5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#2772 benne lehet mert eltoltak csunyan ugye:)) -
#2771 Arra kivancsi leszek;) Nem mintha lenne TV-m, de a Eurosport neha adja online is;P -
#2770 állítólag évközben is jöhet, bár a Race07-be sztem még nem lesz benne, max patch-ben. ..viszont remélni remélem. :) -
#2769 Miert, megy diesel Lexus a WTCC-ben?! -
#2768 Kivancsi leszek a 07-ben berakjak a Lexust vagy nem:) remelem igen:))
Diesel Powa+hatso kerek:D -
#2767 Köszi ! Valszeg nem piszkágaltom, ennyit nem ér az egész :)))) -
#2766 http://alexease.extra.hu/files/RACE_WTCC_DevKit.zip
A GCFScape.EXE-vel a GCF-eket lehet ki- becsomagolni. Hasznalata fapados, egyszeru.
WTCCED.EXE
Ez a DDS, GMT es egyeb file-ok (de)kodolasara hasznalhato.
A GMT file-ok ezutan sem hasznalhatok (egyszeruen) mivel a SimBin sajat formatumot keszitett! De a grafikak (DDS, TGA, stb.), hangok (WAV) hasznalhato!
Hasznalat: wtcced.exe <e/d> <input_file> <output_file>
e = encrypt input_file
d = decrypt input_file
Pl.:
Kicsomagol:
wtcced.exe d netudd.dds konyvtar_neve\netudd.dds
Becsomagol:
wtcced.exe e konyvtar_neve\netudd.dds netudd.dds
A kicsomagolashoz irtam egy BAT file-t, az egyszeruseg miatt;)
A WTCCED.EXE-t es a RACE.BAT-ot bemasolva egy barhonnan elerheto konyvtarba, barhol futatva a RACE.BAT-ot, kicsomagolja az osszes file-t az aktualis konyvtaron belul egy ENCRYPTED konyvtarba.
Tovabb NEM supportolok, kitatlalhato a tobbi:)
-
#2765 Nekem nem sotet a belsonezet, pont jo;P
Valszeg a szelvedo textura alpha-jat kell vilagosabbra venni. De mivel tukrozodik, koszolodik, "torik" a szelvedo, igy valszeg tobb helyen kell keresni, belepiszkalni, stb. Raadasul kicsomagolva nem olvassa be, vissza kell csomagolni, gozom sincs mukodne-e utana, foleg ha jon a patch, mi lenne akkor (patchelesnel nem lecsereli a GCF file-okat, csak modositja).
Vagyis se kedvem, se idom piszkalni a szelvedot;) Sorry!;P
De ha kell, atkuldom a "DevKit-et" aztan szetpiszkalhatod az egeszet;) -
lauber109 #2764 nem tudjatok hogy mejiket lehet még letölteni a radeon 9200 se catalistot -
#2763 Alex, ha már bele tudsz nyúlkálni a játékba, nem lehetne valamit kezdeni ezzel a nagyon sötét belsőnézettel ? :)))) -
#2762 Felrakod a drivert, bekonfigolod azt kész. -
Újra telepítettem a Drivert és azzal és most jó!!!!!
Nagyonszépen köszönöm a segítséget!
Jóccakát én meg megyek reggelig jáccani!!! -
#2760 JAh -
SAX #2759 na, megnéztem...
nekem is logi ff ex-em van. a gyári driver nics fent, a windows felismeri, nekem jó az :)
szal.. van a beállításoknál egy olyan, hogy Combined (single axis - used for most games) szal, egy ilyen beállítási lehetőség.
ha ez be van pipálva, akkor tényleg a fordulatszámból vesz el, ha féket nyomsz padlógáz mellett. viszont ha kiszeded a pipát, akkor újra beconfigolod a gáz és fék pedált, és problémamentesen tudod nyomni a féket full gáznál.
próbáld ki :) -
LeePí17 #2758 1 tengelyen mozognak nem külön külön.. -
SAX #2757 megnézem pill :) -
#2756 Az úgy volt, hogy ma este GTL-ztünk és a haverok egyhelyben égették a gumit, úgy hogy nyomták tövig a gázt és a féket meg csak annyira hogy ne induljon el az autó!
1.
Én ezt azért nemtudom megcsinálni, mert ha a padlógázhoz akarok egykis féket is nyomni akkor azt a gázból veszi el! Nem kezeli külön a kettőtt.
2.
Vagy olyankor amikor megyek 100 km/h -val folyamatosan (tartom a gázt) és belefékezek akkor a fordulatszámot veszi el és nem fékez. Addig amíg a gázt el nem engedem!
