RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikura
nekem meg doboztalan és érdekes mód fut szépen.(még Hamán is)
Ja és nem tud vki adni egy linket , hol találok pach-et?? Mert csak Brno-ig enged bajnokságban aztán kidob a Steam. Elõre is kösz!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

nekem dobozos, de mégis akad (wtcc)

WoT: uvilmos

mila69en
ez sem akad.. csak néha összeakad😄 valamivel:S amúgy meg szép folyamatos remélem a dobozos verzióban nincs semmi ilyesmi😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Hali, majd elsejétöl lese vakarhattok, beüzemelem a nagyüzemet az s4hu-ban 😊 és go swat4 😊)

Alexease
- A Race kicsit mas mint a GTR/GTR2 az allando online kapcsolatos Steam miatt😉
- Ha warez es nincs patchelve, akkor egy kicsit "ertelmetlen" is feszegetni😉 Persze, ez nem jelenti azt, hogy a teljesen hivatalos, bolti, patch-elt jatek nem akadna😊))
mila69en
ez mibnd szép és jó, és igaz is lenne ha minden game ezt csinálná..... milyen meglepõ gtr2 tökéletesn fut rbr, gtl tökéletesen fut(azért csak ezeket irom mert jelenleg ezek vannak csak fent a gépemen😄 race néha tökéletsen fut néha meg nem😊 ilyenkor nyomok egy alt+tab-ot és voilá tökéletes😄 nah valszeg nem a gépemmel van a problem hanem a program akad össze valamivel.....ami még annak is betudható, hogy egyenlõre még nincs belõle origi verzióm😄 így a frissítések sincsnek

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

autoszimulator
De most emiatt nem kell reinstall, elég egy uj particiora feltenni egy másik, lehetõleg nem házi haxxos XP-t Vilikém 😊 ( IRC-re mérnem jársz?😊 )

.: mobilize.hu :.

és ezek a játékok ful grafikán mennek, na jo a Vegas médiumon csak 😊

Eggyetértek veled ezekben, de az a gond, hogy csak ez az egy progi csinálja, többi game aminek még a hardver követelménye is nagyobb(pl:gtr2,Top.Spin.2,Tom.Clancys.Rainbow.Six.Vegas) azok nem, vagyis csak ez az eggyetlen egy wtcc csinálja, márcsak a windows reinstal van hátra, felteszek egy stabilabbat ás meglátom, hogy szuperál...

Alexease
Az egy ido utan megakado program hibaforrasa 95%-ban a hatterben futo alkalmazasok (ahogy mar korabban irtak). Es ez mindenre igaz. Chat, e-mail, web, virusirto, tuzfal, letoltes-feltoltes, energizgazdalkodasi szarsagok, spy-figyelok, rendszer- es memoria utility-k, es meg sorolhatnam😉

Lattam mar olyan rendszer, legalabbis a desktop-ot, amit belinkeltek mert nem/rosszul megy a program, hogy azon csodalkoztam, hogy egyaltalan elindul azon a hulladekon valami😉)

A fo problema altalaban, hogy mar sokan beleszulettek a szamitogepbe es a Windows-ba😉 Azt hiszik minden megy mindennel😉 Pedig a fo alkalmazasokat ugy optimalizaljak, hogy "egyedul" fussanak (rendszer+program), legyen az jatek vagy felhaszaloi program.

Lattam mar olyan Task Manager-t is, ami volt vagy 3 kepernyo hosszu😉)) Pedig, a sajat login alatt max 3-4 taszk futhatna, a Task Manager-rel egyutt😉 Es nem 50😊))))

A masik nagy hibalehetoseg az akadasoknal a tulhuzott es/vagy melegedo alkatreszek, vagy ezek gyatra minosege (memoria). De hasonlo problemakat okoznak altalaban a rosszul osszevalogatott, kulonfele memoria modulok es/vagy azok rossz frissitesi beallitasai a BIOS-ban...

Es meg sorolhatnam😉 A lenyeg, hogy egy normalisan beallitott, karban tartott gep ugyanolyan sebesseggel tud uzemelni, mint egy ketszer gyorsabb (es dragabb😄) csak ami ossze van ganyolva...😉))
mila69en
hm.. attol nekem nem lesz se jobb se rosszabb😊

Istencsászár
Én ( mi ) ilyet sosem tapasztaltunk...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
nem azt mondom, hogy verseny megy azt alt+tab elöbb egy Esc😊 nálam bevált sokszor nagyon leesik a framem ezt nyomokm alt+tab ot és voilá 50-60 között van máris😊 bár ez champions modban nem igaz😄 nem tom ott mét nem mûködik:S

Istencsászár
5letes megoldás, fõleg egy race közepén 😄D

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

thx,probálkozunk 😊

mila69en
mikor elkezd akadni mint az állat nyomj egy alt+tab-ot aztán vissza és jóu lesz

nem, sima 32 bites,de azé kösz majd probálkozok, lekapcsolgatok mindent amit lehet,ha ugyse jo felteszek sima xp, nem pedig ilyen otthoni sufnituningost 😊

Istencsászár
Nemtudom nem azt mondtam, kapcsolj ki minden háttérben futó szükségtelen progit és nézd meg úgy. Gondolom 64 bites Win van a gépeken, lehet az is kavaró tényezõ.

