RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hogyne lenne különbség ? 😊))Nem is kicsi, persze ha proci gyenge marad , akkor nem látni nagy javulást .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Humesz
6600 GT és 6800 GT között szinte semmi különbség nincs, attól ne várj megváltást, de majd úgyis meglátod én elõre szóltam, mivel a 7300 GT is csak kicsivel tud többet 256mb DDR3-mal mint a 6600GT 128mb DDR2. (Természetesen nem általánosságban véve, hanem a RACE-re vonatkoztatva és nem kifejezetten multira hanem single-re értve) Persze amikor ilyen semmi akadásról beszélünk akkor tegyük hozzá a grafikai beállításokat is, mert én végig mindent full graphics viszonylatban témázok. Az, hogy medium meg 60%-os látótávolság, meg árnyék off és hasonlók ... úgy tárgytalan az akásmentesség.
800x600-ban szerintem már gázos játszani,szerintem 1024-be nyugodtan felteheted legfeljebb nem kapcsolsz be annyi mindent.
Lecserélem a 6600gt-ét 1picit jobbra 6800gt-re,most jelenleg erre futja a keret.Remélem akadásmentesebben lehet nyomulni a cserétõl.

Chevrolet Lacetti WTCC

leho94
nekem még gyengébb és 1szer ha beszagat az is csak azé me vki feljön a szerverre...

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Humesz
Hát azt nem hiszem, hogy semmi akadás 3.2-vel és 1gb rammal! Nem úgy van az! Mint mondtam nálam 2gb rammal sem ment tökéletesen ugyanilyen procival.
hali! most ujitottam a gépem, asus alaplap, asus vga, 1 gb ram, 3.2proci tökéletesen fut a játék mindig, semmi akadás,viszonylag gyors betöltések!!! DD
Hali!A proci még türhetõ,nekem 1Gb Kingston ram(ez a legjobb)Nvidia7300Gt,ezzel 800+600-on viszi a 25 autót,szaggatásmentesen.Hi

bardocz
nekem sem törnek a gépek pedig játékban engedélyezve van és néha csúnyát ütközök😄
Az faxa. De azért lehet köze a gépnek is ahhoz.
leho94
bekell állítani LoL itt a gépnek nincs köze ... így icqbol asszem options>>gamedata>>disable damage

Hali! Az miért van, hogy a kocsik nekem nem törnek? ATI9600PRO/ATHLON XP 2500+ 512DDR PLS HELP ME!
A Racing undergroundról szoktam én is leszedni a WTCC futamait.Mondjuk az Utorrentet használom hozzá.Probléma nélkül!

Chevrolet Lacetti WTCC

autoszimulator
egyre több torrent oldalról, ami meghívásos, kitiltják a bitlordot, mert bugos és lehetõséget ad a rosszfiúknak cselezni 😄

.: mobilize.hu :.

leho94
<#awink>

lac coo
Köszi, utorrentel tényleg megy 😉

leho94
uTorrentel szedd me a bitcomet lassan talál seedeket...csak tipp😄

lac coo
Engem nem bannolhattak még, 0 cselekményt sikerült elérnem eddig 😊)))

Alexease
Bannolva van a cliens (a torrent program es/vagy Te)😊 Szedj le masik progit, talan azzal jo lesz (pl. µTorrent). De ha Teged bannoltak (nulla feltoltes), akkor bukta😉
lac coo
Off..

Szokott itt valaki underground-ról torrentezni ?
Mi a fenének írja nekem állandóan ezt, még soha nem indult el egy letöltés sem 😞(((

Kép ...

Humesz
Hát nem hinném hogy 150e volt az alaplapod több okból is de legyen elég az, hogy olyan lapon nem ilyen gyenge cuccaid lennének ha volt rá keret akkor. Hidd el: elírtad!
bardocz
ez elképzelhetõ,info tanárom vett az 512-es ram-ja mellé mégegyet,amik öszeférnek és papíron barátok,csk az a nem mind1 nekik hogy milyen sorrendbe rakják õket az alaplapba😄 amikor berakta elõször kékhalálozott a gép ,de amikor kicserélte a helyüket tökéetesen ment minden XD
próbáld meg hogy kiveszed a 256-os-at és hátha úgy jobb lesz
Attila889
nem-nem...az alaplapom télleg 150 000 Ft-volt...vagy engem basztak át...de mondjuk apám vette.Neki most 3.5 GHZ-s gépe van 😄
Nah mind1,akkor lemondok errõl a gammáról is mint sok game-rõl...pl: TDU,Colin Dirt,stb....

