5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#3791 Meg mielott hazaernek megnezni, melyik kocsival mentel ?
-
nwhite #3790 Feltöltöttem egy hotlapot (fehérnorbert_brandshatch_1348o5.zip). Mellette van a setup is, de nincs sok a változtatás a defaulthoz képest.
Kuplung segítség, cockpit nézet, G25 kormány váltóval.
Ha kell valakinek, akkor fel tudom tenni a time attack mentést is. -
#3789 Belelkesedve, hogy megismertem a brands hatch palyat, rfactorhoz letoltottem a 2005-so verziot, renault megan mod be, 3. kornel mar 2,5 masodpercet vertem a seatra, tudom mas jatek, mas palya, mas auto, de jo erzes volt :p Talan itt tudnam kiemelni egyedul az epitett palyak elonyet, minden jatekhoz megtalalhatoak, csereszavatosak :)
-
#3788 Hát nagyon remélem! -
#3787 lesz olyan is?:O -
#3786 Én nem tudok róla. Nekem egyébként nem volt ezzel gondom. Az a játék nekem olyan volt mint ami első játék. Tudod hogy jól ki van találva meg minden de vannak hibái. Most demóból azt mondom hogy ezeket a hibákat kijavitották. Kezd faszán kiforrni. Reméljük a 08-as még jobb lesz! -
#3785 Elöször is az "a-z"-re: :DDDDD Én is így voltam vele, pont ahogy mondod f1gp-vel! Másodszor én is mondtam, hogy még nem próbáltam de most hogy így levezetted, lehet hogy egy kört megér. 07 azért tényleg sok mindenben jobb, de majd meglátjuk még. -
#3784 Alexease: Most tényleg kösz! :) -
#3783 Bar nem szerencses mondjuk 20 perc utan velemenyt mondani a jatekrol, de nem fogott meg, foleg igy a 07 utan, a hangok tenyleg szornyuek :)
-----
Letezik a regihez/ujhoz valami camhack, ami a szelvedot, ugymond teljesen attettszove teszi ? rohadt idegesito ez a sotetites, ez az egy ok amiert szep lassan leszokok a cockpit viewrol -
#3782 Az szerintem hogy a 07-ben sokkal kezelhetőbbek és szerintem sokkal versenyautósabbak az autok. Szerintem jobbak a hangok, szebbb a grafika. Nekem a 06 nem tetszett annyira (igaz ebbe benne volt az is hogy a champinshipben nem lehet állitani proban az Ai erősséget) de ezen kívül is sok negativ dolog volt nekem benne.
Szóval nekem a 07 minden szempotból jobban tetszik mint a 06.
Persze ez privi vélemény, de én igy gondolom. -
#3781 Feltettem a tavalyi race-t, sose jatszottam vele ezt be kell ismernem. brands hatch palya azon kivul, hogy az aszfalt sokkal egyhangubbnak tunik mint az ujabban, nagyon nagy valtozas nem szurt szemet az elso par percben. A kocsi hangjai masok, es valahogy a FFB teljesen maskepp mukodik mint szerintem kene :)
A rutinosok mint vagnanak ra elsore mint legszembetunobb valtozas a ket jatek kozott ?
-
#3780 ohh es azt is toroltek amire a 3779-ben valaszoltam, na mindegy magaban is van ertelme szerintem :) -
#3779 ahogy en latom... valaki irta, hogy egerrel tolja, ezen itt sokan meglepodtek, pedig mindenki tudhatna, a munkahelyen nincs g25 igy marad a jo oreg eger amivel igen jol lehet szerepelni pl lfs demoban is. Engem nem ert igy varatlanul, hogy valaki a race-el is igy jatszik. Ez tenyleg csak szokas es gyakorlas kerdese, hogy jo iveken menjen, ami az egernel adott es lehetseges. Gyengebb autoknal, ahol vagy padlozod a gazt, vagy fekezel, mert az marad az egergombon. Bar lelemenyesebbek gondolom meg ezt is kitettek valami masra, esetleg tobb gombra, mint a repuloszimulatoroknal. Ebbol mar egyenesen jott szamomra, hogy van aki billentyuvel tolja, mint en is sokaig. pl anno az f1gp-n meg amigan, kb lekopott a a-z; ;-: kiosztas ettol :) Egy kis steering help-el tenyleg jo idokat mentunk, bar akkor nem tudtuk kormanyosokhoz hasonlitani, mert olyan senkinek se volt, de a gepet elvertuk.
