RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A belsõ nézet nem nagy szám, legalábbis nem túl kidolgozott mint a GTR2õben, viszonta a demoban tapasztalt fapados erõhatások, és sebességérzet itt már jónak mondható, ezzel nincs gond. Az viszont tényleg hiba hogy nagyon sötét... zavaró. Elég jól lehet csapatni a kocsikat, jók a csúcsztatások, driftlések, élmény vezetni õket. Amitõl nekem még mindig idegen ez a gém, hogy sikerült az endzsinnel egy sokkal gépigényesebb de látványban gyengébb játékot kreálni mint a GTR2. Valahogy az egész "sötét" nemtudom megfogalmazni... tvcamból nézve a dolgokat nem az igazi. Miniben pl ha az ülést megváltoztatom akkor az ember keze egyszerûen eltünik és nincs kidolgozva végig...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
16x255,98 (most ennyi 1 euro) = 4096ft +postaköltség...
annnyiért +már megcsináltatom..
és nemcsak a WTCC lesz rajta hanem a GTR2 is<#bee1>#bee1>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.: mobilize.hu :.
WTCC-s Lacetti-s GTR2-s Murci-s bézból sapkát 😄
WTCC borító
de ahogy Alex (asszem õ) említette a "napsütésben" is koszolódik a szélvétõ.."csõrön csókol 1 cserebogár"..és az ablaktörlõt használni kell.
bár engem még az is zavar hogy alacettimben hatalmas a visszapillantó tükör.. alig látok a szélvédõbõl vmit...
bár ha a kolléga mögöttem van úgyis hallom.. csak néha már nagyon zavaró..
remélem azért látni a sötétítés világosítás efektet...
Olyan napsütés effekttel találkozott már a Race-ben vki, mint a GTR2 -ben?
a monitor fényererejét növeli..
minjá teszek fel képet...
Összességében tetszik a játék, de nálam (7600GT) olyan mintha valami gagyi sárgás-barna napszemüvegen keresztül nézném a monitort. <#shakehead>#shakehead>
Köszönöm!Jó Kép 😄
lacetti
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Egyébként érdekelne, hogy másnak is felér egy cigiszünettel, amíg betölti a játék valamelyik pályát? Tudom, hogy nem egy kimondott atomerõmû a gépem, de ez a kb. 2-3 perc kicsit durvának tûnik.
A másik bosszantó hülyeség, hogy a race 1-rõl nem menti a replayt ez a rohadék. Pedig milyen jó kis futam volt...
Az is aranyos, hogy alapból rendre esõgumit rak a járgányra, akár elmented a setupot, akár nem. Kb. 3 óra játék után vettem észre a dolgot...
Mindenesetre ez a játék is nagyon igényli a jó setupot, én meg ugyebár analfabéta vagyok a témában. Tekergettem jobbra-balra, halvány emlékfoszlányaim alapján, és sikerült piszkosul alulkormányozottá varázsolni az autót. Aztán tekergettem másfelé, és azonnal javítottam 3 másodpercet a rekordomon, ráadásul egybõl képes voltam fix köridõket menni, míg korábban csak küszködtem, és hibát hibára halmoztam. Szóval rengeteget számít.
Az elsõ benyomások nem voltak éppen kellemesek. A töltési idõk elég hosszúak, a zene szerintem nagyon-nagyon gyenge, hosszú távon pedig kimondottan unalmas. Mivel épp nincs kormányom, így egérrel próbálkoztam, és majd megõrültem attól, hogy a kormány teljes útja kb. 1 centi mozgásnak felel meg az egérrel. Nagyobb sebességnél ez annyira gáz volt, hogy effektíve lehetetlen olyan picit mozdítani az egéren, hogy egy korrigálásból visszahozzam az autót egyenesbe.
Aztán levettem minimumra mindent, ami ezzel kapcsolatos, kikapcsoltam a speed steering sensitivityt, és minimálisra csökkentettem a lockot. Onnantól kezdve egész más lett a dolog, sokkal kezelhetõbbé vált az autó.
Nagyon sok apróság állítható, ez mindenképpen pozitív. A versenyek érdekesnek, élvezetesnek tûnnek, bár mivel setupban nem vagyok valami nagy guru, így egyelõre nem sikerült úgy beállítanom az autót, hogy normálisan meg tudjam fékezni. (Hiába fékezek hamarabb mint a többiek, akkor is elszáguldok mellettük - persze mint mondtam, ez valószínûleg az én bénázásom miatt van...) Így elég nehéz normálisan versenyezni, de biztos lesz ez még jobb is.
Akárhogy is, szerintem teljesen korrekt a játék, és még az én ótvar masinámon is találtam olyan beállítást, amivel folyamatos volt. Nekem tetszik.
Most multiztunk de semmi gáz nem volt. A join lagg sem volt vészes. Mondjuk nálam rohadt lassan tölt be, de utána szépen fut. Bár nagy tömegben még mindig nem néztem meg mit tud.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Bár ati kártyákban nem vagyok otthon de a x800-as nem rossz kari tudtommal
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
valakinek hasonló?
lehet az már vmiben kevés.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun