5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#3750 Hát konkrétan nem nézegettem ,de a replay sokmindent elspórol...
Idők: én még egyszer nem néztem az órára mennyit megyek, lehet valami baj van velem ...:)))))) -
#3749 Koszi, nalam van csak a baj, hogy nincsen replaynel a gumiknak, csuszasznak hangja ? Olyan mint a lassitott felvetel lenne igy, messze a hataroktol, aztan megneztem egy sajatot detto ugyanez az erzes csuszas hang nelkul :)
Humesz, persze erdekelne, tanulni sose art a jobbtol, hatha valamit eltudok lesni :p -
#3748 Hát ez így már nem default :) Tudom nem kötelező csak váltókonfiggal azért szebbet kéne menni. De ez sem rossz. -
#3747 Hol itt a hiszti? Kicsit fogalomzavarban vagy :) Amúgy köszi (tényleg) de ez szerintem nem annyira szép idő, mert úgy számoltam, hogy kb. még 2 helyen lehetne javítani összesen 1mp-et (talán) és ebből az egyik rögtön az első kanyar, ahol mindig túl óvatos vagyok, ott azért sokat lehet veszteni. Most visszaolvasás nélkül te mennyit tudsz egyébként? -
#3746 Kicsit javítottam az időn a bömbivel: 1.35.027
Rövidebb 4.és 5. fokozat és puhább hátsó gátló.
Replay:
katt -
#3745 Az miért van hogy nekem nem akarja még feltelepíteni sem a Race07-et? -
#3744 már rég el is felejtettem, szavaiddal élve: ne hisztizz...szép időt futottál gratula! over. -
#3743 Jó, igen elfelejtettem igazad van, de nem gondoltam volna, hogy ez probléma lehet, amikor korábban szóban forgott és ezt tudta az is akinek szólt, mert ő már akkor is olvasta. -
#3742 ismeri a fene :))))
Az egészet megelőzhetted volna ha rányomsz a válasz gombra, nem akartam beleszólni, de te voltál félreérthető.
törölhető ez is Alex :) -
#3741 Már akkor igazam volt amikor először töröltél, mert az teljesen korrekt hsz volt és a törléssel ezt ismerted el!
Alma2: nyomtam egy 1.34.792-t minusz két kör benyával, default, cockpit ha replay kell akkor elküldöm ha meglesz még. -
#3740 Kérhetnék ehhez egy replay filet? Mert szart sem tudok kezdeni ezzel a time attack ghost carral, ugyanis az elején lemaradok, aztán csókolom. 1:39-et tudok menni egyébként. -
#3739 Hát ennek igazán örülnék! Nagyon tetszik! És ha lenne benne meglenne mivel tolnám a bajnokságot. -
#3738 Akkor MOD-old porra;) Azert nem mindegy, hogy a GCF-bol valazthatoan vagy fixen veszik az adatokat;) Gondolhatod, ha lehetne MOD-olni, akkor mar a megjelenes utan 1-2 nappal lenne hozza plusz palya;) De nincs, es nem is lesz;) De jo ez igy, a 07-ben lesz mar jonehany palya, egyedul Nord-ot sajnalom;(
Azert a lap fak kicserelese, plusz shaderek, hatterek, objectek nehany honapos plusz munka lenne;) De valoszinuleg, a SimBin beletett annyit, amennyit meg az engine elbir;) Szerintem nagyatlagban mar most is lassunak mondhato (esoben meg szinte hasznalhatatlan):) -
#3737 Azzal mar csak annyi problema volt, hogy ugy hangzott, mintha: Te megmondtad, es neked igazad volt;) Ezert azzal a torlessel lezartnak tekintem a dolgot;) -
#3736 De azt írtad, hogy egérrel én arra lennék kíváncsi, hogy azt hogy?
Alexease: Nem kell mindent törölni, amit legutóbb írtam azzal semmi baj nem volt és ezt te is tudod! -
GPx8 #3735 Nem tudom. De ha nincs, majd csinálsz! ;) -
#3734 Van egyébként ilyen jellegű mod a GTR2-höz például? -
#3733 Örülök ha 30 fpsel fog menni onlány az alap gém:DDD -
GPx8 #3732 Ilyennek csak az örülne -gondolom-, akinek alapból 120-140 fps -t nyom a game és nem baj ha veszít 20-30 fps-t... -
#3731 Nos, a kérdésed rendkívül helyénvaló! :) Egyébként nem főleg plusz modellek meg pályák lennének jók, hanem grafika tuning. A lap fák kicserélése, a gyakorlatilag nem létező háttérkörnyezet tuningolása, plus shaderek és egyéb finomságok. -
GPx8 #3730 Miért, mit akarsz még beletenni? -
#3729 Akkor rohadjanak meg. :) Pedig ez jön be a legjobban az aktuális kínálatból. -
#3728 Le van védve. -
#3727 Beállítások? -
#3726 Miért nem lehet modolni? A Steam miatt? Hisz a Half-Life 2-t is PORRÁ lehet modolni. -
#3725 Time attack Brands Hatch-ben bömbivel. Cockpit nézet, kuplung segítség 1.35.290
http://www.send2u.hu/get/?f=maKG9DTHhQof2PyFY8rr -
TottiZsolt #3724 Sziasztok!
