5806
  • GPx8
    Nem telepítettel fel valami olyan programot azóta ami vagy aminek a része a háttérben futhat?
  • Debilon
    az a röhej, hogy nekem is futott akadásmentesen 1024-ben vagy 3-4 napig a caterham telepítése után...aztán újra előjöttek a grafikai hibák, a CTD-k stb..
  • GPx8
    Attól is függ, hogy milyen processzorod van.
  • bertino
    10k körül
    mindent ennyiért átulnak
  • Me0w
    Erdekes, nekem 1024-ben akadasmentesen fut egy x800xt-n.
  • GRomeo
    Sajna ez van de láttam 7800gtx-en és azon már tűrhetően nézett ki és játszható is.De kár volt látni,mert jelenleg nem tudok ütősebb kártyára beruházni!Egyenlőre még a steam javitásaiban bizhatok,de szerintem egyre kevesebb erre az esély.
    Kiváncsi vagyok milyen áron fogják adni a 07-et?
  • GPx8
    Mindegy, a Race nálam is szarul fut, 7600GT TDH-n...
  • Debilon
    pff..7300GT és szintén 94.24..
    tök kivan már ezzel..minden más fut mint álom
  • GRomeo
    6600GT és jelenleg a 94.24-es van most fent hozzá.

Kártya az el kellne jobb is hozzá de jelenleg ez van.
  • Debilon
    szintén eredeti..és egyik napról a másikra jött elő ez a hiba is..

milyen vga-d van, melyik friver-el?
  • ga-b
    Köszönöm a gyors segítséget, azt tudtam, hogy a Steam account nem "nálam van", éppen ezért voltam kívámcsi, hogy jó lesz -e ha megint aktíválom.Kösz mégegyszer!
  • Istencsászár
    A Steam accountod nem a gépeden van hanem a Valve számítógépén, igy minden megvett játék vagy letöltött játék megjegyződik, csak ujra kel kell szedned vagy aktiválnod ( ha cdkeyes )
  • ga-b
    Sziasztok!Arra lennék kíváncsi, hogy egyszer letöltöttem a Steamen keresztül a kiegészítést.Ez még június 22 előtt volt, tehát még "gratisban".Viszont azóta volt pár gond a gépemmel, és muszály volt minden partíciót lesöpörnöm.Csak az érdekelne, aki már egyszer leszedte a Steamről, utána fizetnem kell érte, vagy úgy van megcsinálva, hogy "megjegyezte" azt aki már egyszer lehúzta onnan?Hú, elég érdekesen magyaráztam el, de remélem érthető.:)
  • GRomeo
    Sajnos ez nekem is előfordult többször is pedig nekem is eredeti (2ezerforintos)verzió van meg.De,hogy ez mitől nem jön elő többször(szerencsére)nem tudom,de vga driver tényleg a legujabb van.
  • Debilon
    van valakinek arra valami ötlete, hogy miért lép ki+minidump ha bajnokságot akarok kezdeni?
  • bardocz
    EVM-es 2rugós szimulátorokat legalábbis veri:D (tényleg jó játék)
  • b-type
    komolyan vedd meg. :)
    Általában akkor szokták ezt mondani, ha vagy nagyon jó progiról van szó, vagy nagyon nagy hátrányokkal jár a wrz, vagy annyira olcsó.
    2rugáért ez a játék nagyon jó vétel.
  • ledó
    ááá kössz adjál pénzt,na de most komolyan??
  • Küldönc
    XD
    kösz a segitséget. megvan a bug oka
    egyszerűen a játék options-->visual beállitásoknál kellett a grafón állitani, azért szaggatott mint állat.. És most már királyul megy a game.:)
    Attól még megakarom venni eredetiben :)
  • Me0w
    Vedd meg eredetiben.
  • ledó
    mit csináljak??????
  • ledó
    hello ell akkarom inditani a játékot és ezt irja ki : Please submit the file 'Minidump/Race_Steam_1.2.3.0-20070-122342-2696-2688.dmp' along with a description of what you think could have caused the crash to a developer near you.
  • leho94
    sztem media marktban is anyiért van..
  • Küldönc
    hol lehet am. 2 rugóért megvenni?
    vhol láttam de már elfelejtettem. mert én is megszeretném venni..!
    :)
  • Me0w
    Altalaban mindenki megvette eredetiben, mivel a vegen 2000-ert arultak :P
  • Küldönc
    felraktam a 162.15_forceware drivert :)
    de nem változot semmi , + most vmikor bejön a szaggatás mellé olyan hogy mindenféle szinű a kocsi :S
    de neked hogy van meg a race? eredetiben?
  • Humesz
    Hi!
    Rakj fel új vga drivert! Nálam sokszor az is segített, hogy simán újraindítottam a futamot egészen a főmenüig kilépve és másodszorra már minden jó volt.
  • Küldönc
    Sziasztok.
    Elinditottam a játékot és bugok jöttek elő, mégpedig a következők.: quickrace-ben, champpionship-ben és race weekend-ben kurvára szaggat a játék, képzeljetek el olyat , mintha 0-1 fps lenne :S. Viszont van olyan hogy free ride asszem és time attack, abban faszán megy. Sztetek mi lehet a probléma? előre is köszi.
  • Humesz
    Nem a videóval van a baj, nem azzal amit láttunk
  • Alexease

Es termeszetesen, ezutan keruljuk az OFF-ot, mert azonnal torlok:)
  • bardocz
    szerintem az üzeneted sem úgy van:DDD
  • Humesz
    Azt meg tudjátok, hogy ez sem úgy van ahogy az el van képzelve!
  • bardocz
    ő volt az egyetlen supercar a mezőnyben:D
  • pointer4
    offmajdnem
    BMW E36 race car.O my god! damn fast
    Ezt érdemes megnlesni :)
  • saxicola
    tőlem is kérdezték, de én nem játszok a game-mel gondoltam megkérdem.
  • Istencsászár
    del-end-paged-ins-home-pageu
  • saxicola
    Lehet nézetet váltani a játékban?
  • GRomeo
    Az új profil az segitett a laggolás is megszünt,legalábbis nem olyan mértékben mint eddig volt.És a Steam könyvtárból töröltem a két fájlt,tehát javult a helyzet.
  • uHs Gerzson
    :)
  • b-type
    sztem is lag lehetett, a netkód az javulhat ha javításokban foglalkoznak vele.
    De ilyen egymásbaérés általában lag miatt szokott lenni.