5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#2812 Nagyon köszi! Minden vili de a kormányzási szöget mégis hogy érdemes? -
#2811 azdekeméééény, lol -
GRomeo #2810 Most láttam először,jó kis bukás csak úgy szállt a bömös.Egyébként a futamokat esetleg honnan lehetne letölteni?Eddig még nem találtam sehol a neten. -
#2809 Egy ki off:
Pau Qual Augusto Farfus Crash
Aki még nem látta:) -
#2808 6-ik fokozatot egyertelmuen a leggyorsabb egyenes vegere a tobbit meg a lenyeges kanyarokhoz, hogy jol lehessen kigyorsitani mindenhol persze kompromisszumokat kell kotni mert ami valahol jo az mashol nem:)
Nagy csodakat nem kell csinalni nem tudom mivel akarsz menni pl dolesek bmw max elol hatul elso kerekesnel elol 5 hatul 3.5/4 ez idomerore kicsit lejebb versenyre.
Fekero nagyon lenyeges idomerore max fekero es annyira hatra az elosztast hogy ne bicskazzon fektavon versenyre meg elorebb allitani es 90/95%-ra rakni mert attol kopik igazan a gumi hogy elfekezi az ember es igazan hallani sem lehet. -
#2807 váltót úgy állísd be,hogy kocsi jól gyorsuljona pályán,de mégse menyen végsebességel sokat,futóművet mindenképp kell állítanod,esetleg kormányzási szög -
#2806 Hát átnéztem és vannak jók de a nagy kérdés még mindig az számomra: Egy setup-nál mik a legfontosabb tényezők a jó idők tekintetében? Mik azok amikhez feltétlenül hozzá kell nyúlni, hogy jobb legyen az autó?? Pl a váltót hogy célszerű beállítani pályától függetlenül (vagy Brands Hatch-re, hogy mondjak valamit)? Valaki ebben tudna segíteni akár priviben is ha lenne olyan kedves?! Köszönöm -
#2805 Köszi megnézem mit találok ami érdekel! -
#2804 http://forum.gtr-masters.hu/forumdisplay.php?f=108 -
#2803 Aha, köszi! Már meg sem merlek kérni (talán privibe), hogy beállításokat tudnál küldeni BMW-re Brands Hatch-re és Curitiba-ra??? :))) Vagy bármire amire van :) -
#2802 Könnyebbnek mindenképp könnyebb lesz.
Viszont 2 kimenete lehet: 1. általában gyorsabb köröket tudsz majd vele menni pl qualin (2-3 körre állitod)
2. Van oylan setup és pálya hogy több benzinnel jobban tapad az autod a pályához, és igy jobb időt tudsz menni (4-6 körre tankolva)
Versenyben 14 körre tankolva pl egyértelműen jobban elhasználodik a gumi és alapbol nemtudsz már olyan időt autozni mint 2-3 körre tankolva mert ez már nagy mennyiség és súlyos:D -
#2801 És a benzin kérdésemre van valami ötlet? :) Vagy ebben a játékban ennek nincs jelentősége? -
#2800 Billentyuzetnel fogalmam sincs sajnos :) -
#2799 Azt tudom, hogy lehet látni, de akkor a 20% alapbeállítás az nem a legjobb ugye ha jó időket akarok menni?! Egyébként pedig billentyűzetre kéne egy optimális megoldás azért is kérdeztem. Szóval legyen 50% azt mondod? -
#2798 Az 50% a linearis beallitas, kormanyzasnal is, es a pedaloknal is. Allitsd be masra, es tekerd el a kormanyt / nyomd meg a pedalokat, es alul a csikon latod, hogy valtozik a beallitastol fuggoen az input. -
#2797 Ilyen nekem is volt, sőt még mindig van, de a videókari driver nem segít rajta? Egyébként nálam csak akkor írja ki és lép ki pályatöltés közben amikor Semi Pro-n quickrace-t kezdek pl! Nincs valami patch? -
#2796 Hi!
A Control Settings-ben a Steering sensitivy-nek hány %-on kéne lennie, hogy a legjobb kormányzást érjem el? Van erre valami "ajánlott" adat?
A többi sensitivy maradhat alapbeállításon vagy azokra is van valami ajánlás?
És mégegy: ha a Car Setup-ban csökkentem a benzint x literrel akkor könnyebb lesz az autó és gyorsabb lesz? Van érezhető hatása?