Habár valoszinü az lesz a baj, hogy nem tetszik neki az xp (ez van most rajtuk:simpliticity )

akkor szerinted rakjam ujra az összesen a rendszert, és szüz gépen nézzem meg ?

Istencsászár
A gépekkel van a gond, esetleg olyan vírusirtó vagy olyan program van e fent mind3-on ami megegyezik ( és fut a háttérben ) ?

Sziasztok, lenne egy olyan problémá, hogy egy idö után (kb:5-8perc) mulva elkez akadni a game, három gépen probáltuk és mindegyiken ugyan az a helyzet, a játék eredeti. Net sebessége 3mbites 1:konfig:AMD 3.5(64bites)proci,1giga ram, Ati 1950pro/256 vga,xp/pro/sp2 2-3konfig:AMD 3,8(64bites), 1giga ram,Ati 1600pro/512 vga,xp/pro/sp2. Ha valakinek van valami öttlete kérem segitsen, elõre is köszönöm....

autoszimulator
ha jol tom erre jött ki egy peccs a steam által vala, de az feltörve még nincs. (vagyigen?<#nemtudom>)

.: mobilize.hu :.

Szaisztok

Egy olyan problémám van a Wtcc vel hogy a világbajnokság
7. pályánál kilép ibaüzenettel. Akkor mikor a töltési képernyõt hozná be
valami bmp. file hibát ir ki..
Ha tudtok segitsetek...
Alexease
Akkor vegyel konzolt, ott csak be kell tenni a warez DVD-det...
Azért kösz😄
Azért szedtem le a teljes mert már a demo se ment!
bardocz
a demot én se tudtam feltelepíteni pedig innen sg-rõl szedtem le....
Istencsászár
Rossz verziót szedtél le, csak és csakis a DETONATiON megy.

( ez a kipróbálom a warezt, mer az eredeti nem fog menni duma olyan .... ott a demo próbáld ki, vedd meg, nem kell a rizsa😊 )

Ne hargudjatok de ameddig visszaolvastam nem találtam rá megoldást, ezért arra kérnélek bennetek hogy segítsetek nekem abban hogy egy warez vetzót letöltöttem kipróbálás céljából mert nekem még a demo telepítõje se ment! Szóval elkezdek telpíteni, de mikor a steamet feltelepíti azt írja ki, hogy Steam.exe/main expection): Unable to load library Steam.dll és inentõl nem tok tovább telepíteni. Ezért ha van valami megoldásotok megköszönném és ha mûködik és tetszik a játék akkor remélem nem lesz ilyen problémám az eredetivel.Kérlek segítsetek!
Istencsászár
Akkor szégyen minden esetre... sok figyelmet fordítottak a multira😊, ez a kilépés, belépés... egy world tour-nál marhára idegesítõ tud lenni.

Alexease
Nem tud. Szerintem😉
Istencsászár
eniván?<#heureka>

lac coo
Látom könyörtelen volt a Nagyúr 😊))))))<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
elég...

Boldog karácsonyt mindenkinek!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

öüöüöüöü...
Na kérdésem .
256 vga ram elég ???

examinee
Beállitásokat honan tudnék szerezni?

bardocz
Kellemes ünnepeket!
lac coo
Boldog Karácsonyt Nektek !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Kellemes Unnepeket Mindenkinek!
Istencsászár
Amugy multiban a szerver tud váltani mappot, bent a játékból? ha igen hol? mer sehol nem találtuk meg csak a restartot...

Sziasztok.Most kaptam meg a gamet.Egy kis probléma lenne vele telepítésnél.Felraktam a directx-et mégis a setup indítása után a directx képernyõ után nem rakja fel a gépre.Mi lehet a probléma?
amugy nem nagyon gtr2-tem csak rfactor akadt a horogra eddig 😊
Csak mert vannak haverjaim akik nem nagyon akarják megvenni. és mondták h azért kérdezzem meg h el fog-e náluk futni minden féle varázslat nélkül is
Kössz a segitséget😊 de azért lehet a warezzal is játszani nem?
nincs steam, nincs aktiválás...úgy hallottam 😄

Nálam(P4 2.6>3, 1GB, ATI 9800 pro) ezzel a konfiggal még éppen elmegy 1028*768-ban, level1 simítással. FPS 20-50-ig pályafüggõen. De a grafikai beállításokat jelentõsen vissza kell venni. Pl árnyékok kikapcs, effektek medium. Szóval ha nincs up-to-date erõgéped, fps parádéra ne számíts. A steam-es aktiválással hogy boldogulnak a warezosok?

Istencsászár
Ott van a demo, de annál a full jobb lett és ha tényleg megakarod venni akkor nemkell warez, mivel minden paramétere ismert lehet a GTR2õbõl, talán annyi hogy a grafika szín erõssége sötétebb...

csak kiszeretném probálni mielött megveszem, mert nem akarok potyára menni, mert nem a legerösebb gépem van és csunya grafikkal meg nem akarok játszani
csak azt szeretném kérdezni h a amit warezon találok wtcc-t az is jó? vagy olyan mint rfactor h meg kell venni mert különben, kidobál a játékbol.