5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
GPx8 #2612 Naná, hogy ISI! -
#2611 Na kis kedvcsinalo:))))
HGTRM Race liga oschersleben osszefogalalo szeruseg:) youtube!
Ez meg ugyan az csak sokkal jobb minoseg -
#2610 Alex veletlenul nem tudod hogy ez most ISI(fos) engine vagy ez mar Lizard lesz? ahogy nezem emg isi:(( -
#2609 masodik negyed ev:( de szerintem nyar vege csunyan... -
Norbu #2608 Megjelenési dátumról tudtok vmit? Mert eddig nem naon találtam infót róla. -
#2607 na,ez jónak tűnik:)jobbnak mint a mostani :S majd ha jön a hideg idő megveszem :D -
#2606 RACE 07 info + kép -
#2605 Sziasztok!
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tőle.
Mégegyszer bocs az offért.
ON -
GRomeo #2604 Esetleg valaki Lacetti-vel nem nyomul?Tapasztalatcsere és beállitások érdekelnének. -
Gio #2603 itt van meg par video, legutobbi rpm ligabol
Bruno Group1 Race1
Race2 -
#2602 Ulead volt:D -
LeePí17 #2601 sony vegas? ulead video studio?
esetleg windóz múviméker? -
#2600 Jah, rájöttem már ezekre:D Monjuk a zene nekem tetszik:D
A többire is rájöttem csak már nem akartam vele megint szenvedni meg át rendelni mert az se 5 perc:D
Köszi az észrevételt! -
#2599 Nemtudom ki lehetett az az álat, de hogy 2 kerekezni nagyon tud a Leonnal az biztos:D -> ügyes csávó tényleg:D -
LeePí17 #2598 ^.^ (Y) -
#2597 Itt mindenkinek eredeti van:) -
LeePí17 #2596 jó lett...
mivel csináltad?
máskor azért a felbontáson állíts..
320x240 v 640x480ra mert akkor nem lesz ijen elnyújtott..
+ vmi jobb zene is mehetett volna alá..de azé jó lett :)
hamachin v online nyomjátok? -
#2595 húdejó kis video :)
ki az a nagyon ügyes srác benne?
valami Peppus vagyki.. ismered? :D -
#2594 Köszi!
Nincs sajnos! De majd ha lesz még ilyen jo kis verseny csinálok még videot!
Sajnos ez volt az első videom és még nem a legjobb, sőt elég kezdetleges. Még gyakorlom:D -
GRomeo #2593 Máskor is tehetnél fel nyugodtan videót,mondhatom tetszett nagyon!
Élvezetes verseny volt és esetleg Macau-ból nincs videód?
-
#2592 Ha egy jó játékot kiadnak amiben minden fjúcsör benne van ami a rFactorban, Gtr2őben akkor felőlem lehet steamos... csak szeretnék egy gyorsabb motort, felhasználó barát multiplayer ( mert ezen a szinten kb f1challenge szint ), és sok sok uj dolgot amiket nem raktak bele... szal egy igényes játékot... persze az jó lenne hogy ha a prlt nem kódolnák le... -
Laceee #2591 ha steames lesz akkor hasonló sorsa jut mint ez -
#2590 De lesz, de inkább következő szezon mint második rész:). WTCC 2007es verseny sorozat ( + a 2006os ), Formula 3000, Formula BMW és SR3, SR4 modellek. -
#2589 Nem lesz ennek második része? Mintha azt olvastam volna valahol. -
#2588 én gtl után semmilyen belső nézettel nem tudok megbarátkozni olyan jó az ami gtl-ben van,minden mást motorháztetőről játszok:)kivéve gtl:) -
#2587 Van virtual mirror! Állitsd át optionsba és a gameba nyomd meg az 1-es gombot. -
Debilon #2586 nem tudom, nekem nem olyan vészes hogy hátra van tolva az ülés, akkoris rendesen látok annyit az előttem levő útból amennyit kell..:D meg így legalább valamennyire minimálisan magam mellé is "látok" valamennyit
szervereken sok az idióta sajnos:(
ritka ha sok normális ember összejön (szerintem) -
neilszab #2585 Hááát ha az ülést hátratolom, akkor beszerzek egy távcsövet is, hogy az útbol is lássak azért valamit... :)
És mondjátok csak, mennyire jó itt az online közösség, milyen esélyek vannak egy jó kis versenyre, mert mondjuk a GTL sajnos ebből a szempontból tök halál. Mert néztem, hogy csak 2 ropi a cucc, de ha ez is döglődik akkor nem dobom ki rá a péézt.
