5806
  • Jacek
    benne lehet mert eltoltak csunyan ugye:))
  • Alexease
    Arra kivancsi leszek;) Nem mintha lenne TV-m, de a Eurosport neha adja online is;P
  • b-type
    állítólag évközben is jöhet, bár a Race07-be sztem még nem lesz benne, max patch-ben. ..viszont remélni remélem. :)
  • Alexease
    Miert, megy diesel Lexus a WTCC-ben?!
  • Jacek
    Kivancsi leszek a 07-ben berakjak a Lexust vagy nem:) remelem igen:))

Diesel Powa+hatso kerek:D
  • lac coo
    Köszi ! Valszeg nem piszkágaltom, ennyit nem ér az egész :))))
  • Alexease
    http://alexease.extra.hu/files/RACE_WTCC_DevKit.zip

A GCFScape.EXE-vel a GCF-eket lehet ki- becsomagolni. Hasznalata fapados, egyszeru.

WTCCED.EXE
    Ez a DDS, GMT es egyeb file-ok (de)kodolasara hasznalhato.
    A GMT file-ok ezutan sem hasznalhatok (egyszeruen) mivel a SimBin sajat formatumot keszitett! De a grafikak (DDS, TGA, stb.), hangok (WAV) hasznalhato!

Hasznalat: wtcced.exe <e/d> <input_file> <output_file>

e = encrypt input_file
    d = decrypt input_file

Pl.:

Kicsomagol:
    wtcced.exe d netudd.dds konyvtar_neve\netudd.dds

Becsomagol:
    wtcced.exe e konyvtar_neve\netudd.dds netudd.dds

A kicsomagolashoz irtam egy BAT file-t, az egyszeruseg miatt;)
    A WTCCED.EXE-t es a RACE.BAT-ot bemasolva egy barhonnan elerheto konyvtarba, barhol futatva a RACE.BAT-ot, kicsomagolja az osszes file-t az aktualis konyvtaron belul egy ENCRYPTED konyvtarba.

Tovabb NEM supportolok, kitatlalhato a tobbi:)
  • Alexease
    Nekem nem sotet a belsonezet, pont jo;P

Valszeg a szelvedo textura alpha-jat kell vilagosabbra venni. De mivel tukrozodik, koszolodik, "torik" a szelvedo, igy valszeg tobb helyen kell keresni, belepiszkalni, stb. Raadasul kicsomagolva nem olvassa be, vissza kell csomagolni, gozom sincs mukodne-e utana, foleg ha jon a patch, mi lenne akkor (patchelesnel nem lecsereli a GCF file-okat, csak modositja).

Vagyis se kedvem, se idom piszkalni a szelvedot;) Sorry!;P

De ha kell, atkuldom a "DevKit-et" aztan szetpiszkalhatod az egeszet;)
  • lauber109
    nem tudjatok hogy mejiket lehet még letölteni a radeon 9200 se catalistot
  • lac coo
    Alex, ha már bele tudsz nyúlkálni a játékba, nem lehetne valamit kezdeni ezzel a nagyon sötét belsőnézettel ? :))))
  • Istencsászár
    Felrakod a drivert, bekonfigolod azt kész.
  • sikura

Újra telepítettem a Drivert és azzal és most jó!!!!!
    Nagyonszépen köszönöm a segítséget!
    Jóccakát én meg megyek reggelig jáccani!!!
  • sikura
    JAh
  • SAX
    na, megnéztem...
    nekem is logi ff ex-em van. a gyári driver nics fent, a windows felismeri, nekem jó az :)
    szal.. van a beállításoknál egy olyan, hogy Combined (single axis - used for most games) szal, egy ilyen beállítási lehetőség.
    ha ez be van pipálva, akkor tényleg a fordulatszámból vesz el, ha féket nyomsz padlógáz mellett. viszont ha kiszeded a pipát, akkor újra beconfigolod a gáz és fék pedált, és problémamentesen tudod nyomni a féket full gáznál.
    próbáld ki :)
  • LeePí17
    1 tengelyen mozognak nem külön külön..
  • SAX
    megnézem pill :)
  • sikura
    Az úgy volt, hogy ma este GTL-ztünk és a haverok egyhelyben égették a gumit, úgy hogy nyomták tövig a gázt és a féket meg csak annyira hogy ne induljon el az autó!
    1.
    Én ezt azért nemtudom megcsinálni, mert ha a padlógázhoz akarok egykis féket is nyomni akkor azt a gázból veszi el! Nem kezeli külön a kettőtt.
    2.
    Vagy olyankor amikor megyek 100 km/h -val folyamatosan (tartom a gázt) és belefékezek akkor a fordulatszámot veszi el és nem fékez. Addig amíg a gázt el nem engedem!

