5806
  • q2w3
    Az egész játékban annyi autó van mint kezdésből vagy lehet unlockolni?
  • q2w3
    Hy!
    Hol lehet beállítani azt, hogy a kormányom ne rezegjen?
    Én sehol nem találom.
  • mila69en
    az ellenfelek számát vedd lejebb
  • Alexease
    Milyen geped van? ;) Versenyben, ha van AI akkor az sokat le vesz. Latotavolsagot, LOD-ot, arnyekokat, tukrozodeseket, ellenfelek autoit erdemes minimumra venni, ezeket ugy sem latni verseny kozben az autobol;) Visszajatszasban, kivulrol lehet latni, de az ember ugy sem visszajatszast nezeget, hanem versenyzik, autozik;))

Nem emlekszem a beallitasi lehetosegekre - keverem, hogy mit engedelyeztek es mit nem az options reszben - de ha lehet, meg az autok miniseget is erdermes le venni minimumra (kiveve a cockpitet):) A sajatjat ugy sem latja az ember (csak a belsot) a tobbieket meg maximum hatulrol vagy tukrorbol ami teljesen mindegy hogy nez ki;)))
  • zolee90
    Az miért van, hogy a játék nekem time trial-ban egyáltalán nem akadozik, viszont versenyen bármiylen felbontásban igen? A gépem nem a legjobb, de a minimum gépigényt eléri...Ram kevés neki? Vagy vmi más hiba? Mer olvastam, hogy másnak is akadt, de egy restart-al, vagy Alt-ctrl-del majd vissza a játékba kombinációval megszűnt. Na nekem nem szűnik meg
  • blory
    Ilyen jot reg nem olvastam.
  • Alexease
    De ez volt a trukk;) Felinstalalta, aktivalta a Steam-et, BackUp-olta a Steam-bol, aztan eladta jo aron a feleslegesse valt lemezt;)))
  • VO101 tvr
    Igazából csak az aktivációs kulcsért fizetünk. A CD-t elég lett volna kölcsönkérni, telepítés, aktiválás után a steam nem kéri többet, mehet vissza a tokba...
  • Debilon
    ez jó volt :D
  • b-type
    srác...jáj :DDD
    Ha mégsem gömbölyű a föld, és idősb. Kovács Jánost mégis az Ufók rakták teherbe, és neked valóba a haverod nem adja oda a gyári cd-hez a cd kulcsot.....akkor egy hegyesebb vasvillát tudnék ajánlani és kergetni tökön-babon keresztül.
  • mila69en
    lol hát ha ismerősödtöl vetted akkor menj a cd-key ért:) ez ilyen egyszerű
  • Laceee
    hát igen ez várható volt
  • Maxi99
    Nem müködik sajnos!
  • Laceee
    nincs mit
  • Maxi99
    Köszönöm szépen!
    Boldog új évet!
    És még egyszer köszönöm szépen!!!!
  • Laceee
    ha használt szofvert veszel nem nézed meg, hogy benne van a serial ?
    egyébként itt egy: 1972-6352-7624-7242-2853
  • Maxi99
    Igen ez igaz, de ő csak a cd-t adta oda. Jól átvágott! Használtan csak a cd-t kaptam meg 6000-ért!!!
    Legyen szivetek! Küldjétek el ide, vagy a [email protected]
  • Alexease
    Ha eredeti, es ha dobozos, es ha van hozza egyaltalan CDKey, akkor az benne van a dobozban vagy a konyveben;) Amugy meg Steam-es (lasd HalfLife 2) a jatek;) De ha van is hozza CDKey, nem gondolhatod komolyan, hogy majd valaki megadja a sajatjat?! Te megadnad, ha kiadnal a jatekert 10000 forintot?! Ezt sosem ertettem...
  • Maxi99
    Azért segithetnétek!!!
    A fórum tudtommal azért van, hogy problémákról beszéljünk a játékkal kapcsolatban. Nem tehetek arról, hogy az ismerősöm akitől vettem az egyébként eredeti játékot nem hajlandó megirni a Cd-keyt!
  • Alexease
    Az agyatlanul warez, cdkey utan sirankozo uzeneteket valogatas nelkul torlom! Keretik kulturaltan kerni, de csak EGYSZER, de inkabb hasznaljatok GOOGLE-t! THX!
  • sikura
    nekem meg doboztalan és érdekes mód fut szépen.(még Hamán is)
    Ja és nem tud vki adni egy linket , hol találok pach-et?? Mert csak Brno-ig enged bajnokságban aztán kidob a Steam. Előre is kösz!
  • Uvilmos
    nekem dobozos, de mégis akad (wtcc)
  • mila69en
    ez sem akad.. csak néha összeakad:D valamivel:S amúgy meg szép folyamatos remélem a dobozos verzióban nincs semmi ilyesmi:)
  • Uvilmos
    Hali, majd elsejétöl lese vakarhattok, beüzemelem a nagyüzemet az s4hu-ban :) és go swat4 :))
  • Alexease
    - A Race kicsit mas mint a GTR/GTR2 az allando online kapcsolatos Steam miatt;)
    - Ha warez es nincs patchelve, akkor egy kicsit "ertelmetlen" is feszegetni;) Persze, ez nem jelenti azt, hogy a teljesen hivatalos, bolti, patch-elt jatek nem akadna:)))
  • mila69en
    ez mibnd szép és jó, és igaz is lenne ha minden game ezt csinálná..... milyen meglepő gtr2 tökéletesn fut rbr, gtl tökéletesen fut(azért csak ezeket irom mert jelenleg ezek vannak csak fent a gépemen:D race néha tökéletsen fut néha meg nem:) ilyenkor nyomok egy alt+tab-ot és voilá tökéletes:D nah valszeg nem a gépemmel van a problem hanem a program akad össze valamivel.....ami még annak is betudható, hogy egyenlőre még nincs belőle origi verzióm:D így a frissítések sincsnek
  • autoszimulator
    De most emiatt nem kell reinstall, elég egy uj particiora feltenni egy másik, lehetőleg nem házi haxxos XP-t Vilikém :) ( IRC-re mérnem jársz?:) )
  • Uvilmos
    és ezek a játékok ful grafikán mennek, na jo a Vegas médiumon csak :)
  • Uvilmos
    Eggyetértek veled ezekben, de az a gond, hogy csak ez az egy progi csinálja, többi game aminek még a hardver követelménye is nagyobb(pl:gtr2,Top.Spin.2,Tom.Clancys.Rainbow.Six.Vegas) azok nem, vagyis csak ez az eggyetlen egy wtcc csinálja, márcsak a windows reinstal van hátra, felteszek egy stabilabbat ás meglátom, hogy szuperál...
  • Alexease
    Az egy ido utan megakado program hibaforrasa 95%-ban a hatterben futo alkalmazasok (ahogy mar korabban irtak). Es ez mindenre igaz. Chat, e-mail, web, virusirto, tuzfal, letoltes-feltoltes, energizgazdalkodasi szarsagok, spy-figyelok, rendszer- es memoria utility-k, es meg sorolhatnam;)

