5806
  • Gio
    Talan probalj masik vga drivert.
  • lauber109
    hy nem tudjatok hogy miért írja ki please submit the file 'minidump\race_steam_1.2.0.3-2.0070519-095105-2180-1188.dmp' along with a description of what you think could have caused the crash to a developer near you. pedig tegnap vedtem meg és nem jó segítene majd valaki
  • GRomeo
    Köszi a beállitást!Kipróbáltam az alfával és javitani tudtam nem egészen egy másodpercet,de kiváncsiságból ugyan ezt használtam a Lacettinél is és a vége 2.32.139 lett.Ez 2mp javulás az én beállitásaimhoz mérten.Van mit még javitani de ebben a beállitásban lehet még némi időt nyerni.A Seat tényleg stabil és erős autó de ezt most nem próbáltam ki.
  • Istencsászár
    Fizetni nem is, de a WTCC 87es autók nagyok királyok... élvezet őket vezetni, és ez a lényegük, a mini pedig poén de hangulatos, korláozott kiskocsi lehet velel jókap csapatni, kár hogy online ezeket nem nagyon preferálják. A kiegészítő mod beli autók vezetési élménye nagyon jó, ha nem szúrják el akkor nagyokat lehet velük menni, de persze mivel hátsó kerekesek olyan lesz mint a Bmw, vigyázni kell velük, szvsz nem lesz népszerű.
  • Gio
    Elment a mail, majd jelezz vissza. Ez a Caterham Expansion Pack meg kb vicc, ha telleg penzt kell kiadni erte. Olyan mint a mini meg a wtcc87es hulyeseg, ezek az autok kiket fog erdekelni? engem tutinem. A ket uj palyaert fogunk fizetni? na ne
  • GRomeo
    Igen a bömös bivaly erős gép na meg ahogy állórajtolnak az meg már durva.De talán a bömössel tényleg jobb időt tudnék menni vagy a Seattal esetleg Alfával.Igen az egyenesekben főképp macauban szinte állva hagy a bömös de a kanyargós részen picit tudok rajta hozni időben de sajna ez nem elég hozzá.
    Előre is köszi a beállitást! [email protected]
  • Alexease
    Caterham Expansion Pack (autok, palyak) Junius 22., mielott valaki megkerdezi;) Vagy boltban 2. lemezkent, vagy a jelenlegi tulajdonosoknak Steam-en keresztul.

