RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
de azért csak törikéljék fel....sztem...erre vártam hónapok óta,azt igy kib..nak velem,velünk...
Aki nem hiszi vagy reménykedik az olvassa a Nforce fórumot, ha elindul akkor le lesz írva, de csak ennyit tudnak õkis.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha Steve Vai, akkor a Pig :)
A legnagyobb szvsz :))
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
ha jól megfigyeltétek minden tört verzió mögött áll 1 "csapat" ami reklámként a játék cím végére odaírnak (lásd: RELOADED)
de eddig nem láttam olyan verziót ami mögé irva is lenne valami...
szal még várni kell.
A MO-i megjelenésrõl lehet már tudni valamit?
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
az elsõ kérdés rögtön az, hogy ellehet-e vezetni billentyûzettel, vagy szükségeltetik a kormány!? igen, tudom jobb lenne a kormány, de most nincs keret kormányra! :)
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Ha meg mondjuk tévednék azzal kapcsolatban, hogy feltörték, hát sry, csak tökre úgy néz ki az a bizonyos játék aazon a helyen, mint amirõl itt csevegünk.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
szvsz olyan 1,5-2gb kell neki.
eddig csak azok jártak "jól" akinek van dombornyomott kártyája -.-
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
2 7 mire megcsinálnák a kártyámat..addigra meg talán kijön a boltba.
de már olyan gamézhatnékom van vele.
De ugye ha van dombornyomott karim..ahoz kell még 1 online bankkártya is.
vagy rosszul tudom?
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Hiaba a legujabb csodak, sorozatok az ISI alapjaira (GTR, GTL, GTR2, rF, RACE - es megannyi MOD-jaik), ha "beulok" egy GPL-be, NR-be, netKar-ba teljesen mas vilag;P
Termeszetesen az ISI engine latvanyos, hangulatos es elvezetes, de azert ha az NR-be vagy az nK-ba allitok valamit az auton, akkor azt nagyon erezni az auton, a kormanyon; dol, csavarodik a kasztni, billeg, hintazik, beut az alja...
Akarhanyszor "atulok" az "ISI-bol" a GPL-be, eloszor hatalmas nagy szivas, de ott ragadok orakra, mert minden apro allitgatasra mas es mas lesz az auo kezelese, amit elvezet kiautozni, meg ha az elejen faltol falig kozlekedek is;)
Nascar Racing 2003_1970mod. Ennek az alapja amúgy az az 1967-es GP-t feldolgozó játék amirõl szintén Alex beszélt.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
csak a kissrác miatt...õ dobol.
alex esedezem sok offom miatt ;) de nézd meg :D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
bár én is hasonlóan tudnék gitározni :S
a gitárszólós srác és a haverjainak videójai ITT megtekinthetõk.
akinek a zene kell a lap alján letölthetõ!
ezt láttam anno..
nagyon jó..
ha gitrszólóra vágytok.. Bikini - Temesvári Vasárnap
személyesen ismerem a bandát :D
másik különlegesség szólógitározás terén Daczi Zsolt Temesvári Vasárnap-ja igaz nem olyan jó mint a kissrác :D
Zene !!!
És az egyik komment:kis gyakorlás és bárki képes rá! de aláírom a srácnak van jövõje:D
LOOOOOOL
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!