5806
  • Debilon
    hm...azt írja, mikor ki akarom választani, hogy "buy expansion"..ez mitől lehet?
  • Istencsászár
    Megyegettem vele, és kellemes! Végre azt az érzést adja amit ez a kocsi tud. Meg lehet fogni, lehet csúsztatni érezni a powát. Végre ki lehet látni chockpitől:) és a hangok is nagyon jók.
  • Debilon
    THX 4 nfo! :D

• leho94
    azt nemtudjátok mért van hogy a pályák , autok nincsenek benne , de a menu megvaltozott?
  • Gio
    ez a jo sorry
  • Gio
    igy talan egyszerubb lesz, katt ra
  • bertino
    megvenni, esetleg
  • Willi Betz
    Steamen hol lehet letölteni,mert utalást nem látok sehol?
  • Istencsászár
    Pár kép:

• Istencsászár
    RACE: Caterham Expansion Pack Available for Free

For one week only, June 18 - 22, current owners of RACE – The WTCC Game can receive the new Catherham Expansion pack for free. RACE owners will receive the offer when they launch Steam.

From acclaimed Swedish developers SimBin, RACE is the first title to deliver the intense action of the WTCC championship to PC gamers. The CATERHAM Expansion includes a wealth of new features:
    • Three car models from Caterham Cars Limited in 60 different designs
    • Two new tracks, Imola and Estoril
    • Performance improvements for tracks and cars
    • Upgraded options and settings for more customizable game configurations
    • A new Performance Monitor that determines the best possible graphics settings
    • A new controller interface for joy-pads and keyboard/mouse controls

Starting June 22, RACE: CATERHAM will be available on Steam for $4.95. RACE + the CATERHAM Expansion will be available for $24.95.
  • leho94
    sry csak steamre kelltt menne:D
  • leho94
    honnan lehet???
  • Gio
    kijott az uj mod racehez, juni22ig ha letoltitek ingyenes, szal sietni:)
  • bertino
    akkor... steamen ?
  • leho94
    onnan szedtem énis...
  • w77d
    sajna nincs
  • bertino
    sztem cd galaxisnak van még
    cdgalaxis
  • bertino
    internetről
  • w77d
    Sziasztok! sehol sem tudom megvenni a gamet, már mindenhol elfogyott! pedig meg akarom szerezni! nem tudjátok honnan lehetne még beszerezni?
  • Gio
    Azert visszavehetnel kicsit sztem, ha nem tetszik ez a szabaly, csinalj te is, es vezess le egy ilyen bajnoksagot, kivancsi leszek meddig jutsz. Es pont azok hoborognek akik nem is indultak. Azt meg hozzatennem, hogy ennek 2 oldala van, szar igen, mert ott nem lehet elozni, DE normalis esetben ott nem is tudsz. Es itt persze johetsz azzal, hogy igen ott lehet elozni, persze lehet, aki gyengebb 2-3 masodpercel koronkent, azt tudod max. Az idiota emberek miatt huztak ezt meg, akik ott beprobalkoztak volna.
  • SimaSuna #2872
    ^^ jövök -.-
    Alfa Romeo 156 Salvatore #1 -.-
  • GRomeo
    Elég hülye szabály,ugyanis itt én is kifékezem az emberkéket úgy,ahogy kell!Akkor a rendes futamon sem lehetne előzni?!Szerintem akkor nem biztos,hogy rajthoz is állna valaki!
  • Humesz
    :) És mindig az ilyeneknek van szavuk. Mindig az ilyen idióták döntenek a szabályokról. Én is üzenem nekik, hogy ennél nagyobb szánalomgépek nem lehetnek már :)
  • Debilon
    pont azért, hogy a lámáknak erre ne kelljen figyelni, védekezni:D
  • bertino
    lol nem lehet előzni lolollll
    minimum két headshotot érdemelne, aki kitalálta...
  • leho94
    én mindig itt előzök , máshol nem nagyon tok max egyenesben:S
  • autoszimulator
    aszt ott méne lehetne előzni, egyik legjobb hely rá...
  • Istencsászár
    +van, manapság már egy előzésrét is kizárhatnak ( mert valaki kitalálta hogy ott nem lehet verseny közben? LOL ( hol itt a verseny? ), amatőr banda, csak az elpazarolt 3 órást sajnálom... szánalom.

