5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#2692 Nem azt írtam h nem tudok különbséget tenni közöttük, csak mindkettő teccik...
B-type: azt írtad te is h nem annyira attól függ, tehát attól is függ, és ráadásul ha kevesen vannak, mindig ugyanazok ellen mész, akkor egy idő után már...Ráadásul ha sokan játszák, akkor mindig lesz újabb és újabb ellenfél. De nem magyarázni jöttem ide, hanem kérdezni, én ezért szeretek versenyezni, lehet h te nem. -
#2691 Így van!
Nekem pl minden verseny jó verseny és nagyon izgalmas!
Jó vannak kivételek: mikor kedves m8-jeim -:)- nagyon elmennek előllem és nemtudom őket utolérni. Ilyenkor kell valmit kitalálni hogy gyorsabb legyél.
Talán az rpm-es ligákra nem kell fizetni, bár nemtudom.
Ott van olyan serverük - racing klub - ahova felvesznek csak normális és jo embereket. Kapsz a serverükre egy passot ami egy fun verseny - és ott nincsnenek lámák...
Amugy meg sztem kell tudni különbséget tenni Race és GTR közt, fölleg ha probáltad őket. Mert ugye van példa arra is hogy eddig gtr-ezett és öttjött WTcc-zni de inkább mindkettőt nyomja. De ahhoz egyikbe már jonak kelett lennie.:D -
#2690 sok verseny van, jó verseny is van.
sok jó verseny nem annyira attól függ mennyien játszák a játékot, hanem hogy milyen a mezőny amibe jelentkeznél.
Szerencsére van korrekt ligalehetőség mindkét játékra.
Oda viszont fizetni kell, a sok létszámos lagmentes korrekt lebonyolítású futamok kb. 5000ft/év.
szal én a Race-t venném, a maradék összeget befizetném egy jó ligára, és mivel a játék nem buherálható, így bevágva a választott autó viselkedését jó eséllyel indulhatsz egy bajnokságban az eredményekért...aminek értéke is van.
Jó játék a GTR2 is, én mégis ezt tenném. -
#2689 Egyébként azért mert nálam nem az a döntő h milyen jó, hanem h mennyire élvezetes, és csak akkor lesz az ha sok jó verseny van... -
LeePí17 #2688 nem mind1 akkor..meghalt vagy megállt a szive..onnantól KO neki..
-
#2687 Inkabb most egy GTR2 es majd a Race07 . -
#2686 pompás
nem halott az illető, csak megállt a szíve -
LeePí17 #2685 tudom h 9k..
de 10k az szebb -
#2684 ami igazából 9k
tudjuk, matek 2es érettségi :) -
LeePí17 #2683 a Race és a GTR2 teljesen külön kategória..
érvek és ellenérvek mind2 játéknál vannak..
asszem most még 1990 a Race..a GTR2 meg 6990
10esért 2 jó játék sztem simán megéri.. -
#2682 Lehet h furcsának tűnik de igen... Mivel mind2őt kipróbáltam és mind2 bejön...
-
#2681 Én nemtudom, de ezek alapján fogod eldönteni hogy melyikkel jácc? -
#2680 vagyis... ahogy látom csak az ott versenyzöknek van:( -
#2679 Meg tudnátok mondani melyiket játszák többen v. melyikben van több szerver? Race v GTR2? Láttam egy kommentet amiben ilyesmiről beszélt az illető de nem naon vettem ki h melyik-melyik... -
#2678 Okés. Meg a forumon belül is van egy setupos rész. Csak oda kell kérni engedéjt! Van az Pallications forum asszem ottt kell kérni és ha elfogadják beengednek és töltheted a setupokat. -
GRomeo #2677 Valóban nekem is jobban bejön a Race irányitása mint a gtr2-é,legalábbis erre jobban rá tudtam hangolódni.Csak ugye a setupolás az nálam is gyerekcipőben jár de felléptem az általad emlitett www.rpmnet.org-ra és innen fogok főképp Lacetti beállitásokat tölteni. -
#2676 Sziasztok!
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tőle.
Mégegyszer bocs az offért.