Lattam mar olyan rendszer, legalabbis a desktop-ot, amit belinkeltek mert nem/rosszul megy a program, hogy azon csodalkoztam, hogy egyaltalan elindul azon a hulladekon valami;))

A fo problema altalaban, hogy mar sokan beleszulettek a szamitogepbe es a Windows-ba;) Azt hiszik minden megy mindennel;) Pedig a fo alkalmazasokat ugy optimalizaljak, hogy "egyedul" fussanak (rendszer+program), legyen az jatek vagy felhaszaloi program.

Lattam mar olyan Task Manager-t is, ami volt vagy 3 kepernyo hosszu;))) Pedig, a sajat login alatt max 3-4 taszk futhatna, a Task Manager-rel egyutt;) Es nem 50:)))))

A masik nagy hibalehetoseg az akadasoknal a tulhuzott es/vagy melegedo alkatreszek, vagy ezek gyatra minosege (memoria). De hasonlo problemakat okoznak altalaban a rosszul osszevalogatott, kulonfele memoria modulok es/vagy azok rossz frissitesi beallitasai a BIOS-ban...

Es meg sorolhatnam;) A lenyeg, hogy egy normalisan beallitott, karban tartott gep ugyanolyan sebesseggel tud uzemelni, mint egy ketszer gyorsabb (es dragabb:D) csak ami ossze van ganyolva...;)))
  • mila69en
    hm.. attol nekem nem lesz se jobb se rosszabb:)
  • Istencsászár
    Én ( mi ) ilyet sosem tapasztaltunk...
  • mila69en
    nem azt mondom, hogy verseny megy azt alt+tab elöbb egy Esc:) nálam bevált sokszor nagyon leesik a framem ezt nyomokm alt+tab ot és voilá 50-60 között van máris:) bár ez champions modban nem igaz:D nem tom ott mét nem működik:S
  • Istencsászár
    5letes megoldás, főleg egy race közepén :DD
  • Uvilmos
    thx,probálkozunk :)
  • mila69en
    mikor elkezd akadni mint az állat nyomj egy alt+tab-ot aztán vissza és jóu lesz
  • Uvilmos
    nem, sima 32 bites,de azé kösz majd probálkozok, lekapcsolgatok mindent amit lehet,ha ugyse jo felteszek sima xp, nem pedig ilyen otthoni sufnituningost :)
  • Istencsászár
    Nemtudom nem azt mondtam, kapcsolj ki minden háttérben futó szükségtelen progit és nézd meg úgy. Gondolom 64 bites Win van a gépeken, lehet az is kavaró tényező.
  • Uvilmos
    Habár valoszinü az lesz a baj, hogy nem tetszik neki az xp (ez van most rajtuk:simpliticity )
  • Uvilmos
    akkor szerinted rakjam ujra az összesen a rendszert, és szüz gépen nézzem meg ?