5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
Debilon #3064 :D köszi -
#3063 320 -
#3062 Nemtom mien márka, 8800 gts és 32 megás az tuti. -
Debilon #3061 milyen VGA-hoz adják a Race-t?
Gerzson: melyik VGA-hoz adják GRAW2-t, csak mert még meg sem jelent.. -
#3060 De az LFS, az Rfactor megy jól. Tehát ez más. Viszont ahogy azt a kiegészítőt Catheram vagy mi leszedtük, úgy jobb lett. -
#3059 10 mbites kábel fibernet.
Haveromnak meg 3 mbites chello. -
#3058 Es milyen savszelesseged van? Mert ez sima lag, nem a jatek hibaja... -
#3057 Very interesting :) -
#3056 Én voltam a szerver. És amikor a motorblokkot értem már el akkor toltam meg a gép szerint.
De az AI-t az nem.
Tegnap is frissült steamen, 1x majd megcsinálják. Vagy majd az új.
Addig nemmegyünk közel egymáshoz -
#3055 Én a graw2 azért mondtam mert azt is adják vga kártyák mellé, azt lehet hogy pont olyan szerveren voltatok race-nél hogy nincs ütközés hanem simán át lehet menni a másikon mert én ilyennel már találkoztam és ez szerver beállítás kérdése. -
#3054 De hát az nfs poschénál ha nekimentem az előttemlevőnek, akkor megtoltam, és nem olvadtam bele, vagy teleportáltam az utasfülkébe. És az se nem volt komoly szimulátor, se nem mai gamma. Mégismegoldották. A GRAW 1 ben is spawnoltak mellettem AI-k, a GRAW 2őt még nemláttuk, majd értékeljük. Remélem itt nemlesz kezéberagasztva a fegyver a playernek, mer eldobni azt nem lehetett. -
#3053 LOL
Nálam semmi gond nem volt eddig a netkóddal, minden szépen ment és hogy vga kártyákhoz adják nem jelenti azt hogy vacak, ezzel az erővel a graw2-t is vacaknak titulálhatnád ha már azt is úgy adják... -
#3052 Haveromnak meg eltünedeznek az autok a pályáról. De ez a legjobb állapot, miután szarrá let butítva, mer eddig még így se ment.
A netkódja meg siralmas, simán belehajtok az előttem levő autóba, mintha a hátsóülésen ülnék. értem már mér ajándék ez videokártyához.
-
Debilon #3051 gondolom...de szerintem nem csak.. -
#3050 Nálad van a hiba... -
Debilon #3049 hmm..érdekes, nevetséges egy játék ez..
egyik napról a másikra előjönnek a grafikai hibák+kifagy vagy a monitort leteszi sztendbájba (ahonnan nem lehet visszahívni, csak a reset marad)+valami oknál fogva a játék alatt visszaáll alapra a GPU órajele+a ventije is, aztán kifagy és a gép újraindul
ami a legfurább, hogy csak ebben a játékban, GTR2, rFactor-ban nem csinálja, csak megy rezzenéstelenül. -
VO101 tvr #3048 A kidobás ellen nem tudsz mit csinálni. Steam.
Újraindítod a rendszert, vagy törlöd a Steam könyvtárból a következőket:
AppUpdateStats.blob
ClientRegistry.blob
Majd a Steam frissíti magát és megy újra. -
VO101 tvr #3047 Sajnos az EREDETI szokta nekem is ezt a hibaüzenetet csinálni.
-
#3046 Vedd meg. -
#3045 hali !
vki tudja hogy mi akkor a teendö ha bajnokságba megyek és a 8 dik futam isztambul elött valami minidumd hibát ir ki és kidob a játékbol
vki segitsen lécci má csak 2 versenyem lenne hátra -
#3044 hmm..itt is jó lett a banner
-
#3043 a banner jo lett -
#3042 megveszem szívesen csak kérdeztem -
#3041 Helyesbítek, csak ha velünk akarsz :P -
#3040 Nem kell megvenned, csak ha jatszani akarsz vele;) -
#3039 DVD és természetesen meg. -
#3038 és ha jol értelmezem akkor a végén lehet látni a CD tokot szal meg kell vennünk majd? -
#3037 nemtom volt-e már -
#3036 Nemrossz, de valhogy több fejlődést vártam:) nemtudom miért, kicsit még mindig steril az egész, de leglább nem sötét vagyis nem tűnik annak... majd meglássuk. -
#3033 Nálam minden ok, online és offline is :) -
GPx8 #3032 Race 07 Official trailer -
#3031 -
#3030 A warez es a "nem fizetek mert..." temat keretik hanyagolni, mert torlodik;) Vagyis, idopocsekolas gepelgetni;) THX! -
#3027 Ez a játék 2 rugó.
Okosabb pedig akkor lenne wrzer ha ő törné a játékot...de erről szó sincs.
szimplán sajnálod tölük a két rugót.
-
VO101 tvr #3024 Amiota fent van a Caterham mod durván laggol az egész játék online. Előtte semmi gond nem volt. -
#3023 Próbáltál már reklamálni valaha ? Olyan hihetetlenül udvariasan elküldenek az *****ba. EA, C&C Generals, vagy TDU :) -
Gio #3022 nekem ezt a kocsieltunos, laggos problemat egy uj profil oldotta meg. -
#3021 :) Ez így van, de itt nem szégyen kérdés, hanem az eredeti birtokában jogaid vagy inkább lehetőségeid vannak. -
#3020 Muszály volt sajan. Amúgy nincs baj a warezzal. Nem szégyen az ha valaki okosabb az pénzes embereknél. Sőőt soxor jobban fut mint az eredti.
Tudom nem szégyen az eredeti szoftver, de szexért se fizetek :D -
#3019 de fizetté?:D