RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki tudna küldeni setupokat? jöhet mindenféle: [email protected]
elõre is köszi 😊

tenefintorogj😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

autoszimulator
<#szomoru1>

.: mobilize.hu :.

mila69en
én megnéztem mind a három lehetõséget😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

passz...sosem játszom legkönnyebb fokozaton😄D

mila69en
legkönnyeb fokozaton csak 3

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

championship módban Monza 9 kör..az elõbb próbáltam..

mila69en
vedd feljebb a nehézségi szintet

Baggio73
A bajnokság módban miért 3 körös minden verseny?
Hol lehet ezt beállítani, mert én nem találom sehol.

Elõre is kösz a válaszokat.

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

akkor rosszul lenne kiírva az oldalra az ára?

Totti, ne felejtsd el a steames verzió árára rákerülõ adót 😞

Bocsesz 8700 Ft körüli a steamos verzió mai árfolyamon.

Én dec.14-én vettem a játékot a cd galaxisban 6990 Ft-ért. Csodálkoztam is, hogy 2000 Ft-al olcsobb, de az eladó azt mondta, hogy ennyi.
Amúgy az 50 dolcsi az több mint 10000 Ft.
Szóval nem éri meg a letöltös vezió.
Legalábbis nekem.

Istencsászár
Race The WTCC Game PC DVD - 8 990 Ft , a Steamos verzió 45 dolcsi, a mai árfolyamot nézve, átszámítva Hufra, +- 100 ft a különbség... tehát egy árban van a netes és a bolti verzsön.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomo15
Visszanézve nem, de akkor más volt.
A bolti verzió a cd galaxisban 6990 Ft-ba kerül, míg ha steamrõl töltöd le 10000 Ft-nál is többet kell fizetned.
Ezek alapján nemhiszem, hogy sok értelme lenne a netes vásárlásnak.
Az a 2 hét amennyivel korábban lehetett letölteni nem ér meg + 3000 Ft-ot. Szerintem.

Istencsászár
Vicces hogy a bolti, dobozos verzió ugyan annyiba kerül, mint a Steamos... a netes áruház csõdje ami manapság a gémekkel folyik, méghogy megspórolni a terjesztést, a korongot, a dobozt, a leírásokat...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Ha futárral rendeled + 1 ezres, de akkor másnapra ottvan a kezedben.

bardocz
Amúgy tescoba tuti olcsóbb lesz mint mondjuk 576-ba GTL pl 2-3 ezerrel kevesebb volt...
ha holnap délelõtt megrendeled, akkor szerda, legkésõbb csütörtökre odaér

Jó nekem csak nem tudom, hogy karácsonyra ideér-e!
Istencsászár
Ha 1átaln lesz kapható... miért nem jó az ami van? ott a cdgalaxis, tessék megrendelni.

Esetleg ha valaki tud róla, hogy nagyobb áruházakban mikor lesz kapható az írja le.
JuanG
biztos dolgoznak már rajta egyesek 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
hmmm 8-10 év és tudok gtl-be menni vele simán megéri 😄😄
hogyha feltöröd a kódolást, akkor tuti lesz valaki aki megcsinálja

Kösz.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bardocz
WTCC-bõl makaót nem tudja valaki átkonvertálni GTL-be?mert aza pálya kegyetlen jó most mentem rajta 10 kört bmw-vel 😊
Istencsászár
Igen, csak itt azt neked nem kell leszedni hanem dvdrõl rakja fel...

ugyanaz a könyvtár szerkezet ? ...gcf fájlokra gondolok elsõsorban
Istencsászár
A dobozos is teljes mértékben steamon keresztül üzemel.

A dobozos verziót is steam-en keresztül lehet updatelni???

Istencsászár
"Ítéletidõ tombol Seattle városában az óránként több mint 100 km/h-val süvítõ szél és a hírtelen leszakadt hatalmas és rekordmennyiségû (12 cm) esõ megbénította a város közlekedését és már halálos áldozatokat is követelt, adta hírül a Seattle Times. A városban a forgalom megbénult és az áramszolgáltatás több helyen szünetel így több mint 153 000 cégnél nincs elektromosáram, illetve helyenként az utcák is sötétségbe borultak."

Valve központja, ezálltal a Steam is itt található. Még zajlik a helyreállítás, valami már megy, de valami még nem... türelem.

Hali mindenki!

Kérnék egy kis segítséget.

Megvettem a dobozos verziót csak az a baj, hogy nem tudok vele a neten játszani, mert minden szerverre azt írja ki, hogy:
"Server has not connected to steam"
Nem tudom, hogy mi lehet a baj, lehet, hogy már senki sem játszik vele a neten?
Vagy nálam rossz valamilyen beállítás?

Aki tud légyszi segítsen.

Elõre is kösz.

Az AI pilotát hogy tudom bekapcsolni?
Hiába kapcsolom a "I"betüt nem csinál semmit.
van már topic-ja is 😊

Istencsászár
Szombat este 19:00 Race of Champions az Eurosporton élõben!

Kategóriák:
ROC Car
Aston Martin Rally GT
Citroen WRC
Porsche 911 GT3 Road Challenge
Renault Mégane Trophy

Bemutatók:
Renault R26
Citroën C4 WRC
Mitsubishi Pajero MPR12
BMW 320si WTCC <<=

Sziasztok!
A dobozos verziót, hogyan lehet patch-elni?

Akinek megvan mar az eredeti jatek, informalhatna 1-2 dologrol. Az erdekelne, hogy kb hany szerver van, atlagonsan mennyien jatszanak? Erosen elgondolkodom, hogy megveszem, de ha nem nyomjak neten, akkor nem sok ertelme..

mila69en
vagy csak arra is gondóltak hogy ha valaki megvesz valamit akkor ragaszkodik a dobozhoz meg a kézikönyvhöz mint pl: én.... ha nem lett vólna dobozos verzió tuti nem vettem vólna meg, így viszont meglepem magam karácsonyra vele😊 vagy megemlítem az asszonynak azt meglep vele õ😄DD<#idiota>

Willi Betz
sejthetõ volt,hogy karira kidobják a boltokba is a játékot,hogy az apuka megvehesse a kis pöcs 3 éves kölkének ezt a remekmûvet.<#idiota><#banplz>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Huhh .... nagyon zsír igaz most csak billel nyomom de jó.

jessszzzz...legalább 2-3k-val olcsóbban megtudom venni, mintha steamen fizetném ki 😄

már megis rendeltem.. 😄

CD Galaxisban megjelent a dobozos verzió!!!!!!!!
olvass vissza és megtudod...
vagy nézzél körül 😄
a házigazda nem szereti a warezt..így sokat nem mondhatok mert mérges lesz és bandel..<#kuss>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

akkor honnan tudom meg,h melyik a jó verzió?
rossz verziót néztél..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

sziasztok! leszedtem a sample verziós játékot, de nincs hozzá kódom! lehet már írtatok rá megoldást, de visszanézve nem találtam! valaki ha privibe segítene, megköszönném! jönnek a vizsgák, s kéne valami játék😊
szívesen tolnám énis igy 😛

lac coo
Csak úgy 😊)))

Ez a pálya jobban tetszene mint a Macau ...Fincsi sikánok ....😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!