RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A CS-ben (Counter Strike) mindig azzal a palyan jatszanak online:)
Alexease
Nem;) Legalabbis en nem fogom tudni, az biztos;) Valszeg csak ido fuggo, de nekem nem er annyit;) De akik mar ismerik a Steam-es jatekokat, azok valszeg tudnak mar barkacsolni rajta valamit;)))
Panther
"..,dettó de_dust2"

Mit is akarsz mondani? :)))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Na most én ezt úgy értelmeztem, hogy nem lehet MOD-olgatni ...Macaut nem lehet kilopni belõle ? :)))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Le kell tolteni megint! Ne kerdezd miert, de teljesen mas kodolas. Valszeg az ISO-ban a dobozos verzio van, amit installni kellene Steam-en keresztul, vagyis mukodnie kellene, de meg sem;) Az a biztos, ha letoltodik a Steam-rol;) 1 ora alatt meg van;)
én nem számolok bele:D
amit idáig 1es játékokért tettél nagyon meggyõzõ nagyon jól megkreált alkotás.
gratula az edigi munkádért!és elõszeretettel várjuk a további moddolgatást.
<#worship><#worship>

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Alexease
Aki tervezi hogy megveszi, ne szamolja bele, hogy draga, draga, de majd modolgatjuk,bovitgetjuk;) Igy ranezesre, ez ugy ossze van novesztve, ahogy kell;)

Vagyis, el kell felejteni az eddigggi ISI engines berogzodeseket, hogy majd piszkalounk, allitgatunk, hozzateszunk, elveszunk, stb.;)

Ami igazabol nem baj, mert megis csak egy kulonallo jatek, a SimBin-nek is lassan el kell szakadnia a megszokottol, hogy MOD-ot fejlesztenek;)

Es igy, gyorsan vegig futva a jatekon, mint "kulonallo" program - felreteve az eddigieket (GTR, GTL, GTR2) - szerintem megallja a helyet boseggel a tobbi kozott, sot, mivel elsosorban szimulator, meg sokkal tobb is (szamomra:D). De megegyszer mondom, ezt ugy kell nezni, hogy el kell felejteni az eddigi rendsszert, es mar a tobbi hasonlo autosjatekhoz kell hasonlitani mint jatek, kiadas, hasznalat, szolgaltatas, stb. (pl. RD3, Ford Racing, GTi Racing, SCAR, stb.).

Macau jó sok szerver kedvenc pályája lesz gondolom én..,dettó de_dust2 :D

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Csabesz6
kösszz...:) kéépet plz

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

lac coo
Ha kifizetem, akkor jó a már letöltött warez cucc, vagy újra le kell töltögetnem a Steam-rõl ? :)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

jakewyler
aha,jó sok szerver van...

Panther
Itt a lobby:

Lobby

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

b-type
ahhh, a Honda
csattogós lepke koromtól tetszenek a bímerek is, de ezt a Honda-t akarom, és nagyon. :)
(egyébként a pokolba a lökött anyacéggel hogy nem verik magukat full gyáriként a sorozatban, szégyen. :(
Nem tudom mire várnak...ez a túraautók világbajnoksága, ez kifejezetten hatással lehet vásárlókedvre.
Jó tolják az F1-t oké, de se WRC, se WTCC... (répaság ehh)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

autoszimulator
pözso egyáltalán van benne, mert egy képen nem láttam? <#shakehead>

.: mobilize.hu :.

Panther
Természetesen. meg sem vettem volna, ha nincs.

jakewyler
multi van benne?

Panther
Na itt vannak 16X anizotropikus filterezéssel a képek Brandsbõl. Élesítettem is, ennél jobban nem tudom, mert torzít. Az fps néha elég alacsonyra esik le 32-re, de általában 100 körül mozog. Célegyenesben 65. 15 autóval és High image settings beállításokkal a driverben.

Race16
Race17
Race18
Race19
Race20
Race21
Race22
Race23
Race24
Race25

Ha most is gyenge, akkor ez van, a videokártya gyártójánál majd reklomálok. :)))))

b-type
sztem csak keverik az elmelegedéssel. :)

Mert a magam elgondolása szerint az ETCC-WTCC FWD autókon bizonyos pályákon észrevenni ha változik a gumi, több az elfékezés, lecsúszik az autó az ívrõl...és ez hihetõ hisz minden az elejére tevõdik...a szokásos elõreható tehetetlen tömeg féken, az ormotor miatti túlkormányos elsõ gumi terhelés, és persze FWD-ként ott is hajt ami korrigálásnál és kigyorson még hozzátesz.
Szal hihetõ hogy egy harcos sprintfutáson elmelegszik az FWD-k eleje.
De ami eddig zavaró volt pl. az F1C-s ETCC-ben hogy több másodperceket lehetett a verseny végén bukni ezen, míg az élõ futáson ez tizedekben volt mérhetõ..esetleg egy másodpercben (pl. kis Silvestone-n, vagy Magny Cours-n).

