5806
  • atenza
    Az x200-ast nem tudom én se azért kérdeztem legfőképpen :)
  • GPx8
    Nem tudom, hogy az x200 minek felel meg, de a régi gépemen (P4 3.2, 2G RAM, 7600GT/256) szarul futott. A mostanin (C26750, 2G RAM, 8800GTS/320) jó még esőben is.
  • atenza
    Egy duplamagos két gigarammal és x200-al megtoldott laptopon szerintetek hogyan futna a játék?
  • Gio
    probalok enis felrakni egy replayt, de nekem ez az extra vmi iszonyat lassu, feltolt kb 20%ot es kb lehal....na motogp:)
  • GPx8
    "Human-like AI opponents that behave as natural race drivers, trying to force the player into error"
    Persze. Legalább az ablaktörlőjüket bakapcsolhatnák esős verseny alatt, vagy legalább a lámpáikat...
  • lac coo
    Jó nekem a virágbolti is, úgysem multizok soha ....
  • Alexease
    Szerintem megint ~9000 HUF, aztan 3-4 honap mulva a Tesco-ban 1990 HUF:)
  • lac coo
    Mennyi forint lesz ? :))
  • Alexease
    Kivancsi vagyok, Steam-en mikor lesz:) Remelem, nem varjak meg amig a dobozosokat legyartjak:) Feltehetnek mar most:D
  • Istencsászár
    RACE 07' Goes Gold

SimBin announced that its RACE 07 racing title sequel comes loaded with new features and game modes, more than 300 cars in 9 different car classes and circuits from all over the world, several of them being city racetracks never before featured in a racing game.

RACE 07 is also introducing a new "action camera cockpit view" that will add even more immersion and sensation of speed when driving from the cockpit.

RACE 07 supports both a normal according to real life championship mode as well as a new custom championship mode where you can mix cars and classes, not to mention tracks, as you wish. In addition RACE 07 also supports custom skins, especially important for communities and league racing.

The late changes in the calendar of the FIA WTCC events has resulted in several new circuits for SimBin to implement into RACE 07.

Features :
    The full 2007 and 2006 seasons of the WTCC, the historic WTCC’87 class, Formula 3000, Formula BMW, the Mini Cooper Challenge, the Radical SR3 and SR4 (in various configurations), as well as the Caterham CSR200, CSR260 and CSR320 Concept
    Intense “single seater” action: on these open racecars SimBin has developed a helmet camera as never seen before. Not only does it accurately resemble the view from inside a helmet, it also has all the visor dynamics the real fan could wish for. The visor gets dirty and can be cleaned by pulling a protective layer of plastic off, the so called “tear-off.”
    32 different tracks and variations from all over the world, including unique city tracks as well as legendary tracks such as Monza, Zandvoort, Brands Hatch and Imola
    Online World Championship functionality with rankings and leader boards
    Human-like AI opponents that behave as natural race drivers, trying to force the player into error
    Enhanced community appeal, community drivers, customized skins and league-support

RACE 07 is scheduled for release late September, early October, depending on the region.
  • Alexease
    A teljes jateknal is van kaosz, bar azert nem ennyire;) Ott mar szervezett szerverek es vagy passwordos hosztok vannak. Itt valoban a GameStar tipusu bejelentes utani demo aradat vonza az embereket;)
  • GPx8
    Ez reméljük csak a "demozás" miatt van. Ha valaki fizet azért, hogy online is tudjon versenyezni (megveszi a játékot), akkor már remélhetőleg pl. rajtra várásnál(!) nem töri rommá a többieket szórakozásból...
  • b-type
    simán nevezhetnénk/juk a PT-t arcade-nak, olyan a grafika, olyan némelyik pálya, olyan a hangulat meg a tuning rész,...csak a fizika gyanusan túl jó :DDD
  • Alexease
    A PT-vel en is mentem nehany online versenyt, veletlenszeru szervereken, idegenekkel, es semmi bajom nem volt nekem sem. Furcsa, pedig azt a jatekot nevezhetnek arkadnak is;)

