5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
GPx8 #3664 Pl. az Lfs-ben elég jól megoldották már a levágás, sérülés, gumi koszolódás dolgokat, de ott sem megy a játékélmény rovására. -
#3663 Nincs itt gond, mindenki ugy megy ahogy akar;) Csak amikor valaki beir egy koridot, akkor el kell fogadni, hogy az erosen relativ;) Ez termeszetes, ez igy mukodik;) Lehet hogy valaki X tizeddel, masodperccel lassabb, de elofordulhat, hogy 2-3x tobbet is gepeszkedik;) Mondhatni, lenyegtelen az ido;))) -
#3662 Csak annyit:
az a cél , hogy a lehető leggyorsbb, legtisztább kört teljesíts minél hosszabb ideig, tehát gyors legyél ,kitűzhető lenne egy olyan játéknál is , ahol becsuklik a felfüggesztés ha 150-el telibevágsz egy 30 cm-es kerékvetőt;)
Csak hát abban igazad van, ez nem sok ember értékelné...... :)))))
-
Gio #3661 neeem, csak hat sztem logikus, de megertelek titeket is, hogy ugy nyomjatok. En indultam anno kulfoldi bajnoksagba, gondoltam ha mar neveztem, 1 palyarol lemaradtam, es a 4es csoportbol kellett felkuzdenem magam az 1esbe, akkor megprobalok alkotni vmit. -
Én ebbe a beszélgetésbe nem kapcsolódom be, közismert "ínyencként ".... :)))) -
#3659 Jó te tudod! Én nem igy gondolom! De ezt már tudod.
Nekem egyébként nincs g25-őm csak egy sima MOMO. Ezen is van bot azzal tolom. -
Gio #3658 Hat szerintem ez totalis hulyeseg. Most azert mert te belso nezetbe nyomod, meg kuplung es H valto, attol realis lesz? Ulj be a kocsiba, az realis. Egy jatekba azert van annyi opcio, nezet, beallitas, hogy mindenki megtalalja maganak a megfelelot. A masik meg, hogy nincs mindenkinek penze g25re meg ilyen olyan cuccokra, hogy kuplungal meg H valtotal mokazzon, szoval ezt elvarni az eleg kemeny.
Ez az ido meg teljesen realis, nincs benne semmi okossag, levagas stb, max a kerekvetoket erosebben kihasznalom 1-2 kanyarba. A realitasra visszaterve, ha kozel olyan jatekot csinalnanak, akkor kik vennek meg? max ennek a retegnek a 10%a, mert a faszlamaknak koze nem lenne hozza.
Szerintem az a lenyeg, hogy minnel gyorsabb idoket menj, es minnel stabilabban, hibamentesen. -
#3657 Netkar Pro próbát javaslok :)))))) -
#3656 Hiányzik is!:DD Sőt az is hogy lebaszanak ha elcseszem a versenyt:D De lehet akkor tényleg nem játszanom kéne:DD
Na mind1. Fasza ez a 07!! Nagyon várom már a dobozba! -
#3655 Éppen ezért játék!!! Azért csodákat ne várjatok. Ne feledjük, ez csak azért van, hogy fogalmad legyen egyáltalán arról, hogy mégis mi ez az egész. A végén még majd a könyöklés fog hiányozni, na ne már. -
#3654 Igy van! Egy autot bizonyos szintnél tovább nem lehet állitani! Nekem pont ez a bajom a játékokkal és fölleg a custom setekkel! Ha ugy elálitanának egy igazi autot mint ahogy a játékosok állitják kb 2 kör alatt szétmenne rajta minden. De tutti nem birna ki 20-25 percet. Szerintem a programozoknak itt kéne huzni egy vonalat. Eddig engedem onnantól pedig minden állitás hibát produkál az auton. Amit irtzál: futomű fékek váltó stb meghibásodása. Igy lenne jó. De akkor meg mindenki ki lenne hogy jajj nem engedi ezt meg azt. Az igazi sem. -
#3653 A programon kelene valtoztatni;)
Pl. elromolhatna a valto, ha esz vagy kuplung (autotol fuggoen) nelkul hasznaljak, jobban kophatna, serulhetne a motor, diffi, fekek ha esz nelkul hasznaljak, es a felfuggesztes is lehetne erzekenyebb. Normalisabb gumikoszolodas, flatspot, versenyvonal, stb. Vagyis lehetne javitani, amivel el lehetne kerulni az eszeveszett idoket, vezetesi stilust:) Persze, mint jatek, mindig lehet talalni kiskaput, de minnel kissebb a res, annal jobb;) -
#3652 Én nem tudok ilyet!
Nekem Alap settel 1:37:231 megy! Ennél többet nem tudok! Szóval nem sok értelme lenne ha ti ilyen időket mentek.
