5806
  • Debilon
    mitek van? sima race07 vagy gtr evo/race on is?

ha az utóbbi akkor amit írtam és jó lesz
  • Solt
    Nekem is ez van. Szerintem a steam frissítéssel van valami...
  • Debilon
    indítsd el először a race07-et a game listből..

és utána mehet a gtr evo/race on is
  • Kreeder44
    Sziasztok!

Miért van az h kb 1 hete nem indul el a játék se steamről se az ikonról... pár másodpercre tölt és utána semmi...??!

Az STTC2 meg parasztvakítás :D új autóknak örülök, és meg is fogom venni de h nem lesz benne ez az elmosódás a háttérben az is fix ::D a problémámra tud valaki valami megoldást? előre is köszi sziasztok
  • gordon 24
    :DD kb..

Nem baj, ez van.. Megvesszük.. Van benne Cruze!!!!:D
  • bardocz
    Amíg ki nem jön valami windows, amivel már nem lesz kompatibilis
  • gviski
    még hány bőrt húznak le erről a szegény Race07ről :D de amúgy jó lesz ;-)
  • Szabi1991
  • gordon 24
    Kirúság!:D::D
  • gviski
    Hungarian Touring Car Championship 2011

Jó szórakozást ;-)

• Kreeder44
    azon is voltam de nem vitt fel semmit :S azért köszi
  • Solt
    Ha jól tudom, akkor a hivatalos időmérő szerveren kell menni.
  • Kreeder44
    Sziasztok!

Hogy lehet felkerülni az official ranglistára a race 07 honlapján?
    Van már ott időm 3db de jó régiek és bénák.. azt se tudom h került fel.. hiába mentem a világranglistás szerveren ott kiírta pl h a wtcc 06 os kategóriában a 10. időre jó amit jöttem Brands hatch 07 en vagy min.. de azon kívöl máshol nem mutatja. Valakinek van ötlete?
  • Szabi1991
    lesznek dlc autók, elsőnek az ingyenes Formula RR :)
  • Debilon
    hmm..ma frissült a race07 (32mb)

valamit készítenek, hogy betették a 7 sebességes autók supportját?

The major changes include:

Race 07
    - Updated version to 1.2.1.4
    - Added support for cars with seven gears engines
    - Updated garage setup gearmapping visualization graph to make it adapt dynamically to the car specifications
    - Updated HUD revmeter to only show every other digit when reving more than 16000 rpm
    - Fixed an issue where a pit window was shown in all sessions instead of race only when mandatory pitstop was enabled
    - Corrected an issue in second race session with HUD pitstop menu that didn't display correctly
  • gordon 24
    Január 25 én indul a HTCC a VSr-ben.

Race on stcc race07 gaméval.. Jelentkező jelenleg 48 fő.. Jelentkezz!!

Talán a legjobb bajnokságunk lesz amióta én szervezem ezeket a dolgokat!

Szóval Várunk szeretettel:.

Katt
  • Roger6
    Keress egy magyar ligát, ott kipróbálhatod magad egész komoly szinten is.
  • bakkerman
    milyen szerón csapatjátok a gémet? ma megvettem a gémet,és magyarok ellen kipróbálnám magam :PP
  • pointer4
    Nem tudhattam biztosan, hogy nem-e csak egy pihent, friss, tisztánlátásra van-e szükséged :D

Pl ennek a kéziféknek a tulajdonosa, se tudja használni evvel a játékkal éppen. :)
  • Brian87
    Hatalmas segítséget adtál :)
    Eddig is tudtam mit ír...de reneget esetben csak vmi más van ráállítva, azért nem engedi...de úgy néz ki ez a game is, a hülye megoldások tárházát gazdagítja és nem enged minden billt használni... ez meg a legidiótább megoldások egyike sajnos.
  • pointer4
    Azokat a gombokat akarod használni amit a játék nem enged, szerintem aludj egyet, és holnap tisztán látod majd a megoldást :)
  • Brian87
    Sziasztok!

Elnézést, hogy nem olvasok vissza 5000et :)... olyan gondom lenne, hogy rendelkezem ama Simbin féle Race On játékkal.
    Sajnos money hiányban kormány nem jön szóba..gamepadomat meg vmiért nem szereti...mondom akkor amíg lesz rendes akkor bill... viszont a vezetési stílusom megköveleti, hogy numerikus billt használjak.
    Mikor ezt szeretném beállítani, kiírja nekem, hogy foglalt... nincs semmi beállítva vagy ha igen elállítom róla és akkor is az összes numerikus gombbal ezt csinálja.

Tudna valaki ebben segíteni, ha létezik rá, akkor mi a megoldás?

Előre is köszönöm!

• Szeki26
    Hát nem hivatalos az van,de abban sincs benne pl a Lada.
    Meg az új pályák sincsen sajnos (Marakkech pl).
  • Máté94
    2009 sincs.........
  • Szeki26
    Van már Wtcc 2010-es kiegészítés ?
  • Roger6
    Ja okés, ezt értelmeztem félre: "Így van! a TC külön pontozásban megy, és a TC-s versenyző szerezhet GP pontot is" - no mindegy, a lényeg, hogy külön pontozzák a TC-t.
  • gordon 24
    Ha Gp-st megelőzől nem kapsz plusz pontot!

