5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#2852 - Online sokkal nagyobbak a kulonbsegek a pilotak kozott
- A felelosegtudat is csak a toredeke az igazinak...:)
- A serules is minimalis a valosaghoz kepest. -
Debilon #2851 ez igaz..viszont lájv is elég gáz volt az előzés, képzeld el mindezt egy szerveren..:D
roncstelep a végeredmény -
#2850 Az hogy mik az előzési lehetőségek a valóságban és mik egy játékban az már nagyon két külön dolog, távolról sincs közük egymáshoz. Ezzel nem lesz gond. -
Debilon #2849 hát, Pau nekem inkább vonatozás...az előzés kockázatos és elég kétesélyes kimenetlű szerintem, ahogy a hétvégén is látható volt..
lényeg, hogy sok beton és magas legyen a pálya mellett:D -
#2848 Pau jobban bejön látványra, talán annyira nem zárt hatású mint a Macau, de nagyon jó pálya, versenyezni is jókat lehet rajta és persze nem kis kihívás. -
Debilon #2847 háát.. Pau igazából mint érdekesség lehet jó (nekem), szerintem egy második Macau..:D bár én szeretek betonfalak között menni, nem látom magamon annyira a bénaságom:D
amúgy télleg legyen a 07, GTR2 szintű és fusson is úgy a gépemen...mert ez a WTCC hát elég gáz.. :( pedig egy bizonyos szint alá nem szívesen megyek graf beállításokban:( -
Debilon #2846 eredetileg énis így értelmeztem, aztán volt 1-2 dolog ami miatt elbizonytalanodtam, de ahogy mondod 22-én minden kiborul:D -
#2845 :)), ha a hibákat kijavítják egye fene... ha a jó kis pályákat bele rakják szépen mint pl a a Pau akkor egye fene... ha a multit rfactor szintűre csinálják egye fene... ha nem fogják akkor SimBin is beállt az igénytelen fejlesztők népes táborába... minimum GTR2 szintű játékot akarok, de persze sokkal jobbat. -
#2844 A játékfeklesztők álma ... Csak új borító kell :)))))) -
#2843 Nem és nem is lesz... pár hónap múlva ( remélem ) kiadják a Race 07-et ami tartalmazza a 2007es pályákat, autókat, versenyőket stb..., de nagy külömbésgre nemkell számítani, mert az autók tekintetében nincs változás, legalábbis külsőleg nincs. -
#2842 idei szezon patch van már fenn valahol??
-
#2841 DEPO.HU -
#2840 mennyibe kerül 512? -
GRomeo #2839 Szerintem vedd meg ennyit tényleg simán meg ér a Race.Amúgy nekem is 2.4ghz a proci igaz a karim 6600gt és a memória 1280,ezt szerintem vehetnél még hozzá legalább 512-őt. -
#2838 Ingyenes kiegeszito lesz. Gondolom a RACE07 elott meg elakarnak adni parat a RACE-bol, igy mellecsomagolnak egy Caterham kiegeszitest 3 autoval es ket palyaval. Aki mar megvette a jatekot, annak a kovetkezo frissiteskor tolti le a kiegeszitest.
De junius 22-en minden kiderul:) -
#2837 Szvsz ha pénzért adnák akkor nem érdekel, mert nem olyan nagy kiegészítő, de ha ingyen letöltődne steamon némán és csendben az jó kis meglepi lenne a simbintől, ennek tükrében hogy a race07-et ujra meg kell venni, persze boldogan és reménykedve fogom. -
#2836 Ha játszani akarsz... legfeljebb ha lesz jobb géped akkor már lesz egy eredeti szoftvered:) -
#2835 nade szted ilyen géppel van értelme megvenni? -
Debilon #2834 juteszembe kieg...
nekem még mindig nem világos, hogy amit sztím majd letölt caterham-ot azt aktiválni kell lóvéért, vagy uccu neki had mennyen? -
#2833 Ott nem tudom mennyi;) Ha lehetseges, messzirol elkerulom a bevasarlo kozpontokat:) -
#2832 meg hát félek akkor is rossz lenne a megjelenítés..mm ezek a hülyeségek amiket a videokártya csinál -
#2831 hehh...kb egy hete néztem Saturnban, ott 6e körül volt...de ha ennyi akkor megveszem..illetve...nemtom. Szerintetek van értelme megvenni erre a gépre? -
#2830 Media Markt-ban is ennyi. -
#2829 Nem a Saturn-ban kell vasarolni;)
http://www.galaxisnet.hu/mtermek.php?id=9418 -
#2828 1990Ft-ot..? hát saturnban nem éppen annyi:D -
#2827 Minden kép Vga driver hiba lehet a háttérben, próbálgasd a legújabb driverrel ( vagy nézegess egy két verzióval ezelőttit ) vagy Omega drivert.
Javításokat a Steam autómatikusan letölti, sehonnen nem kell leszedni. -
#2826 Ha elinditod a jatekot, vagyis a Steam-et, akkor automatan frissiti magat, letolti a patcheket, felteszi, stb.
Termeszetesen ha warez, akkor sporoltal 1990 Ft-ot, es nem lesz patch-ed, sem semmilyen kiegeszitesed ami hamarosan megjelenik;)
http://www.race-game.org/caterham/cars.htm -
#2825 patchet honnan lehet leszedni? -
#2824 nem túl erős: 2,4GhZ, 384MB memoria(ez elég komoly gond tudom), ATI Radeon 9600SE 128MB, driverekből meg asszem letöltöm a legujabbakat habár nem rég megtettem ezt -
#2823 Ez tök jó, leglább kilátsz a kocsiból, nem ugy mint mások:DDD
Talán valamit segítene ha leirnád a géped konfigurcióját, valamint a hozzá tartozó drivereket valamint a verzió számait. -
#2822 Milyen videokartyad van?! :)
- A patchek letoltese - bar az automatikus a Steam-rol - segithet, sokat javitottak bennuk.
- Termeszetesen uj videokartya driver es friss DirectX.
- De szinte csak DirectX9-es kartyaval (PS/VS 2.0) megy rendesen a jatek... -
#2821 Új videókari driver, nálam bejött -
feltettem a RACE-t. erre ilyen a kocsi...kívülről meg az ablakkal és a kerékkel nincs minden rendben
mér van ez? ilyen szar videokártyám lenne? -
GRomeo #2819 Köszi már regeltem ez tényleg 1aranybánya. -
#2818 köszike -
#2817 A profilerben. -
#2816 hellósztok.
azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet azt beálltani hogy ha elcsavarom menet közben a kormányt mondjuk kanyarodok akkor visszarántsa mikor elengedem 0 fokba? ( Logitch Formula Force EX-m van )
-
#2815 ha nem fordul bea kocsi viszafrsítóban pl akkor vedd nagyobra -
Jelian #2814 Innen -
#2813 Köszi, kipróbálom!