De én Alexel értek egyett. Szerintem ezt csak ugy jó játszani ami reális. Magyarul belső nézet bot váltó semmi segitség. Ha bármilyen segitséget és extreme setupokat választ az ember motorháztatőn ülve az minden csak nem wtcc. Szóval inkább 1:37-igy mint 1:32 ugy!
-
Gio #3651 Hat..valosagra ertettem, arra irtam:) -
#3650 Úgy hívták a szervert, hogy JELSZ? MAGYAROK ehhez miért kéne fizetni?
Valszeg a külföldiek ellen volt védve. -
#3649 A jatek durvan sokat megenged, bizonyos idok alatt, mar nem sok koze van az autovezeteshez;) Hulyen hangzik, de egy ido utan (vagyis alatt:D) mar inkabb egy arkad reflex jatek:)
Eleg csak 1-1 visszajatszast megnezni, brutalis valtohasznalat, motorfekek, levagasok, csuszkalas, gumigyilok, stb.:) Normalis pedalhasznalattal, valtassal lehetetlen, de szerintem mar gazon allassal, pillangoval, kulsonezettel is elvezhetetlen, nem sok koze van az autohoz, mar csak idohajkuraszas;(
Aztan a szervereken ezek a standard idok, megspekelve itt-ott egy kis levagassal, kiszelesitessel;)
-
Gio #3648 Ahhoz penz se artana nem gondolod?:) -
Gio #3647 Tolem felmehetunk vhova, es tolhatunk par kort. -
#3646 ennyire én nem kételkedem, de egy replay vagy hotlap mentést megnéznék, mert én max 35-öt tudok menni, annak is inkább a végefele... -
#3645 Azt a szervert énis láttam be is akartam lépni, de megszűnt...
Az említett profi Prezsi volna, de nem biztos, hogy összejön mert idő szűkében vagyok és ő se biztos, hogy ráér.
Te meg ha ilyen időket mész akkor tényleg ne piszkálódj a számítógéppel irány a valóság. -
#3644 Hát nem tudom! Ha ez igy van,(amit kétlek) akkor szerintem indulnod kéne a wtcc-n. Mert bajnok lennél! Szerintem ne a játékkal told! -
Gio #3643 bocs .547 a vege nem .541;) -
Gio #3642 Nem alap setup, sajat. Es igen Brands Hatch demo07el Seat. Most javitottam az elobb egy magyar pass-os szerveren. 1.33.541 -
#3641 sztem 32-33-as idő a demoban súlyos levágásokkal lehet csak, sajna a program sokat megenged... -
#3640 Hátőőő! Én az 1:33-at is nagyon nehezen hisezem! Fölleg alap setuppal!
Biztos egyről beszélünk?
2007-es Demo Brands Hatch? Mert ezen az 1:33-at kétlem! -
Gio #3639 De, lehet menni seattal is. En tegnap mentem egyik szerveren 1.33.651et. Elvileg 1.32ot is mennek, de majd ezt elhiszem ha latom:)
Milyen profival, hol mesz par kort penteken?:} -
#3638 Mi az hogy egérrel? :) -
#3637 A segítségek bekapcsolása milyen hatással van az időre?
Egérrel 1 36 2××et tudok menni segítségek bekapcsolása mellett. -
#3636 Na azért gondolom nem alap settel és nem Seat-al hajtják végre...
Ha minden igaz pénteken mehetek pár kört egy igazi profival
Amúgy a #3597 számú komment azt az érzetet kelti, hogy az 1:36 jó idő, ezért zavarodtam meg. Amúgy 1:37 alatt már lazán első helyre dobott a szervereken. -
#3635 az bizony, 4éve Mugello-ban ha jól emlékszem :)
Az egyik legjobb élményem volt a sok közül :)) -
#3634 emlékszem hát :))...Wild volt? -
#3633 CSSC be. -
gudman #3632 Elkérhetném azt a setup-ot amivel ennyit mentél.Én 1.40-nél leragadtam! -
GPx8 #3631 Nos, az új gépemen már rendesen fut a Race07 esőben is. Ennek ellenére azt gondolom, hogy a régi alapokon nyugvó ISI motor felcicomázása már nem mehet sokáig, mert nincs benne több tartalék.
(Visszajátszásban nálatok sem látszanak a működő ablaktörlők?) -
Gio #3630 Nekem egyszer volt ilyen, es vga driver csere anno megoldotta -
Gio #3629 1.33 vege mar jo -
#3628 Persze ez világos! Ezt az időt nem igazán lehet elérni egy játékkal! Csak viszonyitásként mondtam! De azért le a kalappal elöttük hogy ezen a pályán ilyet mennek! Nagy dolog! -
#3627 -
#3626 Nagyon jo ido, abbahagyhatod;) -
#3625 1:36:050 (ugynaz a leosztás
Ígérem abbahagyom, csak szeretném tudni, hogy ez az idő viszonylag jó-e?