RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már tudom miért lett hirtelen 400 új ûzi <#idiota>

403 új üzenet
(azt hittem vmi értelmes dolog jött ki)

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Ki volt ez az idiotta állat
és egyáltalán jozan volt

de egy nagyon beteg emberek lehetsz elkéne vinni az orvoshoz

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
hát csávesz már le vagy adva ban-ra, de hogy rákkodj vérbe azért...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Én a gear ration kívûl csak a fékerõelosztáson (53:47-re) és a camberen változtattam, így 2:04 környékén vagyok a Seattal.

Jó ez a játék, csak ne töltene annyit...

hmmm... most voltam egy szerveren, ahol volt ghost mod <#eljen><#eljen><#nyes>

1:43.5 😛

oks 😊 közben én lementem 1:44.0 ig 😊

ibronk
Nem mentem még rajta, de majd holnap akkor.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Oda nincs.

vagy az is nagy segítség lenne, ha mondanál egy legjobb idõt valencián bmw-vel 😊
az én legjobb seat-os idõm 1:46.2

😛 köszi 😊
esetleg valenciához is van setupod? ott faszán össze tudnám hasonlítani seat-tal 😊

ibronk

nem tudtok valami stie-ot, ahonnan setuppokat lehetne leszedni?
konkrétan egy bmw setupot szeretnék megnézni, azt sehogy se sikerül belõni 😄

Alexease
Online javitasokat.
Istencsászár
Miket tartalmaz lehet tudni?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hali mindenki!

Szeretnék segítséget kérni a profi szimlátorosoktól.

Tudnátok ötleteket adni, hogy hogyan kell állítani az autó setupját, hogy gyorsabb és jobb tapadása legyen.
A monzai pályán nem tudok 2:08 alá menni.

Ha valaki tud légyszi segítsen.
Kösz.
warez nem téma 😉 köszi

Alexease
Ismet megjelent egy update/patch a jatekhoz. Ennyi elonye van a Steam-nek, hogy folyamatosan, szinte eszrevetlenul lehet patch-elgetni a jatekot😉
Alexease
Magyarorszagon meg sehol;( A CDGalaxis-nak mar benne van a listajaban, ott varhato. egyelore nalunk csak hitelkartyaval, Steam-en keresztul lehet megvenni. A banne alatt a link. A warezrol ne is kerdez...😉
Hali
Hol jelent meg a game? Én nem látom sehol <#nemtudom><#nemtudom>

igen tudok 😊 csak nem élvezem így.. 1-2 hét múlva megveszem majd..aztán kiderül mi van..vagy felteszek egy újabb VGA driver-t mert ez nem a legfrissebb..a 78.01-es

folymatosan megy amikor nem akad..majd egyszer megnézem fraps-al mennyi fps..de saccra olyan 15-25 között lehet..amikor akad akkor még kevesebb😄

nem tudja valaki melyik orzségokban jelent meg a dobozos?
sehol nem találtam errõl info-t vagy csak béna vagyok megin😄D

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Az ujaknak mondom, bar egyertelmu lenne, hogy ez a jatek topicja, es a nem warez chat! Vagyis tiszteljuk meg azokat, akik kulturaltan szeretnenek forumozni es a jatekrol beszelgetni, ne szemeteljuk tele a topicot! THX!

Gondolom eszreveheto, hogy ha kicsit kesobb is, de a warez es az azzal kapcsolatos, es a mar ertelmetlensegbe torkollo chat szerusegek torlodnek a topicbol. Vagyis, felesleges is gepelni, nekem egyszerubb egyet kattintani😉

Bar teljesen felesleges volt ezeket a sorokat leirnom, mert akik a torlendo problemakkal kuzdenek, azok ugy sem (tudnak) visszaolvasni.😊
vkinek megoldás a #1408 hsz-re?
Joljönne, mert így élvezhetetlen! 😞

pedig annyira szeretnék menni már egy jó kört...