ON -
#2675 Ezt már tegnap meg pár éve elmagyaráztam neked. Ez nem ugy megy egy F1es kocsinál hogy felrakod a modot és játszol, ott setupolni kell h tudjál normálisan menni... azt ha beállítod akkor két lábbal is állhatsz a gázon, ha jó a setup, ha nem akkor csak szenvedés a vége, és mivel ti nem setupoltatok semmit vagy csak alig igy nem mondhatod rá valamire h nehéz... mer nemaz, nomeg nem mentél vele annyit mint egy WTCC-vel... amiben azért jóval könnyeb vezetni egy első kerekes kocsit... nem is tudom miért nem mész a BMWvel... ha azt is betöröd és azzal is ugyan olyan jó vagy mint Seattal persze ott setupolni is kell akkor nem lesz nehéz azzal menni. -
#2674 És még annyit hogy kevesen tolják.
www.rpmnet.org vagy a gtr-masters. Nézd meg mennyien vannak.
Az rpm-esen nézd meg hány tag van, van 4-5 group a tornamentbe. És nézd meg ki hol milyen klánba nyomja és látod hogy azért nem kevesen játszák.
CSak ezek nem mennek fel publikolni mondjuk, henem privát szerverük van. -
#2673 Hát nagyon remélem abbol meg nem az lesz, hogy olyan kurva nehezen lehet majd vezetni az autot mint pl ha f1-be minden ki van kapcsolva. Azt jönnek a kommentek hogy ez alapbol is ilyen nehéz. Nehéz a faxt nehéz. Nagyon sok tulzás van rfactorba is meg challangéba is az volt pl f1-es autoknál pár dolog, fölleg a kipörgésgátló... nahát persze majd félcentinként haladva fokozatosan nyomogatják az f1-es pilóták a gázt:D:D nehogy azt higyjük. Aár egy közvetitésen is megfigyelhetjük hogy nyomják fel a Trootlét, amit itt a gamékba nemtudsz megcsinálni ha minden ki van kapcsolva.
Persze egy átkonfigurálással meglehet oldani..
Na mindegy.. aki ezzel játszik annak sztem nagyon bejön, és én nagyon remélem hogy nem mennek el ebbbe a rossz irányba.
Mert mindenki azt mondja mért nem lehet ezt a segitséget meg azt kikapcsolni meg egyebek mért nincsenek rajta.
Azt feljön gamelni, és kap az elsőtöl 3-4 mp-t. Akkor még mit akar kikapcsolni? Inkább megkéne vele tanulni játszani és jó időket menni.
Jah és mondjuk egy Sai vagy mondjuk Sander Hogendoorn ki akar kapcsolni valmit, vagy azok akik tényleg a toppon vanank megértem.
Az a baj, feljön, megnézi, megy egy qualit, kap 5 mp-t kilp, vagy nemlép akkor meg lassitja a mezőnyt vagy kakiraverik és elment a kedve...
És erre mi a gond: hát bazz nemlehet kikapcsolni ezt és azt, meg 4 az fps a boxba -amit csak qualin használsz ....:D Na kb ennyi... gg .. gl hf :F -
#2672 Igy van. Mondjuk nekem a Race jobban bejön mint a GTR2... izlések, kinek mi tetszik.
Zandvoort azért nincs benne mert előző szezonba nem volt zandvoortba verseny.
