RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számomra ez egy picit érthetetlen. 😊
Pedig nyomtam a "Pit in request" gombot (asszem így kell leírni) és ki is írta nekem hogy ki kell mennem a boxba.
De nem állt meg és nem is jött be olyan menü mint a GT Legends-ben hogy mit hogy kéne állítani.
Mit rontottam el?
- Sajnos ez a levedett PLR atka, hogy ugy van beallitva, hogy mindenkinek jo legyen, beleertve a TRD3 stilusu embereket is😉
- Igen, a TRD3 abbol a szempontol jol meg van csinalva, ott nagyon bunteti a hibat😉 Szivtam is vele sokat, mert azzal is manual kuplunggal mentem, es neha nem jott ossze a pillangozas😉 De ott a motorserules is eleg jo, durvan elvesz a motorero, es nagyon kellemes csapagyas-gepesz hangok tornek elo a motorterbol😉
Valami meghibásodás(ok) itt is kellene (-nének) !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kuplung: fõleg itt még a blip is automata....
En egyelore mindig visszapakolgatok minden sebesseget, mar csak a gyakorlas miatt is, majd ha jolk megy es erzem rendesen, akor majd trukkozok😉 Bar 6-bol 2-be visszarakni a legegyszerubb a kanyar elott😊))
A hangok valoban gyengecskenek tunnek, de inkabb csak az eddig megszokottakhoz kepest. Ezek azert megis csak "normal utcai autok", soros 4 hengeres, ~2000 cm3, jol felidegesitve😉
Most már gyakorlom a bliplést is, hál' istennek , az ISI játékok elég elnézõek ebbõl a szempontból, szal nem túl nehéz, igaz hogy közben még helyes mértékben nyomjam a féket is ,az már nem egyszerû .
LFS ebbõl a szempontból sokkal elnézõbb, sokkal "késõbb , késleltetve " fognak be a kerekek , addig meg van idõ blipelni , igaz ott viszont durva a kuplung, ha csak egy kicsit is késik, nincs összhangban a váltással nem vált sebességet .
Amúgy hogy váltoggatok : végigzongorázva asebességeket lefelé vagy mint közúton szokás, fékút végén egybõl kettesbe rakva ..?
Amúgy ezek a hangok lassan megütik az LFS színvonalát, iszonyat ahogy a többi autó "trombitál, vinnyog " mellettem 😊))))Csak elég a boxban állva hallgatózni kicsit, ott "elmegy " néhány autó, na valami olyasmire számítottam az eddigi GTR-ek alapján ! 😊))
Raadasul, le kell vetkozni a regi beidegzodeseket.
- Amiota kormanyom van mindig is manualis kuplunggal mentem, de eddig a baloldali pillangot hasznalam arra, igy meg most is neha azt cibalom😉
- A fektav felenel veszem eszre, hogy a kuplung pedalt taposom a fek helyet...😊
- Evekik hasznaltam Thrustmastert, aminek tokeletes volt szamomra a pedalja meretre, pedalutra es erore. Amikor DFP-re csereltem folyamatosan szivtam, mert annak gyengebb a pedalereje, igy mindig blokkoltak a kerekek. Most a G25-nek ugy bekemenyedik a fekpedalja, hogy szinte ket labbal izombol kell nyomni😉)) Vagyis, ennel eppen az ellenkezoje tortenik, ugy erzem rendesen fekezek, kozben csak felig van lenyomva a pedal😉)
De a celt elertem, a lenyeg meg van amit akartam, megjobban elvezem a vezetest😊)))
Ha van idom, akkor folyamatosan tesztelem, gyarorlok tobb peogrammal, a Race-szel peldaul szinte csak Macaun megyek Minivel😉))
BMW 325 iX Rallye Car :)
Már mindkettõ valami mással múlatja az idõt. Sajnos. 😞
Suzuki kupa 😊)))
Egyébként is sokkal kevesebbet látni így monitoron mint igazából, hát még ha olyan rossz az üléspozició 😊))
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
bocs, ezt a topicot, nem szoktam olvasgatni
- Fixed gearbox to the Minis
- Fixed vehicle rendering crash
- Fixed saving of replays
- Fixed driving add settings for dedicated servers
Duel mode-ban próbálkozom, de az elnyújtott kanyarokban egyszerûen képtelenség íven tartani az autót. Akárhogy állítom, egyszerûen vagy nagyon alulkormányozott lesz, vagy vezethetetlenül túlkormányozott. Nincs átmenet. (Persze simán elõfordulhat, hogy csak én vagyok ennyire béna, de nem hiszem, az LFS-ben nincs különösebb gondom ezzel, ott egérrel is vezethetõek az autók.)
Megszereztem a játékot, nagyon tetszik csak nem tudom beállítani a kocsit. Tud valaki ebben segíteni?
Legnagyobb problémám az hogy Monzában eszméletlenül "ugrál" vagy "bólogat" a kocsi ( nem tudom értelmesebben leírni😊 ). A többi pályán nincs nagy gond.
Egyébként bill.-el játszok ha ez számít.
1. Hardware-es akadas, foleg kulso, csatlakoztatott eszkoztol, es/vagy annak a csatlakoztatas helyenek (pl. US😎 driveretol, "energiagazdalkodas" beallitasatol. Ilyenkor azokat ki kell kapcsolni, lehuzni, software-esen allitani, a futo programnak nagyobb prioritast engedelyezni. De hasonlo problemat okozhatnak a tulhuzott videokartyak, processzorok is.
2. Software-es akadasokat altalaban a hibas, a regi driverek, a DirectX-ek okozzak, rosszul beallitott vagy szetallitott driverek, de foleg a hatterben futo programok (tuzfal, virusirto, halozat, bongeszo, chat, levelezes, stb.). Egyszeruen fel kell fogni, hogy a Windows egy multitaszk operacios rendszer, amiben a hatterben futo programok is kapnak eroforast, es a nem Windows "keret software-eket" ugy tervezik, optimalizaljak, hogy "egyedul" fussanak, teljesen kihasznalva az adott lehetosegeket.
3. Memoria hasznalat. Manapsag az egyik legdurvabban sarkositott dolog. Ez hosszu es bonyolult, de a lenyeg, hogy vissza kell venni a beallitasokbol😉 Foleg felbontas, textura hasznalat, arnyekok, stb.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Érdekelne, hogy mi a különbség a warez és az eredeti között, a szerverek tekintetében?
Vagyis, ugyanannyi szerver van, amit most is látok, vagy ha megveszem a játékot több van?
Fontos lenne, mert ha van "élet", és nem olyan pangás, mint amit most látok a warezzal, akkor megvenném... amúgy meg nem hiszem, ha nem nyomják online... minek?
köridõket tudok valahol nézni? viszonyítás képpen?
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
(én egyszer próbáltam csak egy moddolt drivert, csúnya vége lett)
Van még tippetek, hogy mi lehet a gond?
Chevrolet Lacetti WTCC