5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#3018 Tennapelőtt húztam le steamról, volt vagy 19 dolcsi :) -
#3017 én napmintnap online megyek.neked eredeti vagy ie korcs warez?? -
#3016 ezt is delete pls.sry -
#3015 Tudtommal mindenből kiléptünk, de akkor ha már volt olyan aki hallot olyanról aki látott olyat hogy neki jóvolt, akkor nem adom fel. :) -
#3014 ezt megmondtad! -
#3013 laggoltok.lépjetek ki a letölésből meg mindenből ami csak fut -
#3012 Az normális hogy ebben a játékban ha neten játszok haverommal, ha szimulálva helyi hálón játszunk, is-is ugrál, meg eltünedezik az autó ?
Mert így 4 rongyot sem ért meg. nemhogy nyócat.
Nincs valmai hálózat pref. amit nem találok vagy trükk ? -
#3011 Hát jah még spanyolba vagyok és nemtom hogy szedjem le:D Majd anyut megkérem szedje le:D
Jah és innen messziröl üzenem nektek hogy ezen tényleg ne vesszetek össze.!!!!
Csak egy verseny volt. Kuvára nem ér ennyit ez az egész.
Na bye!
-
#3010 -
SAX #3009 wtf bímer is? :) -
#3008 mirő' mirő'.. :)))
A rákos időben (12-15-ig) mikor nem lehet úszni megsassantottam mennyire necc Macau a bímerrel.
Osz még melléírtam hogy G25 meg kuplung meg H váltó, meg nulla vezsegítség.
nem volt elég összeszedett hsz, dehát hőségriadó van
-
SAX #3007 nem, hood-ról :)
cockpitből csak ha forced, de nem vagyok oda érte :) -
#3006 Ok, mert én traction control-al, cockpit nézettel, manuális váltóval, billentyűzettel 2:33 eleje, kormánnyal pedig motorház nézetből 2:28:8 és 2:30:2 között mikor hogy esik jól :) -
#3005 Miről beszélsz te? :) -
#3004 Es gondolom cockpitbol? :) -
SAX #3003 kormánnyal, manuális váltóval, minden segítség off, egyedül az auto kuplung on -
#3002 nekem idő G25, manuális (H) váltás, és kuplung, minden segítség off term. -
#3001 Jó kérdés... -
#3000 2:27-re van bímer.
De én is rátekertem próbaképpen nekem bímerrel 2:32 elejében állt meg. -
#2999 Köszi. De ez manuális váltóval, kormánnyal és tracktion control nélkül? Vagy hogy, ami a főbb beállításokat illeti? -
SAX #2998 pf :P
akkor hogy fogja leszedni a keieget? ;)
totti én veled nem akarok erről többet beszélni.
tegnap este 100%osan kiderült hogy te feketét látsz, én fehéret... nincs értelme folytatni, vagy őjra elkezdeni. -
#2997 Lord még spanyolba van, onnan írt. Ne magadból indulj ki, mert nem biztos hogy az a mérce, te ott nem tudsz, nem akarsz, attól más tud és akar:) -
SAX #2996 race-ben nálunk a quali legjobb ideje 2:28:1 volt.
van fent pár videó a youtube-on, hotlapokról... de szerintem azok offline practice vagy quali körök... online ez már nagyon jónak számít.
egyébként én 2:29:1el voltam 4., az előttem lévőtől 3 ezreddel lemaradva :)
a 2. és 3. között meg majd 1 másodperc volt :) -
SAX #2995 Szeva Lord :)
Na milyen volt spanyolban? :)
Szedd le a caterham cuccot, mert 22 után bukod és csak pénzért adják :)
Az előzés meg.. nemtom, de tényleg, nekem ott még sose jutott eszembe előzni, mert abba a kanyarba még aránylag úgy is nehéz befordulni hogy ha az ideális íven mész, ha pedig még azon se.. akkor nemhiszem hogy anélkül hogy nekimennél a kijárat falnak, vagy az előzött autóünak, betudnál fordulni. De lehet hogy csak az én setupom ilyen... másnak biztos ezerrel fordul :)
-
#2994 Én megnéztem ezt a Videót amiről az ominózus veszekedés folyik, ez a Race nek egy módja ? Vagy egy tök más gamma ?
Smicy2: klikk ide, most ingyen kieghez ha megveszed a gammát, 22. -éig. -
#2993 Egyébként ezen a pályán ami lassan a topic címe is lehetne néhány okosnak köszönhetően, mennyi az az idő ami profinak számít? -
#2992 RACE - The WTCC Game, Cd Galaxisban, 576-ban nem látom az online listán már, ami nem zárja ki hogy ne lenne ( hívd fel őket ), továbbá a Media Markt-ban is lehetett venni. -
#2991 Hi!
Ezt a játékot hogyan lehet neten játszani?
Honnan lehet letölteni, vagy megkell venni, mennyiért?
PLS vki MSN -en magyarázzal el.. :-)
[email protected] -
#2990 LordHappy <- üzenete:
és kb hányadik körbe előzted meg elsőt?
Totti - Tanul üzenete:
utolsó
Totti - Tanul üzenete:
3. hejről indultam
Totti - Tanul üzenete:
kicsit visszaestem majd feljöttem
Na hát biztos nagyon lassu volt Totti hogyha utolérte az 1.-t.