Mi lesz nálad jövõre? Seat Leon SC?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ááááá. Ennél azért több info-ra gondoltam.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ibronk
Hát egy tv közvetítésben ahol nem tudják szegények hogy miért füstöl egy FWD hátsó kereke fékezésnél, meg mikor 40 fokban keresztben megy egy balesetes autó, és azt hiszik arra hogy defekt, akkor abból ne hidjetek el sokat amit mondanak :P

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Istencsászár
#988 Listen it!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Már kérdeztem, de milyenek a hangok? Jobbak mint a demo-ban?

Istencsászár
Olyan mint a GTR2õben:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csabesz6
vmi törööt verda képet tudtok nyomni? csak kiváncsi vok a modellre...<#zavart1>thx

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Alexease
En nem ertek hozza, csak tippeltem;) A TV kozvetitesnel szoktak mondani, hogy a verseny felenel mar valszeg elhasznalta XZ a gumijat;) Persze, az sem jelent semmit, mert ki mondja, es mihez kepest:)

De koszi az infot, az a biztos amit elsokezbol tud az ember:)
Panther
Most felnyomtam Maxra a driver beállításokat, megnézem így.

Én viszont arra törekszem, hogy a látványt és a jó futást kombináljam, összehozzam valahogyan. Mások voltaka céljaink, van ez így. Most 16X anizoropikus filterezésen van, na erre kíváncsi leszek....

Istencsászár
Ha képeket csinálok akkor driverbe és gémbe is a maxra tolom a cuccost, hogy teljes pompájában mutassam meg, ami nem azt jelenti hogy igy játszok vele:) szvsz.

De csak megjegyzésnek irtam hogy nem igy néz ki elvileg :), no flém mer Alex kibasz minket :D

ibronk
Én nem hiszem ezek a gumik 10 körre van tervezve, sõt. Mikor itt volt a BMW Team Germany a Hungaroringen, kaptunk tõlük gumikat amik nekik már nem kellettek mert már 200+ km-t mentek vele, és még bõven volt rajtuk, szóval szerintem inkább kifejezetten kemény keveréküek. Ezt alá is támasztja a játék is, mivel 90-re elõmelegített gumikkal lehet kimenni és néhány kemény kör után is csak 75-85-öt mér a BMW-n a pitben.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Panther
Igaza van Alexnek. Más videokártya, más driver, más beállítás, más monitor. Nálam a driverben például "teljesítmény" van beállítva, nem "minõség".

Élsimítás semmi? Nálad talán 16X anizotoripkus filterezéssel fut? :)))

Bevallom nálam csak egy szerény 2X-es teljes képernyõs élsimítás van. És versenyre még ezt is le fogom venni, ha menni fogok vele....

Istencsászár
Mivel az õ kártyája ( nv7800 ) jobb mint az enyém ( x800 ), de a képei rosszabbak ebbõl nem vga kül. következik, hanem beállításbeli... de nemis ezért irtam, hanem ne legyen megtévesztõ azok számára akik még nem látták, mivel azokon a képeken hát hogy is mondjam csúnyácska...

Alexease
Mar most szolok, hogy a videokartya osszehasonlito hozzaszolasokat es az altalaban abbol kozvetlenul kialakulo flame-et hanyagoljuk;)))) <#idiota><#zavart1><#vigyor>
autoszimulator
dehogynem lehet, akár 3 is, 4is :D azt megkérdeztetem akkor neked holnap, hogy ha otp-s vagy, akkor is tudsz-e csak simán, egy VISA INTERNET-es kártyát igényelni..

Alexease
Gyermekkent azert "tartsa" az ember a szuleit, hogy "megfeleljen" nekik, es megvetesse veluk azt, amire szuksege van:) Vagyis, kerd elo-karacsonyi ajandeknak, bemelegites gyanant;)
Istencsászár
Valami nem stimmel nálad, túl sötét vagy fakó, élsimítás semmi...

Demóból kiszedett képek, fullon!

