5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#2935 Én nem dehogy, csak beszélgetünk ( remélem:) )
Jóhogy te 30 alatt mész, mert prö vagy én nem, de lehet lassú voltam mégis nyertem korrektül szabályosan, és párat előztem, szabályosan! abba a mezőnybe ez elég volt, persze ehhez kellett 1-2 jobb hibája de istenem én voltam a stabilabb... -
SAX #2934 totti.. ne vedd cseszegetésnek.. bár az, de mindegy...
te milyen időt is mentél macaun?
2:33:x-et? hova lázadsz akkor ennyire? olyan idővel én is csak ott tudnék előzni. -
SAX #2933 na mégegyszer...
azért nem fogom az ívet abban a kanyarban, mert ha fogom, nemtudok bekanyarodni úgy, hogy aki mögöttem jön és nem megy le az ívről, az ne előzzön meg.
egyrészt...
másrészt pedig azért nem, mert ha valaki megpróbál úgy megelőzni, ahogy azt totti is csinálta pl., akkor anélkül hogy ne jöjjön nekem, vagy úgy ne jöjjön elém, hogy én nagyobb sebességgel belemenjek, nem tud, ezért nem hinném hogy megpróbálná valaki is (persze az idiótákat itt most is kivételt képeznek)
és ha valaki mégis megpróbálja, és én járok rosszul, mert mondjuk kilök engem, akkor egészen biztos vagyok benne, hogy nem én leszek a hibás. Persze gondolom ez a fentebb zárójelben említett egyéneket marhára nem érdekli... az előbb is írtam, most is leírom, akkor valamilyen érthetetlen módon a hozzászólásomat törölteék, ha most is törölni fogják, akkor majd megírom egy következőben hogy mit cisnálhat a mijével és hova menjen vele :)
szal... van egy mondás, miszerint hülyékkel leállni vitatkozni teljesen felesleges... mert ahhoz hogy ezt megtedd, le kell süllyedned az ő szintjükre, és ha ezt megteszed, simán legyőznek a tapasztalatukkal...
na ez pont illik ide. -
SAX #2932 ki volt csillagozva :) mindenki azt gondolt oda amit akart... hogy te milyen mocskos szájú vagy... -
#2931 Ha valaki sajat magat minositi a stilusaval, azzal ugy nez ki, nincs gond. De masokat kimeljetek ... -
#2928 De ménem fogod az ívet ? :))))))) -
#2927 Én tudtam előzni érdekes:))) minden gond nélkül.. -.- -
SAX #2926 de nemhiszem el hogy ezt ilyen nehéz megérteni :)
vannak kanyarok, ahol nem lehet NORMÁLISAN előzni... és ez is ilyen szerintem... ebben a kanyarban nem arról szól a történet, hogy mivel gyorsabb voltál majd kanyar előtt jól utoléred és mellémész szélárnyékból és kifékezed... hanem arról szól, hogy egy olyan "íven" mész, ha lehet azt ívnek nevezni, ami ellen igazán senki nemtud védekezni, mert ha elöl megyek, és mögöttem jön a többi autó, akkor se fogok a bal oldalon maradni, hogy fogjam az ívet... érted? -
#2925 Én már 3. éve megyek egy "profi" F1es ligába és ilyen szabályna még a gondolata sem merült fel... még monacoba is ahol ennél szűkebb helyeken is simán előztem hogy nem értem a másikhoz, F1el... nem kasznissal F1-el.. igen a Loews kanyarban sem tiltott semmi, aki tud az előz... ha mellé érsz előtte akkor csak nem huzza rád az ellenfél és nem tesz ki... na mondjuk ilyen ebbe a RPM-be 3szor is megtöént velem az első racén... szarrá törték az autómat... tudod tiszteld az ellenfeled mert ős is tisztel... aki nem az kilök mer láma aki meg igen azzal jókat lehet csatázni, mint veled vagy Gio-val, vagy Lordal... de nyomikkal nem mint akik ott mennek ( tisztelet a kivátelnek ). -
#2923 LOL..Ha háromkerekezel ne csodálkozz hogy leelőznek ...
Ha kimész egész a fal mellé ne csodálkozz ha bebújnak melléd...