Ennél jobban most nemtudom elmagyarázni -
SAX #2755 nem értem, mi a gondod? :)
mi az hogy nem kezeli külön? :) mindegy melyik pedált nyomod, egyszerre fékez is meg gázt is ad? :) vagy mindegy hogy melyiket nyomod configban, ha az egyiket beállítod, a másikat is ugyanannak veszi? :)
tényleg nem értem.. bocs ha az én hülyeségem :)
amúgy nekem pont ugyanilyen kormányom van... -
#2754 Na akkor szépen nézek ki...
Köszi az infót. Amúgy a gép úgy ismeri fel ,h "Formula Force RX" !!!
De miért "RX"? amikor EX-t vettem? Egyáltalán mi a különbség?
-
#2753 én nekem is ien kormányom van de GTR2-ben nem mentem még vele sem GTL-ben de Richard Burns Rallyban mega Colyn Mcrae Rallyban nekem is ez a gondom.. -
#2752 OFF!
A napokban vettem egy Logitech FF EX kormányt, és nekem a gyári programbjában belehet állítani, hogy külön kezelje a gáz és fék pedálokat. Eddig rendben is van ,de sem GTL sem GTR2-ben nem kezeli külön. Nemértem ,hogy miért?
Szal akinek ilyen kormánya van legyenszives megosztani velem a tapasztalatait! Vagy bárki akinek Logitech kormánya van és bármilyen ötlete van a problémámmal kapcsolatban írjon!
Köszönöm!
ON -
#2751 Nem veszi el a kedvemet, tenyleg. Kitarto vagyok :)
Gerzsi:
meow neven :) -
#2750 Milyen néven nyomod? Vagy ez hülye kérdés volt? :P -
#2749 Menj lassabban eleinte . Úgysem fogsz jó időket menni, ezért inkább arra figyelj amit csinálsz, kezdetben kicsit bonyolultnak tűnik, de magad is meglepődsz milyen hamar megtanulod majd, ne vegye el a kedved a kezdeti sok palánk ! ;) -
#2748 Oks, megprobalom :) -
Gio #2747 semi-pro :DDDDDDDDD azkesz:P -
#2746 Ha rám halgatsz , már most válts át ! Sokkal nehezebb lesz később a rossz beidegződéseket másra változtatni, mint egyből megtanulni úgy ahogy kell ...Ez tapasztalat . 2 hét alatt túl vagy rajta , utána már egyszerű az egész . -
#2745 Jelenleg Semi-pron vezetek, ha majd normalis idoket tudok autozni atvaltok pro-ra. -
#2744 Micsoda? -
#2743 ???? Semi-Pron nem is tudsz ilyen időket menni.. -
#2742 Te képes vagy emberi beszédre is , :)))
Egyébként azt nem írtad milyen segítségekkel mész, az is fontos, illik rászokni minél hamarabb a csak kuplungra . -
Gio #2741 Nekem pl Monzan 1.58.9 a legjobb online idomeron, Valencian pedig 1.42.1
De a legjobbak, ha jol tudom Monzan 1.57 veget, 58 elejet mennek elvileg. Mondjuk meg ilyet nemlattam neten:) Valencian 1.41 kozepet -
#2740 Pl. Monzaban Priaulx 2:00.254-e, vagy Valenciaban Gene 1:42.778-a. -
Gio #2739 Azok az idok 1-2 palyan realisak, ha olyan idot mesz azok jok. Valahol viszont gyorsabban lehet menni. A 2-3 masodperces lemaradas az sok, nagyon sok:) Inkabb mondj palyat es idot -
#2738 Ha a többiekhez képest? Akkor asszem igen xD -
#2737 Egy kerdes, azok az idok mennyire szamitanak 'jonak', amiket palyankent meg kell donteni? Ha valaki 2-3 masodpercen belul tud azokhoz kepest autozni, az jo, vagy gyenge idoket raktak fel topnak? -
#2736 Koszi, csapatok :) Remek dolog ez a kormany, kar, hogy nem elobb vettem :( -
Gio #2735 udv kozottunk;) jo csapatast:P -
#2734 En szeretem a bmw-ket, igaz tapasztalatom kb. -12, mivel tegnap ejszaka jatszottam eloszor kormannyal vegre, de azota aludni is alig tudok, folyamatosan vezetek :) Monzaban az elso sikant meg mindig csunyan elfekezem, de csak lesz valami :P -
#2733 milyen videokartya?