5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#2328 alt+tab mire jó? -
hhv #2327 jah igen
én feltelepítettem de semmi változás nem vettem észre ugyanugy kell alt+tabolgatni :D -
hhv #2326 üdv
van a detonation verziohoz update!
mivel nem akarok itt warezolgatni keressetek japcsi oldalakon vagy 1xüen irjátok be a keresöbe: race wtcc update detonation
-
#2325 Jó hát igy restart után jó...:S -
Laceee #2324 nekem jó, ha eredeti van akkor javitsd ki a steamen keresztül -
#2323 Nekem eredeti van és ezt irja ki most nekem is ezt a dmp-t:( -
#2322 detonation nekem is halldoglik -
dante89 #2321 Hali!!
Láttam már visszaolvasva egy hibát amikor indításnál kiírja hogy:*.dmp filet submitolni kéne.....
és erre itt valaki azt írta vissza hogy csak a detonationnal jó...
Nekem az van és mégis ezt írja ki....
Tudna valaki segíteni?
Előre is kössz
-
rcsaby #2320 Az a gondom.Hogy crackos el is indul minden szép és jó.És amikor elinditom a versenyt el van mosódva a kép.Vagy ha nem is mosódás a játékot alig lehet felismerni.Mi a gond kell hozzá valami vagy beállitás.Előre is kösz. -
Debilon #2319 vedd vissza a felbontást 800x600-ra
AA és AF-et kapcsold ki..
milyen VGA-d van? -
fapuma #2318 így meg nem az igazi a játék:( -
fapuma #2317 levettem a játék grafikáját a legalacsonyabbra,de még mindig szaggat egy kicsit...nem gyenge a gépem,az NFS Carbon pl nagyon szépen fut...mi lehet a baj? -
#2316 Hali!
Valaki segítene abban, hogy a letöltött UIF kiterjesztésű fájllal mit csináljak?
Előre is kösz. -
kis kocka #2315 thx -
Debilon #2314 RaceConfig_Steam.exe elindításával -
kis kocka #2313 tudna vki segíteni most raktam fel és az első indítás elött bejön egy ablak ahol grafikát lehet állatni de utána nem hogy tudnám behozni ezt az ablakot megint? -
tevehúgy #2312 Na végre egy értelmes hozzászólás!Köszönöm!A detonation verzió van,akkor próbálkozok. -
#2311 Találó a neved :))))
Amúgy meg ezerszer le lett írva már itt, hogy a Detonation verzió müxik csak, a másik soha nem fog elindulni ...Ha meg az sem megy nálad van a hiba .... -
tevehúgy #2307 hali.
valaki tudna segiteni, ugyanis nem indul a játék
ezt irja ki:
-
zoolee #2306 Háát gondolom van hottá patch ... -
#2305 Hello!! Nekem az a problémám, hogy elinditom a gamet és rámegyek pl. hogy quickrace és elkzd tölteni és ujraindul a játék... Mi lehet a hiba?? (pedig már 4X elindult)
A választ előre is thx!!
Üdv.: Baba
-
#2304 Ez megoldotta. -
#2303 virus, tűzfal kikapcsolva
Steam most próbálom újra telepiteni, hátha segit -
#2302 Fel van telepitve a Steam? Virusirtok, tuzfalak kikapcsolasa, portok engedelyezese, stb. -
#2301 Megkaptam az eredeti játékot, elinditom a telepitést és a steam reg. után mikor kiirja hogy conecting steam account...elszáll az alábbi hibával:
Fatal error: Failed to load platform modules! és kilép...
Vkinek ötlete?
-
#2300 Boldog Uj Evet Mindenkinek! -
#2299 1 Lap - Oschersleben - BMW 320si ( 38 mb )
Lényegében az első kanyar az érdekes, 5/5ből naggyából igy meg lehet fogni, minden gond nélkül. ( persze módosított setuppal ) -
#2298 VERSENYEKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!! -
#2297 BUÉK Mindenkinek!!! -
q2w3 #2296 Köszi!
Ez télleg működik!! -
Laceee #2295 húzd ki a kormány adapterét :) , minek vettél force feedbackes kormányt ? -
q2w3 #2294 Azt off ra vettem és semmi változás. Az alatta levő százalékot is 0-ra állítottam. -
nwhite #2293 Próbáld meg az Options/Control Settings/Feedback-ben a Force Feedback Effects-et low-ra vagy off-ra állítani. -
LeePí17 #2292 Mindenkinek Versenyekben Gazdag Újévet Kíván A HRC Team! -
q2w3 #2291 szóval? :) -
#2290 Force Feedback - Erő visszacsatolás -
q2w3 #2289 Speed Link 4in1 Force Feedback 6690-es kormányom van.
A kormánynak nincs beállítása csak telepített mappában 2 ddl file.
Nekm rángatja ide oda a kormány és rezeg is. Igazából a rángatás zavar nagyon mert nehezebb vezetni mint a valóságban.
A konzolos játékokban megtaláltam a vibraton rész és ha kikapcsoltam akkor nem rezgett és nem rángatozott ide oda.
Mi az az FFB? -
#2288 - Milyen kormanyod van? Csak "rezgos" vagy rendes FFB-s?
- Mit ertesz rezgesen? Nagyon erosen raz es/vagy az FFB is eros?
- Ezeket az errosegeket a kormany drivereben es/vagy a jatekban a Controller/FFB menupont alatt tudod beallitani. -
q2w3 #2287 Első kérdésemre is tudod a választ? -
#2286 Nem lehet unlockolni semmit, ezek vannak;) Igy is van benne 2 bonusz auto;)