Ha te vagy elől te válsztasz ívet, maradj belül, tuti nem előz le ott senki ! :))))Persze rendesen kell fékezni hogy ne csúsz le kívülre.Ott lehetlen előzni, pusztán elbénázni és utat adni a másiknak ;))))
Hát én még ilyent nem hallottam :))))))))))))))) -
SAX #2922 még annyit ehhez, hogy nézz meg bármilyen videót wtcc futamról macaun, tuti hogy nem fogsz látni előzést abban a kanyarban, max akkor ha valaki elkúrja és nekimegy a falnak szemben... vagy lekörözöttet... bár azt se hiszem hogy pont ott akarná bárki is megelőzni :) -
SAX #2921 de Totti nemár :)
játszottál velünk elég sokat, tudod milyen... ha ott lehetne előzni, az összes idióta ott próbálná meg, mert ott még az is tud előzni aki 3 keréken gurul... egyszerűen csak nem megy ki az ívre és fékez... és pont be fog esni a másik elé. Dejó... akkor ezt csináld meg mondjuk monacoban a loews kanyarban... mert ott is minden bizonnyal lehetne előzni, simán nem mész ki ívre hanem egyenesen tolod a gépnek, tuti le fogod hagyni azt aki előtted megy és elé kerülsz... -
#2920 Nem torlom, most legalabb latjak miert volt;) Amugy ha ideges vagy, ha nem, az ilyen stilussal csak magadat minosited:) Vagyis ha Neked ez a termeszetes, vicces, vagany, laza, meno, stb., akkor semmi gond, nem torlom a tobbit, sorry! -
Gio #2919 torolod majd ezt is ezzel el lesz intezve, sot torolj engemis nem? -
Gio #2918 amugy nemtudom, jo kicsit ideges vagyok, nem volt vmi jo napom......de ez mar vicc, hogy egy forumra nem irhatok azt es mondhatok azt amit akarok, ha igy jon ki belolem, sot nagyon is vissza fogtam magam. Regen ez kurvara nem igy volt anno, ma mar ezt is korlatozzak, kabare b+ es most a csillagos resz tudod mi lenne ***** ***** ***** na ennyi kb.... -
#2917 sztm az lesz mert beállítgattam a kormányon hogy blra jobbra hátra nézés mi legyen...lhe az a gond -
#2916 Nem konfigoltal el valamit veletlenul? Elvileg lehet nezelodni a jatekban, talan vannak gombok a nezetekre, lehet hogy veletlenul valamelyiken rajta van fixen a felfele nezet;) Ha egyaltalan van olyan;) -
#2915 Próbáld a controllsba beállítani a jobbra-balra-fel-le nézést... szerintem az van behülyülve... -
#2914 ez a bmw e90 320si ha jól írom:D amugy ezekbe a régi kocsikban meg az eget látom..augy szép részletesek a felhők -
#2913 Ezeknek a kocsinak nincs is teteje:) -
Gio #2912 na megjott a masik -
#2911 Termeszetesen szolasszabadsag van, de azt probaljuk meg kulturalt keretek kozott tartani;)
-
#2910 erre senki sem tud semmit??? -
#2909 Nem tudják ....Valamiért ha egy az egyben átpakolják a gumifizikát akkor is kicsit más lesz rF-ben . Jobban tapad...Persze ez csak tapasztalat, lehet hogy én érzem rosszul :)))) -
#2908 Ez nagyon tutter, egyre jobban tetszik:)), remélem rf alá átpakolják ezzel a gumi fizikával mert 90%ban mindent meg lehet fogni ahogy megvan az írva! -
Debilon #2907 LOL :D
nálad lesz a hiba...:D amúgy nincs ötletem..:D -
ga-b #2906 Oké, megtaláltam 245 mega... -
ga-b #2905 Hi!
Hány megát foglal kb a kiegészítő pack?Mert annyira nincs hely a gépemen, hogy ihaj.Köszi! -
#2904 [IMG][/IMG]
nah cockpit...csak a kocsi belsejének teteje láccódik:S -
#2903 mingyá lefotozom -
Debilon #2902 minéz felfelé?:D
nekem cockpitből előre néz...máshonnan meg nem próbáltam, csak ebből a nézetből jáccok -
#2901 nekem csak az az egy bajom vele hogyha belső kamerából mennék vagy a hoodrol meg ezek (kivétel a wingman ) felfelé néz:S -
Debilon #2900 nem is olyan rossz ez a caterham, és az alap game futása is sokat javult (szerintem) :) -
#2899 Erről van szó... aki baleset nélkül nemtud előzni az ne játszon élesbe... aki meg véletlenül csinál bajt, mert ilyen is van azt megkell büntetni, de nem DQ-val... az nagyon durva esetkben használatos... hanem időbüntetés, figyelmeztetés stb... jobb helyeken ez igy megy... -
#2898 Ne húzd már fel magad pajtás! :) Hogy jön ide egy bajnokság levezetése? Ha akarnám csinálnám, ennyi! És pont nem is tudod, hogy indultam-e vagy sem akármikor. A "DE" másik oldalt nem értem, hogy mit magyarázol itt össze-vissza: nem előzés megtiltásával kell az ilyet megoldani, mert ha jól tudom ez még mindig egy autóverseny, ugye?? Ne azért zárjanak ki bárkit, mert ott előzetesen meg volt tiltva neki az előzés, hanem azért ha meggondolatlanságból balesetet okoz emiatt, az idióták kiszűrése meg megint nem az én feladatom. -
Debilon #2897 igen köszi:)
viszont az izé, hogy a steam automatice nem szedte le, csak az értesítést..meg egy ikont tett a játékba..
amúgy milett a verziószáma a wtcc-nek? 1.2.3.0? -
#2896 Dejo, hogy lerohadt a dsl modem otthon, es a t-offline nem fogja cserelni 22-ig szerintem :/// -
#2895 Igen, de nem azzal kell indítani hanem simán a WTCC-t -
Debilon #2894 ehh..jóvolna szerkeszteni, de nem lehet.
másnak is külön ikonként jelöli steam-ben az expansiont?
egy a Race-WTCC-nek alatta pedig Race-Caterham? -
Debilon #2893 hmm...érdekes, hogy a steam amit töltögetett az csak valami más volt, a Gio által linkelten keresztül pedig elindul a letöltés+beregisztrálta(gondolom engedélyezte) az acc-omhoz..