5806
  • Alexease
    Az iRacing-ben szerintem mar tul sok a liszensz es a befektetett munka, hogy szegeny Racing Legends sorsara jusson;) Hiaba adtak el West-ek a hazukat, meg ugy sem jott ossze;( Bar az otlet jo volt...
  • Jacek
    Na lenyegebn csak ennyit kerdeztem:)))
    Iracinget neztem mar csak nehogy West bratyokhoz hasonlo legyen:)
  • Istencsászár
    IRACING
  • lac coo
    Nem tom van-e topikja,így itt kérdezek, de mit tud az iRacing amitől a pofád leszakad ?

[parasztgyerek nem tud angolul...]
  • Alexease
    Latom, jo kis flame volt:) Nem torlok, volt azert erdekes, hasznos informacio is:)) De azert beszalok en is;D

- Az "ISI-motor" (lasd g-Motor+p_Motor) az ISI muve, sajat jatekaik az engine-nel pl. F1C, rFactor.

- Az "uj" ISI engine, legnagyobb reszt "csak" hozzabarkacsolas;) A fizkat "csak" tovabb barkacsoltak az F1C-bol (p-Motor), a grafikat meg kiegeszitettek a DX/D9 shaderekkel (g-Motor). Igy igazabol, szinte csak a grafikat (g-Motor 2.0) lehet "ujnak" nevezni:)))

- A SimBin az eredeti es a mar modositott engine-t vette meg, es hasznalta fel a jatekaihoz (GTR, GTL, GTL, GTR2, RACE).

- A SimBin-nel levo engine NEM teljesen egyezik meg az ISI jelenlegi motorjaval (rFactor)! Az rF-ben frissebb (jobb?!) a gumi, fizika, FFB, script resz.

- De a SimBin durvan hozzapiszkalt mindenhez, amihez csak lehetett, hogy meg feleljen a jatek egy bolti verzionak (az rFactor-t csak joindulattal lehetne annak nevezni:D). Mivel nyitott a dolog, igy minden script, menu es shader hozzaferheto (lasd. eso, tukrozodes, animaciok, stb.).

Nekem ez a Lizard engine kicsit gyanus;) A grafika, hang, net lenyegtelen, mert az ISI engine-t is a vegtelensegig lehetne piszkalni (script, shader, plugin, stb.). A fizikarol meg semmi pontosat nem ir;)
    Egyedul az van csak a teljesen uj, sajat engine melett, hogy lesz PS3, amire nbem lehet (egyszeruen) csak ugy portolni, konvertalni;)

De a konzolos iranyvonal igy is ugy is erosen "korlatozni" fogja a lehetosegeket, funkciokat, igy marad az iRacing, netKar es az LFS:) A netKar egyelore "jo moka", az LFS mar erosen kiforrt es hasznalhato engine, az iRacing meg a "pofam leszakad" kategoria lesz:DDDD
  • lac coo
    Erre tippelek én is ....
    XBOX-ra akarják vinni a GTR-t, kellene nekik valami alkalmas motor ....
    A valaha volt kis modder csapat nem hiszem , hogy képes lenne saját motort írni .
    Aztán meg ki tudja ;) Az a kép mindenesetre nagyon rendergyanús , vagy konzol ...
  • Istencsászár
    Szokásos piár duma. Csak egy a bökkenő "For all “next generation” (Xbox 360, Playstation 3 and PC)". And PC...
  • Jacek
    Na jo nem birom ki:) mit nem hasznal?????????????

A Lizard engine a Simbin sajat fejlesztesu engine amire a kovetkezo jatekait epiti pc/x360/p3-ra!!!!!!!

Itt megnezheted elolvashatod oldalt ott van leirva reszletesen mit tud!!!
  • Istencsászár
    Nemtudom te mit akarsz egy olyantól, amit nem is láttál soha... majd ha lesz akkor kiderül milyen... miért nem használja a Simbin?? ezen kéne gondolkozni...
  • bertino
    fllllllaaaaammmmmeeeeeeee
  • Istencsászár
    WTCC v. Steam hiba, velem is előfordult, fordulj bizalommal a Simbin felé, amugy csak 1szer törtnét, az előtt is órákat gémeltem vele és az után is azóta ilyen nemvolt.
  • LeePí17
    ebben 1et értünk..
    anno a Calgon kijött azt hittem vmi új lesz...de nem..
    miért nem tudják visszaadni azt az érzést amit az NFS igazán adott.. a 3-4-5el?..
    lehetne a grafot kicsit újjítani..normálisra megcsinálni..sokkal jobb lenne és visszakapná az NFS az igazi fényét.
    megkérdezel 1 10éves vérpistit..calgont isteníti..holott a 3-4-5 sokkal jobb volt..
    vagy olyan gamét csinálni ami télleg jó garfikában és visszaadja az autózás élményét..
    remélem azért fognak még maradandót alkotni..
  • Istencsászár
    A lupó olyan lassú hogy neked aztán tényleg semmi bajod nincs a bugokkal:DD
  • lac coo
    És különben is, a mondjon le !!!
  • Jacek
    Na hagyjuk abba mert ne pl nem ezert neztem be ide de hiba volt belatom:)