Panther
Szülõk megveszik, vagy nem tudom, mire gondolsz.

ez nem is rossz 5let...
bár én az OTPnél vagyok...
2 bankszámlaszám nem lehet?

basszus de kedvet kaptam a gaméhoz
és ha én 13 éves vagyok hogy a pibe jáccak a játékkal?:P
Panther
Race1Race2
Race3Race4Race5Race6Race7Race8Race9

Na itt van néhány kép Puebláról 1024X768-as FULL beállítások mellett, amit a játék megenged. Lehet elnéztem valamit, de nem hinném..:)))
Persze nem így fogom futtatni, de a gépemen 15 autóval a pályán 72 és 110 fps között adott le. TV kamera nézetbõl az fps leesik 32-re, különösen, ha sok autó van a képben. Értsd: 10-15.

A konfig: P4 Prescott 3GHZ/3.81GHZ, MSI Geforce 7800 (550/1500), 3GB Kingmax Ram.

autoszimulator
MKB banknál van 'csak netes' kártya VISA Internet a neve.. talán 250ft a havi fenntartása, nem kell rá havonta utalni, nem kell jövedelemigazolás, nyitóösszeg sincs.. talán egyedüli feltétel egy érvényes MKB bankszámla, de ez nem tuti. de ezzel levenni automatánál meg semmit sem tucc, ez csak netes kártya.. elég korlátlannak tünt, nem sok kiadással... ez sztem meg is éri.. most állíotttam rá mkb-s ügyintézõm :D

Alexease
<#wow1> Azt a p*cs*! Nem egyszeru ott motorozni;)
b-type
Nem gyenge, nagyon tetszik a pálya <#eljen>
..és ami itt tetszett hogy uott uúgy tehetetlenült el az autó ahogy Farfus kocsija az elsõ futáson mikor Jörg kergette.

itt is van pár Macau:a WTCC versenyhétvégén mentek a motorosok is és ott Bitter Sanyi is.

blory
Jaj de jól eset, meg tegyetek be kinek megvan, csodálkozunk.

oksa.köszi az infót.
holnap utánna járok.

Alexease
Szeintem a forum mar skalazza, vagyis a megjelenessel nem lesz gond, max az oldal tetoltesi sebesseggel;) Szerintem legyenek linkkent;) THX!
Alexease
Az OTP-nel letezik az elektronikus bankszamla melle kerheto "online karya", ami a VISA-val egyenerteku, de csak online lehet hasznalni! Az eves fenttartasa ~15000 HUF. reszleteket nem tudok, nekem a 15E sok volt, igy nem igenyeltem...

De ha van normalis, rendszeres havi fizetes atutalasod bankszamlara (~ minimum minimalber +10%), akor lehet igenyelni rendes hitelkartyat mindenhol. Az evi ~5000 HUF lehet. Allitolag a Citi Bank a legjobb, de nezz inkabb utana.
Panther
Ugye 1024X768-as screeneket ne tegyek be? :))) Puebláról készítettem néhány képet, ahogyan az én gépemen kinéz.

nincs kedve megvenni vkinek helyettem?..kifizetném átutalással..
én már gamézni akarok!! :(
vagy nincs olyan lehetõség mint pl gondolok olyanra h vagyok xxx-banknál
(de nem domborított a kártyám) és 1 online bankkal összepárosítani.
mint a paypal vagy hasonló.
ha tudtok vmi infót azt osszátok meg velem pls.
köcce!

Alexease
Sokaknak nem tetszik amugy;)
Valszeg azert, mert az eddigi megjelenesek (GTR, GTR2, rF) es modjaik, foleg a szaguldozos, izomgepekre alapoztak;) Azoknal a sebesseg es az ero jotekonyan takar:) Ugy mint sebessegerzet, fizikai hianyossagok, kezeles, felfuggesztes stb. A "lassabb" modoknal es megjelenesnel (GTL) meg a drift-jelleg vitte a hatan az egeszet;)

Ennel meg "nehez" auto van, keves loerovel es szegenyes nyomatekkal, raadasul speci gumikkal, amelyek 10 korre vannak tervezve (1 kor alatt is felniig lehet koptatni:D).

Nekem tetszik:) Foleg majd a G25-tel, ahol majd lehet rendesen gepeszkedni is;P Ez legalabb van annyira "lassu", hogy ki tudom elvezni a vezetest, a kanyarokat.:)) Szamomra a GT kategoriakban eros AI-nal de foleg online, mar szinte csak a "reflex-jatek" maradt, mert olyan "kovetelmi" szint volt koridokben (padlogaz-megceloz-padlofek-kanyar-padlogaz-stb.:))))