5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#2448 az, hogyha csávó beváltott a váltóval rükvercbe, azt a gép vmilyen oknál fogva elég soknál 6. sebességnek érzékelte
tehát vagy mindenki láma volt hozzá, aki visszavitte szervizbe, vagy tényleg gázos volt és gyári hibás
de mostmár ne lovagoljunk a témán
g25 sokba kerül még mindig... ennyi -
GPx8 #2447 Át lehetne költözni a Kormányok topicba, nem? -
#2446 amit nem gyártanak már helyette g25 van és használtan képtelenség találni újonan meg pláne -
Debilon #2445 miaz, hogy a 6.-at rükvercnek "látja" a cucc? :) -
#2444 Nézd nincs ezzel baj, csak azzal a pöttynyi különbséggel ami a két hozszólásod között van, azaz:
#2438-"..hibás majdnem az összes"
#2443-"..pedig SGn is vki panaszkodott a kormány topicban"
Nekem végül is mindegy, nem szeretném tolni egy gyár szekerét se előre se hátra....egyszerűen nekem semmi baja, a cimbimének semmi baja, akiket ismerek és vettek G25-t detto semmi bajról nem tudok.
Ezért véstem a hozszólást. -
#2443 pedig SGn is vki panaszkodott a kormány topicban
végülis tökmind1, vannak hibásak, azok go garancia, azt annyi... -
#2442 hát ez nekem is új, nekem spec semmi gondom, sem akiket ismerek. -
#2441 Hát igen, azért csodálkoznék, ha egy prémiumkategóriás kormányból "majdnem az összes" hibás lenne... tutira tépi a haját aki belenyúlt abba a pár hibásba...
-
#2440 Pár darab hibás max. -
#2439 öö... hát ha ennyi az ára megyek veszek :D
de fel kell hívni őket... nem biztos, hogy van nekik még :\ -
#2438 hibás majdnem az összes
a rükvercet 6.-nak látja a váltó pl. -
#2437 G25 boldog tulajok azért írhatnának pár sort a kicsikéről.... :) -
#2436 forgalmazók
Lehet, hogy ezt te is tudtad, akkor bocsi... :S -
#2435 tökmind1 mire forgalmazzák, ha PCn is és konzolon is megy
én is ilyet akarnék beszerezni, csak már bazi kevés helyről lehet :( -
#2434 ahha azóta néztem youtube-os vidiket erről a dfp-ről, jónak tűnik! :)
látom, meg hallottam, hogy ez PC-vel is működik, de akkor miért csak PS2-re fogralmazzák, mert ez árban is kb rendben van! -
#2433 DFP=900 fokos kormányfordulat -
#2432 Hello! Ezt a DFP-t most nagyon sok fórumon ajánlgatják, de nem látom mivel jobb miunt a MOMO... tartósabb a pedálszett? erősebb, pontosabb FFB vagyy mi? Nekem mint írtam, volt már momo-m, azt nem vennék, mikor megláttam a G25-öt elkezdtem szemezni vele, de aztán az árát látva alábbhagyott a lelkesedésem, aztán mikor fórumokon elkezdték leírni a negatívumait... -
#2431 MOMO-t NE vegyel! ;) Foleg NE hasznaltan;) Ha mar 20000 HUF, akkor inkabb ujonan Logitech DFP (+2-3000 HUF). -
#2430 én MOMO kormányal játszok nekem nagyon tetszik de sztem használtan vegyél ilyet én 1.5 hónapos hibátlant vettem 20k-ért -
#2429 20-30kból egy jobb logitechet biztos :) -
#2428 :) szám szerint mennyi az a jó pénz?? de nehogy nekem itt komplett cockpiteket ajánlj több százezerért.... ;)
Pár tízezer belefér...
Kérdésre nem kaptam választ: ki minyen kormánnyal nyomja a játékot? -
#2427 pedig jó kormányt csak jó pénzért kapsz... -
#2426 Sziasztok!
Ki milyen kormánnyal tolja a játékot? Vennék mostanában egy jó, strapabíró kormányt, mit ajánlotok? (MOMO-m már volt! :)) Nem akarok érte egy vagyont kiadni! -
#2425 Este vki Hamachin? -
GPx8 #2424 Milyen az új patch?
(Van már "nem hivatalos" verzió?) -
Debilon #2423 steamen keresztül :) -
#2422 helo...ez +található vhol?? -
#2421 Update 06/02/2007
* Fixed loading screen pagefade issue
* Fixed server crash
* Fixed rendering bug which could cause a black rectangle to appear
* Credits list updated
* Removed unwanted artifacts from rearview mirror rendering
* Alfa Romeo 75 interior brightness changed
* Macau, Dona Maria collision error fixed
* Macau, Pitlane collision bug fixed
* Macau, flying lampposts fixed
* Fixed localization issues in car setup
* Clarified multiplayer starting procedure
* Added version info
* Changed championship contestants selection
* Added server/host option to allow or deny joining during qualification session
* Fixed racegrooveline rendering issues
* Number of players on non-dedicated servers reported correctly
* Added draw distance options for rear view mirror
* Car setup favorite can now be set for every track and car combination
* Fixed brake lights in replay -
gudman #2420 hamichi-n nem lesz valami verseny ma este??ketten mennénk sz öcsémmel ha lesz futam?
-
Debilon #2419 pontosan, azért mert úgy mennek ahogy Alex írta..
ész nélkül keresztben vissza a pályára, valahogy kikerülöm, ezt nem bírja elviselni a következő kanyarban meg izomból fékezés nélkül belémszáll hátulról..meg még sorolhatnám az ehhez hasonló dolgokat..
az rendben, hogy túraautók, kis koccok beleférnek, de ami tegnap is volt az azért nagyon túlzás.. -
#2418 Mert vannak koztuk olyanok, akik azt hiszik, hogy az NFS-t nyomjak... -
#2417 Az mért baj hogy online játszanak? -
Debilon #2416 ennyi elcs*szett idiótát akik on-line mennek, ez valami félelmetes :(
grrrr... -
#2415 na még erre a dumára szükség van itt is... -
Zsolt01 #2414 Ez nagyon szomorú !!!
... -
Laceee #2413 van is hozzá meg nincs is.... a magyarítás kész van de a játék fejlesztői nem rakják be a játékba, a steam miatt kellene berakni a játékba, de van valami más lehetőség is, akik csináltak steames magyarítást más játékokhoz azok segíthetnének, de ugyanúgy nagyívben leszarják az érdeklődő embereket, mint a SimBinnél, még csak válaszra sem méltatják az embert. Jó reggelt MAGYARORSZÁG !!! -
jagie #2412 Hali all!
Magyarításról tud valaki infót? Esetleg létezik már hozzá?
Kösz -
VO101 tvr #2411 Szokott lenni valaki innen a lobby szervereken? -
Gio #2410 Nem lehet valahogy megoldani, hogy 24-nel tobb indulo legyen a bajnoksagba? joval tobb auto/versenyzo van -
#2409 Gio mi esténként a gtr2-zni szoktunk! a szoba címe :
HRCTEAM / hrc
HRCRAHO / hrc
Több info a hrc fórumon!
De ti is írjátok ki h mikor milyen szobában játszotok race-t mert én pl szívesen mennék oda is!!!!!!!