5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#3705 nyomj választ...pár hsz-el előtted írtam be az 1:36-as körömet, bocs hogy megkérdeztem, és legközelebb ne szóljál be! -
#3704 "válasz erre" gomb ? ;))) -
#3703 Látod valahol a neved? Hát akkor meg? -
#3701 ezt nekem írtad? G25 -öm van... -
GPx8 #3700 Sziasztok! Kipróbáltam online-ben is a játákot és egyre pozitívabb a véleményem róla! (Főleg, hogy most már rendesen fut nálam is)
Csak az a baj, hogy a serverek tele vannak hülyegyerekekkel...
-
#3699 De hogy mész te egérrel? Főleg 1:36-ot? Szerintem nem! -
#3698 -
#3697 Egyébként már ebben a játékban is vannak csalók... Nem tudom h ti találkoztatok-e már ilyennel, de ez a nitro-s style a menő most, lehet h NFS után furcsa volt neki h nincs, így beleszerkesztette a játékba. Mikor belépett a pélyára, ki is írt vmit, h Server: C:\...file is corrupt vagy hasonló.. -
#3696 Az, hogy nem voltam otthon 1 hétig, most jöttem haza 7végére, és nem vittem magammal a kormányt, szal kénytelen voltam. De majd most elviszem, úgyhogy remélem jobbat is tudok majd menni annál. -
#3695 Nem, csak Nalad:) -
#3694 Nálatok is updatel a race 07? -
#3693 be kell másolni a timeattack könyvtárba... -
#3692 nekem elmenti a replayeket, meg külön le tudod menteni a time attack szellemautós körödet is!
time attack 1:36:137 -
#3691 Nagyon úgy néz ki de még sok van hátra! -
#3690 Mentem vele esőben! Azta de nagyon faszán meg van csinálva! BMW-nagyon szépen csuszkál de ugyan akkor remekül irányitható csuszás közben! Nagyon jól érezni mikor fog elcsuszni és mikor nem. Nagyon tetszik egyenlőre demo alapján csillagos 5 a fejlesztőknek. Komolyan szinte semmi negatívumot nem tudok mondani róla.
Talán annyit hogy az Ai- a rajt után az első kanyarban túl sokat tököl. De ezt egy kis % emeléssel talán meg lehet oldani! -
#3689 Ezzel eggyett értek!! Jeff Gordon az isten:D Idén remélem meglesz az 5-dik bajnoki cim! -
#3688 Én is imádom a Nascar-t sőt Jeff Gordon az isten, úgyhogy én sem ellened vagyok, de ismerjük már be végre, hogy nem ugyanarról beszélünk és nem kell mindent támadásnak venni :)
-
#3687 oks, igaz, én le is zártam. :) -
#3686 Itt aki a témában hozzászólt, az mind ligázik...vagy ligázott (mint én).
Egyikünk sem sírja el magát, ha hozzáér az autó.
Nem erről van szó. Arról van szó, hogy megbecsüljük a másikat akkor is ha 4mp-vel lassabb köröket tud (egyenlőre!!!!!)...senkit nem kapálunk el, csak azért mert én vagy te, vagy a harmadik gyorsabb nála.
Ez egy közösség, egy érdeklődési körrel...és nem az eredményesség rangsorolja a benne résztvevő embereket...az megbecsülést hozhat, amit a többiek adnak meg.
-
#3685 Igen én mindenen besértödöm.::DDD De egyébként tényleg! :D De imádom a tura autokat. Talán a NASCAR-nál elöbbre tartom ezt a sportot. Pedig az nagy szó.
