RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoba neve:WTCC
jelszo:wtcc
A fékezés is más, az autó úttartása is más, a beállítások is mások, minden más. Esetleg annaka kérdésnek volna értelme, hogy mennyiben találták el a valóságos WTCC fizikát, de mivel még egyikünk sem vezetett ilyen autót, ezért csak összehasonlításokra alapozhatunk.
Mondjuk egy ETCC 2003 modnak és a Race összehasonlításának volna értelme, persze csak úgy, ha tekintetbe vesszük a fizikai és grafikai motor különbözõségét.
Ezzel nem azt mondom, hogy nekem maradéktalanul tetszik, hanem azt, hogy csak olyan összehasonlításnak van értelme, amely megállja a helyét.
Aki meg úgy érzi hátul úl nagyon, az állítsa be az egyik FOV értéket (a beállításoknál azt hiszem 50-ig lehet visszavenni) és a CTRL+ egér kombóval nyomja elõre a nézetet. Ekkor az LCD nem fog látszani, de a HUD-ot be lehet kapcsolni.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ui.: nektek nem akad ki a km óra 210nél, pl monzában? elég rossz h ugye billel nemtom tartani a 200as tempot.. csak el a gázt vissza gázt :S
.: mobilize.hu :.
a hagok elég gyengécskék, fõleg a GTR2 színvonalához képest, az AI elég furcsa, összevissza mennek, fellökik még a safety car-t is,
a cockpit nézet nekem nem tetszik. sötét, és valami egészen lehetetlen helyzetben ülök, alig látni elõre, minha valami törpeként ülnék benne, a tükrök fordított képet mutatnak 😊))))A féket alig lehet érezni.
Gyenge közepes ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az lenne a kérdésem, miért ilyen tarka barka az autó kormánya és úgy az egész berendezés?
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
★ 汤姆 李
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ha felrakom a warez WTCC-t akkor nem fog bekavarni?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Bár nekem nincs meg a játék , szal nem tudom 😉
Tegnap lázas voltam, lefeküdtem korán, ma meg 50 új üzenet 😊))))))
FAQ helyett:
Megjegyzések
==========================
A Játék telepítõjét teljesen újra kellett írni, mert:
- fel akarta telepíteni a Steam-et (szükséged volna steam bejelentkezésre stb.)
- átvenne cache fájlokat a Steam-nek a játék mellett
A mi telepítõnk direktbe az általad kiválasztott meghajtóra telepíti a játékot, Steam nélkül.
Az egyetlen gond, ami felmerülhet, hogy amikor kilépsz a játékból, akkor egy felugró ablak jelzi, hogy a Steam nem fut. Ezzel nefoglalkozz.
Ha kivettük volna ezt az üzenetet, akkor nem tudnád elindítani a játékot.. vagy talán mégis, de sok egyéb hibaüzenettel az elején.
Hát ennyi, jó szórakozást! Jah és még valami... online is játszhatsz vele.
==========================
Telepítés:
Tömörítsd ki
Frissítsd a DirectX-et ha szükséges
Írd ki, vagy mountold be
Telepítsd
Indítsd el és szórakozz^^
Bocs , Alex ha gondolod töröld 😉
PS: valaki nem tud hozzá borítót?
.: mobilize.hu :.
a scene meg... társaság? talán erre lehetne fordítani 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
nekem nagyon bejön a gama. most voltam online versenyen, Valenciában, 22en voltunk, gyönyörûen elfut a game, semmi akadás, szaggatás, minden maxon. nagyon jók lettek az autók fizikái, nagyon nagy az élmény, van sebességérzet, a füst amit egy-két farolás eredményez elõtted egy kanyarban... k**va jó 😄
egyet hiányolok, így elsõre, de azt eléggé... talán egy ghpst mod jó lenne, bár szerencsére normális szerverre kerültem, nem voltak ovisok akik azon élik ki magukat hogy a másikat kilökjék 😊
remélem jó scene verbuválódik majd össze... akár magyarországi szinten, akár nemzetközileg... a játék hozzá nagyon ott van 😊
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
6an voltunk 4Bmw 1Alfa és 1 Lacetti(én)
az esõ 3 elhúzott és a végén elkezdtünk versengeni..
Valencián mentünk száraz idõben startnál lévõ 4.5.6. helyezés 5 kör alatt kb 5-6x változott..nem ismervén a Lacettit nemtudtam jó beállítást hozzá kitalálni. de úgy láttam az ellenfelek sem..az utcsó körbena cél elõtti kanyarban egymásbaszálltunk..váltóhibám lett..az 1iknek meg defekt..így mi maradtunk hátul..végül én értem hamarabb célba..és az 5. helyen végeztem 😄 mókás volt...
pályát váltottunk.. Istanbul...esõ...
meg kellesz tanulnom használni a 2oldalas setupot..
ugyanis addig oké volt hogy elõre kemény vizes gumit raktam...de hátra elfelejtettem...csodálkoztam a pályán hogy driftel a verda..majd eszembe jutott a 2oldal amit Alex említett..hátra is felraktam a vizes gumit..de mit mondjak..így is csúszkált néha néha 😄
összességében jógame...nekem bejön..
de mihamarabb hardvare ápgréd kell nekem 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Persze tudom nem billel kell ezeket nyomatni de egyenlõre csak gyûjtögetek egy jobb kormányra.
Battlelog: kvantahun
A warez verziot meg megoldod...
Majd keresek en is egy publik szervert, remelem nem fogom ki az ulta lama extra arkad kolykoket😊)
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Azt meg tudná mondani valaki, hogy miért diszkvalifikált a program, amikor a felvezetõ kocsi (mert volt) után elindultam? Pontosabban kaptam egy stop and go-t. fasza. Direkt megvártam, amíg elindul, meg mások is bemozdulnak, erre a bünti. persze amikor nem álltam ki, azonnal berakott a boxba.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
(remélem van vmi kód is steamhez<#wow3>#wow3>)
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.