5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
szaby21 #2368 Sziasztok.
Elkezdtem jáccani a wtcc vel de megakadtam....... Egyik gond hogy a vb-n a 10 dik pályánál hibaüzit kapok amikor a pályát tölteni kezdené a gép. A másik hogy nem tom hogy kell a boxot használni. már sokat probálgattam de sehogy sem történik semmi. Ahopgy bemegyek a boxba elvaszi a gép az irányittást és lassan átvezet a boxon de semmi szerelés vagy kerékcsere vagy tankolás nem történik. Néztem a controlst de ott meg 3 gomb van ami a pit tel kapcsolatos azok meg nem csinálnak semmit sem. HA tudtok segitsetek..... foleg a box-megoldás érdekelne. -
Gio #2367 1,3gb kb -
#2366 Nem lenne egyszerűbb, ha beállítanál egy gombot kuplungnak? Már rég jáccanál vazz :) Rajtig tartod a kuplungot is meg a gázt is , ennyi. A Kuplungot is be tudod lőni , h milyen gyorsan engedje rá a sebességet!
Sztem így a legjobb!!!! -
#2365 hány giga valaki tudja? -
VO101 tvr #2364 "A teljes RACE játék erre a hétvégére ingyenesen játszható: http://storefront.steampowered.com/v/index.php?area=fw_race
Csatlakozva Simbin akciójához, mostantól (2007 január 18. csütörtök 22.00) vasárnap (január 21.) este 20.00-ig a GTR-Masters.hu RACE szerver szabadon hozzáférhető bárki számára.
A szerverre érvényes jelszó: edzes
Az időjárás száraz, a nézet szabad, a mód PRO, és csak az automata kuplung engedélyezett segítségként. A HGTRM szabályok szerint saját névvel kell versenyezni. Az összes pálya be van állítva, a pályák között "next event"-el lehet váltani. A futamok 8 körösek.
Sok sikert!"
-
jui #2363 Togle AI controlt miért nem lehet bekapcsolni?
AI pilota. -
#2362 nincs rajtautomatika a bímereken (szép kis hiszti lenne belőle a többi márkánál). -
#2361 Lörd, a hátsó kerék meghajtás miatt rajtolnak ugy ahogy... -
#2360 Megy már a free weekendes WTCC? -
#2359 Igen a játékban! Hisz élőben is a BMW-kbe be van épitva rajtautomatika ami nem engedi kipörögni a kerekeket és a legjobb rajtot produkálja! Neked csak a gázt kell nyomni és a többet megoldja ő... -
#2358 ?
Milyen bímer rajtautomatika?? a játékban? -
#2357 Én mondjuk neki adok igazat mert oké ellehet indulni szépen de hogy a 6. helyre egy BMW-s megelözi az 1-sőt is mert van benne rajtautomatika szval ez kicsit gáz.... -
#2356 Talán van olyan opció, hogy fékpedál nyomásakor álló helyzetben hátramenetet kapcsol, keresd meg és lődd ki ezt az opciót ha van. -
Mathias #2355 Na akkor a gondom: automata váltóval játszom, mert csak.:) Jön a rajt, más normális játékoknál egyszerre le kell nyomni a féket és a gázt ekkor felpörög a motor és ha elengedem a féket elindul az autó. De itt ha lenyomom egyszerre a féket és a gázt akkor hátramenet lesz a dologból. Ha meg nem csinálok semmit, csak akkor kezdem el nyomni a gázt mikor el kell indulni akkor lemaradok, mert alacsony a fordulat. Erre akartam megoldást.: -
LeePí17 #2354 itt elfelejtettem..padlógáz után kicsit elindul az eleje jobbra v balra korigálod majd vissazábbengeded a gázt h felvegye a rendes tempót.. -
Mathias #2353 Igen, van jogsim. És nem kormánnyal játszom.
És ez a válasz a kérdésemre úgy tűnik: "Ezt autómata váltóval nemigen lehet megoldani."