Persze lehet, hogy nem latok a dolgok moge es sokkal, de sokkal nagyobb a probelamtok egymassal, mondjuk ooo mert van sapka a fejen ? :)
Vagy csak a tullelkes hazigazda pont kitorolt egy csunya hozzaszolast :)
-
#3778 Ez jo otlet volt, remelem nem marad ures a konyvtar :)
---
kb 10 perce beszeltem egyik haverommal mondom itt a race lehet seattal menni, erre nyomnak egy padlogazt , itt vagyunk a ringen, epp a ... seatjat allitjuk be... aztan amit meg hallottam a telefonba, hogy el is huz vele a tulaja... fene az ilyen embereket, jatekban tuti legyurnem oket :p a vastag penztarca azutan jon csak naluk a vezetesi tudas, persze tisztelet a kiveteleknek :)
-
#3777 A nyagyon nagy idők általában billel születnek ,legalább is F1C-nél így volt, azzal lehetett a leggyorsabban menni .... -
#3776 Ja de köszi megfelelt, nem is az idő a kérdés, hanem, hogy egérrel? Mármint mouse-al? :) Én még nem próbáltam, azzal hogy lehet annyit menni vagy egyáltalán menni? :) Nekem ez volt a meglepő csak. -
#3775 Term. mindenkinek szája íze szerint, én pl. max egy kört megyek alap beállon, és ha lehet biztos hogy állítok.
Igaz én még nem kóstoltam be ezt a pályát, a kis formulával mentem pár kört, arra voltam inkább kiváncsi. -
#3774 Konkrétabban is kérdezhetnél, ha az előző válaszom nem volt megfelelő...
Egérrel mentem, manual váltóval és auto kuplunggal, + segítségekkel. Kormánnyal segítségek nélkül lassabb időt könnyebb menni. -
#3773 Es akkor mar legyen egy letolto oldal is, ne legyen gond:)
FTP: ftp.extra.hu
Login: racehotlap
Pass: jelszo
A ..\WWWROOT\FILES konyvtarba masoljatok, tomoritve!!
Az alabbiak szerint: TENEVED_PALYANEVE_IDO.ZIP
Pl.: kissmiska_brandshatch_13512.zip
Az oldal elerese, letoltesi lista:
http://racehotlap.extra.hu/dw.php
-
#3772 Es ha mar hotlap, akkor erdemes beirni a visszajatszas melle az esetleges segitsegeket, nezetet, kontroller hasznalator, valtot, kuplungot, stb.:)))
-
nwhite #3771 Kösz!
Ha lesz időm, akkor felteszem a replay-t.
Én is így gondoltam a beállítási kérdést. Mondjuk még a váltót lehetne gyorsan rövidebbre venni, hogy teljes egészében ki legyen használva, mert így még túl hosszú. Az szintén hozna pár tizedet, de lehet, hogy 1mp-et is. Arra sajnos nem volt még időm, mert tegnap is csak 3 kört tudtam futni.
Ha sok mindent állítok az autón, és úgy érzem, hogy jó lett a setup, akkor úgyis mellékelem azt is az idő és a replay mellé. -
#3769 pl extra.hu :)
de itt lejebb lathato tobben is hasznaltak a http://www.send2u.hu/
Van aki szeret bibelodni a kocsi beallitasokkal es tudja is mit csinal van aki nem, az utobbiak ragaszkodnak a default setuphoz, hogy megis azert legyen valami osszehasonlitasi alapjuk, a rutinosabbaknal meg a korido a sajat beallitasaval tortenik, csak azzal a "kezdok" nem sokra mennek, csak amulnak es bamulnak :)
Bar ha ilyen erthetoen leirod mint az elobb, barki utanad allithatja a kocsijat ez teny !