Attila889
azt mondják hogy 768 MB RAM alatt nem fut minden normálisan,mert csak 512 van benne meg 256 és hogy nemtud jól mennni vagy mi 😄
Nemtom már régen mondták 😊

Attila889
hát gondolom...pedig jó lenne vele játszani.Csak már minden pénz kérdése,inkább váltok konzolra 😄

bardocz
amd 2600+ 512mb ram geeforce 6600 256mb vga és 11 ellenféllel nekem megy 😄D még mindig nekem itt aleggyengébb a gépem úgy tünik,és mégis be tudom állítani hogy esõben is csak kicsit szaggason és ritkán XD
Humesz
Jól van, elírta, új gép kell neki ha játszani akar normálisan, kész ennyi!
Lehet, hogy 8 éve még 150ezer volt... <#ravasz1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

autoszimulator
150ezeres alaplap???
én eddig csak socket 940es alaplapokat láttam 100k felett, mondjuk ezek között van 300ezerért is, de ezek mind dualprocesszeresek, szóval akkor az kiszolgálja a játékot simán 😮 De ehhez 768MB ram? gyilkosság

.: mobilize.hu :.

Me0w
Detto... a hazam lassan tobbet er mint a procim :/

Together we'll fly someday...

Istencsászár
Az egész gépem nem ér annyit, még közelítõleg sem😄DDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
150k-s alaplap ?
servergéppel játszol WTCC-t vagy mi ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Me0w
A 768 mega memoria eleg... az XPnek. 2g alatt nem erdemes vele kezdeni. Valami normalis proci, legalabb 6600gt/x800 videokartyanak, es akkor mer megyeget.

Humesz
Figyelj: Semmi sem elég neki, ami neked van. Nekem 2GB rammal sem ment normálisan ha csak ezt nézzük. Kíváncsi lennék én arra a 150 ezres alaplapra!!!!!!! Szerintem egy nullával elírtad és akkor viszont az sem ér sokat. Törödj bele, nem vagy egyedül: kevés a géped a játékhoz.
Attila889
de 768 MB RAM tuti elég neki 😄
Az alaplap meg 150 000 Ft-s van benne...az eléggé újj...a proci meg már 4 éves.A kártya szerintem ami nagyon bezavarhatja :S

Alexease
Megneztem a RaceSimTracker-t, jonak tunik, eleg "friss"! rFactor, GTR, RACE, LFS, NetKar, F1C, GTL letoltesek vannak. Kirakom a banner ala is. Termeszetesen REGISZTRALNI kell (mint minden torrent site-on), es kell egy torrent cliens is (GOOGLE, pl. µTorrent) 😊
THX Sebike-nek a linkkert.

http://www.racesimtracker.com
Me0w
Alaplap, proci, memoria es videokartya csere utan menni fog... sajnos ezt nem tudod ugy boviteni gazdasagosan, hogy ne kelljen belole valamit kidobni 3 honapon belul 😞

bardocz
hát ha csak wördözésre jó akko azt cseréld le😄 nekem 512 mb ramom van 2600+ amd proci és 256mb vga és még így is le kell butítanom a grafikát hogy akadásmentesen menyjen:S
Attila889
hmm köszönöm szépen mindenkinek 😊
Akkor nem játszok vele....és ha a kártyát lecserélem? 😄
Valami jobbra...

Istencsászár
5200 fx wördözésre jó max

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
kapcsold ki az effekteteket meg btísd le egy picit a grafikát,és ne 1000 ellenféllel menyél
Humesz
Az egész gépedet!!! Semmit nem ér ehhez a játékhoz! Hiába írták, hogy megfelel, az semmit nem jelent, hisz te is látod, és akkor is látod ha visszaolvasol!
Attila889
Sziasztok.Egy kis HELP kéne.Megvan a game...és 2.0GHZ-s gépem van,768 MB RAM és Geeforce FX5200-as kártyám van.Ugyebár 128 MB-s kell neki és 1.7 GHZ-s és 512 MB RAM.Ezek megfelelõek nekem....de nagyon szaggat.A kártyát kéne lecserelénem? :S
Vagy mi a gond?
Kérlek segítsetek,nagyon szeretnék vele játszani mert marha jó game 😊

bardocz
már megvan
bardocz
ezt hova másoljam be?:S nincsen hozzá readme 😞
leho94
Énis épp azt néztem..Hiszen õsszel jön<#buck><#pias>

b-type
Már a Race07-t reklámozták az autók 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Snecie Smicie
Köszi.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

leho94
http://www.rpmnet.org/forum/showthread.php?t=724

Snecie Smicie
Melyik oldalon találok setupokat a játékhoz?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Humesz
Olvass utána <#nezze> és akkor már te is tudni fogod, csak a vita elkerülése végett kevertem a véleményemmel