-
LeePí17 #2352 hát van aki használja a kuplungot..
nemcsak a g25ösök tehetik meg...
pl nekem vagy gomb szokott lenni vagy ha 1xre benyomom a féket és a gázt akkor nyomom a kuplungot..és a fékpedált engedem fel úgy engedem a ki a kuplungot..
rajt autómatával? itt mire gondolsz?
visszaszámol az óra túráztatod..majd ződnél padlógáz..
vagy ha nem akkor beváltol 1be és onnantól autómatice mehetsz autómatával.. -
#2351 Van jogsid?:). Feltehetőleg kormánnyal játszod, indulásnál fel kell pörgetni a motort, tartani egy szinten, majd rá az 1est és nyomi neki hogy ne essen le a fordulat, de ne is pörögjön ki a kerék. igy kell elindulni kormánnyal, autómatikus kuplungal. Ezt autómata váltóval nemigen lehet megoldani. -
Mathias #2350 Nem akarok én mindenáron automatával indulni, én vezetni akarok automatával. Csak a rajtot nem értem még hogy kell automatával.:)
ööö mit jelent ez: "még ha kuplungolsz is" -
LeePí17 #2349 mért akarsz autómatával indulni?
manuállal is elég szépen ellehet indulni..még ha kuplungolsz is..
csak gyakorlás kérdése..
de igen úgy tudod asszem F6 a váltó.. -
Mathias #2348 Köszi, így sem akart működni, de aztán kiderűlt, hogy virtualra kell rakni a visual settingsben.
És akkor rajtolni úgy kell automata váltóval, hogy kikapcsolom az autómata váltót a rajtnál, aztán meg majd vissza? -
LeePí17 #2347 1es gomb a tükör
F1-F9ig a gombok a segítség / váltó, stb... -
Mathias #2346 Az lenne a gondom, hogy hogy tudom a tükröt ki-, bekapcsolni? Mert most egyálltalán nincs, bár néha amikor elindítom a játékot, akkor van, de nem mindíg, nem is értem.
A másik, hogy hogy tudok automata váltóval rajtolni? mert az egyszerre gáz, fék-nél hátramenetbe kapcsol. -
LeePí17 #2345 nekem beválik a hamachi..
Lacetti Macau 1ső kanyar drift :) 2. kanyar "race is over" mert sokan keresztbe álltak :)
+ hogy most kijött a 2006os WTCC BMW mod a gtr2höz már egész jól megszerettem eme sportágat :) -
#2344 10 óra 40 perc van hátra...Amerikai idő szerint van az az 1óra? -
#2343 És a visszaszámlálón mennyi van irva? Mennyi idő van hátra? -
nwhite #2342 Biztos sok b@rom fog roncsderbyt rendezni, és kevés lesz a tiszta verseny, de azért felnézek pár szerverre. -
#2341 Remélem már ma este big versenyek lesznek! -
jui #2340 köszi -
uborka666 #2339 Logitech G25 kormánnyal nem lehet rossz:
Logitech G25 magyar teszt -
GPx8 #2338 Du. magyarul. -
jui #2337 nem -
GPx8 #2336 Nem tudod mi az a pm.? -
jui #2335 azt mi van oda irva? -
GPx8 #2334 pm. Az is oda van írva. -
jui #2333 letöltöttem de azt irja 01:00-tol csütörtöktöl,hajnal vagy délután?
rányomok a pre-loadra bejön egy képernyö az meg csak visszaszámolja az idöt. -
GPx8 #2332 Oda van írva! -
jui #2331 kiprobálta valaki ingyenes játékot?
mikortol lehet vele játszani? -
#2330 -
hhv #2329 nálam pl betöltés után (legyen az quickrace vagy bajnokság) széthullanak a texturák és belassul a játék.Esetleg játék közben elkezd szaggatni.
Nah akkor kell alt+tabolni és megszünik.
Bár az update ezen nem segít...