RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Chevrolet Lacetti WTCC
játéklista, jobbklikk a race-n, majd update history vagy ilyesmi..
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Chevrolet Lacetti WTCC
De utánna rágyurok erre.
1 nem lehetek olyan béna hogy ne tudjam megcsinálni.
2 egyszerüen nem tudom elviselni hogy nem tudom megcsinálni😄
Szóval neki állok aztán lenyemom ezt a brigádot😄
Egyébként monzát én sem szeretem, nekem a kedvenc Wtcc-s pályám Magny Course. Sajnálom hogy idén nem mennek oda. De hát ez van. Sajnos annak a pályának megvannak számlálva napjai. Minden nagy eseményt elhoztak onnan. Sajnálatos de hát ez van. Se f1 se wtcc se semmi.
Downhill!!
Chevrolet Lacetti WTCC
1. alapbeállítás 8 kör benya: 2.02.137
2. alapbeállítás + felhúzott ötödik (218-220 kmh) 5 kör benya: 2.01.241 egy szépséghibás Lesmo 1 2-vel
3. alapbeállítás + felhúzott ötödik (218-220 kmh) 3 kör benya +10% elsõ fékerõ: 1:59.610
És végül teljesen saját beállítások, szinte mindenbe belenyúlva 225-ös véggel 1.58.234 egy enyhén megcsúsztatott Lesmo kettessel!
Hát sajna többet nem tudok tenni az érdekedben, amúgy sem szeretem Monzát, számomra túl uncsi, nem tud lekötni. Engem valahogy nem hoz lázba én Brands Hatch mániás vagyok! <#worship>#worship> Ezek az idõk amúgy mind practice-n születtek és az egyetlen nyomás rajtam a macskám volt, aki minden körben az ölembe ugrott <#ejnye1>#ejnye1>
Chevrolet Lacetti WTCC
Chevrolet Lacetti WTCC
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Chevrolet Lacetti WTCC
Chevrolet Lacetti WTCC
Azt észrevettétek, hogy villognak ha lassu vagy😄 Ma Coronel akart levillogni, de nem sikerült neki!!
Downhill!!
along with a description of what you think could have caused the crash to a dveloper near you." mit kell csinálnom? már nagyon ki vagyok éhezve.
Van egy olyan hogy vizual settings az opciokba.Itt realra kell rakni. Majd ha belépsz a játékba, akkor ott az 1-es gombal tudod elõhozni.
De ha azt elllitotad hogy ne az a gomb legyen akkor a controlsba nézd meg melyik gombra raktad.
Downhill!!
Chevrolet Lacetti WTCC
Elõre is köszi!
Chevrolet Lacetti WTCC
Gep csere, install, stb., igy gondolkodom uj rendszeren (64 bit). A driverekkel, utility-kel nincs gond, a jatekok a kerdesesek (igy minden topic-ot megszorok)😊 Igy a kerdes: kinek megy/nem megy ez a jatek 64 bites rendszeren (Windows XP Proffesional SP2 Eng. x64; vagy Windows Vista Ultimate x64). Csak roviden, hogy ne legyen OFF! THX!
Downhill!!
Meg azért annyi idõm sincs játszani. Naponta pár óra. Persze a játék fent marad meg próbálkozom még, állitgatni menni stb.
De pl GTR2-ben 97% Ai-val tolom. És az ugyan ilyen simulátor. Itt Race-ben is 3-4% kéne csökkenteni rajtuk és már nincs is gondom.😄
Na mind1 nem nyigok tovább! De nem adom fel sem.
Downhill!!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem vicc,..inkább az a vicc, hogy amivel mentem az egy csíter autó volt (módosított fájlokkal) amit úgy húztam le a BHM-rõl hogy nem tudtam róla (akkoriban nem nagyon vágtam hogy mi is van).
Így aztán a setup-t nagy részét dobhattam a kukába, pedig teleírtam több oldalt tapasztalatokkal 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem nem jön be ez a Game. Nagyon jó irányitani meg faszák az autók, de engem nagyon dühit az ai viselkedése. Remélem a 07-be javitják. Addig meg gtr2 wtcc mod. Ami ugye ebbõl van konvertálva. Emiatt szinte ugyan ilyen és a gtr2-nek sokkal jobb Ai-ja.
Ma mentem Wtcc-vel Magny Coursba 12 kört ez alatt a 12 kör alatt kb 20 elõzés volt és az 1-2-3-4-dik helyért küzdöttem. És nem nyertem😄 de végig izgalmas fasza verseny volt, ráadásul pontot és siker élményt is ad. Legalábbis én ezt szeretem.
Egyébként semmilyen setup nélkül 96% Ai-val mentem az idõ 1:52:034 ez volt a pol én 1:52:400-at mentem és az 5-dik helyrõl rajtoltam.
Szóval nekem jobban bejön ez mint a Race. Csak kár hogy a hendicap és a forditott rajt nem mükszik.
Remélem ezt a picci hibát javitják a Wtcc07-ben.
Downhill!!
én 2:02,5 körül mentem vele legjobbat..
monza
nem rossz cucc, de elõveszem nyomom, aztán mikor kiakad 3x egymás után minden elõjel nélkül akkor jegelem...aztán megint elõveszem pár napig, megint elõjönnek a hülyeségei megint jegelés😞
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Downhill!!
A bímernek én kicsit elindítom a hátulját, és csak éppen sodorva igyekszem az egyenesre.
A 2-s Lesmo-t soha nem is szerettem, így azzal túl sokat nem fogalkozom 😊
Egyszerûen nem jut rá idõ, pedig jó kis szim ez, eleinte nem nagyon tetszett, de végül is elég amire kitalálták arra jól rendben van.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz