RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(azt hittem vmi értelmes dolog jött ki)
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
és egyáltalán jozan volt
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Jó ez a játék, csak ne töltene annyit...
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
az én legjobb seat-os idõm 1:46.2
esetleg valenciához is van setupod? ott faszán össze tudnám hasonlítani seat-tal 😊
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
konkrétan egy bmw setupot szeretnék megnézni, azt sehogy se sikerül belõni 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szeretnék segítséget kérni a profi szimlátorosoktól.
Tudnátok ötleteket adni, hogy hogyan kell állítani az autó setupját, hogy gyorsabb és jobb tapadása legyen.
A monzai pályán nem tudok 2:08 alá menni.
Ha valaki tud légyszi segítsen.
Kösz.
Hol jelent meg a game? Én nem látom sehol <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
folymatosan megy amikor nem akad..majd egyszer megnézem fraps-al mennyi fps..de saccra olyan 15-25 között lehet..amikor akad akkor még kevesebb😄
nem tudja valaki melyik orzségokban jelent meg a dobozos?
sehol nem találtam errõl info-t vagy csak béna vagyok megin😄D
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Gondolom eszreveheto, hogy ha kicsit kesobb is, de a warez es az azzal kapcsolatos, es a mar ertelmetlensegbe torkollo chat szerusegek torlodnek a topicbol. Vagyis, felesleges is gepelni, nekem egyszerubb egyet kattintani😉
Bar teljesen felesleges volt ezeket a sorokat leirnom, mert akik a torlendo problemakkal kuzdenek, azok ugy sem (tudnak) visszaolvasni.😊
Joljönne, mert így élvezhetetlen! 😞
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
az eredetivel semmi problémád nem lenne..ebben biztos vagyok..
az nfo_ban benne van, hogy ÚJRA kellett írni a telepítõt a steam miatt..amúgy nekem simán feltelepül..
amúgy ez az akadós dolog nekemis megjelenik..elég durva.. gtr2 simán fut átlagban 30fps körül a mezõny végérõl rajtolva is... ez meg beakad pedig már egy csomó dolgot visszavettem 😞
(A64 3200+, 1GB RAM, 6600GT)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Amugy sorry, csak most ertem haza, azert nem tudtam gyomlalni a szennyest.
A G25-ot meg csak most tettem fel, de meg egy centit sem forgattam a kormanyon😊 Majd most, hajnalig😄
full-t leszedtem(tényleg tesztként!!!-detonation-verzió), telepítés után elszállt, állandóan újraindul a telepítés...
ha bejött volna, megvenném, mint a GTR2-t, de így felejtõs nálam.
adjanak ki továbbra is 1-2évente játékot a simbin-nél, de azok GTR-GTR2minõségû-kezelhetõségû dolgok legyenek...részemrõl ezzel leírták magukat.
No one can stop Death!
http://jety91.atw.hu/lol.JPG
Na erre adjon vki orvoslást...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Igy nem tudok játszani, azt mondtátok és azt is irja a hivatalos oldalon, hogy olyan a gépigény mint a gtr2-nek... hát nem tudom, nekem a gtr2 megy rendesen semmi próbléma egyszer nem szaggat be, fél perc alatt betölti, ez meg annyira szaggat, hogy lehetetlen normálisan menni a pályán kb 1 perc alatt tölti be stb.
Valaki nem akar a gtr2höz csinálni egy RACE módot?
legújjab Videókártya driver...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
van aki lusta visszaolvasni..
bár ki hogy fórumozik...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a németek nem kurják át az emberek fejét, ez a magyarokra jellemzõ csak.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
hidd el bizti h meg fog jönni a cucc..
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
NEmigen szeretem a külföldi megrendelleme vagy megjön vagynem dolgokat.....
de viszont másik h ha pl közel ülök a kormányhoz a kéz nem mozog..te ha távolabb akkor meg mozog..
de amúgy n°1 game eddig...