RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Nagyon vicces akkor is megal 6-osba 210-nél ha manuális ha automata....

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hy. szerintetek ez a gép viszi:
2800mhz Celeron, 512mb ram, Ati radeon 9250 pro 128mb. a Gtr-2-tõt elbírta lowon 25-30 kocsival Norisringen.

Tomo15
Be kell állítani a váltót.
gabi89
Ez mért van,hogy minden autónak a max sebessége 210km/h és utánna csak "rinyál a motor" 😄 ??

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

lac coo
hÁT VERJEN MEG AZ ISTEN, DE ÉN NEM TUDOK MEGBARÁTKOZNI EZZEL A BELSÕ NÉZETTEL 😞((((((
sZÉGYEN SZEMRE MOTORHÁZ-TETÕ-NÉZETBEN MENTEM 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gabi89
Nekem minden maxon és 1024x768-ba nem szaggat.Vagy gyenge a géped vagy cserélj drivert.

Valaki válaszoljon már!
Hogylehet az AI pilotát?
gabi89
Nekem nem eredeti még is tudok neten vele nyomulni 😊 és nem hamacin keresztül.Amúgy jó kis game kicsit könyebb is mint a GTR2 azért mondom,hogy könyebb mert billel játszom és úgy alapból qurva nehéz szerintem fõleg a Gtr2 😄

AI pilotát hogy lehet bekapcsolni?
Törölt felhasználó
Nekem is idõnként beszaggat de úgy, hogy pl. a garázs menüpont hülyén jön be, nem látszódik az autó alapja és a szövegek is egymásra kerülnek. Ez általában akor jön elõ, ha gyors versenybõl megyek verseny hétvégébe. Nem értem, szerintem ez a warez sajátossága, lehet, hogy ilyenkor keresi a steam cuccokat...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Willi Betz
a tököm kivan ezzel a játékkal<#szomoru1>
low grafin is szaggat meg 640x480 16bit-es felbontásban

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

ibronk
<#hehe><#eljen>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

lac coo
Lehet , asszem jobb alul van a gomb...

aesirbaba
Bajnokság lesz az asclubon is. Teljesen valósághû szabályokkal😄 És nem arról fog szólni, hogy ki milyen elegánsan tudja elengedni a másikat😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

ibronk
Az, csak kimaradt egy vesszõ 😄

A gyors versenynél nem lehet állítani a körök számát?
Másik kérdésem, hogy verseny7végén a kvalifikációból (megunva azt) nem lehet átlépni a versenybe?

Tomo15
Ha nem szaggatna lehet, hogy másképp vélekednél😉
#1198: Nálam nincs ilyen probléma...
lac coo
Akinek eredeti van, és már frissített, annak is fordított képet mutat a tükör ??? Mert nálam fel van cserélve benne a jobb meg a bal oldal 😊))))

Valaki mondja már el pls miért akad és miért vannak grafikai hibák nekem a játékban?pls help
lac coo
Alex?
Ha beraknék egy autóhoz egy nem kódolt aud. file-t az mûködne még attól ?
Persze majd megnézem este , csak hátha tudod , és megspórolok egy kis felesleges munkát 😊)))

nekem alap grafon is szaggat 😞

nekem annyira nemtetszik a játék , de a kocsik meg pályák jõhetnének a GTR2 be 😊

csm
ok kösz

BMW 325 iX Rallye Car :)

lac coo
Ez kérdés? Vagy mi ? 😊))))

lac coo
Na jó én befejeztem 😊)))
Ne írjatok több privit mert az én türelmem is véges 😊)))))
Nem igaz , hogy nem lehet rájönni, vagy kicsit visszaolvasni, keresgélni ....

ibronk
Nem tudom mi hiányzik belõle?

lac coo
<#idiota><#idiota><#idiota>

Nem úgy értettem ! 😊)))

Nem a GTR2-höz hasonlítom, hanem semmihez sem hasonlítva sem a legjobb : egy kicsit itt lehetne jobb egy kicsit ott....Egy tuti : Lotushoz képest kismiska, és nem azért mert gyengébbek az autók ...

Istencsászár
A hangokkal nem az a gond, hogy nem szakad szét a fejeden a füles mint egy GT autóban, hanem effektgyenge, lehetne jobb és reálisabb mint a GTR2ben hallható... szvsz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Panther
Önmagához képest??? Önmagát hasonlítod önmagához??<#alien><#zavart1><#eplus2><#nyes> Elég paradox dolog, de nekem mindegy.....ha nem tetszik, hát nem tetszik, pontosan ezért mondtam anno, hogy én, vagy más, hiába áradozik egy játékról, hiába dícséri fel a játékélményt, ha valakinek nem tetszik, nem is fog. Persze ez fordítva is igaz.<#idiota>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
A fékeken kívül semmi bajom a fizikával, azt meg meg lehet szokni ..