Azt kene megerteni ha megelegszel szarral azt is kapot tovabbra is ha szerintetek ez igy uber es faca grat...
    Csak azt nem ertem hogy meg a simbn is azt mondja hogy nem jo de itt a nagy sg-n tuti minden:)

szasztok
  • Jacek
    Ok en ertem amit irsz, Norbi tokre orult hogy a szerdai Race futamon az 5 korben kivagta a game soha nem latott hiba uzenettel , es annyira szanalmasan van megcsinalva a cucc hogy a masodik futamra sem lehet vissza lepni.......
    Ezt kene megerteni a osregi Nascar Racing 2003-ban verseny kozben szakadsz vissza tudsz lepni a versenybe ember 5 eve keszult.....
    Talan nem visszafele kene fejleszteni a jatekokat nem?
  • Jacek
    Meg megjegyeznem igen mar nincsenek ezek a bugok de ha azokkal a jatekokkal jatszol meg megvannak mert szartak kijavitani csak a kovetkezo jatekukkal szep mentalitas mondhatom:)
  • LeePí17
    norbi csak arra jött elő h hiába "bugos" a game elég sokan játszanak vele..és el is érnek vele bizonyos dolgokat..
    de ha zavar téged a bug..nem kell vele játszani..
    naponta/heti rendszerességgel GTR2zök a cspattal..vannak nálunk is "ütközések" nemlátható autóval..de az lagg vagy gép hiba..
    ezeket a hibákat el kell fogadni..
  • Jacek
    stop&go bug van kapsz egyet mondjuk 3 vagasert ha az utolso korben mesz ki letolteni akkor nem enged vissza a palyara es ha mondjuk a celvonal elott van a boxod eleg kellemetlen.
    Es igen megtortent bajnoki futamon hogy az ember kiment es ott nezte hogy 3 helyrol elmegy mellette a komplett mezony hat koszi remek:)
  • Istencsászár
    Bele a közepébe... a régi motor ami F1C alatt volt és az abban található bugok mint pl speed bug, benzin bug ma már nincs, az rfactorban az uj motor alatt ilyen nem létezik, vagyis én még nem találkoztam hogy lett volna pedig hidd el elég sokat toljuk hetente...

Ilyen stop&go bugról nemtudok, pedig 2 évig jtászottam a játékkal 2 liga szezont lehúztam. Csak ha vágsz, korán rajtolsz, sebességet átléped akkor kapsz ilyen büntetést

Láthatalan autóba ütközés is egy WTCC hiba, mer ha valaki kifagy akkor ott marad a pályán, rfactorban ilyen sincs mer visszakerül a boxba...

• Jacek
    Ahamm es egy modder csapat mit javit egy eleve bugos enginen?
    Csak azert kerdem mert en modoltam regen de emg nem lattam hogy engine hibat egy modder csapat javitott volna:)
    Norbi emg nem tudom hogy jott ide meg a modok? de csak szolok hogy jelen pillanatban is csapat tarsam Norbi:)
  • Jacek
    Vicces de ha idezed hogy en hol istenitem a lizard engint megkoszonom:)
  • LeePí17
    erre vannak a modderek..
    szvsz az ISI és egyéb más játékprogramozók tudják azt h előbb utóbb hekkelik a gamét..
    nézd csak meg a GTR-GTR2t..rfactort..
    GTR2: GTL, V8, Megane, WSGT telis tele moddal, pályával...
    RrFactorrol ne is beszéljek..
    tökéletes játék még nem jött ki..mindnek van hibája..hozzá kell szokni...
    (érdekesség képpen) hiába bugos a játék több százezren millióan játszanak ezekkel a játékokkal..
    Kiss Norbert.. LFS GTR2 világbajnok..
    A Sim-Challenge oldalon regélnek róla..
    vannak hibák amik javíthatók..vannak amit javítanak..és van amit javíttatnak..
    szvsz ez így működik..
  • Laceee
    úgylátom te nem igazán követed az eseményeket... csak fosozni tudsz és istenesiteni egy olyan valamit amiről 1 db kép van, no comment...
  • Jacek
    Nem arrol van szo hogy nem jut eszembe csak tok folosleges ezen vitatkozni mikor ez teny...
    De pl race allj ki stop&go-t letolteni az utolso korben:) utkozz lathatatlan autokkal es hasonlok es ez a legujabb jatek GTR/GTR2 ott meg tobb erdekesseg van:) a regi F1 sorozatrol ne is beszeljunk a benzikbugtol a nem mukodo tukrokon keresztul:)
    A fo problema az hogy nem javitjak oket soha ki szarnak ra vagy inkabb a foskazal ISI engine miatt nem is tudjak inkabb ez lehet az ok:) ezert varoma lizard engint hatha abban nem lesznek ilyen problemak.
  • Laceee
    misem ma kezdtük az ipart..., de ha olyan sok a bug benne akkor miért nem jut eszedbe 1sem, én nem azt mondtam hogy hibátlan
  • Jacek
    Ezt en irtam:) de ha szerinted nem bugos az ISI engine akkor szerintem nincs mirol beszelnunk. Az elso F1-es jatekuk ota jatszom ezekkel a jatekokkal meg a modjaival simbin-em a gtr2002mod ota sajna azt kell mondjam hogy bugos es alapszintu szolgaltatast nyujt.
    de enm nagyon van mas!!! azert szerencsere van LFS de ott a graf kezd erosen gyengulni meg nincs licenc autokra..
  • Laceee
    énis heti 1-2 alkalommal játszok azért jött össze ilyen kevés kör...
  • Laceee
    lehet hogy ez nem jon ki ha kethetente mesz ket kort vele de ha egy egy online ligaban mesz akkor mar kicsit idegesito... , mik is ezek a hibák ?
  • Istencsászár
    Magyarázod amit először irtam... "Akkor kerüld a Simbint ha szerinted FOS-t csinál." szted mire irtam? :I