A svéd pályán, Seattal - azt billentyűvel irányítva az 1:41 közepe idő jónak számít? mert igazából nincs mihez \ kihez viszonyítanom... Ti mennyit mentek kormánnyal \ billentyűvel ott? Köszi előre is! -
#3722 Nekem 1:36:531 sikerült tegnap. Seattal.(belső kamera, Bot váltó)
Felraktam, ha érdekel:Katttt -
#3721 Seattal
-
#3720 Valaki aki race07 Brands Hatch-en 1:37 alatt megy belso nezetbol, default beallitassal, legyen oly lelkes tegyen fel egy replayt, hagy lessem meg, koszi -
#3719 Szervezett helyen erdemes versenyezni, a publik szerverek nagyresze ilyen es hasonlo. Vagy a beallitasokkal, segitsegekkel vannak gondok, vagy mindig van 1-2 erdekes ember;)
Ha nem akarsz fizetos es/vagy szervezett bajnoksagban resztvenni (idopont, rendszeresseg, stb.), akkor ha tudsz szervert inditani (>256kbps feltoltes), akkor erdemes ide beirni, talan mindig lesz nehany ember aki versenyezne. -
GRomeo #3718 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy!Egy Monzai futamon felálltunk a rajtrácsra én kb az 5-dik helyről indultam vagyis volna de a hátam mögött levő egyén tiszta erőből nekem jött és kilökött a boxutcára de nem a rajt után,hanem még a lámpák kigyulladása előtt.Én ahogy feleszméltem egyből nyomtam tövig a gázt de sajna a boxutcában már ilyenkor is speed limit van és megállásos büntit kaptam.A kérdésem igazából az lenne,hogy aki engem kilökött miért nem kapott azonnali kizárást vagy ilyen esetek nincsennek beleprogramozva a játékba?!De ezt elmondhatnám a 07tel kapcsalatban is ott is hasonló történt.A rajtrácsra mindenki felállt két illető kivételével akik hátulról előre jöttek a rajtrács első két helyéről félrelökték az ott levőket.És onnan indultak el a lámpák kigyulladásakor!Ha ezt tényleg igy meg lehet tenni akkor nem lesz valami nagy a jétékélmény,ha ilyen"hülye"fazonok is ott lesznek. -
GPx8 #3717 Akkor lesz diesel Seat is! ;) -
#3716 Annyit mentem, igaz a benzint csökkentettem + keréknyomáson állítottam. De ez még nem jó idő... -
#3715 Ha szerencsenk lesz, mar az vegleges verzioba is bele tudjak rakni, talan volt annyi idejuk. Eleve ezert jelenik meg minden hivatalos jatek az adott szezon vegen, hogy minnel pontosabb legyen (festesek, palyak, eredmenyek, reklamok, csapatok, autok, stb.). Ezert is szokott trefas lenni, amikor a Forma1-esek mar az ev elejen az aktualis MOD-ert rinyalnak (rFactor):)) Aztan meg sirnak, mert "az a kis bigyula" azon az auton nincs rajta, es az a festes kicsit halvanyabb...:D
Nem hivatalosan, vagyis MOD-kent nem lehet majd semmit bele tenni, de ha nem lesz benne a Volvo, es a SimBin tervezi belerakni, a Steam-et barmikor konnyeden lehet frissiteni, boviteni, kiegesziteni (lasd RACE es a Caterham kiegeszites esete:D). -
#3714 A tovabbi felreertesek miatt, toroltem a "felesleges" es felreertheto hozzaszolasokat:) -
#3713 Az nagyon fasza lenne ! Nagyon tetszik az az autó.
Ő az biztos ismertiek! A STCC-be (swedisch touring car) is megy a gép!
-
GPx8 #3709 Csak egy futamon indították, de igaz, hogy a Svédek, tehát ... -
#3708 Hát ha idén indult akkor lehet hogy benne lesz, lévén hivatalos játék .... -
#3706 Ebbe a 07-be lehet majd tenni autókat? Olyan ra gondolok hgy pl idén indult egy bio üzemanyaggal hajtott Volvo s60. Gondolom ez tutti nem lesz benn. Ha esetleg megcsinálják késöbb belerakható? Vagy ugyan ugy kodolva lesz hogy semmit nem fog engedni.
Persez ez nehéz kérdés. De tud erről valki valamit.