5806
  • bertino
    megy most nektek a hsw ? nekem csak egy nagy feketeség a lap
  • Istencsászár
    Törtel az onlinét felejtsd el, és az updateket is.
  • uHs Gerzson
    Nem megy tudomásom szerint
  • HUNtalicska93
    hellosztok,gondolkozok azon,hogy megrendeljem a cdgalaxis-tól a gémet(2980) nem pénz érte,de azt szeretném kérdezni,megy-e az online game tört játékkal?mer ha megy,akkor nem rendelem meg! köszi
  • lac coo
    Meg mindennel csak nem játszhatok :))))
  • Alexease
    Ennyit sem latnak, a sisak miatt;) Bar ott azert van terlatas es a fejuket is tudjak forgatni (uszkve):)
    Nekem nem sotet:)))
  • lac coo
    Igen, erre gondoltam én is .
  • Istencsászár
    Nem is a kilátás a rossz, mer igaziból is ennyit látnak, ami bőven elég, csak túl sötét... jó tudom nekik is sötét, de igy monitoron át nagyon zavaró.
  • Alexease
    Nekem meg, epp' az tetszett, hogy vegre benne erzem valamiben magam, van korulottem 3D-s cucc, elottem szelvedo, van melysege az autonak. Raadasul koszolodik a szelvedo, le lehet torolni, "betorik", stb. A kilatassal nekem nincs gondom;)
  • lac coo
    Legfőképpen amiért nem szerettem meg, az az , hogy nem lehet kilátni rendesen .
  • Alexease
    Tobb oka is van, hogy nem lett annyira nepszeru. Az emberek nagyresze az erosebb, gyorsabb autokat szereti (foleg F1 vagy nagy tura, GT, proto); azokhoz kepest vagy alapbol mert "mindenkinek jatek" lett "konnyunek" tunik az iranyitas, lassu; keves fps; a teljes kodolas miatt abszolut nem lehet belenyulni, igy sok beallitas (kamera, kormanyzas, segitseg) fix; modolhatatlan; es a Steam is sokat "rontott" a helyzeten.
  • examinee
    OK:D fél 11 körül érkezek.
  • Gio
    leszunk izombol jah:}
  • examinee
    :D johát igyekszem én:D Amikor nem vagytok a serveren még nyerek is:D

Este lesztek?
  • Gio
    ahapersze:D te gyakjal vazze;)
  • examinee
    Nemis igaz:D Sztem tök szar game:D

• Gio
    Hogy miert nem terjedt el azt en se ertem. Pedig kar erte, a regi toca2 majd stcc1-2 ota nem volt ilyen jo jatek. Talan a gepigenye miatt. Publikon telleg eleg sok retardalt van, de a 80% az tulzas:) Eleg jo kis tarsasag szokott osszejonni. Ha meg nem birod, akkor ott vannak a ligak, ott azert jobban odafigyelnek az emberek egymasra. Vagy van egy masik megoldas, mindig pole-bol kell indulni;)
    ittvan egy kis kedvcsinalo:} puebla group1
  • lac coo
    Nekem ment ?
    És ott hol ?
  • Istencsászár
    Amugy nagy kár hogy nemlett nagyobb sikere, bár játszogatnak online, de ha összejön egy szerveren közel 20 ember, ami álltalában sikerül is akkor azoknak 80%a nyomorék akik csak lökdösni járnak fel. Pár magyar péljert akik rendszeresen játszanak velük lehet gémelni, pár külföldivel is, de a maradék bagázs nagyon eltudja venni az ember kedvét az egésztől...
  • Istencsászár
    Nem nekem ment:)
  • Istencsászár
    Gtr-Masters
  • Istencsászár
    Semmi, nyugodtan vedd meg, 1szerűen lement az ára:)
  • lac coo
    Az érdeklődés :))))))

Valahol lehet találni WTCC scene-eket ?
  • Bogdogege
    semmi
  • 3P
    Most néztem el a CD Galaxis lapra. Létezik, hogy csak 1990 Ft ez a game? Mi hiányzik belőle, hogy ilyen hamar a padlóra került az ára?
  • tHoMaSmAn
    Nagyon tuti kis oldal!
    A Hungarian Simworld-el mi újság?? csak egy nagy feketeséget látni napok óta...
  • Alexease
    Uj autoszimulatorokkal foglalkozo weboldal indult GP HUNGARY neven.
    Elsosorban a "komolyabb" szimulatorok vannak teriteken (F1C, GTR, LFS, rFactor), es az ezekhez kapcsolodo kiegeszitesek, MOD-ok. Remelhetoleg a kozeljovoben minnel tobb egyedi hirrel, informacioval, otlettel bovul a site. Elerhetoseget ezentul megtalaljatok a banner alatti linkek kozott is.
  • Leo 1991
    THX
    Valn felesleges 100.000-ed a számomra?
  • bardocz
    geeforce 6600 256mb-os eléggé jó szerintem de van egy 700x mb-os aszem geeforce VGA 100.000 pluszos árral azzal elvagy egy ideig :D
  • bertino
    azt, hogy manapság semmire se elég
  • Leo 1991
    ATI Radeon 9250ről mit gondoltok játék ügyileg?!
  • Leo 1991
    jó bocs az hülye kérdés volt h honnan lehet letölteni!
    Fájdalmasan hülye vok néha
    THX a választ
  • bardocz
    LÓÁL
    amúgy meg az 512mb ram nem éppen elég hozzá én gépem amd2600+ 256mb vga 512mb ram és aranyosan szaggat rajtnál meg néha közben is
  • Alexease
    Masik videokartyat akarsz letolteni?!
  • Leo 1991
    vagy honnan töltsek le másikat?

• Leo 1991
    akkor mit ajánlasz helyette?
  • endiboy
    szerintem nem az 512MB rammal lesz probléma, hanem a ati9200-el :S
  • Leo 1991
    Hello!
    Vki megtudná mondani h a WTCC Game 512mb ram-on elfut?
    THX a választ
    (A gép paraméterei:2,8Gh,512mb ram,ATI Radeon 9200series)
  • Carti19
    Radeon 9800 Pro...gyenge már...:(
  • Carti19
    Nem melóztam...racéztam itthon minimumban...próbáltam lenyomni az idejét a profi versenyzőnek imolában...csak 5mpvel voltam lassabb nála :)