Na mind1 szerintem hagyuk abba semmi értelme! Meg nem is akarok összeveszni senkivel! Ugyhogy befezni!! Mindenki! Aztán toljátok inkább a gamet!. -
#3684 Hoppá .... vigyázzunk azért, mert az akkori hsz-om arra vonatkozott, hogy nem fizetnék annyi pénzt, mert komolytalannak hangzik. És különben is: lányok vagytok ti, hogy mindenen meg kell sértődni??? Verseny közben nehogy elsírjátok magatokat ha hozzátok ér egy autó!!! Majd az is ennyire rosszul esik? Akkor ne túrautózzál! -
#3683 Valamiért nem menti, pedig be van állítva hogy a hotlapot mentse el. -
#3682 én 36.1-et mentem bömössel, setuppal, de nem tudom hogy lehetnék gyorsabb :(...replayt nem tudnál linkelni? -
#3681 azt nem értem, hogy ha valaki pl. indítana egy ligát ahol minden segítség engedélyezett, az miért zavarna bárkit is? pláne azt aki a realitásra törekszik? -
#3680 Hi!
Én belső nézetből, pillangóváltóval-már megszoktam de majd kipróbálom anélkül (g25 van)- BMW-vel, alap setuppal az üzemanyag volt lejjebb véve 1.35.883 sikerült eddig bár nem mentem még sokat. Ezek levágások nélkül azoknak én sem vagyok híve. 1.33 már szerintem setup módosítással lehetne. -
#3679 erre vannak a szabáyok:)
Pl multkor a Francia pályán nálunk a polet megszerezte x ezreddel, de vágott vagyis a sikánba lement a fűre és a BT elvette tőle mert szabálytalan volt igy a második köre lett a szabályos ami viszont 40 ezredde lasabb igy csak 2. lett a rajtrácson...
Szóval simán lehet szabályozni ezeket, csak kell vele törődni és felépíteni a dolgokat amik zökkenőmentesen mennek. Mi kvalin minden legjobb kört végignézünk és ha vágás vagy valami más van akkor az érvénytelen és a 2. legjobb kör az érvényes, ez versenyre is igaz mindent, mindenkit visszanézünk, igy kb lehetetlen előnyjöz jutni, amihez nem is szoktak, vágásos büntetést nemis tudom mikor osztottunk ki versenyen... -
#3678 Hy! Mizu? -
norbit #3677 sziasztok -
GPx8 #3676 A bármi áron azt jelenti, hogy levágom a fél pályát ha lehet (unreal), csak, hogy 2 mp.-el jobb időt menjek...
De komoly szimulátornál (Lfs) ilyet úgy sem lehet, tehát mindegy... -
#3675 "Azoknak a gyerekeknek akinek meg csak a győzelem a fontos bármi áron, azoknak ott az NFS sorozat..."
Vegyük már külön a két dolgot. Aki képes győzni annak természtesen a győzelem a fontos mimás lenne? ha nem győz akkor csalódott ez igy természetes. A bármi áron nemtudom mit jelent, de ebbe ilyet nem kell belekeverni. -
GPx8 #3674 Tényleg nincs sok értelme egy ilyen vitának.
Szerintem is, mindenki úgy játszon ahogy neki a legnagyobb élményt nyújtja a játék. Aki ligában indul az viszont fogadja el az adott liga szabályait. Aki komolyabban szimulátorozik, az úgy is valami normális kormányt használ, segítségeket kikapcsolja és ha bírja a gépe(!), akkor belső nézetből megy, kézi váltóval. Azoknak a gyerekeknek akinek meg csak a győzelem a fontos bármi áron, azoknak ott az NFS sorozat... -
#3673 Hát figyelj én nem tudom: De ha szerinted ez nem lehuroggás és leszólás akkor nem tudom hol élsz:
"Ne haragudj de ez még viccnek is rossz: 2500ft a homályba egy olyannak, aki 1:41-re képes csak Brands Hatch-ben és segítségek tömkelegével akar ligát csinálni" -
#3672 Mind1! Ez egy meddő vit! Ugy elbeszélünk egymás mellett hogy csak na! Ugyhogy nem sok értelme! -
#3671 A hsz kiforgatásban első helyen magadat említsd, mert:
-A sráccal még nem mentél együtt de feltételezed hogy elemi hibák vannak nála.
A srác ugyan csak a automata kuplungot és a high TC-t említette, de te már "segítségek tömkelegé.."-ről beszéltél.
