RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panther
Emberek! A következõ a problémám: a Race dobott egy hátast netes verseny közben és azóta nem hajlandó elindulni. Steames programom még nem volt, ha nem ilyen lenne újratelepíteném, de mit javasoltok?

A Steam ellenõrzõ ablaka bejön: Preparing to launch the WTCC...majd fekete képernyõ, egér homokórában és egy óra múlva kilép. Persze nem jön be a játék.

Ötletek? <#wilting><#wilting><#wilting>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
Nem torolgetek egyelore, de ezt a Hamachi-s, szerveres temat lehetne hanyagolni, foleg ilyen chat-es stilusban.
nem az a gáz, a gépem elbírna 24 embert is, csak a netem nem... ez a baj :/

bardocz
Gépedet elnézve elég pár emberhez én gépembe van 512 memória meg AMD2600+ és hat autót lagg nélkül simán elbír többen nem jöttek hozzám bár ez gtl.
jah, ez szép dolog 😊
egy izom neten kéne egy hamachi, meg egy dedikált szerver... és nem lenne gond... csak ilyen nincs :/ legalábbis nem publikus, vagy én nemtudok róla 😉

bardocz
Mert aki csatlakozik és úgy gondolja elég bivaly gépe van az csinálhat egyet amire a többiek felmennek😊.
nem tudtok valami olyan szervert, ahol most játszanak?

de akkor mi a francnak megy a hamachi szerver? 😞

bardocz
Azért is lehet mert még nem csináltak szervert.
ha egy hamachi szerveren, ami megy... és online fent vagyok rajta, viszont a játékon belül nem látom a szervert, akkor elképzelhetõ, hogy ez azért van, mert a szerveren nincs fent az upate, nekem viszont fent van és ezért nem látok semmit?!

hát találtam olyan szervert ami megy.. legalábbis most megy, és wtcc megy, csak azt írja az összesre, hogy fullon van.
az reális? :/

a hamachi nevü prg 15+1 fõt bír el..
szvsz olyan hamachis szerver nincs ami éjjel nappal menne.
így marad az ismi az ismivel szindróma :S

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

hali
olvastam ezt a hamachi-s cuccot, kérdés... vannak-e wtcc-ben olyan szerverek, amikhez lehet csatlakozni ezzel a progival?
tehát valami "publikus" szerver, ahol mondjuk nem csak ismerõsök játszanak ismerõsökkel?

megvan thx 😄

márcsak annyi
router van nálam is nemtom meik portot nyithatja meg a hamachi tudnál ebbe segíteni?

zsir vagy thx

Istencsászár
Leírás ( amugy pofon 1szerû, telepít, elindít, konnekt, név beír, szobát csinál, a többiek csatiznak, és a gémben lan módban csinál szervert 😊 )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nekem megy még most is , ha olyan szerverre megyek ahol nincs frissítés, a többirõl meg ledob ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

akkor totti leírnád hogyan is lehet hamachival csinálni vagy azon tolni?
Eléggé szeretnénk vele tolni csakhát sok a problem vele

Istencsászár
Vagy nem, nekünk nem ment a lobby-ból, aki a szervert próbálta csinálni, nemtudott ( hibát írt ki neki ). Hamacsi-val tökéletesen megy.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nem kell hamachi, megy anélkül is online, csak a folyamatos patch-ek miatt már egészen mások a szerverek verziói mint a warez cuccé ...

bardocz
vagy a hamachi nem tudom ennél müködik-e
Tomo15
Akkor marad az offline.
12k-t nekem nemér meg egy tele hibával lévö game...
Igy hétvégi szorakozásként oké de azért sokkalom a pénzt érte

Tomo15
Vedd meg és akkor tudsz neten is.
Amugy mindenkinek üzenem akinek szétvannak csuszva a skinek lépjen ki alt+tab tálcára és vissza ás norm. betölti a gamet.Ha mégse akkor ált. 2. sikerül.
Remélem tudtam segíteni
Jah még annyi hogy netre kiakarok menni akkor vmi hibát ir ki és nemtok haverral neten tolni😞
Vkinek vmi ötlete van?
Vagy lehet a patch kéne
Linketek van?

Csabesz6
nyomjatok már 1 törött verdás képet pliz[erre izgul<#idiota><#idiota>]<#vigyor4><#buck>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Én is kipróbáltam a játékot, és nekem tetszik. Igaz, én a Race Driver 3-ból jöttem ide (Suna <#integet2>), így egyelõre kicsit nehéznek tûnik, de pár kör alatt meg lehet szokni. A grafika nem rossz, de lehetne szebb is, viszont nálam majdnem bugmentes (egy helyen, azt hiszem Monzában villogott az egyik reklámtábla). Szaggatás nincs, viszont ezt a "maximális sebességnél dadog a motor"-hülyeséget ki lehetne szedni belõle. Meg néha mintha lehalkulna a hang (legalábbis a saját autómé). Amúgy fincsi kis játék ez. Amúgy hol lehet keményíteni a felfüggesztést? Mert veszettül tud imbolyogni, fõleg a BMW (a Lacetti és a 407 érezhetõen stabilabb)?