• Carti19
    Hjajj mert te má profi vagy??? :) Told el a képed hozzám oszt mutasd meg mit tudsz.. :)
  • Bogdogege
    Még csak most volt meg az első Azt hittem már vér profi vagy hahaha
  • Gio
    Tudok kuldeni beallitast, alfa-sat. Adjal egy email cimet, vagy msn.
    Auto ugyileg meg, haaaaaattt... Seatot sokkal tobben vezetnek, talan a legkonyebben vezetheto, es nagyon stabil auto. Bmw-hez nagyon jo beallitasok kellenenek, ami nekem nem megy:D 1-2 palyara van csak, es az se tul gyors, kb fel masodpercel gyengebb mint az alfas. Kulonben azt vettem eszre, hogy a bomos iszonyat izom. Sokszor volt olyan, hogy jobban gyorsitottam ki, aztan megis elhuzott tolem. Durvan eros gep.
  • GRomeo
    Beállitást én nem igen mernék küldeni neked,mert nem akarok leégni de ha te esetleg a Macaui Lacetti beállitást megosztanád velem akkor kipróbálnám a tieddel mit lehet menni időben.A többi pályát hát azt nem igazán ismerem mert elég keveset mentem rajtuk de a BrandsHatch-i pálya az talán még okés csak itt is elkellne a jó beállitás még.
    Egyébként BMW vagy Seat a tutibb autó?Ha döntened kellene?
  • Gio
    Van, de fizetos, es passwordos. Viszont eleg szokszor szoktunk nyomulni estenkent. Felmegyunk ventrilo keresunk kozosen vmi publik szervert, es csapatjuk
  • Carti19
    Köszi szépen...magyar szerver van? Szívesen játszanék honfitársaimmal :)
  • Gio
    Hat igen, publik szervereken eleg sok vadallat van, de ki lehet fogni jo mezonyt. Setupokat meg itt talalsz parat.
    rsc forum
  • Carti19
    Nahh megvolt életem első online versenye a RACE-el...
    16 induló, 11. helyről indultam...első kanyarban belémszált 1 kamikaze...utcsó hely...de a végén 11en maradtak és a 6. lettem...:)
    Lehet csak keresgélnem kéne de hol találok neten beállításokat autókhoz az egyes pályákhoz? :)
  • Gio
    Igen, en ugy tapasztaltam. kb 0,5 masodpercel gyengebbeket, de eleg jol lehet vele hasitani. Igazan azt vettem eszre, mashogy kene beallitani, kicsit mas stilusba vezetni, akkor talan lehetne ugyanolyan idot menni.
    Itt vagyok elakadva, beallitas teren, eleg jo idoket megyek mar, de most elertem egy olyan szintet, hogy kb megszakadok akkorse tudok jobbat menni. 1-2 mapra mar eleg jo idoim vannak, (pl BrandsHatch 1.34.5) viszont van par, ahol kene meg gyorsulni 0,5-1 masodpercet.
  • GRomeo
    Valóban mindenkinek más lehet a stilusa de,hogy kipróbálom más setupjait ez lagalább nekem egy kicsit irányadó.Szépen és finoman irtad,hogy a Lacetti egy érdekes autó ugyanis engem már lesz.roztak a Lacetti miatt!De hát úgy vagyok én ezzel,hogy az életben is Lacettivel járok és a játékban is nagy kihivás jó eredményt elérni vele,hát én próbálkozom tovább vele.
    De ha te mondod,hogy közel azonos időt lehet elérni vele mint a többi autóval akkor van értelme ezt nyúzni tovább!
  • Alexease
    Ugy hogy, a legtobben csak hotlapban gondolkodnak...
  • Gio
    ahha ahha :P de most ez igy hogy jon ide?:)
  • Jacek
    Igy van itt is:) fel evig nem szimeztem aztan bele a surujebe egybol liga futam:) hat mivel eleve nagy gumiegeto hireben allok nullara irtam a gumikat pillanatok alatt:DDDD
    De mivel ezt tudom olyan race setet csinalok ami aranylag birja meg nem eroltetem.
  • Alexease
    Azert a hotlapozas es a verseny kozott (meg ha csak 10-15 kor is) nagy kulonbseg van;) Ahogy Jacek is irta, az "elsokerekesek" hosszutavon vesztesegesek;) Es azokon belul is sokat szamit a sulyelosztas, felfuggesztes, diffi, stb. Ha csak 2-3 kanyarnal tulsagosan "alafordul" a kerek (caster, camber, toe, steerlock) es "befog" vagy "elporog" a diffi, akkor 2-3 kor utan mar erosen erezheto a "taknyosodas" a gumikon. Es mivel itt elol van fek, gaz, es a kanyarodas, az eleg nagy gond;))) Bar a jatekban igazabol nem teszteltem annyira, ez csak elmelet:)
  • Gio
    RPM-es setup topicba csak tagok lephetnek, szal en nem tudok. Es oszinten szolva, probalgattam mas setupokat innen-onnan, nemsok sikerrel. Mindenkinek mas a stilusa, annak megfeleloen allitja be az autot szerintem. Lacetti meg erdekes auto, amikor eloszor kiprobaltam, sokkal gyengebbnek tunik mint az alfa. De idobe annyira nem gaz, kicsit mashogy kene beloni. Penteken volt ilyen fun csapatverseny, es lacettivel mentem. Meglepodtem, amikor Istanbulon, versenyen mentem vele 2.04.3at:) erdekes auto. Alfaval 2.04.0 a legjobb idom online kvalin. Macaun gondolom ugyanez lenne a helyzet, kozel olyan idot lehet vele tolni mint a tobbivel.
  • Jacek
    En meg allandoan talalkozom veluk liga futamon:) igazan nem is gyorsabb a Bomos hanem a elsokerekesek ha tartod a tempot akkor elfogy a gumi alola csunyan:)meg palya fuggo is persze most volt istanbulban a futam ott fel masodpercen belul voltam a 8 korig az elsohoz kepest aztan kaptam 2 sec-et:)
    De ugyi olyan szinten rajtolnak le hog az mar eges marmint nem engem hanem az elsokerekeseket:( es ez oriasi elony sajna foleg a masodik futamon.

folmesz ide GTR-Masterses itt van a szerdai istanbuli futam replay BMW-nyertek mindketszer de csak mert szerencsejuk volt:DD
  • Istencsászár
    Tény, csak azzal sose elsők az emberek, hanem a Seatokkal, max Alfákkal... pedig megnéznék már egy jó Bmwst aki képes Seatos időkre.
  • GRomeo
    A 2.28.9 sem semmi idő,nekem még van mit csiszolni a 2.34-es időmön,mondjuk ezt sem BMW-vel mentem,hanem Lacettivel.Akkor azért voltál olyan ismerős mert az rpmnet.org-on nyomod.Akkor te biztosan be tudsz lépni az [RPM] Setups topikba (én nem) a Lacetti setupok érdekelnének engem,ha megtennéd,hogy leszeded nekem.És kiváncsiságból esetleg nem tudod a Lacettikkel milyen időt mennek Macauban?
    Neked esetleg videóid nincsennek amiket megoszthatnál velünk is?Ugyanis szivesen megnézném őket!
  • Jacek
    BMW a leggyorsabb:)
  • Istencsászár
    Mutassatok már prö Bmw-s videókat vagy ripléjeket, mer minden prö első kerekessel megy űridőket, de mivel nekem azok a kocsik nem élvezetek, igy maradok a nagyobb kihívásnál, csak kéne gyorsulni vagy megtundni valami titkot:)
  • Jacek
    Raceban sajnos a magyar liga miatt nem Jacek neven hanem Botond Molnar mint eredeti nev szerepel:))
  • Jacek
    Biztos mert en is nagyon regen szimezek:) videokat csinalok modolok(na azt inkabb regen):D

LFS,Forma1,Nascar,GTR,Race ligak:)
  • examinee
    Jó érted de te haxolsz...:D
  • Gio
    Join Racing Club

Elvileg ezaz, bejelentkezel, es irsz egy kommentet, hogy kurvajovagy nagyonfair blablabla :DD
    Jacek, amugy ismerlek vhonnan?, nagyon ismeros a nicked vmiert.
  • Jacek
    lammer vagyok:) de mar kerestem dobnal egy linket a topichoz?:)
  • Gio
    Nem olyan elerhetetlen az az ido. Kerdes offline vagy online mente, az se mind1. Nekem 2.28.9 a legjobb online idom macaun, alfaval.
    Amugy, publikon is lehet jokat kuzdeni, de teny, hogy a ligak mas szinten vannak. RPM-nek van egy racing club nevezetu passwordos szervere, ahova telleg jo, es fair emberkek gyulnek ossze. Erdemes regisztralni az oldalra, es pass-t kerni.
  • GRomeo
    A fórumot amit irtál nem találtam,de ellenben azért tudtam leszedni setupokat.Már ennek is örülök,hogy van és kipróbálom és összehasonlitom az enyémekkel.Amugy Macauban egy SAi nevű srác valami elérhetetlen időt ment de mégis a saját szememmel láttam a videót 2:27.841 in BMW 320si E90.
    Kérdezték is tőle ezt mivel mente talán helikopterrel?!
  • Jacek
    myilt servereket el lehet felejteni azert nincs sok ember mert tele van idiotakkal akik a rajtracson elindulnak vissza fele:)) max ember amit lattam osszesen a lobbyban kb 60 volt.

mikozben egy ligaban majd ennyi ember megy de az rpm ligakban mennek vagy 60-70-en:))
    b type jol leirta azert kell egy tarsasag hogy egyaltalan tudj egy versenyt ugy menni hogy 1 masodpercen belul vagytok allandoan de meg sincs baleset ezt nyitott serveren sosem ered el:) mert 5 masodpercel lasabb emberek berepulve meg akarnak elozni:D
  • b-type
    hidd el nem unalmas :)
    Mindig lesz vki akit le kell győzni és ahogy egyre jobb és jobb leszel mindig más lesz az.
    Akkor vagy a legszerencsésebb ha nem te vagy a leggyorsabb, hanem egyformán mész 4-5 emberrel...az vmi zsírok zsírja.
    Minden pálya minden kanyarja más tud lenni ha harcolsz.
    Én sokra becsülök egy kialakult társaaságot, azt a fajta biztonságot, mikor tudod hogy vigyáznak azért rád, és te viszont.
    Az új ember egy szükséges rossz, addig amíg be nem illeszkedik a csapatba, onnan minden még jobb lesz.
    A legfontosabb a jó csapat, sztem nincs annál fontosabb a jó szórakozáshoz.
    Utána jön hogy élvezet legyen vezetni az autót, ha mégis egyedül mész offban, gyakon..neadja ég, futamon.
    Aztán a pálya...sztem, utána meg a minden többi.
  • bertino
    de nem is az, totál nem értette mit mondok neki...
  • Zsolt01
    Hát nem egészen mindegy !!!

Baleset -> Korház - szív megállás...... és ITT vagyok.
  • Istencsászár
    Új.
  • atenza
    Amúgy ez a Race 07 egy update lesz a Race-hez v. egy teljesen új kiadás? Azaz fizetni kell majd érte?