Off vége, bocsi:)
  • Istencsászár
    Van itt aktív RPM ligás emberke?

Lord helyett indultam a Makaói futamon a Group 2őbe ( mert nyaral ), 2*10 kör, + qual... első futam 6. hely ( 3szor kilöktek, meg még bele sem melegedtem, mert 0%ot gyaktam ), 2. futamot megnyertem ugy hogy a fél mezőnyt megtanítottam hogy kell előzni szabályosan... erre DQ-zni akarnak mert valami van írva a liga fórumába hogy valahol nem lehet előzni ( LOL ), és én ott előztem meg valakit LOL VERSENY KÖZBE... szabályosan gondoltam én naívan... LordHappy meg nekem ilyenről elfeljetett szolni, vagy ő sem tudta...

Szal valaki versenyez ott? tudja mi a fáking lehet?
  • leho94
    20mb-s
  • Gio
    Nem rossz otlet, de milyen szerveren lenne ez a moka?
  • leho94
    hi all
    Jővőhét szombaton fun race-t rendezünk wtcc '06-os autokkal.
    Versenytáv : 10 kör
    Pálya : majd megszavazzuk:D
    minimum 10 emberrel indlunk max15-e lehetünk és most 4en vagyunk eddig:S
    Szal jelentkezni msn-en lehet : [email protected]
    account nem szükséges.
    Foglalt autók :D :

- Chevrolet : Menu , Larini
    - BMW : Priaulx , Zanardi ( nem biztos még )
    várjuk a jelentkezőket
  • GRomeo
    Ebben van valami természetesen,ha netalán ez forditva lenne....nem lenne sehol a Lacetti.De hát most igy kedveztek a szabályok!
  • Humesz
    Nem a Lacettiknek jön be a pálya hanem azoknak az autóknak amikben nincsen plusz súly. Könnyű virgonckodni alapsúllyal egy +30-50kg mögött!
  • GRomeo
    Pau szerintem is egy második Macau,de valahogy nekem bejönne szerintem.Na meg ugye a Lacettiknek a valóságban,de azért jó lenne ha az autók jelenlegi futamok fizikáját át ültetnék a 07-be.Vagy ez már a SimBin-nek nagy meló lenne?Remélem tényleg jobban siklik majd a gépeken a Race07!
  • Debilon
    ez világos, én sem az a fajta vagyok, aki tör zúz szándékosan maga körül..:)
    én inkább az vagyok amit laccoo említett:D aki annyival gyorsabb had menjen

amúgy Race-ban nem nagyon publikolok a sok idióta kamikaze miatt..:(
    egy versenyen besokaltam, azóta nem is nagyon voltam:)
  • lac coo
    Nekem a legjobb mert én már az elején félreállok, hadd menjenek a gyorsabbak, utána meg sose érek utol senkit :)
  • Humesz
    Én nem jáccok idegenekkel, mert csak felb*szom magam a sok idiótán, akik tökreteszik a futamot az elismerésre méltó meggondolatlanságukkal. Csak ismerősökkel, akiket nem fogok meglökni egy előzés miatt, mert tudom, hogy ők sem engem ha utolérem őket.
  • Istencsászár
    Lehet normálisan menni pl Macaoban is, ha azok akikkel mész és ismered, ismered a stílusát, agresszivitását... az alapvető dolog egy online versenyen vagy egyátalán online játékban hogy ugy vigyázz az ellenfeledre mint magadra, ha ez megvan akkor Macaoban meg majd Pauban is élet halál csatát lehet vívni és előzni is... nem az a lényege a dolgonak hogy valaki próbálkozik akkor őt kilököd kiszorítod hanem engeded hogy befejezze az akciót, ha sikerül neki akkor te támadhatsz ha nem akkor jol védekeztél... sajna ez a publik szervereken nincs meg, szarnak a fejedre hol vagy nemsimerik a tükröt vagy csak direkt csinálják...
  • Debilon
    ezek mind igazak, de IMHO:

- a nagyobb különbség miatt sokkal nagyobb a kockázat
    - a felelősségtudta töredéke miatt, sokkal több lesz a kamikáze
    - lásd felette :)

amúgy szerintem nem nagyon lesz a Pau egy népszerű pálya on-line Macau-hoz hasonlóan, vagy csak ligákban