RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ez a gamma hibát fogják javítani, mert a külföldi fórumokon is sokan panaszkodnak, hogy túl sötét a kép.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Istencsászár
Na kiprószáltam...

A belsõ nézet nem nagy szám, legalábbis nem túl kidolgozott mint a GTR2õben, viszonta a demoban tapasztalt fapados erõhatások, és sebességérzet itt már jónak mondható, ezzel nincs gond. Az viszont tényleg hiba hogy nagyon sötét... zavaró. Elég jól lehet csapatni a kocsikat, jók a csúcsztatások, driftlések, élmény vezetni õket. Amitõl nekem még mindig idegen ez a gém, hogy sikerült az endzsinnel egy sokkal gépigényesebb de látványban gyengébb játékot kreálni mint a GTR2. Valahogy az egész "sötét" nemtudom megfogalmazni... tvcamból nézve a dolgokat nem az igazi. Miniben pl ha az ülést megváltoztatom akkor az ember keze egyszerûen eltünik és nincs kidolgozva végig...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gabi89
Nekem sincs szóval nem nálunk van a baj <#nevetes1><#smile>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Megjelent már a game.Boltban is meglehet venni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

cselt
Köszi szépen<#worship>
nekem egy se, 6 file van benne, de egyik se 0 byteos

sumi
Volna 1 kérdésem:Valaki legyen szives +nézni a :Race - The WTCC Game:Minidump könyvtárban hány 0 bájtos(Race_Steam_1.1.0.2-20061129-151333-2060-2320.dmp) illenje van,ha van??Köszi

jakewyler
Nem jön valaki mennénk egy pár kört multiba?

gabi89
Brazíliában (Curitiba) mennyit szoktatok menni idõmérõn?? (WTCC 2006-os kocsikkal)

lézerpont studió (megbízható gyors)

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Willi Betz
hol csináltatod te?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

mire hozzám elér az 16euro
16x255,98 (most ennyi 1 euro) = 4096ft +postaköltség...
annnyiért +már megcsináltatom..
és nemcsak a WTCC lesz rajta hanem a GTR2 is<#bee1>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Willi Betz
sztem a postaköltség többe kerül mint maga a sapka<#banplz>

autoszimulator

.: mobilize.hu :.

jakewyler
hol lehet ilyet kapni?

autoszimulator

elég lol 😄

autoszimulator
<#eljen><#eljen>

az a baseball satyek kell nekem...asszem holnap megyek be és csináltatok magamnak olyat....
WTCC-s Lacetti-s GTR2-s Murci-s bézból sapkát 😄

gabi89
Nekem 1gb ramom van DDR2-es és még nekem is 20másodpercet tölt.De ez szerintem elfogadható.A 2-3perc az már nem.

jakewyler
nagyon jó lett,köszi<#taps>

Willi Betz
összedobtam egy borítót a játéknak jobbhíján míg nincsen kint az eredeti
WTCC borító

nemtudom..én ÍGY lestem ki az ablakon Istanbulban esõben..
de ahogy Alex (asszem õ) említette a "napsütésben" is koszolódik a szélvétõ.."csõrön csókol 1 cserebogár"..és az ablaktörlõt használni kell.
bár engem még az is zavar hogy alacettimben hatalmas a visszapillantó tükör.. alig látok a szélvédõbõl vmit...
bár ha a kolléga mögöttem van úgyis hallom.. csak néha már nagyon zavaró..

Az a helyzet, hogy ráadásul valami kék-köd is van a pályán, amit szerintem világosítással nem lehet javítani. Valamit nagyon elállítottak a fiúk. Gondolom TFT monitoron tesztelnek, amin vmi brutál fényerõ/kontaszt beállítás lehet. <#nemtudom>

a gamét nem volt kedvem elindítani..így a rig of rods volt kéznél..
remélem azért látni a sötétítés világosítás efektet...

Rigs of Rods. <#eljen> <#vigyor0>

Azért jobban örülnék ha javítaná ezt a Simbin... <#ravasz1>
Olyan napsütés effekttel találkozott már a Race-ben vki, mint a GTR2 -ben?

ha sötét a belsõnézet használjátok a POWERSTRIP nevü progit.
a monitor fényererejét növeli..
minjá teszek fel képet...

Az update mit javít?
Összességében tetszik a játék, de nálam (7600GT) olyan mintha valami gagyi sárgás-barna napszemüvegen keresztül nézném a monitort. <#shakehead>

Akkor marad a GTR2 ? az menne nem?

jakewyler
hát ezzel nenagyon várj sokat a játéktól

NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X

autoszimulator
mi a kártya neve? -.-

Willi Betz
sztem ne is próbálkozz 64mb-os kártyával,nekem 128-assal nem megy folytonosan.

