RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Vagy egyszeruen Win install...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- Minden hatterben futo programot allts le (tuzfal, virusirto, web, levelezes, chat, stb.)
egy jobb Ti4200 is megszorongatja általában😄DD
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Neten még nem próbáltam, de valószínû a join lagg a gyenge gép, meg a warez update hiányosságai miatt lehet.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
nekem 800x600ban mediumon néha mikor vki csatlakozik megáll 1mpre...vagy filmszakadás..mintha 10m-t úgy tettem volna meg mintha vezettem volna..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
800*600-ban játszok vele, 4XAA-val, mediumon, ahogy rfactorral is és szépen fut eddig. KOnfigom 1800+, 6600gt(4X AGP)!, 512 ddr333, tehát nem egy erõgép. Persze majd még tesztelgetem és leírom, hogy télleg jól fut e mindenhol.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Chevrolet Lacetti WTCC
És elég illúzióromboló, hogy egy fél autóban ülök 😊
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
2. #1130. Olvass vissza szindroma...
3. A NFO kotelezo olvasmany ha warezolsz! Foleg, ha warezt adsz el!! Ebbol is latszik, hogy a warez tarsadalom szintvonala milyen melyre sulyedt...:/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
2.Törölve lett már nagyon rég
3.Nincs egész nap foglalkoznom szaros nfo-al<#wilting>#wilting>
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
XXX mennyisegu penzt szedsz be a warez oldaladrol, eloszor a NEM MUKODO verzioert, utana a masikert is, de arra meg keptelen vagy, hogy legalabb a hozzaadott NFO file-t elolvasd?! <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
Szerinted, ez most kit minosit?!
Sõt ha visszaolvasnál , még a magyar fordítását is megtalálnád !
( Inkább válaszolgatok nekik, így legalább megszûnik a sok hülyeség ...)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Nem tudom másnak nem zavaró-e, hogy az autó már kis sebességnél is alig képes elfordulni a kanyarban és ha már lemegyek a fûre akkor teljesen irányithatatlan és egyenesen neki megy a falnak<#wow3>#wow3>
A másik dolog a szaggatással van, hogy olyan értetlenül szaggat be, úgy megugrik az autó v mi... A gépem: A64 3200+, 1GB RAM, 6600GT
a tükörben fordítva van a kép,
a lámpa fénye nem világít meg semmit ....
Leirtam tobbszor, a banner alatt is kint volt, ha ebbol nem ertetek, akkor ez van😉
Bejon avalaki, akit a JATEK erdekel, lat ~100 uzenetet, amibol max 10 ami "ertelmes", vagy legalabis hasznosan kapcsolodik a programhoz;(
Quic Race-nél is lehet??
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...