RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így meg nem az igazi a játék😞
levettem a játék grafikáját a legalacsonyabbra,de még mindig szaggat egy kicsit...nem gyenge a gépem,az NFS Carbon pl nagyon szépen fut...mi lehet a baj?
pirebmx
Hali!
Valaki segítene abban, hogy a letöltött UIF kiterjesztésû fájllal mit csináljak?
Elõre is kösz.

www.estikornelband.hu - Az Esti Kornél Zenekar honlapja

thx

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

RaceConfig_Steam.exe elindításával

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

tudna vki segíteni most raktam fel és az elsõ indítás elött bejön egy ablak ahol grafikát lehet állatni de utána nem hogy tudnám behozni ezt az ablakot megint?

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Na végre egy értelmes hozzászólás!Köszönöm!A detonation verzió van,akkor próbálkozok.
lac coo
Találó a neved 😊)))
Amúgy meg ezerszer le lett írva már itt, hogy a Detonation verzió müxik csak, a másik soha nem fog elindulni ...Ha meg az sem megy nálad van a hiba ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hali.
valaki tudna segiteni, ugyanis nem indul a játék
ezt irja ki:

Háát gondolom van hottá patch ...

mrbaba
Hello!! Nekem az a problémám, hogy elinditom a gamet és rámegyek pl. hogy quickrace és elkzd tölteni és ujraindul a játék... Mi lehet a hiba?? (pedig már 4X elindult)
A választ elõre is thx!!

Üdv.: Baba

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

spatz
Ez megoldotta.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
virus, tûzfal kikapcsolva
Steam most próbálom újra telepiteni, hátha segit

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Alexease
Fel van telepitve a Steam? Virusirtok, tuzfalak kikapcsolasa, portok engedelyezese, stb.
spatz
Megkaptam az eredeti játékot, elinditom a telepitést és a steam reg. után mikor kiirja hogy conecting steam account...elszáll az alábbi hibával:
Fatal error: Failed to load platform modules! és kilép...
Vkinek ötlete?

Alexease
Boldog Uj Evet Mindenkinek!
Istencsászár
1 Lap - Oschersleben - BMW 320si ( 38 mb )

Lényegében az elsõ kanyar az érdekes, 5/5bõl naggyából igy meg lehet fogni, minden gond nélkül. ( persze módosított setuppal )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

leho94
VERSENYEKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

JuanG
BUÉK Mindenkinek!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Köszi!
Ez télleg mûködik!!

húzd ki a kormány adapterét 😊 , minek vettél force feedbackes kormányt ?
Azt off ra vettem és semmi változás. Az alatta levõ százalékot is 0-ra állítottam.

Próbáld meg az Options/Control Settings/Feedback-ben a Force Feedback Effects-et low-ra vagy off-ra állítani.

Mindenkinek Versenyekben Gazdag Újévet Kíván A HRC Team!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

szóval? 😊

Istencsászár
Force Feedback - Erõ visszacsatolás

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Speed Link 4in1 Force Feedback 6690-es kormányom van.
A kormánynak nincs beállítása csak telepített mappában 2 ddl file.
Nekm rángatja ide oda a kormány és rezeg is. Igazából a rángatás zavar nagyon mert nehezebb vezetni mint a valóságban.
A konzolos játékokban megtaláltam a vibraton rész és ha kikapcsoltam akkor nem rezgett és nem rángatozott ide oda.
Mi az az FFB?

Alexease
- Milyen kormanyod van? Csak "rezgos" vagy rendes FFB-s?
- Mit ertesz rezgesen? Nagyon erosen raz es/vagy az FFB is eros?
- Ezeket az errosegeket a kormany drivereben es/vagy a jatekban a Controller/FFB menupont alatt tudod beallitani.
Elsõ kérdésemre is tudod a választ?

Alexease
Nem lehet unlockolni semmit, ezek vannak😉 Igy is van benne 2 bonusz auto😉
Az egész játékban annyi autó van mint kezdésbõl vagy lehet unlockolni?

