5806
  • Debilon
    :D köszi
  • pointer4
    320
  • pointer4
    Nemtom mien márka, 8800 gts és 32 megás az tuti.
  • Debilon
    milyen VGA-hoz adják a Race-t?

Gerzson: melyik VGA-hoz adják GRAW2-t, csak mert még meg sem jelent..
  • pointer4
    De az LFS, az Rfactor megy jól. Tehát ez más. Viszont ahogy azt a kiegészítőt Catheram vagy mi leszedtük, úgy jobb lett.
  • pointer4
    10 mbites kábel fibernet.
    Haveromnak meg 3 mbites chello.
  • Me0w
    Es milyen savszelesseged van? Mert ez sima lag, nem a jatek hibaja...
  • uHs Gerzson
    Very interesting :)
  • pointer4
    Én voltam a szerver. És amikor a motorblokkot értem már el akkor toltam meg a gép szerint.
    De az AI-t az nem.
    Tegnap is frissült steamen, 1x majd megcsinálják. Vagy majd az új.
    Addig nemmegyünk közel egymáshoz
  • uHs Gerzson
    Én a graw2 azért mondtam mert azt is adják vga kártyák mellé, azt lehet hogy pont olyan szerveren voltatok race-nél hogy nincs ütközés hanem simán át lehet menni a másikon mert én ilyennel már találkoztam és ez szerver beállítás kérdése.
  • pointer4
    De hát az nfs poschénál ha nekimentem az előttemlevőnek, akkor megtoltam, és nem olvadtam bele, vagy teleportáltam az utasfülkébe. És az se nem volt komoly szimulátor, se nem mai gamma. Mégismegoldották. A GRAW 1 ben is spawnoltak mellettem AI-k, a GRAW 2őt még nemláttuk, majd értékeljük. Remélem itt nemlesz kezéberagasztva a fegyver a playernek, mer eldobni azt nem lehetett.
  • uHs Gerzson
    LOL

Nálam semmi gond nem volt eddig a netkóddal, minden szépen ment és hogy vga kártyákhoz adják nem jelenti azt hogy vacak, ezzel az erővel a graw2-t is vacaknak titulálhatnád ha már azt is úgy adják...
  • pointer4
    Haveromnak meg eltünedeznek az autok a pályáról. De ez a legjobb állapot, miután szarrá let butítva, mer eddig még így se ment.
    A netkódja meg siralmas, simán belehajtok az előttem levő autóba, mintha a hátsóülésen ülnék. értem már mér ajándék ez videokártyához.
  • Debilon
    gondolom...de szerintem nem csak..
  • examinee
    Nálad van a hiba...
  • Debilon
    hmm..érdekes, nevetséges egy játék ez..

egyik napról a másikra előjönnek a grafikai hibák+kifagy vagy a monitort leteszi sztendbájba (ahonnan nem lehet visszahívni, csak a reset marad)+valami oknál fogva a játék alatt visszaáll alapra a GPU órajele+a ventije is, aztán kifagy és a gép újraindul

ami a legfurább, hogy csak ebben a játékban, GTR2, rFactor-ban nem csinálja, csak megy rezzenéstelenül.
  • VO101 tvr
    A kidobás ellen nem tudsz mit csinálni. Steam.

Újraindítod a rendszert, vagy törlöd a Steam könyvtárból a következőket:
    AppUpdateStats.blob
    ClientRegistry.blob
    Majd a Steam frissíti magát és megy újra.
  • VO101 tvr
    Sajnos az EREDETI szokta nekem is ezt a hibaüzenetet csinálni.
  • Istencsászár
    Vedd meg.
  • norby1007
    hali !
    vki tudja hogy mi akkor a teendö ha bajnokságba megyek és a 8 dik futam isztambul elött valami minidumd hibát ir ki és kidob a játékbol
    vki segitsen lécci má csak 2 versenyem lenne hátra
  • b-type
    hmm..itt is jó lett a banner
  • leho94
    a banner jo lett
  • leho94
    megveszem szívesen csak kérdeztem
  • pointer4
    Helyesbítek, csak ha velünk akarsz :P
  • Alexease
    Nem kell megvenned, csak ha jatszani akarsz vele;)
  • Istencsászár
    DVD és természetesen meg.
  • leho94
    és ha jol értelmezem akkor a végén lehet látni a CD tokot szal meg kell vennünk majd?
  • leho94
    nemtom volt-e már
  • Istencsászár
    Nemrossz, de valhogy több fejlődést vártam:) nemtudom miért, kicsit még mindig steril az egész, de leglább nem sötét vagyis nem tűnik annak... majd meglássuk.
  • Fillmore Dude
    Nálam minden ok, online és offline is :)
  • GPx8
    Race 07 Official trailer
  • Me0w
  • Alexease
    A warez es a "nem fizetek mert..." temat keretik hanyagolni, mert torlodik;) Vagyis, idopocsekolas gepelgetni;) THX!
  • b-type
    Ez a játék 2 rugó.
    Okosabb pedig akkor lenne wrzer ha ő törné a játékot...de erről szó sincs.
    szimplán sajnálod tölük a két rugót.
  • VO101 tvr
    Amiota fent van a Caterham mod durván laggol az egész játék online. Előtte semmi gond nem volt.
  • pointer4
    Próbáltál már reklamálni valaha ? Olyan hihetetlenül udvariasan elküldenek az *****ba. EA, C&C Generals, vagy TDU :)
  • Gio
    nekem ezt a kocsieltunos, laggos problemat egy uj profil oldotta meg.
  • Fillmore Dude
    :) Ez így van, de itt nem szégyen kérdés, hanem az eredeti birtokában jogaid vagy inkább lehetőségeid vannak.
  • pointer4
    Muszály volt sajan. Amúgy nincs baj a warezzal. Nem szégyen az ha valaki okosabb az pénzes embereknél. Sőőt soxor jobban fut mint az eredti.
    Tudom nem szégyen az eredeti szoftver, de szexért se fizetek :D
  • leho94
    de fizetté?:D