RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki segítene abban, hogy a letöltött UIF kiterjesztésû fájllal mit csináljak?
Elõre is kösz.
www.estikornelband.hu - Az Esti Kornél Zenekar honlapja
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Amúgy meg ezerszer le lett írva már itt, hogy a Detonation verzió müxik csak, a másik soha nem fog elindulni ...Ha meg az sem megy nálad van a hiba ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
valaki tudna segiteni, ugyanis nem indul a játék
ezt irja ki:
A választ elõre is thx!!
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Steam most próbálom újra telepiteni, hátha segit
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Fatal error: Failed to load platform modules! és kilép...
Vkinek ötlete?
Lényegében az elsõ kanyar az érdekes, 5/5bõl naggyából igy meg lehet fogni, minden gond nélkül. ( persze módosított setuppal )
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ez télleg mûködik!!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A kormánynak nincs beállítása csak telepített mappában 2 ddl file.
Nekm rángatja ide oda a kormány és rezeg is. Igazából a rángatás zavar nagyon mert nehezebb vezetni mint a valóságban.
A konzolos játékokban megtaláltam a vibraton rész és ha kikapcsoltam akkor nem rezgett és nem rángatozott ide oda.
Mi az az FFB?
- Mit ertesz rezgesen? Nagyon erosen raz es/vagy az FFB is eros?
- Ezeket az errosegeket a kormany drivereben es/vagy a jatekban a Controller/FFB menupont alatt tudod beallitani.
Hol lehet beállítani azt, hogy a kormányom ne rezegjen?
Én sehol nem találom.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem emlekszem a beallitasi lehetosegekre - keverem, hogy mit engedelyeztek es mit nem az options reszben - de ha lehet, meg az autok miniseget is erdermes le venni minimumra (kiveve a cockpitet)😊 A sajatjat ugy sem latja az ember (csak a belsot) a tobbieket meg maximum hatulrol vagy tukrorbol ami teljesen mindegy hogy nez ki😉))
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ha mégsem gömbölyû a föld, és idõsb. Kovács Jánost mégis az Ufók rakták teherbe, és neked valóba a haverod nem adja oda a gyári cd-hez a cd kulcsot.....akkor egy hegyesebb vasvillát tudnék ajánlani és kergetni tökön-babon keresztül.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Boldog új évet!
És még egyszer köszönöm szépen!!!!
egyébként itt egy: 1972-6352-7624-7242-2853
Legyen szivetek! Küldjétek el ide, vagy a [email protected]
A fórum tudtommal azért van, hogy problémákról beszéljünk a játékkal kapcsolatban. Nem tehetek arról, hogy az ismerõsöm akitõl vettem az egyébként eredeti játékot nem hajlandó megirni a Cd-keyt!