THX!

TCP+UDP 48942 – 48957 and UDP 26900-26907

hali emberek
nemtudjátok alapba mien portot nyit meg a dedicate server?
Mert kéne és sehol nemtalálom ha netre kiakarom tolni a gamet
segitségeteket elöre is köszi

lac coo
PH forumból nyúltam 😊

egyébként te ezt honnan szedted le?
priviben megírhatnád! <#kuss>

LOD-ot lehúzhatod minimumra, árnyékokat low-ra...grafikailag nem igazán változtat viszont nekem hozozz átlagban jó 10 fps körül

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Config-ban az FSAA -t tedd Disabled-re!
"Vertical Sync" ne legyen bekapcsolva. Ha így is akad, akkor a géped nem bírja.
Figyelj arra is, hogy a látható autók számát vedd le kb. 10 -re. Versenyben is elég, ha csak 10-15 auto ellen mész (offline).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Még nem lehet itthon kapni. www.cdgalaxis.hu 2006 téli katalógus. Nézd meg ott!

bardocz
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:öszehasonlítva a gtl-hez képest milyen?megéri-e megvenni és ha már itt tartunk mennyibe kerül?
JuanG
- az ugrálás sajnos ezen a konfigon megmarad, a grafot nem éppen optimalizálták, ezért vannak az akadások...és mivel nem eredetid van ezért frissíteni se tudod a játékot

- a hibaüzenet mindíg feljön kilépéskor, benne van a readme-ben (vagy nfo -ban)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tudom, hogy vissza kellene olvasnom, egy darabig meg is tettem, de igazi választ nem nagyon kaptam sajnos a kérdésemre, problémámra.

Nem tudom, hogy a kérdésem warezos problémákat vet fel, de remélem, hogy nem, mert nem ez a szándékom.

A hiba a következõ: akármilyen grafikai beállítást használok, a játék mindig ugrál és teljesen elveszi a vezetési élményt ezáltal, de ami még érdekesebb a GTR2 simán fut...

Ezt a hibaüzit kapom, amikor kilépek a játékból, de gondolom ez már akkor megjelenik amikor elõször belaggol a játék.
A configom a következõ: Celeron 2,9 GHz, Ati Radeon 9550 256MB videokari, 2X512 DDR Ram... tudom, hogy nem egy bika gép, de azért ezek ellenére azt gondolom, hogy 800X600-s felbontás mellett nem szabadna akadoznia, vagy ha mégis, akkor nem nekem van igazam...

De örülnék neki, ha tudnátok segíteni! Elõre is köszönöm!

Üdv: Peti

Valaki tudna? #2062
avcom
nem

Haki
A game mindig kidob menübõl a következõ üzenettel:

Please submit the file
Minidump/Race_Steam_1.1.0.2-20061208-193234-3860-3172.dmp
along with a description of what you thing could have caused the crash to a developer near you

Mi a megoldás?
csm
csak, mert ott szeretnék vele menni

BMW 325 iX Rallye Car :)

minek?

csm
ja, és az M3-at át lehet tenni GTR2-be?

csm
2:36 körüli idõ jó a Macau-i pályán?
M3- alap beállítással?

lac coo
Jelenleg a folyamatos frissítgetés az egyetlen, úgy-ahogy hatásos warez-védelem 😊)))

Szijasztok!Elvileg ugyan az a grafikai motorja mint a GTR-nek ,ha jól tudom.Maga a játék is szerintem jóval kisebb terjedelmû minta GTR mégis elég ramatyul mûködik.Jó az én gépem nem egy erõmû,de a GTR elég tûrhetõ grafikával és sok ellenfél autóval egésszen jól futott a gépemen.Na jó néha beszaggatott,de nem volt olyan zavaró mint ebben és nem kelett ennyit bosszankodni.Maga a játék jó lenne,de elég sok benne a hiba ami miatt nem élvezhetõ szerintem.A hangok engem nem igazán gyõztek meg a GTR-ben sokkal jobb hangok voltak.Nekem ez a véleményem.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Peck
jó neked,ilyen isteni patch nekem is jöhetne 😄

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

mila69en
hm azt nálam is csinálta😄 de már nem fullad le eggyáltalán😊 csak azt nem tom miért

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive