RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.

Elkezdtem jáccani a wtcc vel de megakadtam....... Egyik gond hogy a vb-n a 10 dik pályánál hibaüzit kapok amikor a pályát tölteni kezdené a gép. A másik hogy nem tom hogy kell a boxot használni. már sokat probálgattam de sehogy sem történik semmi. Ahopgy bemegyek a boxba elvaszi a gép az irányittást és lassan átvezet a boxon de semmi szerelés vagy kerékcsere vagy tankolás nem történik. Néztem a controlst de ott meg 3 gomb van ami a pit tel kapcsolatos azok meg nem csinálnak semmit sem. HA tudtok segitsetek..... foleg a box-megoldás érdekelne.
1,3gb kb

sikura
Nem lenne egyszerûbb, ha beállítanál egy gombot kuplungnak? Már rég jáccanál vazz 😊 Rajtig tartod a kuplungot is meg a gázt is , ennyi. A Kuplungot is be tudod lõni , h milyen gyorsan engedje rá a sebességet!
Sztem így a legjobb!!!!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

rekettyes
hány giga valaki tudja?

"A teljes RACE játék erre a hétvégére ingyenesen játszható: http://storefront.steampowered.com/v/index.php?area=fw_race

Csatlakozva Simbin akciójához, mostantól (2007 január 18. csütörtök 22.00) vasárnap (január 21.) este 20.00-ig a GTR-Masters.hu RACE szerver szabadon hozzáférhetõ bárki számára.
A szerverre érvényes jelszó: edzes

Az idõjárás száraz, a nézet szabad, a mód PRO, és csak az automata kuplung engedélyezett segítségként. A HGTRM szabályok szerint saját névvel kell versenyezni. Az összes pálya be van állítva, a pályák között "next event"-el lehet váltani. A futamok 8 körösek.

Sok sikert!"

Togle AI controlt miért nem lehet bekapcsolni?
AI pilota.
b-type
nincs rajtautomatika a bímereken (szép kis hiszti lenne belõle a többi márkánál).

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Lörd, a hátsó kerék meghajtás miatt rajtolnak ugy ahogy...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

examinee
Megy már a free weekendes WTCC?

examinee
Igen a játékban! Hisz élõben is a BMW-kbe be van épitva rajtautomatika ami nem engedi kipörögni a kerekeket és a legjobb rajtot produkálja! Neked csak a gázt kell nyomni és a többet megoldja õ...

b-type
?
Milyen bímer rajtautomatika?? a játékban?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

examinee
Én mondjuk neki adok igazat mert oké ellehet indulni szépen de hogy a 6. helyre egy BMW-s megelözi az 1-sõt is mert van benne rajtautomatika szval ez kicsit gáz....

Tomievo
Talán van olyan opció, hogy fékpedál nyomásakor álló helyzetben hátramenetet kapcsol, keresd meg és lõdd ki ezt az opciót ha van.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Na akkor a gondom: automata váltóval játszom, mert csak.😊 Jön a rajt, más normális játékoknál egyszerre le kell nyomni a féket és a gázt ekkor felpörög a motor és ha elengedem a féket elindul az autó. De itt ha lenyomom egyszerre a féket és a gázt akkor hátramenet lesz a dologból. Ha meg nem csinálok semmit, csak akkor kezdem el nyomni a gázt mikor el kell indulni akkor lemaradok, mert alacsony a fordulat. Erre akartam megoldást.:
itt elfelejtettem..padlógáz után kicsit elindul az eleje jobbra v balra korigálod majd vissazábbengeded a gázt h felvegye a rendes tempót..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Igen, van jogsim. És nem kormánnyal játszom.
És ez a válasz a kérdésemre úgy tûnik: "Ezt autómata váltóval nemigen lehet megoldani."
hát van aki használja a kuplungot..
nemcsak a g25ösök tehetik meg...
pl nekem vagy gomb szokott lenni vagy ha 1xre benyomom a féket és a gázt akkor nyomom a kuplungot..és a fékpedált engedem fel úgy engedem a ki a kuplungot..
rajt autómatával? itt mire gondolsz?
visszaszámol az óra túráztatod..majd zõdnél padlógáz..
vagy ha nem akkor beváltol 1be és onnantól autómatice mehetsz autómatával..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Istencsászár
Van jogsid?😊. Feltehetõleg kormánnyal játszod, indulásnál fel kell pörgetni a motort, tartani egy szinten, majd rá az 1est és nyomi neki hogy ne essen le a fordulat, de ne is pörögjön ki a kerék. igy kell elindulni kormánnyal, autómatikus kuplungal. Ezt autómata váltóval nemigen lehet megoldani.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nem akarok én mindenáron automatával indulni, én vezetni akarok automatával. Csak a rajtot nem értem még hogy kell automatával.😊

ööö mit jelent ez: "még ha kuplungolsz is"
mért akarsz autómatával indulni?
manuállal is elég szépen ellehet indulni..még ha kuplungolsz is..
csak gyakorlás kérdése..

de igen úgy tudod asszem F6 a váltó..

Köszi, így sem akart mûködni, de aztán kiderûlt, hogy virtualra kell rakni a visual settingsben.
És akkor rajtolni úgy kell automata váltóval, hogy kikapcsolom az autómata váltót a rajtnál, aztán meg majd vissza?
1es gomb a tükör
F1-F9ig a gombok a segítség / váltó, stb...

Az lenne a gondom, hogy hogy tudom a tükröt ki-, bekapcsolni? Mert most egyálltalán nincs, bár néha amikor elindítom a játékot, akkor van, de nem mindíg, nem is értem.
A másik, hogy hogy tudok automata váltóval rajtolni? mert az egyszerre gáz, fék-nél hátramenetbe kapcsol.
nekem beválik a hamachi..
Lacetti Macau 1sõ kanyar drift 😊 2. kanyar "race is over" mert sokan keresztbe álltak 😊
+ hogy most kijött a 2006os WTCC BMW mod a gtr2höz már egész jól megszerettem eme sportágat 😊

atenza
10 óra 40 perc van hátra...Amerikai idõ szerint van az az 1óra?

examinee
És a visszaszámlálón mennyi van irva? Mennyi idõ van hátra?

Biztos sok b@rom fog roncsderbyt rendezni, és kevés lesz a tiszta verseny, de azért felnézek pár szerverre.<#kacsint>

atenza
Remélem már ma este big versenyek lesznek!<#vigyor2>

köszi
Logitech G25 kormánnyal nem lehet rossz:
Logitech G25 magyar teszt
Du. magyarul.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

nem
Nem tudod mi az a pm.?

azt mi van oda irva?
pm. Az is oda van írva.

letöltöttem de azt irja 01:00-tol csütörtöktöl,hajnal vagy délután?
rányomok a pre-loadra bejön egy képernyö az meg csak visszaszámolja az idöt.
Oda van írva! <#lama>

kiprobálta valaki ingyenes játékot?
mikortol lehet vele játszani?
Istencsászár

nálam pl betöltés után (legyen az quickrace vagy bajnokság) széthullanak a texturák és belassul a játék.Esetleg játék közben elkezd szaggatni.
Nah akkor kell alt+tabolni és megszünik.
Bár az update ezen nem segít...

bdgtl

bardocz
alt+tab mire jó?
jah igen
én feltelepítettem de semmi változás nem vettem észre ugyanugy kell alt+tabolgatni 😄

bdgtl

üdv
van a detonation verziohoz update!
mivel nem akarok itt warezolgatni keressetek japcsi oldalakon vagy 1xüen irjátok be a keresöbe: race wtcc update detonation

bdgtl

examinee
Jó hát igy restart után jó...:S

nekem jó, ha eredeti van akkor javitsd ki a steamen keresztül
examinee
Nekem eredeti van és ezt irja ki most nekem is ezt a dmp-t😞

bardocz
detonation nekem is halldoglik
Hali!!
Láttam már visszaolvasva egy hibát amikor indításnál kiírja hogy:*.dmp filet submitolni kéne.....
és erre itt valaki azt írta vissza hogy csak a detonationnal jó...
Nekem az van és mégis ezt írja ki....
Tudna valaki segíteni?
Elõre is kössz

Az a gondom.Hogy crackos el is indul minden szép és jó.És amikor elinditom a versenyt el van mosódva a kép.Vagy ha nem is mosódás a játékot alig lehet felismerni.Mi a gond kell hozzá valami vagy beállitás.Elõre is kösz.
vedd vissza a felbontást 800x600-ra
AA és AF-et kapcsold ki..

milyen VGA-d van?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!