Ennél jobban most nemtudom elmagyarázni
  • SAX
    nem értem, mi a gondod? :)
    mi az hogy nem kezeli külön? :) mindegy melyik pedált nyomod, egyszerre fékez is meg gázt is ad? :) vagy mindegy hogy melyiket nyomod configban, ha az egyiket beállítod, a másikat is ugyanannak veszi? :)
    tényleg nem értem.. bocs ha az én hülyeségem :)
    amúgy nekem pont ugyanilyen kormányom van...
  • sikura
    Na akkor szépen nézek ki...
    Köszi az infót. Amúgy a gép úgy ismeri fel ,h "Formula Force RX" !!!
    De miért "RX"? amikor EX-t vettem? Egyáltalán mi a különbség?
  • leho94
    én nekem is ien kormányom van de GTR2-ben nem mentem még vele sem GTL-ben de Richard Burns Rallyban mega Colyn Mcrae Rallyban nekem is ez a gondom..
  • sikura
    OFF!
    A napokban vettem egy Logitech FF EX kormányt, és nekem a gyári programbjában belehet állítani, hogy külön kezelje a gáz és fék pedálokat. Eddig rendben is van ,de sem GTL sem GTR2-ben nem kezeli külön. Nemértem ,hogy miért?
    Szal akinek ilyen kormánya van legyenszives megosztani velem a tapasztalatait! Vagy bárki akinek Logitech kormánya van és bármilyen ötlete van a problémámmal kapcsolatban írjon!
    Köszönöm!

ON
  • Me0w
    Nem veszi el a kedvemet, tenyleg. Kitarto vagyok :)

Gerzsi:

meow neven :)
  • uHs Gerzson
    Milyen néven nyomod? Vagy ez hülye kérdés volt? :P
  • lac coo
    Menj lassabban eleinte . Úgysem fogsz jó időket menni, ezért inkább arra figyelj amit csinálsz, kezdetben kicsit bonyolultnak tűnik, de magad is meglepődsz milyen hamar megtanulod majd, ne vegye el a kedved a kezdeti sok palánk ! ;)
  • Me0w
    Oks, megprobalom :)
  • Gio
    semi-pro :DDDDDDDDD azkesz:P
  • lac coo
    Ha rám halgatsz , már most válts át ! Sokkal nehezebb lesz később a rossz beidegződéseket másra változtatni, mint egyből megtanulni úgy ahogy kell ...Ez tapasztalat . 2 hét alatt túl vagy rajta , utána már egyszerű az egész .
  • Me0w
    Jelenleg Semi-pron vezetek, ha majd normalis idoket tudok autozni atvaltok pro-ra.
  • lac coo
    Micsoda?
  • examinee
    ???? Semi-Pron nem is tudsz ilyen időket menni..
  • lac coo
    Te képes vagy emberi beszédre is , :)))
    Egyébként azt nem írtad milyen segítségekkel mész, az is fontos, illik rászokni minél hamarabb a csak kuplungra .
  • Gio
    Nekem pl Monzan 1.58.9 a legjobb online idomeron, Valencian pedig 1.42.1
    De a legjobbak, ha jol tudom Monzan 1.57 veget, 58 elejet mennek elvileg. Mondjuk meg ilyet nemlattam neten:) Valencian 1.41 kozepet
  • Me0w
    Pl. Monzaban Priaulx 2:00.254-e, vagy Valenciaban Gene 1:42.778-a.
  • Gio
    Azok az idok 1-2 palyan realisak, ha olyan idot mesz azok jok. Valahol viszont gyorsabban lehet menni. A 2-3 masodperces lemaradas az sok, nagyon sok:) Inkabb mondj palyat es idot
  • uHs Gerzson
    Ha a többiekhez képest? Akkor asszem igen xD
  • Me0w
    Egy kerdes, azok az idok mennyire szamitanak 'jonak', amiket palyankent meg kell donteni? Ha valaki 2-3 masodpercen belul tud azokhoz kepest autozni, az jo, vagy gyenge idoket raktak fel topnak?
  • Me0w
    Koszi, csapatok :) Remek dolog ez a kormany, kar, hogy nem elobb vettem :(
  • Gio
    udv kozottunk;) jo csapatast:P
  • Me0w
    En szeretem a bmw-ket, igaz tapasztalatom kb. -12, mivel tegnap ejszaka jatszottam eloszor kormannyal vegre, de azota aludni is alig tudok, folyamatosan vezetek :) Monzaban az elso sikant meg mindig csunyan elfekezem, de csak lesz valami :P
  • Jacek
    milyen videokartya?