RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit is akarsz mondani? :)))
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
amit idáig 1es játékokért tettél nagyon meggyõzõ nagyon jól megkreált alkotás.
gratula az edigi munkádért!és elõszeretettel várjuk a további moddolgatást.
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Vagyis, el kell felejteni az eddigggi ISI engines berogzodeseket, hogy majd piszkalounk, allitgatunk, hozzateszunk, elveszunk, stb.;)
Ami igazabol nem baj, mert megis csak egy kulonallo jatek, a SimBin-nek is lassan el kell szakadnia a megszokottol, hogy MOD-ot fejlesztenek;)
Es igy, gyorsan vegig futva a jatekon, mint "kulonallo" program - felreteve az eddigieket (GTR, GTL, GTR2) - szerintem megallja a helyet boseggel a tobbi kozott, sot, mivel elsosorban szimulator, meg sokkal tobb is (szamomra:D). De megegyszer mondom, ezt ugy kell nezni, hogy el kell felejteni az eddigi rendsszert, es mar a tobbi hasonlo autosjatekhoz kell hasonlitani mint jatek, kiadas, hasznalat, szolgaltatas, stb. (pl. RD3, Ford Racing, GTi Racing, SCAR, stb.).
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
csattogós lepke koromtól tetszenek a bímerek is, de ezt a Honda-t akarom, és nagyon. :)
(egyébként a pokolba a lökött anyacéggel hogy nem verik magukat full gyáriként a sorozatban, szégyen. :(
Nem tudom mire várnak...ez a túraautók világbajnoksága, ez kifejezetten hatással lehet vásárlókedvre.
Jó tolják az F1-t oké, de se WRC, se WTCC... (répaság ehh)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
.: mobilize.hu :.
Race16
Race17
Race18
Race19
Race20
Race21
Race22
Race23
Race24
Race25
Ha most is gyenge, akkor ez van, a videokártya gyártójánál majd reklomálok. :)))))
Mert a magam elgondolása szerint az ETCC-WTCC FWD autókon bizonyos pályákon észrevenni ha változik a gumi, több az elfékezés, lecsúszik az autó az ívrõl...és ez hihetõ hisz minden az elejére tevõdik...a szokásos elõreható tehetetlen tömeg féken, az ormotor miatti túlkormányos elsõ gumi terhelés, és persze FWD-ként ott is hajt ami korrigálásnál és kigyorson még hozzátesz.
Szal hihetõ hogy egy harcos sprintfutáson elmelegszik az FWD-k eleje.
De ami eddig zavaró volt pl. az F1C-s ETCC-ben hogy több másodperceket lehetett a verseny végén bukni ezen, míg az élõ futáson ez tizedekben volt mérhetõ..esetleg egy másodpercben (pl. kis Silvestone-n, vagy Magny Cours-n).
Mi lesz nálad jövõre? Seat Leon SC?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De koszi az infot, az a biztos amit elsokezbol tud az ember:)
Én viszont arra törekszem, hogy a látványt és a jó futást kombináljam, összehozzam valahogyan. Mások voltaka céljaink, van ez így. Most 16X anizoropikus filterezésen van, na erre kíváncsi leszek....
De csak megjegyzésnek irtam hogy nem igy néz ki elvileg :), no flém mer Alex kibasz minket :D
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Élsimítás semmi? Nálad talán 16X anizotoripkus filterezéssel fut? :)))
Bevallom nálam csak egy szerény 2X-es teljes képernyõs élsimítás van. És versenyre még ezt is le fogom venni, ha menni fogok vele....
bár én az OTPnél vagyok...
2 bankszámlaszám nem lehet?
Race3Race4Race5Race6Race7Race8Race9
Na itt van néhány kép Puebláról 1024X768-as FULL beállítások mellett, amit a játék megenged. Lehet elnéztem valamit, de nem hinném..:)))
Persze nem így fogom futtatni, de a gépemen 15 autóval a pályán 72 és 110 fps között adott le. TV kamera nézetbõl az fps leesik 32-re, különösen, ha sok autó van a képben. Értsd: 10-15.
A konfig: P4 Prescott 3GHZ/3.81GHZ, MSI Geforce 7800 (550/1500), 3GB Kingmax Ram.
..és ami itt tetszett hogy uott uúgy tehetetlenült el az autó ahogy Farfus kocsija az elsõ futáson mikor Jörg kergette.
itt is van pár Macau:a WTCC versenyhétvégén mentek a motorosok is és ott Bitter Sanyi is.
holnap utánna járok.
De ha van normalis, rendszeres havi fizetes atutalasod bankszamlara (~ minimum minimalber +10%), akor lehet igenyelni rendes hitelkartyat mindenhol. Az evi ~5000 HUF lehet. Allitolag a Citi Bank a legjobb, de nezz inkabb utana.
én már gamézni akarok!! :(
vagy nincs olyan lehetõség mint pl gondolok olyanra h vagyok xxx-banknál
(de nem domborított a kártyám) és 1 online bankkal összepárosítani.
mint a paypal vagy hasonló.
ha tudtok vmi infót azt osszátok meg velem pls.
köcce!
Valszeg azert, mert az eddigi megjelenesek (GTR, GTR2, rF) es modjaik, foleg a szaguldozos, izomgepekre alapoztak;) Azoknal a sebesseg es az ero jotekonyan takar:) Ugy mint sebessegerzet, fizikai hianyossagok, kezeles, felfuggesztes stb. A "lassabb" modoknal es megjelenesnel (GTL) meg a drift-jelleg vitte a hatan az egeszet;)
Ennel meg "nehez" auto van, keves loerovel es szegenyes nyomatekkal, raadasul speci gumikkal, amelyek 10 korre vannak tervezve (1 kor alatt is felniig lehet koptatni:D).
Nekem tetszik:) Foleg majd a G25-tel, ahol majd lehet rendesen gepeszkedni is;P Ez legalabb van annyira "lassu", hogy ki tudom elvezni a vezetest, a kanyarokat.:)) Szamomra a GT kategoriakban eros AI-nal de foleg online, mar szinte csak a "reflex-jatek" maradt, mert olyan "kovetelmi" szint volt koridokben (padlogaz-megceloz-padlofek-kanyar-padlogaz-stb.:))))