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

és te tudsz játszani rajta? nekem 5 másodpercenként mozdul egyet, 1 perc alatt még a start egyenesben vagyok 😊 minden minimumon van

te most a tört játék telepítõje miatt mondasz le róla?
az eredetivel semmi problémád nem lenne..ebben biztos vagyok..
az nfo_ban benne van, hogy ÚJRA kellett írni a telepítõt a steam miatt..amúgy nekem simán feltelepül..

amúgy ez az akadós dolog nekemis megjelenik..elég durva.. gtr2 simán fut átlagban 30fps körül a mezõny végérõl rajtolva is... ez meg beakad pedig már egy csomó dolgot visszavettem 😞

(A64 3200+, 1GB RAM, 6600GT)

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Szasztok! Latom ismet rohamozott az IQ hadosztaly😞 Nem gyoztem torolgetni, szerintem min. 80%-at😉) Talan ha jon meg valaki, aki a jatekkal akar foglalkozni, nem sziv akkorat;(
Amugy sorry, csak most ertem haza, azert nem tudtam gyomlalni a szennyest.

A G25-ot meg csak most tettem fel, de meg egy centit sem forgattam a kormanyon😊 Majd most, hajnalig😄
minimize
demó nem végleges, nem jött be.
full-t leszedtem(tényleg tesztként!!!-detonation-verzió), telepítés után elszállt, állandóan újraindul a telepítés...
ha bejött volna, megvenném, mint a GTR2-t, de így felejtõs nálam.
adjanak ki továbbra is 1-2évente játékot a simbin-nél, de azok GTR-GTR2minõségû-kezelhetõségû dolgok legyenek...részemrõl ezzel leírták magukat.

No one can stop Death!

Tomo15
Ti hány fokon használjátok a kormányt(g25,dfp)? Eszméletlen durva a game kuplungal+H váltóval!!<#eljen>
nekem ez lenne a gondom:
http://jety91.atw.hu/lol.JPG
Na erre adjon vki orvoslást...

b-type
tuti hogy azt nyomja 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Duddits
Ha együtt rendelnénk többet, olcsóbban jönne ki.

Hát nem tudom mit tegyek! Nagyon úgy néz ki, hogy uninstall lesz a vége... (#1379)
Igy nem tudok játszani, azt mondtátok és azt is irja a hivatalos oldalon, hogy olyan a gépigény mint a gtr2-nek... hát nem tudom, nekem a gtr2 megy rendesen semmi próbléma egyszer nem szaggat be, fél perc alatt betölti, ez meg annyira szaggat, hogy lehetetlen normálisan menni a pályán kb 1 perc alatt tölti be stb.
Valaki nem akar a gtr2höz csinálni egy RACE módot?

Firerock
szteetek menne az én konfigomon??
legújjab Videókártya driver...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

van FAQ csak angol...ugye a többség (tisztelet a kivételnek) nem tud angolul..
van aki lusta visszaolvasni..
bár ki hogy fórumozik...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Willi Betz
videókártyád tudja a dx9-t? mert ha nem akkor b@xhatod<#szomoru1>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Hali! Én letöltöttem a játékot, megy is, de az a baj hogy nagyon szaggat! Minden lowra van állitva (pedig lowon nagyon szar a grafika), de akkor is, a gépem jó hozzá: 2,2 GHz, 512 ram, direct x 9, 256-os videokártya. Mit csinálljak, hogy ne szaggasson?

itt <#eljen>
nekem rosz...
Valaki meg tudja mondani mennyi ennek a játéknka a gépigénye?Nekem egy fx5500 van 512 rammal de nagyon nem akar rajta futni.

Istencsászár
Énhát, sajna én szoptam mer ezek nem álltak meg, hanem kilökdöstek azt elmentek😄DDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

totti: és te a bömi vagy a képen? mer akkor jól beszopattad a fiukat😊
Willi Betz
bolond vagy b*meg?<#ejnye1>
a németek nem kurják át az emberek fejét, ez a magyarokra jellemzõ csak.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Mo-n nincs mód...
hidd el bizti h meg fog jönni a cucc..

Istencsászár

<#idiota><#idiota>

gamerboy91
Magyarországon nincs mód megvenni ezt a sapit?

NEmigen szeretem a külföldi megrendelleme vagy megjön vagynem dolgokat.....

ezt a kezes dolgot én is tapasztaltam....
de viszont másik h ha pl közel ülök a kormányhoz a kéz nem mozog..te ha távolabb akkor meg mozog..
de amúgy n°1 game eddig...