RACE-szel 1-2 normalis versenyt mentem - innen volt 1-2 ember -, de altalaban katasztrofa;) A BMW M3 Challenge meg kifejezetten borzalom volt;) A password-os szerverek mar jobbak lehetnek;)
  • b-type
    Próbaképpen felléptem pár host-ra, héééááát bsszus..komolyan mondom a Project Torque-n százszor normálisabb arcok versenyeznek.
    A szándékosan rám utazik..pff, elmennék mellett erre nekem rántja az autót, többször nem sikerült, akkor beleállt a védőkorlátba.
    Egyszer bejött, írtam neki egy szépet, aztán kijöttem :)))
    Semmi mást nem csinálnak, csak füveznek össze-vissza, amikor visszajönnek az aszfaltra akkor mintha offline volnának, majd ha el akarnál menni melette hogy fusd tovább a körödet, neked rántják az autót.

A PT-ben, a srácok a nagyon gyors verdákkal sokszor még be is várnak a célvonalban, hogy megkapd az utolsó clean sector-ért járó pontot is.
    Ez vmi borzasztó volt, 4 játékba léptem be, abból az egyiket állandóan visszalőtte a srác poénból, míg ki nem lépett mindenki.
    übergáz az egész :(
  • lac coo
    Én ma lementem 2 perc alá :)))))
  • b-type
    ja botváltós az idő, és minden segítség off.
  • b-type
    én nem sokat szöszöltem vele, jól lepuhítottam :)
    felraktam ide a replay-t és a setup-t is:racehotlap.extra.hu
    1:35.08 lett, de van mit rajta javítani, túl rövid lett az 5. és elcsesztem frankón az utolsó balost :)
    De tetszik a Bímer az a lényeg.....de ..de legjobban a Radical-t várom.. :)
  • JuanG
    egy versenyen (nem hotlap) sztem a BMW-k jobban kanyarodnak, mint az elsőkerekesek, én pl. a seat-al sokkal lassabb vagyok kanyarokban mint a bmw-vel :)
  • atenza
    Setupot küldhetsz akkor, vagy mondd meg légyszi h hátső függőkön mit állítsak?
  • b-type
    Nekem meg a Bímer tünik gyorsabbnak :))..azzal elkezdtem támadni a '35-s időket, és sztem kifejezetten sok van benne, mert az első kanyar az vmi bűn csúnya..többszöri ívtöréssel, és még rengeteg hiba van benne.
  • b-type
    ma reggel próbáltam ki a Seat-t, ott fogott meg ez az érzés, hogy nagyon bejön az FFB.
  • atenza
    A wtcc és az f3000 ffb-je is? Vagy a bmw-re gondolsz? Amúgy sztem is jó nagyon, főleg mikor érzed h menne ki az autó hátulja, és érzed h hol a határ...
    Ma kb. 30centire ment el előttem egy 320i, nyomta neki a srác, eszméletlen hangja van! Kár h a játékban nem ilyen
  • b-type
    lehet, viszont erről jutott eszembe, hogy nekem nagyon megtetszett az ffb,...vhogy sokkal jobb mint, az ezen a autófizika vonalon készülő szimek bármelyikénél amit használtam.
  • DanielT
    Én is könnyebben mentem jobb időt a Seattal, pedig én a hátsókerékre szavazok és ennek ellenére a BMW vel megyek mert élvezetesebb.
  • Istencsászár
    A kanyarodást a gázadást, de ez valszeg a Forma 1-es beütés miatt van.
  • atenza
    Bmw-nál milyen mit kell a felfüggesztésen állítani h ne csússzon meg a hátulja kis hupliknál?