és levicceztétek mind a ketten a szerverinítási ötletét....aztán nem is nagyon ír ide.
Gratulálok.
A két hsz, hogy lásd:
övé:link
tied:link
-
#3670 Úgysem fogjátok tudni összeegyeztetni a véleményeket, tudjátok miért nem? Mert azt kéne megérteni, hogy valaki úgyis tudja élvezni a versenyeket, hogy közben nagyságrendekkel jobbat megy annál az időnél amit egyesek csak vért izzadva tudnak elérni. És ez miért menne a játékélmény rovására? Különben meg ez egy verseny...mi a játék célja...a győzelem!!! Akinek meg nem, az menjen NFS Free Ride-t vagy amit akar. -
#3669 "Mindenki ugy játszik ugy versenyzik ahogy neki jó!"
Mi már több mint két éve a 3. szezont tapossuk Forma 1-ben. Van aki 2005 eleje óta a csapat tagja és csak pár pontot szerzett de több mint 30 futamon indult. Neki egy pontszerzés felér egy győzelemmel és nem adja fel... ezt tisztelni kell és elismerni h ez igen... persze az élmezőny akik az első 4 helyért mennek a legjobb időre koncentrálnak mert nekik a bajnoki cím a tét, de az más tészta az ott érthető is, és azzal nincs semmi gond. Mindenki jó eredményekért száll csatába, de ha nem sikerül neki és igyis nagyokat csatázott akkor jó versenye volt mert szórakozott és ez a lényeg, aki meg dobogóket csíp el vagy nyer az még azért örül mert nagyon gyors és jóvolt. -
#3668 Hozzáteszem azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól, mert nem lett leszólva az, aki 1:41-et megy, ezt csak te állítottad. Olvass vissza: Annyi lett kimondva (függetlenül attól, hogy ki hogy forgatta ki a hsz-okat), hogy aki ilyen időre képes, annál feltételezhetőek egyéb más elemi hibák is, amiktől esetleg gyengébbnek számít másoknál. Legalábbis az én részemről.
-
#3667 Nem fogja elérteni, neki a köridő számít, el kell fogadni.
Én csak azt nem értettem miért kellett leszólni azt a srácot aki az 1:41-s kört teljesítette. -
#3666 De GIO! Kérlek! Értds már meg miről beszélünk! Alex ugan ugy indul ligákba mint te vagy én! Sőt olyan emberekkel mint HaZSO, Vagy Kiss Norbi!
Szóval tudja miről beszél!
Én is indulok ligákban, de pl mi nem megyünk olyan időket és nem csinálunk olyan beállitásokat hogy üridőket tudjunk menni! Nálunk fix setup van pl. Ami azt jelenti hogy mindenki ugyan olyan feltételekkel vég neki.De kötelezö belső nézet semmilyen segitség csak autoata kuplung(hogy váltó hiba kevcesebb legyen) ennyi.
Ha te neked az az élmény hogy lehetetlen időket fuss akkor tedd!
De ami a lényeg az hogy valaki 1:37-1:40 es időket megy a Race az abszolut nem jelenti azt hogy béna. Az azt jelenti hogy más képpen fogja a dolgokat fel mint te.
Nekünk nem az számit hogy übereljük egymást az időkkel! Hanem azt hogy jól érezzük magunkat és egy jót játszunk!
Tehát még 1x! Nem azt kritizáljuk hogy te milyen időket mész és hogy neked igy jó hanem azt hogy leszoltok(tisztelete a kivételnek) olyanokat akiknek nem ez a fontos! Ez a lényeg! Mindenki ugy játszik ugy versenyzik ahogy neki jó! -
Gio #3665 Miert is lenne relativ? Persze neked publicon nemszamit, nekem viszont ligaban igencsak fontos:) Az meg hogy hogyan ered el, mennyit kuzdesz erte, meg ahogy te irtad gepeszkedsz:D az sztem ott senkitse erdekel. csak az idomeron, hogy mit mesz, aztan a versenyen hanyadik leszel.