RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jakewyler
én is megnézném:)

de van, mert a dobozost is aktiválni kell a steam-en keresztül..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Istencsászár
Akinek megvan az csinálhatna onbórd felvételt ( 1 körrõl ) valamelyik pályán, hangal meg mindennel hogy milyen érzés is:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Viszont már kint kéne lennie a dobozos verziónak, annak pedig semmi köze a steamhez.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

sumi
sajna ja....

de azért csak törikéljék fel....sztem...erre vártam hónapok óta,azt igy kib..nak velem,velünk...

Istencsászár
Totál felesleges ezen elmélkedni... Nem tudják feltörni, nem lehet, nem olyan 1szerû mint mondjuk a steamos hl2 volt, bár ott is akadt probléma bõven amiért a steamról le volt szakítva... épp ezért nincs semmi féle mûködõ verzió, mer mind1ikhez kell a steam aktiváció amivel egyenlõre nemtudnak mit kezdeni... ha törik akkor lesz ha nem akkor nemlesz... olyan mint a stárforsz vársz türelemmel.

Aki nem hiszi vagy reménykedik az olvassa a Nforce fórumot, ha elindul akkor le lesz írva, de csak ennyit tudnak õkis.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Ezzel a viselkedessel, csak azt erik el, hogy meginkabb a NEM az eredeti peldany bezerzese mellett dont a jatekostarsadalom! Multkor (CODERED-CDGALAXIS) most meg ez ("Az utolso celpont az Automex volt, de ok meg letettek a telefont, annyira erdektelen volt szamukra a problemam")!
Alexease
Korbetelefonaltam jatekugyben, es senki nem tud semmit:( Se a disztrubutor, se a forgalmazo, se a boltok. Az utolso celpont az Automex volt, de ok meg letettek a telefont, annyira erdektelen volt szamukra a problemam;))) Vagyis napok-hetek-honaok lehetnek amire megjelenik nalunk:X
b-type
off:
Ha Steve Vai, akkor a Pig :)
A legnagyobb szvsz :))
on:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Lol....7 új üzenet jött<#wilting><#wow1>...<#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Alexease
A warezt pihentessetek. Pontos nev vagy link johet, de azzal kapcsolatos terefere mellozendo. THX! :)
jakewyler
3 féle verzió?

Tomievo
Hallgass inkább Enyát :D

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

már 3 féle verzió terjeng..annyi leecher van kb mint a carbonnál..
ha jól megfigyeltétek minden tört verzió mögött áll 1 "csapat" ami reklámként a játék cím végére odaírnak (lásd: RELOADED)
de eddig nem láttam olyan verziót ami mögé irva is lenne valami...
szal még várni kell.

A MO-i megjelenésrõl lehet már tudni valamit?

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

JuanG
el lehet :)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
<#mf2><#gunyos1>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DJ Skyline
hali
az elsõ kérdés rögtön az, hogy ellehet-e vezetni billentyûzettel, vagy szükségeltetik a kormány!? igen, tudom jobb lenne a kormány, de most nincs keret kormányra! :)

Tomievo
MInd a macskanyávogás...<#guluszem1><#levele>

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

JuanG
off

azért idáig még hosszú az út <#eplus2><#idiota>
steveállat

on

Pfú basszus. Rögtön kaptam három privit<#hehe>. Viszont most el dolgomra és felõlem írhattok még, hogy linket kértek, de arra du-tán válaszolok, meg délelõtt, ha ide keveredek a géphez. Már, ha még érkezik privi<#hehe>.

Ha meg mondjuk tévednék azzal kapcsolatban, hogy feltörték, hát sry, csak tökre úgy néz ki az a bizonyos játék aazon a helyen, mint amirõl itt csevegünk.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nincs feltörve? Már, hogy ne lenne? Privibe tudok linket admni, ha érdekel.... de felõlem. Hiszek neked és nem szedem le. Egyébként mi ez a dom izé kártya?<#fejvakaras> Mondjuk nem vagyok nagy WTCC mániás, sõt semennyire, de szeretem az autóversenyt, ezért szedtem le volna.

jójáték, hiába szeded le nincs feltörve.
szvsz olyan 1,5-2gb kell neki.
eddig csak azok jártak "jól" akinek van dombornyomott kártyája -.-

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hagyjad, már a Fifa 07-be is osztotta az észt megjelenés elõtt... jöt röhögtünk legalább<#hehe>.

