RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ebbe megint az a szörnyû ami az rfactorba is iszonyu csalódás nekem hogy egy nagyon jó játék. Faszák az autók szépen kidolgozott dolog. Csak éppen játszani nem lehet vele. Valahogy dühitõ ez. Érdekes hogy a NASCAR amit emlitettél olyan játék hogy a top 10-ért olyan csatát kell vivni hogy eleged lesz de nyerni is tudsz. Nem értem miért csinálják ezt a simbinesek. Nekem az a véleményem hogy ezeket a játékokat elsõsorban online versenyzésre csinálják. És mivel oda csak eredetivel tudsz felmenni ezért a legjobb megelõzés az, hogy olyan szinten csinálják meg az off részét hogy ne legyen kedved játszani vele. Persze ez csak az én véleményem. De ugy látom egyre szarabb játékokat gyártanak akik ezzel foglalkoznak. Régen nem volt ilyen grafika nem maradt tátva a szád, de remek verseny érzést kaptál és ráadásul még nehezek is voltak. Pl STCC2, Colin Rally 1,2 Nascar, MBTR stb.
Hát szóval én igy látom ezt a dolgot. És nagyon sajnálom.
Downhill!!
F1 -nél az AI olyanokat fog, hogy az állam leesik, igaz õ egybõl érzi azt , amit jó nagy késéssel érzékelek a szememmel, és hihetetlen durvákat korrigál, mint a tv-ben, látni alig lehet , egy pillanat mûve ...
Bár az istenített LFS-ben számomra egyértelmûen "hagytak idõt" a megcsúszásoknál, eljut az input az agyig még így is , hogy csak a szemem érzékel ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nálam 0 egész valamennyi, de így is elég sokszor fejreállnak 😊)))
szerk.: 0.2 .
Azért valjuk be az ember nyerni vagy legalább jó helyen végezni szeretne. Vagy te pl nem igy vagy ezzel?
Downhill!!
tartsDry=3.0 //Average number of drivers passed during start (-4 - 4)
StartsWet=1.0
StartStalls=0.0 //% of starts where driver stalled
QualifyingAbility=7.00 //Average qualifying position NOTE: keep GT between 1 -15
RaceAbility=1.0 //Range 0 - 6.2 (0 is best)
Consistency=1.0
RainAbility=1.00 //Range 0 - 6.2 (0 is best)
Passing=100.0 //% of times driver completed a successfull pass, not including pit stops or lapped traffic
Crash=2.0 //% of times driver crashed
Recovery=100 //% of times driver continued after a crash
CompletedLaps%=99
Script=default.scp
TrackAggression=1.0
Ugye itt vannek ezek az "ablity filék. Valószinüleg ezek jelentik az adott verseny periodusban az erõségüket. Nem?
Elvileg a versenyben nyujtott erösségük nagyából megfelelõ, igaz ott is mehetnének picit lassabban. De edzésen megfoghatatlanok. Ha a qualifiy ablityt ami most 7.00-án van sökkented akkor gyengébb idõt fogank teljesiteni. Vagy nem jól gondolom?
Downhill!!
Downhill!!
En a vegerol szeretek indulni, es ha mar a kozepeig feljovok, akkor jo versenyem volt. Elol autozni unalmas😉
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a hosszú verseny legyen gyengébb AI-val? Ezeket nem lehet elverni. Valaki nyert futamot a legdurvábbon full versenytávval? Ehhez még a set se elég szerintem😄
Downhill!!
Itt mindent megtalálsz
Beszereztem a gamet! (egyenlõre tört tesztelés alatt)
Kérdésem a következõ:
Ugye irta lentebb Alex hogy ahogy emelem a szintet ugy emelkednek a kör számok is. Ez tiszta. Viszont ezzel egyenes arányban nõ ezeknek az erõssége is. Na viszont az autó alap beállitásaival képtelenség legyõzni õket(illetve nekem nem megy) Nem tudtok hozzá setupoat? Vagy olyan oldalt ahol ezeket meg lehet találni? Én sajna kuka vagyok a seteléshez. Monzába az õ autóik simán tudnak 230-240km/h-t az enyém 210-220. A válton ha állitok nõ a tempó viszont akkor kigyorsitásnál kevés.
Ezért kellene olyan set amit valami profi gyártott.
Na kb ennyi. Elõre is köszönöm a választ ha kapok!
Üdv:
gordon24
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
tdeejay: nincs.. (de minek?)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Én még csak most kezdtem el játszani a játékkal, és az a kérdésem lenne, hogy van-e a játékhoz magyarosítás!!!?? Választ elõre is köszönöm!!
Egy olyan problémám van, hogy championshipben nyomom, és a török pályánál mindig kidob a játék. Van erre orvoslat?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
.: mobilize.hu :.
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Lécci vki küldjön már egy linket!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Kryst: kártyateljesítményekrõl szóló véleményedet talán nem kommentálnám, legyen elég annyi, hogy nem ide tartozik. Sem a procikról. Itt a RACE-rõl volt szó és teljesen full minden beállításról. Legyen vége, ez a játék erõs és kész.
És ennek tetejében még teleaggatta-foltozta a Simbin mindenféle olyan dologgal amit eredetileg nem tartalmazott az engine, gondolom ez sem tett jót neki .Azért nyugodtan berakhatnék shotot valami jobb rFactor modból és feltúrbózott pályából ami sokkal szebb és kétszer jobban fut ....Remélem az esõt is jobban megoldja az ISI mint a simbin mert ez ami most van gyakorlatilag teljesen használhatatlan .
Viszont a Geilek jobbak a Kingstonnál 😛
Nekem amúgy a64 3000+, 1Gb ram és 6600Gt-vel 1024-ben médiumon, a távolra látás meg az az alatti -azthiszem részletesség- 100%-on akadásmentesen.
7300GT-m van 256mb-val, 3.4 P4-em, 2GB ram ... azt ne merd mondani, hogy 6800GT-vel, 2.4-el (ami eleve nagyon kevés neki) és 1GB rammal jól fut fullon, amikor még nálam is akad.
Hogy offot lezárjuk: erõs gép kell neki, ennél is erõsebb, hogy ne akadozzon és ne kelljen levenni egy csomó mindent.
Most azért sokkal játszhatóbb a game mint a 6600gt-vel a gyenge proci ellenére is.
Chevrolet Lacetti WTCC
Amúgy meg nem tom mi a bajotok ezzel a játékkal, nekem sincs super gépem de az árnyékokat kivéve minden fullon van és nem nagyon akad.
A sok AI-hoz meg proci kell, az nem kétség egy 3000-es valami már kevés 20 AI-nak .
Ez saját tapasztalat , mert mikor néha rángat a sok AI-val ( egyértelmû hogy azok számáét lejjebb kell venni, mi a fenének annyi...), akkor még mindig van erõtartalék a videokártyában, mert a full élsimitás sem ront a helyzeten ....
Chevrolet Lacetti WTCC