RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2500+ Barton 2g ram 6600GT lazán futkerál (by Secu) >
2500+ Barton 2g ram 6600GT lazán futkerál (by Secu) >
bocs alex..ez a verzió megy -.-
viszont indításnál hibaüzi...de hanyagolható..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Nem a warez ellen vagyok, hanem a topic vedelmeben😉
Es mielott, meg en lennek a gonosz: az SG forum szabalyzata egyertelmuen elorirja a reklamok torleset.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Az hagyján, hogy levágják a pályát, de mindegyik arra megy, hogy kilökjön a pályáról. Felvezetõ kör után be akarok állni a helyemre, erre az egyik belémjön hátulról teljes erõbõl. Biztosan azt hitte, repülõrajt lesz.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
az én gépemet úgyis kifekteti😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
itthon lehet kapni hagyományos úton?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A tovabbi ezzel kapcsolatos hozzaszolasokat torlom (honnan, mikor, mennyiert, miert nem, milyen gyorsan, stb.)! Nem a warez ellen vagyok, hanem a topic vedelmeben😉
Ha feltelepitetted a jatekot, es elinditod a Steam klienst, akkor automatan update-teli a jatekot.
Amugy meg: <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#wilting>#wilting>
En mar tegnap belinkeltem ezt a GCF programot, ki is probaltam😉 Sok mindent lehet piszkalni, de erdemben semmit😉) A csomagon belul a file-ok ugyanugy tovabb vannak kodolva a SimBin sajatjaval, mint korabban - csak most minden😉) Vagyis, egyelore se ki, se be😉
Az a kodolo file meg eleg kemeny😉 Azt hiszem tudom melyik programmal lehet kodolgatni olyat, es az 168 (vagy valami hasonlo) bitmelyseggel kodol😉 Ha lenne ra megoldas, akkor mar a GTR-bol es a GTL-bol is kiszedtek volna a hangokat, HDV es egyebb fontosabb file-okat😉
egyébként bocs, ha volt már, de nemrég hallottam, hogy a titkosítást feloldó programmal rendesen lehet látni a könyvtárstruktúrát, ezzel a megoldással nem lehet "fû alatt" kioperálni néhány pályát rF-hez?
bár gondolom már tele lenne a net, ha meg lehetne csinálni
*** Friss Update\Patch jelent meg a jatekhoz, letoltese, telepitese automatikus a Steam platformon keresztul! ***
★ 汤姆 李
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Chevrolet Lacetti WTCC
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
igen..pl Hamachi -.-
mennyi ujonnan ? 11900 ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mert ha igen, akkor vki feltöltené valahova?
BMW 325 iX Rallye Car :)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Mikor nyer az ember nincs videó sajnos 😊
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
*** Csak sajat felelosegre! ***
http://alexease.uw.hu/files/RACE_plusz.wmv
Most nem torolek, talan felfogod: ne irkalj be warezt feleslegesen, mar csak akkor, ha elindult. Addig erdektelen a tema, sajat problema, megfejtes, stb.
badboys sima nem only d2, azon szoktam tolni ( Cs: Source nem 1.6 ), a DMek meg más kategória az SD a lényeg😊
köszihelószia D:
vagy ha van csd..akkor internet..és katt a maphoz..majd abc sorrendbe..és nézd meg dupla..sõt tripla annyi dust2 server van mint egyéb 😄
mellesleg Macau megtetszett..hasonló a Montecarlora..de mégsem olyan kanyaros 😄 szal olyan pont jó 😄
.: mobilize.hu :.