Amugy meg hát nemtudom, elég kaki mapp, nem sok előzési pont van rajta. De 2007-be benne kell lennie mert a 2007-es calendár alapján állitják össze most a Race 2-őt. -
GRomeo #2671 Akkor leszek nyugodt ha a Race 07 eléri Gtr2 szinvonalát!Mondjuk a Zandvoort-i pályát azért szivesen látnám akár 06-ban is!A legfontosabb a fejlesztőknek,hogy a gamerek álltal jelzett hibákat tényleg figyelembe is vegyék. -
#2670 Jó, ugorj át:) -
#2669 A SimBin megvette a FIA WTCC liszenszet, ennek tükrében évente fog egy friss Túraautó bajnokság játékot a piacra a dobni az adott autókkal pályákkal, szabályokkal fejleményekkel ( + bónus sorozatok és autók ). Ezt frissítéssel nem lehet megoldani, meg hülyék is lennének, meg amugy lehet fejlettebb motor lesz alatta, amiben többet fognak kihozni, több lesz az effekt, a fjúcsör meg minden, és talán modder barátabb is, nomeg amit igértek h a gémerek álltal jelzett hibákat, hiányosságokat kijavítják. Én hiszek nekik a GTR2-ővel nagyot alkottak, és biztos hogy egy sokkal-sokkal jobb, több, szebb játékot fognak kiadni. Akkor pedig ez a WTCC ami amugy is bukta nekik, mer felmegyek onlinera ugyan azokat az emberek látom, alig van uj arc... és néz med innen is hányan tolják, ellenben egy GTR2ővel vagy Rfactorral. -
#2668 mért nem? Ez kb olyan hogy pl kijön egy játék aminek az a neve hogy COD. ÉS te is tudod hogy az nem 1 évre szol. Megveszed és erre kinyomják a 2. részt ami sokkal jobb. -most a reál élettől elvonatkoztattam:D -hisz a 2 egy fos:D
Vagy ugyane egy cs-nél. Megveszed mert huhh de jo és hát ez lyan hogy 3-4 évig meglesz és közbe ugye updatelik.
Na Race-be meg ugyan mennek az updatek, de milyenek... meg asszem utoljára februári van... bugokat alig javitják, invisible car meg egyebek. Inkább csinálnak egy ujat és vedd meg.
Na érzed a külömbséget?:D
Ui: ha ketten beszélünk rolla nem lenne egyszerűbb leirnunk és megbeszélnünk msn-be?:D vagy felhivjalak:D ?:D De el is ugorhatok hozzád:D -
#2667 Pont a nagy FIFÁS mondja hogy az ilyen lehúzás... hát tessék. -
#2666 igen a 11-et az új árra irtam!:D Az első 8000 HUF volt! -> de megérdemeltem:D -
GPx8 #2665 Jaja. -
#2664 Aki 11ért megvette meg is érdemli:D Mivel több jobb lesz, most mondom h az ára minimum 10es. -
#2663 Remélem akik megvették az 1-ső részt mundjuk azoknak ez a 2. nem 11 ezer lesz....
Elég gáz sztem hogy nem egész 1 év telik majd el és uj gamet kell vennünk... -
#2662 -
endiboy #2661 -
#2660 Hát az biztos hogy jó kis Game lesz, bagyon várom már... -
#2659 Race 07 információk
Nem olyan régen egy rövidke cikkben bemutattuk mire is számíthatnak majd azok, akik megvásárolják a SimBin Race 07 című programját.
Most azonban néhány új információt sikerült szereznünk a programról. Az új autókról (Formula 3000, Formula BMW, Radical SR3 és SR4) már tettünk említést.
A SimBin új programja támogatja majd a saját festések használatát, így semmi sem állhat majd az utunkba hogy elkészítsük az ízlésünknek megfelelő autót.
Természetesen még számtalan grafikai újításra és fizikai finomításra számíthatunk majd, amelyek közül külön figyelmet érdemel az új sisak nézet. Ebben a nézetben a játékosok a versenyző szemszögéből a sisak mögül élvezhetik a versenyzés gyönyöreit. Természetesen ebben a nézetben is a realitás lesz a fő szempont, így a koszolódó plexiről a védőfóliát majd lesz lehetőségünk leszakítani.
Az igéretek szerint a program első részével kapcsolatos észrevételeket is teljes mértékben figyelembe veszik a SimBin-es fiúk az új rész elkészítésekor.
HSW -
#2658 HI!
Log fájlokat mivel tudom elemezni? -
#2657 Jó mozi -
GPx8 #2656 Nem arról volt szó, hogy az IRacing nem játék lesz, hanem a versenyzők oktatásához/tréningezéséhez szolgáló szoftver? -
#2655 aaa 2003-as az utolso update:( -
#2654 Reszleteket nem tudok, de mar nagyon regen nem tortent semmi:(
http://www.racing-legends.com/news.htm -
#2653 Teljesen veguk lett? nem neztem rajuk vagy 1 eve:(