ÚGy van, hogy ha Tc-s ként bejutsz az első 15 be akkor felkerülsz a "világbajnoki tabellára" Ha nem jutsz be az első 15 be. akkor Csak a TC-s értékelésben kapsz pontot.

Full ugyan az mint a WTCC ben a gyári privát dolog. Ugyan úgy mükszik, csak másképp hívjuk.
  • Roger6
    Idén ingyenes a VSR Clio kupája, ma lesz az első futam. Szerintem ha jelentkezel, a következőre be is férsz. És ott sem mindenki profi, és nincs mindenkinek napi 10 órája gyakorolni. Szóval meg fogod találni a te társaságod is, akikkel harcolsz a pozíciókért.
    Még egy kellemes meglepetés tőlük: az autók két osztályba vannak sorolva, pedig full ugyanolyan paraméterekkel rendelkeznek, súly, LE, stb... GP (Grand Prix) kategóriában a régi motorosok, illetve a nagyok helyezkednek el, a TC (Touring Car) kategóriában meg az ilyen kezdők, illetve lassabb pilóták, mint pl. én. Az mindegy, hány GP-s végez előtted, az a lényeg, hogy a TC-sek között hányadik leszel. Ja, és ha megelőzöl GP-st, asszem kaphatsz plusz pontokat is.
    Szóval gondold meg, futam kéthetente, ingyenes idén, sok versenyzővel, ahol tuti megtalálod a helyed.
  • Szeki26
    Hát ez az,nekem meg 512 sincs.Ezért high texture-n totál leül tőle a gép.Normal-on meg jól fut,mint az rfactor.Mondjuk olyan a grafika mint az rfactor-ban,szerintem ad valami kis plusz csillogást,vagy bump effektet vagy a franc tuggya mit,ha high-ra rakom.
    Szóval még élvezhetően megy így még a játék.Kérdés,hogy a Race on is futna-e így ?
    Amúgy jó lehet ezek a ligák biztos (VSR pl),csak nekem nem sok időm van játszogatni,csak mikor ráérek gondoltam felmegyek nyomok egy jó meccset valódi emberekkel.Szal nekem nem éri meg fizetni ilyen szerverhasználatért.
  • Debilon
    amúgy nem tudom mennyi video ramod van, de nekem sincs több 512MB-nál.. 1440x900 full 50-80fps
  • gordon 24
    Ne azt vedd meg, hanem a Race-on-t! Sokkal többet kaspz érte, (stcc, Wtcc06-07-08, Formula masters, Us muscle stb stb) és én már láttam 4000ft ért is.

Felesleges már csak a Race07-et megvenni!

Ha megveszed az On-t akkor várunk szeretettel majd Januártól a HTCC-re (amire a Race on kell (ami tartalmazza a Race07-et) vagy ha elöbb akarsz jönni Holnap rajtól a Clio Cup a VSR en. Elég csak a Race07 ahhoz.

De válaszolva a kérdésre az eredeti gameval igen lehet online nyomni. Sőt inkább úgy írom, hogy csak azzal.:D
  • Szeki26
    Na közben egy pár próbálkozás,driver csere,patch leszedése mellett rájöttem,hogy ha a texture high-on van,akkor csinálja ezt a totál beszaggatást a videó memóriája kevés neki,az 1.2 patch az már ki is írja.
    Így normal grafix-ra éllítva 800x600-on teljesen jól játszható,nincs akadás,röcögés.
    Na de nem csinálok titkot,hogy crackelt játékkal nyomom,de láttam a CORA-ba csak 2000 ez a faja kis játék.
    Azt ha megveszem,lehet vele nyomni online,vagy csak offline ?
  • Debilon
    főleg az 1 magos sempronod szerintem..kevés neki
  • Szeki26
    Jó csak ez egy olyan probléma,hogy nem szaggat,hanem gyakorlatilag nulla az FPS. Pl Nordschelife pályán ülök a garage-ban,nyomok egy drive-ot elindul folyamatosan,utána megáll és 5-6 másodpercenként lép egy kockát az egész.Ha lenyomom a tálcára,és vissza,akkor újra folyamatos pár másodpercig,aztán megint leakad.Nem minden pályánál csinálja,de nagyon sok pálya ez miatt nem játszható.
    Már csomó videó drivert próbáltam,régebbit legújabbat,de semmi változás.Nem tudom mi lehet a hiba.... ?
  • Debilon
    nem.. kicsit erősebb cucc kell mint a sempron és a 7600gt
  • Szeki26
    Sziasztok !

Nekem a Race07 Gtr Evolution még low beállításba is tökre szaggat.A gépem hát elég vén Sempron 3000+ meg nvidia 7600GT 2 gb ram.
    Pl az Rfactor meg GTR 2 tök jól fut max beállításban is,ez elvileg ugyanaz a motor nem ?
  • Firerock
    offlájn:)
  • pointer4
    Tudtommal egy indított szervernél a max játékos 25 fő.
    Lehet ez a gond?
  • Firerock
    én is a 2008ra gondoltam:D
    nincs is benne 09:D
  • WinStar
    nálami s ugyanez a probléma...csak hogyha a 2008-asat csinálom...hogyha a Volvoval megyek akkor Seatok nincsenek :S