RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
2800mhz Celeron, 512mb ram, Ati radeon 9250 pro 128mb. a Gtr-2-tõt elbírta lowon 25-30 kocsival Norisringen.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
sZÉGYEN SZEMRE MOTORHÁZ-TETÕ-NÉZETBEN MENTEM 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hogylehet az AI pilotát?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
low grafin is szaggat meg 640x480 16bit-es felbontásban
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Másik kérdésem, hogy verseny7végén a kvalifikációból (megunva azt) nem lehet átlépni a versenybe?
Ha beraknék egy autóhoz egy nem kódolt aud. file-t az mûködne még attól ?
Persze majd megnézem este , csak hátha tudod , és megspórolok egy kis felesleges munkát 😊)))
nekem annyira nemtetszik a játék , de a kocsik meg pályák jõhetnének a GTR2 be 😊
Ne írjatok több privit mert az én türelmem is véges 😊)))))
Nem igaz , hogy nem lehet rájönni, vagy kicsit visszaolvasni, keresgélni ....
Nem úgy értettem ! 😊)))
Nem a GTR2-höz hasonlítom, hanem semmihez sem hasonlítva sem a legjobb : egy kicsit itt lehetne jobb egy kicsit ott....Egy tuti : Lotushoz képest kismiska, és nem azért mert gyengébbek az autók ...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
A hang nyilván nem olyan mint egy GT autónál, de ezek olyan kis gagyik, mégha minden meg is van benne 😊))) Minha valami szintetikusan elõállított hangok lennének . Hallgasd csak meg a honlapon lévõ hangokat , bár talán te többet halottál élõben is 😊)))
A legnagyobb bajom az a fülke-nézet, nagyon nem tetszik nekem: sötét és valahogy nagyon lehetetlen helyen ülök akárhogy is állítom be 😞(((
Azt meg mindenki tudhassa , hogy alapvetõen én is ezeket a lassabb autókat szeretem ....
Fizikáról még annyit, hogy manual-kuplungnál is megy az auto-blip ....Nem kellene ...
Amúgy minden más megvan benne, visít, csattog, durrog, puffog, nagyon jó 😛
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Aztán ezek a túraautók lényegében utcai autók versenyváltozatai (teljesen márkakupa elv, csak több márkával😛), 8 centi magasan 80-90-es rugókon, és nem 5 centi magasan 200-as rugókon. Hajlanak, dõlnek, GT-hez képest olyanok mint egy hajók, szal ez is élethû.
Nyilván nincs akkora pffffffgigaversenykocsis feelingje, de aki ezt szereti az rohattul élvezni fogja ezt a játékot, ahogy én is 😊
Imádom a WTCC-t, az FIA GT-t meg annyira mert, mert unalmas szar, és a RACE se attól lesz a legjobb játék hogy egyedül kocsikázzon az ember körben, mert tényleg nem a versenyautógyártás csúcsai ezek, hanem majd mikor nyomjuk a gtr-masters.hu-s tesztfutamot meg bajnokságot, akkor lesz magunk alá hugyozás mert lesz RACE!
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
BMW 325 iX Rallye Car :)
CodeRed csinálsz szinkron-t ? 😊
Én kifejezetten jobban szeretem az efféle lassabb autókat, de ez most nem sikerült olyan jóra mint a GTR2 .
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De akinek tetszik az tolja....Nekem fele annyi élményt nem ad mint pl, a GTR2 Lotus...És nem azért mert más autót, hanem mert ninden tekintetben rosszabb annál ....
Én kifejezetten szeretem az ilyen lassabb autókat....