5806
  • szaby21
    Sziasztok.

Elkezdtem jáccani a wtcc vel de megakadtam....... Egyik gond hogy a vb-n a 10 dik pályánál hibaüzit kapok amikor a pályát tölteni kezdené a gép. A másik hogy nem tom hogy kell a boxot használni. már sokat probálgattam de sehogy sem történik semmi. Ahopgy bemegyek a boxba elvaszi a gép az irányittást és lassan átvezet a boxon de semmi szerelés vagy kerékcsere vagy tankolás nem történik. Néztem a controlst de ott meg 3 gomb van ami a pit tel kapcsolatos azok meg nem csinálnak semmit sem. HA tudtok segitsetek..... foleg a box-megoldás érdekelne.
  • Gio
    1,3gb kb
  • sikura
    Nem lenne egyszerűbb, ha beállítanál egy gombot kuplungnak? Már rég jáccanál vazz :) Rajtig tartod a kuplungot is meg a gázt is , ennyi. A Kuplungot is be tudod lőni , h milyen gyorsan engedje rá a sebességet!
    Sztem így a legjobb!!!!
  • rekettyes
    hány giga valaki tudja?
  • VO101 tvr
    "A teljes RACE játék erre a hétvégére ingyenesen játszható: http://storefront.steampowered.com/v/index.php?area=fw_race

Csatlakozva Simbin akciójához, mostantól (2007 január 18. csütörtök 22.00) vasárnap (január 21.) este 20.00-ig a GTR-Masters.hu RACE szerver szabadon hozzáférhető bárki számára.
    A szerverre érvényes jelszó: edzes

Az időjárás száraz, a nézet szabad, a mód PRO, és csak az automata kuplung engedélyezett segítségként. A HGTRM szabályok szerint saját névvel kell versenyezni. Az összes pálya be van állítva, a pályák között "next event"-el lehet váltani. A futamok 8 körösek.

Sok sikert!"
  • jui
    Togle AI controlt miért nem lehet bekapcsolni?
    AI pilota.
  • b-type
    nincs rajtautomatika a bímereken (szép kis hiszti lenne belőle a többi márkánál).
  • Istencsászár
    Lörd, a hátsó kerék meghajtás miatt rajtolnak ugy ahogy...
  • examinee
    Megy már a free weekendes WTCC?
  • examinee
    Igen a játékban! Hisz élőben is a BMW-kbe be van épitva rajtautomatika ami nem engedi kipörögni a kerekeket és a legjobb rajtot produkálja! Neked csak a gázt kell nyomni és a többet megoldja ő...
  • b-type
    ?
    Milyen bímer rajtautomatika?? a játékban?
  • examinee
    Én mondjuk neki adok igazat mert oké ellehet indulni szépen de hogy a 6. helyre egy BMW-s megelözi az 1-sőt is mert van benne rajtautomatika szval ez kicsit gáz....
  • Tomievo
    Talán van olyan opció, hogy fékpedál nyomásakor álló helyzetben hátramenetet kapcsol, keresd meg és lődd ki ezt az opciót ha van.
  • Mathias
    Na akkor a gondom: automata váltóval játszom, mert csak.:) Jön a rajt, más normális játékoknál egyszerre le kell nyomni a féket és a gázt ekkor felpörög a motor és ha elengedem a féket elindul az autó. De itt ha lenyomom egyszerre a féket és a gázt akkor hátramenet lesz a dologból. Ha meg nem csinálok semmit, csak akkor kezdem el nyomni a gázt mikor el kell indulni akkor lemaradok, mert alacsony a fordulat. Erre akartam megoldást.:
  • LeePí17
    itt elfelejtettem..padlógáz után kicsit elindul az eleje jobbra v balra korigálod majd vissazábbengeded a gázt h felvegye a rendes tempót..
  • Mathias
    Igen, van jogsim. És nem kormánnyal játszom.
    És ez a válasz a kérdésemre úgy tűnik: "Ezt autómata váltóval nemigen lehet megoldani."
  • LeePí17
    hát van aki használja a kuplungot..
    nemcsak a g25ösök tehetik meg...
    pl nekem vagy gomb szokott lenni vagy ha 1xre benyomom a féket és a gázt akkor nyomom a kuplungot..és a fékpedált engedem fel úgy engedem a ki a kuplungot..
    rajt autómatával? itt mire gondolsz?
    visszaszámol az óra túráztatod..majd ződnél padlógáz..
    vagy ha nem akkor beváltol 1be és onnantól autómatice mehetsz autómatával..
  • Istencsászár
    Van jogsid?:). Feltehetőleg kormánnyal játszod, indulásnál fel kell pörgetni a motort, tartani egy szinten, majd rá az 1est és nyomi neki hogy ne essen le a fordulat, de ne is pörögjön ki a kerék. igy kell elindulni kormánnyal, autómatikus kuplungal. Ezt autómata váltóval nemigen lehet megoldani.
  • Mathias
    Nem akarok én mindenáron automatával indulni, én vezetni akarok automatával. Csak a rajtot nem értem még hogy kell automatával.:)