Azt a mondatodat meg ezért nem értem Sanyi hogy 2 mp-vel lasabb Totti - vagy ha te is az lennél - akkor ott előznél.
Érted utolérte az elsőt.. mégha voltak is gondjai az elsőnek vagy nemtudom.
Na mindegy legyetek és legyünk annyira intelligensek hogy ezen ne vesszetek és vessznk össze mert ennyit nem ér az egész.
Vanakinek ez a vélemyéne van akinek az. Ezen ne vesszünk össze. Megtörtént ez van. Most hogy szabályos volt- vagy sem mindenki eldönti.
ui: rpm-es forumon ami kicsit össze-visszaság nemláttam ilyet hogy em lehet ott elözni. Tudom kvolt irva de pl én nemláttam. Söt szombat 10-kor még csoportok meg semmi infot se tudtam milesz a versenyen. Max: passot.
Na peace! bye -
#2989 ... gg. Ha nem rpm-est elöztél volna akkor nem lett volna DQ:D legközelebb nézd meg kit előzöl:D
Olyan lökdösődések szoktak néha menni, vagy kiesések amikért nem kapnak DQ-t, vagy ahogy mondtad 1-ső versenyen nemengetek el, több irányváltztatást is csináltak mikor előzni akartál, és összetörték jol a kocsidat.
ezek mind szabályos dolgok... dehogy ott előzz!!! hát ejnye -bejnye:D -
GPx8 #2988 Ez jó hír, akkor ezek szerint optimalizáltak is. -
#2987 Valóban javult. -
GPx8 #2986 Bocs, hogy ontopic vagyok , de javult valamit a játék futása, mert én a demót próbáltam annó és az gyalázatos volt pl. a GTR2 -höz képest... -
#2985 Vannak ilyen esetek, hiszen ezzel szembesül minden liga, ..kellenek az új arcok, viszont amíg bele nem szoknak a mezőnybe addig sok baj van.
Aki stabil tagja akar maradni a ligának, az úgy is elfogadja a büntetést és megpróbál tanulni belöle.
Na de sztem a linkelt eset teljesen szabályos volt, Totti el tudott volna fordulni a szűkebbre vett íven is, nem támaszkodott a másik srácon.
Valóbana másik srác ment bele (term. ez mint a saját véleményem tükrözi), mivel gondolom nem számított rá, vagy nem hallotta a motorhangot, vagy nem használta az oldalranézést...mindegy.
Egy versenyszituban teljesen szabályos az hogy vki beesik az ívre, és elfoglalja a pozíciót, még akkor is ha az ívet lassabban teljesíti.
Motorosoknál, autósoknál rengeteg példa van rá.
Ha elsokalja, akkor leesik az ívről...az aki számít rá pedig elfordul szűken.
Itt olvastam azt a véleményt hogy azért nem lett bevédve a támadási hely, mert akkor az első autó kénytelen szűken fordulni, és ha visszamegy az ideális ívre a hátsó akkor legyorsulja.
..asszem ez volt az egyetlen ér a dolog mellett.
Viszont ez nekem sántít, hogy nehogy ne tudjam már megvédeni a pozicíómat abban a szűk részen a kigyorsra.
De ezt csak neked írom, a tegnapi csatornaszintű cirkusz után nekem semmi kedvem ezt a témát újra felvenni, vagy ezzel a ligával bármilyen formában foglalkozni. -
#2984 Szerinem barki be tud repulni a amsik melle majd rajta megtamaszkodva elfordulni.. es neme rdekel az eletben hogy utik egymast!!! ez egy szimulator ami emberek szorakozasara van... es ezt konynu tonkre tenni -
#2983 Tudjatok nem is az a baj hogy tiltott hanem hogy szerintem minden szabalyzatban benne van hogy tiltott az idiota vonalvezetes hasznalata na ez egy tipikus eset ra:)
Mindig az egyetlen RPM-es futamomat tuom emliteni amikor a koronkent 3 masodpercel lassabb srac 3 kocsi hatranybol ki akar fekezni lol:P nem tudom hogy ez hogyan kivitelezheto amikor ugye fektavon es kanyarban vagyok igazan gyorsabb :) tehat hogy merul fol egyaltalan ilyen valakiben..
Mindegy nem tartozik ide csak leirtam:P -
SAX #2982 de nem értem, hogy tudott volna a kívül lévő a belsőre "támaszkodni" :)
nemár :) aki támaszkodni tud, az legfeljebb totti... a másik helyzetből nem lehet, max a falra támaszkodni :) -
#2981 valszeg nem is számított rá ha a szabály szerint ott nincs előzés.
De sztem hagyjuk ezt a témát, mert ahogy írták is nem a mi dolgunk, és ez igaz. :)
Nekem aztán tök mindegy. -
Debilon #2980 pedig milyen érdekes, hogy a video alapján pont az ellenkezője látszik, bementek mellé, és szépen rátámasztott a belül levőre..tipikus figyelmetlenség..mintaki nem is számított rá -
SAX #2979 Jaceeeeeeeeeeeeek :)
Végre valaki.... :D
Áh... már azt hittem nincs más aki normálisan látná :P