Milyen a játék? Megéri leszedni? Hely igény? Néztem a FAQ-t, de hát angol, plusz nem láttam így elsõre a játék méretérõl adatokat.

tökhöm bele abba.
2 7 mire megcsinálnák a kártyámat..addigra meg talán kijön a boltba.
de már olyan gamézhatnékom van vele.
De ugye ha van dombornyomott karim..ahoz kell még 1 online bankkártya is.
vagy rosszul tudom?

ibronk
Ahogy egyre többet megyek vele, egyre jobban tetszik <#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

CodeRed
<#worship>Ugyanez történt velem is. Elõször azért tettem fel az NR-t mert készülök a G25-re és egy játék sem alkalmasabb a kipróbálására mint az NR. Csak mikor elkezdtem újból róni a köröket döbbentem rá, hogy ez a motor még mindíg a legjobb a szimulációk terén. Döbbenetes, hogy mi mindent érezni benne. És kihívásban is óriási a különbség. Bár e mögött legalább 1 évtizednyi fejlesztés áll a háttérben, nem beszélve arról a szakértõi gárdáról akik ebben részt vettek. De azért hál' istennek az ISI\SimBin is jó irányba halad, de inkább a nagyközönség a cél, míg a másiknál egy sokkal szûkebb réteg. (itt most nem a Nextel Cup-ra gondolok, amiért amúgy is 200 millió amerikai rajong hanem a kifinomult, valóban hardcore fizikára.) Egyébként a grafikában sincs mit szégyenkeznie, hiszen olyan update-k léteznek hozzá ami egy felsõkategóriás VGA-t is megizzaszt 43 autóval. A törésmodell pedig még mindíg az egyik legjobb.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Alexease
De ami megjobban szamit, az a fizika.
Hiaba a legujabb csodak, sorozatok az ISI alapjaira (GTR, GTL, GTR2, rF, RACE - es megannyi MOD-jaik), ha "beulok" egy GPL-be, NR-be, netKar-ba teljesen mas vilag;P

Termeszetesen az ISI engine latvanyos, hangulatos es elvezetes, de azert ha az NR-be vagy az nK-ba allitok valamit az auton, akkor azt nagyon erezni az auton, a kormanyon; dol, csavarodik a kasztni, billeg, hintazik, beut az alja...

Akarhanyszor "atulok" az "ISI-bol" a GPL-be, eloszor hatalmas nagy szivas, de ott ragadok orakra, mert minden apro allitgatasra mas es mas lesz az auo kezelese, amit elvezet kiautozni, meg ha az elejen faltol falig kozlekedek is;)
CodeRed
Ahogy Alex is írta, nem mindíg a legújabb a legjobb. Egyenlõre még mindíg az a helyzet, hogy szinte a modolható játékok a legjobbak mostanában, mivel olyan alappal rendelkeznek amit nagyon jól össze lehet passzintani akár a 60-as évek autóival akár a legújabb gépcsodákkal. Egy példa:
Nascar Racing 2003_1970mod. Ennek az alapja amúgy az az 1967-es GP-t feldolgozó játék amirõl szintén Alex beszélt.

CodeRed
Hiba a mátrixban.

vaki offolna helyettem?
csak a kissrác miatt...õ dobol.

alex esedezem sok offom miatt ;) de nézd meg :D

lac coo
Több off nem lesz igérem de ez látnotok kell: wtf ???

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hat igen<#eljen>
akkor ird újra

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

lac coo
De ha gitár akkor nálam Jake Shimabukuro a legjobb !!!

jaj bocsi fiúk ezt kicsit elírtam az elõbb siettem<#szomoru1><#vigyor2>

hát az már a szomszédok baja :D
bár én is hasonlóan tudnék gitározni :S

Alexease
"Daczi Zsolt Temesvári Vasárnap" - a szomszedok biztos orultek neki;)))
utcsó offom ma..
a gitárszólós srác és a haverjainak videójai ITT megtekinthetõk.

akinek a zene kell a lap alján letölthetõ!

off:
ezt láttam anno..
nagyon jó..
ha gitrszólóra vágytok.. Bikini - Temesvári Vasárnap
személyesen ismerem a bandát :D
másik különlegesség szólógitározás terén Daczi Zsolt Temesvári Vasárnap-ja igaz nem olyan jó mint a kissrác :D

lac coo
Off.:

Zene !!!

És az egyik komment:kis gyakorlás és bárki képes rá! de aláírom a srácnak van jövõje:D

LOOOOOOL

Milyen lehet, amikor sms-t ír? <#csodalk><#vigyor1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

<#wow1><#csodalk><#wilting><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#banplz>

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Tomo15
Ne is álmodjál szerintem kiegekröl. Ja, és írjad már le legalább 1x értelmessen amit akarsz!<#wilting><#vigyor3>
lac coo
Rosszabb vagy mint a DaVinci-kód !

avcom
valamit csinálj már magaddal <#vigyor>

Istencsászár
Nehéz tagoltan írni? ha már helyesen nem megy, akkor legalább érthetõen különitsd el õket :D

fogalmazd meg lécci újra, nem értem <#szomoru1>

rmélem leszenk kiegek nogyon bejön a game álom nekm ti mit gondoltok nem tudom