Köszi -
#2795 -
#2794 hát a versenyek akkro kezdodnek amikor ott vége van a bajnoksága, amugy én is versenyzek ott... -
#2793 sikerult tokeletesen utkoztetni a masik RACE bajnoksaggal:) amibol meg 2 futam van.Legalabb marad idom a Clio cupra:D -
#2792 En is szivesen jatszanek de bena vagyok meg :( -
#2791 Jön a High Skill különítmény is?:D -
Gio #2790 engem is erdekel ez a bajnoksag, jelentkezni? hol mikor?:P -
#2789 na nem lett túl magyaros mert sietésbe vagyok, de majd megfejtitek... -
#2788 Az kifelejtettem, hogy két fős csapatokba is lehet nevezni, akár külömböző kocsikkal is, a másik hogy csak lehet választani ugyan azt a kocsit is, a lényeg hogy az egész bajnokságot ugyan azzal a kocsival kell meg tenni... -
#2787 szabad nézet van! szóval ami neked jól eski... -
#2786 Remélem lehet... -
#2785 itt is csak cockpit nézet használható vagy lehet géptetőről is menni ? -
#2784 Fuck, zanardival én is szoktam menni :P majd találok másikat :) -
#2783 BMW Zanardi, stipi stopi:) -
#2782 VSR – RACE Bajnokság
A VSR ismét egy újabb színfolttal lesz gazdagabb, mivel az online közösség meghirdeti a SimBin, Race nevű játékával zajló bajnokságát. A 10 fordulós bajnokság hetente kerül megrendezésre szerda esténkén 21:00-től.
Az első tesztek június 6.-án kezdődnek, míg az első futam időpontját a szervezők július 4.-re tették.
Versenykörülmények:
- versenytáv: első és második futam is 50km
- mechanikai meghibásodás: nincs
- üzemanyag fogyasztás: normál
- gumikopás: normál
- autósérülés: 100%
- megengedett segítségek: automataváló, kuplung
- boxkiállás: nem kötelező
- időjárás: változó
Jelentkezés feltételei:
- Eredeti RACE - The WTCC Game (legfrissebb verzió)
- Kormány használata
- VSR licensz (a tejes bajnoksághoz elegendő a RACE-licensz ami 2000HUF)
Használható autók
A WTCC 2006-os autók használhatóak:
- Alfa Romeo 156, 156 GTA
- BMW 320i, 320si
- Chevrolet Lacetti
- SEAT Leon, Toledo Cupra
- Honda Accord Euro R
- Peugeot 407
Minden versenyző egy kiválasztott autóval köteles teljesíteni a bajnokság összes futamát.
-
Jelian #2781 Egy ideig nem esett le, miért olyan ismerős ez a mondat! -
#2780 na en pont ott kapcsolodtam be a lexusnal szoval nem vagom -
#2779 öö hat ez nem igy van huleseget beszeltek:) Diesel 2000 kategoria de mast nem naon tudtam kisilabizalni:) -
#2778 jo de a fordulatszam dieselre tuti nem jo mert itt kb 400Le lenne:D nem is tudna szerintem ennyit forogni meg mondom 2.2 ezt vakertak -
#2777 Ha jól vettem, akkor jövőre az N.technology-nak is új autója lesz nem?
Érdekes lesz mivel most volt kettős győzelmük :))
Főleg mivel ha tényleg sikerült beletalálni vmibe a gumi-futómű harmonia terén, akkor akár csökkenhet is a jelenlegi 11 pontos különbsége Thompson-nak. -
#2776 The cylinder capacity must not exceed 2000 cm3.
8500 rpm maximum for 4 cylinders
8750 rpm maximum for 5 cylinders
9000 rpm maximum for 6 cylinders -
#2775 A WTCC-re az S-2000 technikai szabály érvényes, ami elő írja az autó minden egyes technikai elemére vonatkozó szabályokat: motorteljesítményt, elektronikát stb... -
#2774 Egyebkent nem vagom ez hogy van a WTCC-ben limitalva van a loero vagy hogy csinaljak? mert 2.2-es diselbol iszonyatot lehet kihozni szoval gondolom van limit:) -
#2773 biztos hogy jó lesz...hátsó kerekes, szal jó hogy jön, elfér a mezőnyben.
Persze valszeg kell egy idő mire beüt igazán, de kell egy turbó is a mezőnybe :)