5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#2532 NA a videókártya szart be ? -
#2531 pénteken 3 óra körűl de nem láttalak -
Carti19 #2530 Jó hülye voltál, múltkor leborítottuk az összeset a raklapról... :D -
Carti19 #2529 Te netfüggő állat :D
Nahh, a lényeg hogy rohadtúl nemmegy a game, hurka a gépem, mediumon 10 kocsi ellen a textúrák eltűnnek, fehér minden meg vektorok mindenfelé...érdekesen nézz ki :)
Nahh de hétfőhöz 1 hétre meglesz a new masina oszt verem neki maxon :) -
#2528 Vettem egy kormányt is . A Tescoban -
#2527 bocs, tulok voltam -
Carti19 #2526 Lacika...szólhattá vóna hogy megvetted... -
#2525 Najó, elmehetsz a:)) -
#2524 Elmondjak egy titkot? Brunoba én löktelek meg véletlen és miattam csapodtál a falnak. De addig jol mentél elöttem:D -
#2523 Kabbe:), dehogynem voltak, csak kiestek, és uccsók lettek:) -
#2522 Jah mert nem is volt más BMW-s rajtad kivül:D De azért télleg jo voltál:D -
#2521 Jó volt, párszor kilöktek, azt a 3.nál már felment a pumpa mivel 100%ban direkt csinálta a tag... Legjobb Bmws voltam, de hát hiába iszonyat élvezet ezt a kocsit hajtani, ha nehezebb és lassabb, leglalább is én:) -
#2520 Jo volt naon! Csak Gio meg SAX kakira vert mindenkit:D
Brands Hachen Gio asszem 2. verseny rajtnál olyat rajtolt hogy azt kikéne linkelni ide:D Jol nyomják nagyon! -
#2519 Ide gyertek: GTR-RACINGFR.NET
Pálya jelenleg: BRNO
-
#2518 -
#2517 Ok majd keresünk szervert az megyünk oda mindannyian!
De a lényeg az hogy ne 1 órát practiceljünk, henem mondjuk max 10 perc azt gooo Race! Gyaksizni tudunk offline is( vagyis singlebe). -
#2516 Akkor 21:00! A pálya remélem mind1, ismeri mindeki mind1iket... -
#2515 Szia Gerzsi -
#2514 Szerver ip, pass jöhet :) -
#2513 Sziasztok ma vettem meg a játékot és nagyon bejön,sajna gamepaddal nyomom de sebaj.Majd veszek egy kormányt ha lesz pénzem.Én is megyek ha lehet -
#2512 Ez jól hangzik! Régóta várom már, hogy megmutathassam micsoda tudás rejlik bennem.
Én is ottleszek a rajtnál :)
Eddig ki jön? -
#2511 Én mennék! ! ! ! Majd irj mikor és melyik szerver! -
Debilon #2510 1.2.0.3 a legutolsó verzió szám (legalábbis ami nekem van) -
#2509 Arra gondoltunk páran holnap este egy szerveren találkoznánk, és akinek kedve van jöhetne h minél többen legyünk és kicsit versenyezzünk, tehát holnap 21:00, majd a szerver nevét ide beírom előtte. -
Debilon #2508 remélem lesz valami, bár elindítva most a steamet nem mozgolódik semmit sem.. -
#2507 Volt valami update? előbb gémeltünk azt irta verseny közben, hogy elvileg valami frisítés kijött, de eddig nem csinált semmit a steam. -
Debilon #2506 A64 3200+, 1gb ram, 6600gt kicsit medium felett -
LeePí17 #2505 anno
2000+AMD 1gb Ram Ati 9550 256mbon ment..medium grafon -.- -
#2504 Mi számít jónak?:) egy átlagos gépen el kell mennie ami mondjuk 3ghz, x800 256mb Vga, 1Gb Ram. -
#2503 Hello,akinek meg van es megy jol,az megmondana hogy milyen a gépe??? -
Debilon #2502 ha eredetid van akkor már van steam-ed, hameg warez akkor felesleges feltenned, úgysem tudod frissíteni azon keresztül -
LeGaS #2501 Hol lehet megnyitni ezt a steaket? akarok tölteni patchet. -
endiboy #2500 de, csak steamen..nekem is warez volt anno, de működött -
#2499 Az rendben van, de a patch nem csak steamen keresztül érhető el?
Nincs otthon internetem! (És hát nem bolti verzióm van) -
#2498 Patch?! -
#2497 Sziasztok
Régen jártam errefelé, úgyhogy megkérdezném van e már megoldás arra, hogy a Török pályát miért nem tölti be, és miért ugrik ki töltés közben?
kösz a válaszokat
-
LeePí17 #2496 Sajnos az Önt érdeklő termék idő közben lefogyott raktárunkról.
Az esetleges kellemetlenségért ezúton is elnézését kérjük.
nocomment..akkor a Race2 marad.. -
LeePí17 #2495 mint pl a Flatout2
ha ilyen árak lennének sokkal többen vennék meg..játékokat..és kevesebb warez lenne :) -
#2494 Hiaba jon a masodik resz ha 1990:))ennyit akarmikor meger egy jatek:) -
#2493 Mar nem sok van csak ugy szolok:) mar ha van egyaltalan..