Hy!
Hol lehet beállítani azt, hogy a kormányom ne rezegjen?
Én sehol nem találom.

mila69en
az ellenfelek számát vedd lejebb

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Alexease
Milyen geped van? 😉 Versenyben, ha van AI akkor az sokat le vesz. Latotavolsagot, LOD-ot, arnyekokat, tukrozodeseket, ellenfelek autoit erdemes minimumra venni, ezeket ugy sem latni verseny kozben az autobol😉 Visszajatszasban, kivulrol lehet latni, de az ember ugy sem visszajatszast nezeget, hanem versenyzik, autozik😉)

Nem emlekszem a beallitasi lehetosegekre - keverem, hogy mit engedelyeztek es mit nem az options reszben - de ha lehet, meg az autok miniseget is erdermes le venni minimumra (kiveve a cockpitet)😊 A sajatjat ugy sem latja az ember (csak a belsot) a tobbieket meg maximum hatulrol vagy tukrorbol ami teljesen mindegy hogy nez ki😉))
zolee90
Az miért van, hogy a játék nekem time trial-ban egyáltalán nem akadozik, viszont versenyen bármiylen felbontásban igen? A gépem nem a legjobb, de a minimum gépigényt eléri...Ram kevés neki? Vagy vmi más hiba? Mer olvastam, hogy másnak is akadt, de egy restart-al, vagy Alt-ctrl-del majd vissza a játékba kombinációval megszûnt. Na nekem nem szûnik meg <#nemtudom>

blory
<#nevetes1><#taps> Ilyen jot reg nem olvastam.<#eljen>

Alexease
De ez volt a trukk😉 Felinstalalta, aktivalta a Steam-et, BackUp-olta a Steam-bol, aztan eladta jo aron a feleslegesse valt lemezt😉))
Igazából csak az aktivációs kulcsért fizetünk. A CD-t elég lett volna kölcsönkérni, telepítés, aktiválás után a steam nem kéri többet, mehet vissza a tokba...

ez jó volt 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

b-type
srác...jáj 😄DD
Ha mégsem gömbölyû a föld, és idõsb. Kovács Jánost mégis az Ufók rakták teherbe, és neked valóba a haverod nem adja oda a gyári cd-hez a cd kulcsot.....akkor egy hegyesebb vasvillát tudnék ajánlani és kergetni tökön-babon keresztül.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mila69en
lol hát ha ismerõsödtöl vetted akkor menj a cd-key ért😊 ez ilyen egyszerû

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

hát igen ez várható volt
Nem müködik sajnos!
nincs mit <#buck>
Köszönöm szépen!
Boldog új évet!
És még egyszer köszönöm szépen!!!!
ha használt szofvert veszel nem nézed meg, hogy benne van a serial ?
egyébként itt egy: 1972-6352-7624-7242-2853
Igen ez igaz, de õ csak a cd-t adta oda. Jól átvágott! Használtan csak a cd-t kaptam meg 6000-ért!!!
Legyen szivetek! Küldjétek el ide, vagy a [email protected]
Alexease
Ha eredeti, es ha dobozos, es ha van hozza egyaltalan CDKey, akkor az benne van a dobozban vagy a konyveben😉 Amugy meg Steam-es (lasd HalfLife 2) a jatek😉 De ha van is hozza CDKey, nem gondolhatod komolyan, hogy majd valaki megadja a sajatjat?! Te megadnad, ha kiadnal a jatekert 10000 forintot?! Ezt sosem ertettem...
Azért segithetnétek!!!
A fórum tudtommal azért van, hogy problémákról beszéljünk a játékkal kapcsolatban. Nem tehetek arról, hogy az ismerõsöm akitõl vettem az egyébként eredeti játékot nem hajlandó megirni a Cd-keyt!
Alexease
Az agyatlanul warez, cdkey utan sirankozo uzeneteket valogatas nelkul torlom! Keretik kulturaltan kerni, de csak EGYSZER, de inkabb hasznaljatok GOOGLE-t! THX!