B Type Free: én csak azt látom az előttem lévőkön h ugye a kanyar elején nagyot ráfordítanak, erre az autó hátulja kimegy, majd visszaszedik, így az eleje indul kifelé a kanyarból és végig ez ismétlődik a kanyarban, szóval nem tudnak "egyenesen" kanyarodni. Lehet h kívülről én is így megyek, habár érezni lehet az FFB-ből h mikor miből mennyi kell.
  • b-type
    én sem kedvelem az FWD-.t, pl. a diffi hatása miatt.
    alacsony diffinél hülyén megy az autó, magas diffinél mászik az eleje.
    de utálom azt is hogy nem lehet játszani a hátuljával, és nagyon nagy terhelésnél, kifordított kormány mellett elfull az autó.
  • atenza
    Mit nem tudsz megszokni az elsőkerekesnél? Kívácsni vagyok
  • atenza
    Ezek szerint én nem tudok vezetni Seattal 1:35:7×× eddig kis setup módosítással, bömivel 1:36:7×× Igaz nem mentem még sokat, és a beállítást is lehet h jobban eltaláltam a seatnal, de az összes szerveren a brands hatch pályákon a seatosok vannak elöl.. Vagy a pálya jellege miatt, vagy egyszerűen kevés a jó bmw-s?
  • SimaSuna #3801
    ez a vezetési stílus kérdése :)
  • nwhite
    Nekem a Race06-ban az volt a tapasztalatom, hogy a BMW-kel rövidebb féktávot tudtam venni, de a kigyorsításokban rendszeresen megvertek a Seatok. Ugyanez volt a helyzet, ha én ültem a Seatban.
    Brno-ban kimondottan a BMW-t favorizáltam, mert a gyors kanyaroknál szépen erőből be tudtam fordítani az autó farát, így gyorsabb volt a kanyarsebességem, és az kigyorsítás miatt a végsebességem is. Ott mp-kel vertem a pályacsúcsot is.
    Nekem inkább a pálya határozza meg, hogy melyik autóval vagyok gyorsabb.
  • Istencsászár
    Hátsó kerekek a rajtnál előny, kanyarokban már nemannyira mivel hajlamos a kitörésre. Erőben a motor dönt ennek nemsok köze van hogy első vagy hátsó ( max kigyorsításnál lsd rajt )... Hiába gyors mondjuk a BMW ha az ember nem tudja kordában tartani a lóerőket, nehezebb, de ha valaki jól használja annak gyors is lehet, de a front meghajtásúak szvsz gyorsabbak játékban és stabilabbak is, persze ahhoz olyan vezetési stílus kell, mert aki nem ahhoz szokott az eldarálja a gumikat vagy nemtud olyan tempót menni... én nemtudom megszokni az első kereket, ezért inkább szenvedek a hátsó kerekessel azt legalább élvezem, még ha lassú is alattam:D
  • DanielT
    Nem kapar az. Elinduláskor a súly hátrafelé mozdul ezzel is plusz tapadást biztosít.
  • DanielT
    Kanyarban és egyenesben is a hátsókerekes a gyorsabb, főleg bizonyos teljesítmény felett. Hozzáteszem, hogy olyan ember kezében aki tud vezetni.
  • nwhite
    Azt gondoltam, hogy nem sokat segített a setup változtatás, éppen csak az egyre több autó és pályaismeret amitől gyorsulok, csak a tisztánlátás kedvéért tettem a replay mellé a setupot is. A setupoláshoz amúgy nem értek, csak próbálkozom vele.
    Tegnap este megint sikerült pár kört mennem, és az 1. szektorban több mint 5 tized mp-cel vertem meg magam, de a középső és az utolsó szektort elrontottam, így csak 1.34.731 lett belőle.
    Sajnos még nem tudok összehozni egy tiszta kört, mert akkor talán még a 1.33 vége is összejöhetne.
  • alma2
    ehhh, nem akarom kedvedet szegni azzal, hogy nem a setup miatt vagy ilyen gyors hanem alapbol :) na csak azert betoltve en szemely szerint csak rosszabb idoket mentem mint altalaban bar lehet, hogy csak nem ereztem ra. De most felkerult egy ilyen jo ido, senki nem kepes megdonteni, aztan igy marad az egyeduli replay a tied :p
  • SimaSuna #3794
    kanyarok számítanak szvsz a legjobban...
    a fronthajtású szvsz gyorsabb lenne a kanyarokban..
    míg a hátsókerekes pl az egyenesben lenne gyorsabb..
    de sztem ez a pályától is függ..
  • alma2
    Az lemaradt leszamitva azt, hogy elvileg a hatsokerekes kesobb kaparna ki indulasnal talan.
  • alma2
    A config fileban benne van seat, igy targytalan a kerdesem, na meg mar haza is ertem :)
    ----
    Ha van egy auto elsokerekes majd mondjuk atszerelnenk hatsokerek meghajtasosra, azon felul elvileg semmi nem valtozna. Melyikkel lehetne jobb koridot elerni egy epitett palyan ? Termeszetesen a valosagban :)