-
nwhite #3768 Én nem állítottam, hogy default setuppal mentem, hanem éppen leírtam, hogy mit változtattam rajta. Miért szenvedjek a default setuppal, ha íves féktávon segítségek nélkül ledobja magát az útról, és bőven kibírja a csökkentett szárnyállást. Amúgy meg nem lehet azt mondani, hogy teljesen áthangoltam volna ezzel az autót, mert bőven lehetne még mit állítani, de nincs rá időm.
Ha lesz időm, akkor linkelek replayt is mellé, de otthon napi fél órám van arra, hogy kerüljek pár kört és azt nem feltöltésekkel szeretném eltölteni.
Mellékesen mondhatnátok olyan oldalt, ahova fel tudom rakni a replay-t. -
#3767 Nem tudom miért baj az ha változtat vki a setup-n, azért van.
Bár azt sem tudom miért nem használja vki a válasz gombot, az is azért van. -
Gio #3766 Miert baj az ha vki valtoztat a setupon? elvegre azert van nem?:) -
#3765 Ez nagyon szép, de egyfelől replay nélkül semmit nem ér, másfelől ha a deafult setup-n változtattál akkor az már nem default setup, hanem személyre szabott, tök mindegy hogy mennyit és mit. :)
Itt többen kértek már replay-t, szal sztem ha időkkel játszotok akkor hasznos lenne alátámasztani egy visszajátszással.
-
nwhite #3764 Brand Hatch - Seat
25-30 kör után csak kuplunk segítséggel, cockpit nézetből 1.35.053.
Default setupon annyit változtattam, hogy az üzemanyagot levettem 5 literre, a hátsó szárnyat 2-re és a fékerő elosztást 62/38-ra állítottam. -
#3763 Ez igaz, olyankor mar palyat is valtunk, hogy valami reg elfeledett palya jojjon ilyenkor elony, ha az ember gyorsan felejt :)
-
GPx8 #3762 A pályaverseny már csak ilyen. Egyébként aki sokat tolja az RBR-t, annak már nincs semmi meglepetés benne, úgy megy rajta mint egy pályaversenyen. -
#3761 Hivatalosan is beleptem a seat 1:36-osok default klubjaba, tobbet nem is akarok kihozni belole, megyek RBR-ezni az az en vilagom :)
--
En vagyok-e egyedul azzal, hogy ezeket a szepen nyirt "kor" palyakat nem szereti ? Hianyzik a fa, ko, haz, bokor, godor, meglepetes, hirtelen reakcio, vaju, kormanyrangatas stb..
rfactorban is mindig azon kaptam magam, hogy csak monaco-n jatszok :)
A veglegesben lesznek varosi palyak is a trailer alapjan, akkor meg erdemes lesz elovenni
-
#3760 Replay? Okulás képpen :)
Lehetőleg BMW-s. -
#3759 Fel sem tűnt :) -
#3758 Egyetlen replay-ben sincs gumihang. Kipróbáltam. -
#3757 Jaaaaa, úgy könnyű :DD Pedig sokat segítene! -
#3756 Mondjuk rF alatt sincs csúszás hang a replayben ... -
#3755 sztem csak a replayben nincs gumihang :) -
#3754 nekem 1:36 eleje bmw-vel...de nem sokat mentem vele, kétszer indítottam el a demot mióta feltelepítettem, leginkább rfactorozom :)) -
#3753 Hát ez nagyon durva... hogy a viharba csinálod, hogy még csak meg sem nyikkan a gumi? :) -
#3752 repay=replay -
#3751 Én csak ilyen randán tudom. Mutasd milyen egy szebb menet. Nyomjál egy repay-t!