RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Steam ellenõrzõ ablaka bejön: Preparing to launch the WTCC...majd fekete képernyõ, egér homokórában és egy óra múlva kilép. Persze nem jön be a játék.
Ötletek? <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
egy izom neten kéne egy hamachi, meg egy dedikált szerver... és nem lenne gond... csak ilyen nincs :/ legalábbis nem publikus, vagy én nemtudok róla 😉
az reális? :/
szvsz olyan hamachis szerver nincs ami éjjel nappal menne.
így marad az ismi az ismivel szindróma :S
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
olvastam ezt a hamachi-s cuccot, kérdés... vannak-e wtcc-ben olyan szerverek, amikhez lehet csatlakozni ezzel a progival?
tehát valami "publikus" szerver, ahol mondjuk nem csak ismerõsök játszanak ismerõsökkel?
router van nálam is nemtom meik portot nyithatja meg a hamachi tudnál ebbe segíteni?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Eléggé szeretnénk vele tolni csakhát sok a problem vele
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Igy hétvégi szorakozásként oké de azért sokkalom a pénzt érte
Remélem tudtam segíteni
Jah még annyi hogy netre kiakarok menni akkor vmi hibát ir ki és nemtok haverral neten tolni😞
Vkinek vmi ötlete van?
Vagy lehet a patch kéne
Linketek van?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nemtudjátok alapba mien portot nyit meg a dedicate server?
Mert kéne és sehol nemtalálom ha netre kiakarom tolni a gamet
segitségeteket elöre is köszi
priviben megírhatnád! <#kuss>#kuss>
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
"Vertical Sync" ne legyen bekapcsolva. Ha így is akad, akkor a géped nem bírja.
Figyelj arra is, hogy a látható autók számát vedd le kb. 10 -re. Versenyben is elég, ha csak 10-15 auto ellen mész (offline).
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:öszehasonlítva a gtl-hez képest milyen?megéri-e megvenni és ha már itt tartunk mennyibe kerül?
- a hibaüzenet mindíg feljön kilépéskor, benne van a readme-ben (vagy nfo -ban)...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nem tudom, hogy a kérdésem warezos problémákat vet fel, de remélem, hogy nem, mert nem ez a szándékom.
A hiba a következõ: akármilyen grafikai beállítást használok, a játék mindig ugrál és teljesen elveszi a vezetési élményt ezáltal, de ami még érdekesebb a GTR2 simán fut...
Ezt a hibaüzit kapom, amikor kilépek a játékból, de gondolom ez már akkor megjelenik amikor elõször belaggol a játék.
A configom a következõ: Celeron 2,9 GHz, Ati Radeon 9550 256MB videokari, 2X512 DDR Ram... tudom, hogy nem egy bika gép, de azért ezek ellenére azt gondolom, hogy 800X600-s felbontás mellett nem szabadna akadoznia, vagy ha mégis, akkor nem nekem van igazam...
De örülnék neki, ha tudnátok segíteni! Elõre is köszönöm!
Üdv: Peti
A game mindig kidob menübõl a következõ üzenettel:
Please submit the file
Minidump/Race_Steam_1.1.0.2-20061208-193234-3860-3172.dmp
along with a description of what you thing could have caused the crash to a developer near you
Mi a megoldás?
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)