A hang nyilván nem olyan mint egy GT autónál, de ezek olyan kis gagyik, mégha minden meg is van benne 😊))) Minha valami szintetikusan elõállított hangok lennének . Hallgasd csak meg a honlapon lévõ hangokat , bár talán te többet halottál élõben is 😊)))
A legnagyobb bajom az a fülke-nézet, nagyon nem tetszik nekem: sötét és valahogy nagyon lehetetlen helyen ülök akárhogy is állítom be 😞(((

Azt meg mindenki tudhassa , hogy alapvetõen én is ezeket a lassabb autókat szeretem ....

Fizikáról még annyit, hogy manual-kuplungnál is megy az auto-blip ....Nem kellene ...

ibronk
Azon felül meg hogy az autók hangjai olyanok mint amilyenek, még egy király újdonság is van, ahogy valaki mögött mész, pattognak fel a kavicsok, és tök jól kopoknak a kasztnin 😄
Amúgy minden más megvan benne, visít, csattog, durrog, puffog, nagyon jó 😛

ibronk
Azért ezek S2000-es autók ám, és izé, hát azok nem olyan mint egy 6000-es V12, meg egy 7000-es V8 a GTR2-bõl... Hanem pont olyanok mint ebben a játékban, szal legalább a játék életû, az fix, az hogy az S2000 hang poén egy GT autóéhoz képest az szintén tény, de ki mit szeret? 😊

Aztán ezek a túraautók lényegében utcai autók versenyváltozatai (teljesen márkakupa elv, csak több márkával😛), 8 centi magasan 80-90-es rugókon, és nem 5 centi magasan 200-as rugókon. Hajlanak, dõlnek, GT-hez képest olyanok mint egy hajók, szal ez is élethû.
Nyilván nincs akkora pffffffgigaversenykocsis feelingje, de aki ezt szereti az rohattul élvezni fogja ezt a játékot, ahogy én is 😊
Imádom a WTCC-t, az FIA GT-t meg annyira mert, mert unalmas szar, és a RACE se attól lesz a legjobb játék hogy egyedül kocsikázzon az ember körben, mert tényleg nem a versenyautógyártás csúcsai ezek, hanem majd mikor nyomjuk a gtr-masters.hu-s tesztfutamot meg bajnokságot, akkor lesz magunk alá hugyozás mert lesz RACE!

sumi
Üdv....

Hogyan tudnám frissiteni a gammát??Sajna nem eredeti...

Tomo15
Hát nem tom izlések és pofonok... Nekem sokkal jobban teszik ez mint a Gtr2.
csm
olvastam az #1130-at, de nemtudom honnan van, vagy hogy mit kéne vele csinálni 😄

BMW 325 iX Rallye Car :)

Ismerem a gyerekeket... <#mf2>

Magyarositást csinál vki ?

CodeRed csinálsz szinkron-t ? 😊

lac coo
Pedig hasznos lenne visszaolvasnod ! 😉)))

GPx8: ezt a baromságot honnan veszed????
lac coo
Dehogy 😊)))))
Én kifejezetten jobban szeretem az efféle lassabb autókat, de ez most nem sikerült olyan jóra mint a GTR2 .

Race és a GTR2 megjelnést fel kellett volna cserélni és akkor mindenki a Race-t istenítené a GTR2 -re meg azt mondanátok, hogy vezethetetlen sz*r... <#vigyor1>

nah jó , nyertél 😊

lac coo
Szarnak nem szar, de nem ez lesz a kedvenc játékom az tuti 😊)))

lac coo
Nem hamachi kell ,hanem jelszó ! 😊)))))))

ezért kell a hamachi 😊

Istencsászár
Eddig az irományokból az derült ki ( már akik megvették), hogy jobb lett mint a demo tehát élvezetes, de amit leirtál az kb ugyan az mint a demo színvonal, ami magyarul mondva szar... 😞((

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

johnniewalker: nem kell hamachi ahhoz hogy nem eredeti gémmel nyomuljunk mer én az elõbb voltam egy vegyes szerveren(voltak magyarok,angolok,hollandok stb...)és sokkal élvezetesebb volt mint single playerben!! Csak az a baj hogy van egy-két agyament hülyegyerek akik azzal szórakoznak hogy egymást ütik ki,meg visszafele mennek a pályán:S😞
lac coo
És miért kell ehez hamachi ???

jakewyler
5 fele megyek...

lac coo
Semmihez nem hasonlítom, ez így önmagához képest is elég gyenge 😊)))

De akinek tetszik az tolja....Nekem fele annyi élményt nem ad mint pl, a GTR2 Lotus...És nem azért mert más autót, hanem mert ninden tekintetben rosszabb annál ....
Én kifejezetten szeretem az ilyen lassabb autókat....