ööö mit jelent ez: "még ha kuplungolsz is"
  • LeePí17
    mért akarsz autómatával indulni?
    manuállal is elég szépen ellehet indulni..még ha kuplungolsz is..
    csak gyakorlás kérdése..

de igen úgy tudod asszem F6 a váltó..
  • Mathias
    Köszi, így sem akart működni, de aztán kiderűlt, hogy virtualra kell rakni a visual settingsben.
    És akkor rajtolni úgy kell automata váltóval, hogy kikapcsolom az autómata váltót a rajtnál, aztán meg majd vissza?
  • LeePí17
    1es gomb a tükör
    F1-F9ig a gombok a segítség / váltó, stb...
  • Mathias
    Az lenne a gondom, hogy hogy tudom a tükröt ki-, bekapcsolni? Mert most egyálltalán nincs, bár néha amikor elindítom a játékot, akkor van, de nem mindíg, nem is értem.
    A másik, hogy hogy tudok automata váltóval rajtolni? mert az egyszerre gáz, fék-nél hátramenetbe kapcsol.
  • LeePí17
    nekem beválik a hamachi..
    Lacetti Macau 1ső kanyar drift :) 2. kanyar "race is over" mert sokan keresztbe álltak :)
    + hogy most kijött a 2006os WTCC BMW mod a gtr2höz már egész jól megszerettem eme sportágat :)
  • atenza
    10 óra 40 perc van hátra...Amerikai idő szerint van az az 1óra?
  • examinee
    És a visszaszámlálón mennyi van irva? Mennyi idő van hátra?
  • nwhite
    Biztos sok b@rom fog roncsderbyt rendezni, és kevés lesz a tiszta verseny, de azért felnézek pár szerverre.
  • atenza
    Remélem már ma este big versenyek lesznek!
  • jui
    köszi
  • uborka666
    Logitech G25 kormánnyal nem lehet rossz:
    Logitech G25 magyar teszt
  • GPx8
    Du. magyarul.
  • jui
    nem
  • GPx8
    Nem tudod mi az a pm.?
  • jui
    azt mi van oda irva?
  • GPx8
    pm. Az is oda van írva.
  • jui
    letöltöttem de azt irja 01:00-tol csütörtöktöl,hajnal vagy délután?
    rányomok a pre-loadra bejön egy képernyö az meg csak visszaszámolja az idöt.
  • GPx8
    Oda van írva!
  • jui
    kiprobálta valaki ingyenes játékot?
    mikortol lehet vele játszani?
  • Istencsászár
  • hhv
    nálam pl betöltés után (legyen az quickrace vagy bajnokság) széthullanak a texturák és belassul a játék.Esetleg játék közben elkezd szaggatni.
    Nah akkor kell alt+tabolni és megszünik.
    Bár az update ezen nem segít...