Igen a motorháztetős nézet teljesen jó, az nagyon bejön, csak hát egyes ligákban (pl. GTR-Masters) mániákusan ragaszkodnak a cockpit nézethez, ezért gondoltam ,hogy hátha van megoldás, vagy velem van vmi baj... -
Debilon #2584 tükrökre annyi, hogy told hátrébb az ülést.. nekem bejött, és kiis lehet látni rendesen az autóból (BMW-zni szoktam), és igen, a szélvédőn in ríl is ekkora "napellenző" csík van ami ennyit kitakar..nekem nem olyan sötét:D -
#2583 Semmilyen tuning, mod, kiegeszites, turkalas nincs benne. Bar megoldhato lenne, mert ki lehet csomagolgatni, kodolni, de semmi ertelme es tulsagosan nagy munka.
Mivel a nepszerusege sem a legnagyobb, igy kisebb belepiszkalasokat sem lattam eddig. De ha van kedved, idod es ertesz hozza, meg lehet csinalni ezt-azt;) -
Laceee #2582 a steam miatt is nem lehet modolgatni úgy ahogy a többi ISI engines játékokban -
#2581 Nem lehet moddolni, ezért nincs is semmi féle addon vagy buhera. Sajnos sok sok hiányossága van ami idegesítő... talán majd a Race 07-ben. Játsz motor háztetőről, jobb megoldás nem akad. -
neilszab #2580 Sziasztok!
Most próbáltam ki a RACE-t (egy elég kiadós GTL-es időszak után), és egyszerűen nem bírok megbarátkozni ezzel a belső nézettel. Az egész olyan, mintha alkonyatkor mennék, tükrökből alig lehet kivenni vmit, (pláne ha előre tolom magam az ülésen nem is látom őket, virtual meg nincs), a műszefal is teljesen kivehetetlen (pl 87-es alfa: még a mutatókat se látom)és nem a monitorommal van a baj.
Jó persze az oké, hogy a valóságban is ilyen (amit mondjuk kétlek hogy egy kábé 6 cenits csíkban látnák az utat), de ez így tök nyomasztóm pláne GTL után, idegesít.
Lehet ezzel kezdeni vmit? Vagy vmelyik frissítésben megoldották már?
Láttam, hogy kicsit megtrükközték a fiúk a frissétéseket, meg a moddolást és nem is találtam sehol semmi RACE-el foglalkozú letöltögetős, buherálós oldalt, vagy azért akad?
-
Gio #2579 jo kis verseny volt:P -
#2578 Na akkor énis adok egy kis kedvcsinálót:D
Valenciai verseny, első felvonás. 4 magyar versenyzővel! Igazán izgalmas volt!
WTCC_Valencia_Race1 -
#2577 Cdgalaxisban volt először 1990, aztán láttam Média Marktban 1 vagy 2 hétre rá, de ott még mindig 9000 volt, azt ujabb 7re rá megint néztem és 2990 volt. -
#2576 pcdome-on még mindig 4000 Ftba kerül, érdekes -
#2575 ok,akkor 2 heti zsebpénzemet feláldozom,hogy megvegyem:) -
#2574 ""mindenkinek jatek" lett "konnyunek" tunik az iranyitas," -hát ez kb mind addig mig ránem jössz hogya könnyünek tünö irányitásra odafigyelsz jobban és 3mp-vel jobbat tudsz menni... ennyit a könnyű irányitásrol.
Vagy ülj be a BMW-be és nyomjad neki ugy hogy minél jobb időt érj el csuszkálások nélkül. MAjd ird meg hogy most is könnnnyű-e.- probálj meg elérni egy lap rekordot amit más tart. Na az pl a beállitástol is és nemutolsó sorban az irányitástol is függ.
Ha elkezded eröszakolni a kormányt, összevissza rángatni aggressziven mint egy ralllyautot, több mp-t vesztessz.
Összességében ennyi. :D -
#2573 nekem is