"Akik az Rfactort csinaljak azok csinaljak az isi engint hogy vilagos legyen..." nem azt se tudom miaz, de mintha ezt is irtam, minek magyarázod? :I

Na magyarázzátok ki a hülyeségetek, nekem ehhez nincs lelki erőm ma...

Ha nem tetszik ne játsz vele, ilyen 1szerű. A saját enginének is vannak hátrányai, abban meg lehet az lesz szarabb ami eddig jobb volt... vagy bejön nekik vagy nem, de szvsz a Simbin nemfog professzionális motort irni, mer neki nem ez a piaci érdek, és mivel a konzolok felé is kacsingat erős fenntartásaim vannak bármi féle önálló projekt megvalósitásában. Mielőtt az ISI enginét itt temetitek, hamarosan jön a következő motor ami még jobb lesz... Marhaság hogy bughalmaz lenne, az online rész nagyon is jó, de hibák vannak mint mindenben de elenéysző, rengeteget fejlődött és fog is. Az meg hogy a WTCC-ben egy kalap szar az online az a Simbin hibája mer nem fordított elég időt a játék fejlesztésére és elég hiányos, sok hibátol hemzsegő játék lett belőle, de a fizika korrekt, és ha beülsz az autóba akkor minden rendben van.
  • Jacek
  • Jacek
    Es ezert szeretnem mar latni a simbin altal fejlesztett Lizard engint!!
    Ugyanis ok irtak hogy azert lesz engine csere hogy vegre olyan simet tudjanak fejleszteni amilyet szeretnenek.
  • GPx8
    Az ISI engine-nek megvannak az alapvető hibái és ezen a SimBin sem tud segíteni, de ha már megvette, akkor lehúz róla annyi bőrt amennyit csak tud. Tehát mindig ugyanazok a hibák lesznek a SimBin játékokban amig nem cserél motort.
  • Jacek
    Csak akkor mert keruljem a simbint??? mert nem ok csinaljak am az isi engint!!!!! ok csak licencelik es csinalnak ra simet erted?
    Akik az Rfactort csinaljak azok csinaljak az isi engint hogy vilagos legyen...

Mert ne fikaznam ha egyszer egy bughalmaz???? lehet hogy ez nem jon ki ha kethetente mesz ket kort vele de ha egy egy online ligaban mesz akkor mar kicsit idegesito...
  • Istencsászár
    Ki beszélt arról hogy ki csinálta? Az engine egy dolog, azzal nem azzal fog játsznai, hanem a GTR, GTL, WTCC-vel, ami mind ISI enginével mennek és mind Simbin játék, csak az rFactor ami külön álló saját fejlesztés... mielőtt oktatni mersz kérdezz -.- és ne lámázz.
  • GPx8
    Az ISI engine-t nem a SimBin fejlesztette...
  • Istencsászár
    Akkor kerüld a Simbint ha szerinted FOS-t csinál.
  • Jacek
    A lizard engine a simbin sajat fejlesztese azt hiszem
  • Jacek
    ISI engine egy fos szerintem ez az en velemenyem.....
    Lizard semmit nem bizonyitott de ha a simbin levaltja vele az isi engint akkor mert lenne rosszabb? majd meglatjuk..
  • Laceee
    azért igy lefosozni nem kellene az ISI engine-t, vannak hibái de nem rossz, ez a Lizard engine mit bizonyitott autós játékokban vagy ne agyisten autósszimben ?