy sokat, meg offline is akár, és ligák indítanak Race07-GTREVo-RaceON-al versenyeket (most mindegy hogy hívjuk).
Ligákat pl a bannerban találsz (ha nem itt, akkor rfactor topic, csak nézd meg melyik indít race07-el is futamokat) -
Sponnyabob #5505 Hú ez jól hangzik akkor beszerzem valahonnan a Race-on-t. Amúgy tudsz valami jó oldalt ahonnan el tudnék indulni az online versenyek felé mert full kezdő vagyok és még egyáltalán nem játszottam online. -
#5504 Race07+STCC+GTR evo+Raceon..
Tehát Race-on, és GTR evo.. Mivel a Race-onban benne van a Race07 és az STCC.
Már nem is olyan huhh de drága, ha megvan a VSR tagjai között szeretettel várunk az Online ligába! -
Sponnyabob #5503 Sziasztok!
Szeretnék kicsit jobban elmerülni a WTCC világában és azt szeretném kérdezni hogy melyik játékot ajánljátok, amivel később akár online is tudnék játszani? -
#5502 jah erre gondoltam én is :) -
#5501 Jaa, hogy warez vót :D akkor azért. Felteszed majd a dobozosat multisan, hagyod frissíteni, akkor tuti jó lesz a legújabb patch-el. -
#5500 Minden jól van, biztos, hogy jó helyen van, mert GTR2-ben és rF-ben is megy. DX legfrissebb, de már mind1 mert Race07 törölve, amíg nem jön meg a dobozos. -
#5499 Steamen frissített rendesen a race07 ? DirectX is a legfrissebb?
biztos hogy a race07 exe mellett van a dll? Ne a steam.exe mellett. (Az valahol benne lesz stem/steamaps/neved/race07 könyvtárban.)
És a leguccsóval próbálod ? -
#5498 Nekem sehogyse megy sajnos. Meg se jelenik, se a steames se a dobozos race07-el... DX-el nincs gond mert gtr2-ben meg rFactorban megy az XD. Nemértem mi lehet a gond :S -
#5497 Bemásolod a dll-t a race07.exe mellé.
Max ha nem műxik, akkor használd a legújabbal, vagy kapcsold vissza az Ű-vel.
Meg gondolom érdemes frissíteni steamen a race-t.
Más trükk nem jut eszömbe :D -
#5496 Race07 alá hogy lehet a vitumo.de féle XD-t bevarázsolni? -
#5495 Igen regisztrálj, van a HTCC87 topik azon belül pedig a jelentkezés!
Ha jelentkeztél kategóriába is jelentkezz (GP vagy TC) a festést meg megoldjuk! Kötelező a saját skin!..
A többit meg majd elmondom... -
PetiM44 #5494 Akkor jelentkezek. Regisztrálni kell az oldalon? -
#5493 Race07 el megy! -
PetiM44 #5492 Ha nem baj, megkérdezném:
Ez a sima Race-hoz van, vagy Race 07-hez?
Ha utóbbi, akkor jövök én is... -
Solt #5491 Nem egyre gondolunk... :) "Csige" valamilyen Laci... bár most, hogy belegondolok jobban, ő inkább LFS guru volt... -
#5490 Csigusz?:D
Csigi Tamás?
Ha ő akkor igen a Belme motorsportsban megy Alfával..
Belme József a csapattársa. -
Solt #5489 Nálatok volt Csige is? Jól emlékszem? :)
Köszönöm az invitálást... ;) -
#5488 Egyébként ha tolod vele, és akarsz jó társaságot:D
Akkor gyere hozzánk, VSR ben a Simbin szekció vezetője én vagyok
Mindig csinálunk bajnokságogat most éppen a HTCC 87 megy WTCC 87 el.
Elég király vagyunk is sokan.
Szóval nézz be:
itt ni -
Solt #5487 Van valami dedikált szerver, ott mentem, de... na mindegy, valaki csak tudja... várakozok! :)
Egyébként a Mini is nagyon hangulatos... bírom az olyan autókat, ahol nem kell nagyon a setup-l küzdeni... beülsz, oszt nyomod! :D -
#5486 Nem tudom, de ha jól gondolom:D
Akkor Time Attack módban, van online verseny az idővel vagy valami ilyen baromság lehet, hogy ott.
De én nem foglalkoztam ezzel, passzolom a kérdést..