IE-ben látom csak FFben nem 😞
Köszönöm!Jó Kép 😄

jakewyler
<#eljen>

kössz de nemjó a kép.. békázik...

Willi Betz
ezt a képet sunanak linkelem be,tudom ,h mekkora chevy fan
lacetti

semo1
csinal olyat valakinek rajtam kivül,hogy 200-rol fekezek vissza a kanyarra es nem valt vissza fokozatosan hanem a kanyarba vissza rakja 2-es be.lehet ezt valahol allitani?

sumi
Üdv...nekem elég sok pályánál hibával kiszálllll!!!Mi lehet a gond??

Tomievo
Nálam is sokáig tölt, de ez legyen a legnagyobb gondja. Itt úgysem váltogatja az ember a pályákat agyba fõbe...

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Van olyan verzió, amelyik nem kér kódot, és elég sok helyen fent is van.

Egyébként érdekelne, hogy másnak is felér egy cigiszünettel, amíg betölti a játék valamelyik pályát? Tudom, hogy nem egy kimondott atomerõmû a gépem, de ez a kb. 2-3 perc kicsit durvának tûnik.

A másik bosszantó hülyeség, hogy a race 1-rõl nem menti a replayt ez a rohadék. Pedig milyen jó kis futam volt...

Az is aranyos, hogy alapból rendre esõgumit rak a járgányra, akár elmented a setupot, akár nem. Kb. 3 óra játék után vettem észre a dolgot...

Mindenesetre ez a játék is nagyon igényli a jó setupot, én meg ugyebár analfabéta vagyok a témában. Tekergettem jobbra-balra, halvány emlékfoszlányaim alapján, és sikerült piszkosul alulkormányozottá varázsolni az autót. Aztán tekergettem másfelé, és azonnal javítottam 3 másodpercet a rekordomon, ráadásul egybõl képes voltam fix köridõket menni, míg korábban csak küszködtem, és hibát hibára halmoztam. Szóval rengeteget számít.

Végre én is ki tudtam próbálni a játékot, és bár elsõre meglehetõsen rosszul mutatkozott be nekem, végül mégis azt mondom, hogy teljesen pozitív az összkép.

Az elsõ benyomások nem voltak éppen kellemesek. A töltési idõk elég hosszúak, a zene szerintem nagyon-nagyon gyenge, hosszú távon pedig kimondottan unalmas. Mivel épp nincs kormányom, így egérrel próbálkoztam, és majd megõrültem attól, hogy a kormány teljes útja kb. 1 centi mozgásnak felel meg az egérrel. Nagyobb sebességnél ez annyira gáz volt, hogy effektíve lehetetlen olyan picit mozdítani az egéren, hogy egy korrigálásból visszahozzam az autót egyenesbe.

Aztán levettem minimumra mindent, ami ezzel kapcsolatos, kikapcsoltam a speed steering sensitivityt, és minimálisra csökkentettem a lockot. Onnantól kezdve egész más lett a dolog, sokkal kezelhetõbbé vált az autó.

Nagyon sok apróság állítható, ez mindenképpen pozitív. A versenyek érdekesnek, élvezetesnek tûnnek, bár mivel setupban nem vagyok valami nagy guru, így egyelõre nem sikerült úgy beállítanom az autót, hogy normálisan meg tudjam fékezni. (Hiába fékezek hamarabb mint a többiek, akkor is elszáguldok mellettük - persze mint mondtam, ez valószínûleg az én bénázásom miatt van...) Így elég nehéz normálisan versenyezni, de biztos lesz ez még jobb is.

Akárhogy is, szerintem teljesen korrekt a játék, és még az én ótvar masinámon is találtam olyan beállítást, amivel folyamatos volt. Nekem tetszik.

Tomievo
DEhogynem Ricsikém, a tieddel menni fog...
Most multiztunk de semmi gáz nem volt. A join lagg sem volt vészes. Mondjuk nálam rohadt lassan tölt be, de utána szépen fut. Bár nagy tömegben még mindig nem néztem meg mit tud.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

gabi89
Annyi elég neki 😊
Bár ati kártyákban nem vagyok otthon de a x800-as nem rossz kari tudtommal

Csiaki
Nem elég neki egy 256mb x800-as meg 1 GB Ram?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

jakewyler
Hm,nekem most multiba olyat csináltál,hogy mentem és egyszer csak megfagyott,utána meg kiírta,hogy szinkron blabla...
valakinek hasonló?

Hát nem lett sajnos jobb<#szomoru1><#szomoru1>
Lui76
Mintha már más játékoknál is panaszkodtak volna 9600 tulajok,
lehet az már vmiben kevés.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Lui76
Az már jobb.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun