RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és tök kira skinezés lesz..
ha inditasz 1 szervert, mindenki letölti a te skined, és így látjuk egymás add-on skineit... <#vigyor2>

gordon 24
Nagyon fasza!!! Eszméletlen király! Megy rendes modban nálam is nem kell a windowed mint a 2006-nál.
Faszán fut nem szagatt. Szóval nagyon tutti. Ha nem szállnak el agyilag az árral szerintem meglesz dobozban!

Downhill!!

pointer4
😛
pointer4
Hehh, ne is mond. 108 volt darabja a kariknak, és 124 a proci.
De azthiszem túloztam. októberben vettem, az most vagy 3 vagy 2 év. De 3om éve nem volt még 7800 😊 1 éve meg mást vettem, úgyhogy kettõre módosítok 😊
Istencsászár
<#banplz>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
És ez a gép 2,5 éves éves? Hogy szalad az idõ 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
öld ki belöle a MoTeC-t, írja Alex hogy azzal sokat nyersz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pointer4
7800gtx-sli, 2 gb ram, 4400x2 AMD
Csakis belsõ nézet. Esõ nélkül jácottam többet, de még akadás sem volt.
lac coo
Persze , belsõ nézet.

Belsõ nézet? Mert az sem mindegy. Nekem rajtál, úgy ha 10 autót látok, akkor olyan 25-28 fps lehet.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Hát ott akkor valami más bibi van, nem a géped teljesítménye.
Nekem P4-3000, 2G ram, X800XT PE van, és árnyék medium , motec kikapcsolva ( ez ISI motornál alap, valamiért -10 fpst jelent ), 20 ellenféllel simán megvan a 30 fps, mikor szétszoródik a mezöny akkor az 50-et veri .Esõ az más tészta, az ahogy Alex is írta lazán megfelezi az fps-t 😊)))

Istencsászár
Aki készül lelkileg a krjázisra és veszi a cuccokat a gépébe annak el fog szaladgálni a cucc, aki meg nem az butít és butít és butít...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Igaz, hogy régi a gépem (P4 3.2 2G DDR, 7600GT/256), de azért nem neveném pénztárgépnek...
Holnap hozom haza az új gépemet, de csodát nem várok a Race07 -tõl azon sem...
Neked milyen géped van?

Ahogy én látom, az történik, hogy van egy viszonylag régi graf. motor, amit az ISI sem igen akar gyökeresen átírni és a SimBin a hozzáadott effektekkel csak tovább lassít. Ezért szerintem hiába vannak benne szép effektek, ha nem tudják használni a játékosok. Az igaz, hogy 2-3 év múlva lesz hozzá megfelelõ gépünk, de akkor meg a Race09-10 jön még több csodával, ami megint csak nem fog jól futni... <#szomoru1> (Akkor viszont kinek lesz kedve a már jól futó Race07 -tel játszani???)

pointer4
Waze nem a munkahelyen pénztárgépen kell futtatni. Nekem 2,5 éves a gépem, de maxxon van, és még sose ment 40 fps alá, pedig esõben is versenyeztem 1x kíváncsiságból.
JuanG
hát nekem az anderstorp kifejezetten ronda még fullon is, vagy legalábbis nem jön be, nem életszerû...bár gondolom versenyen a közönség feldobja, de nem igazán erre céloztam, szarok a fényviszonyok vagy mi 😊)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Hát azért ez nem teljesen igaz . Nyílván konzol elõnyben van, hisz ott az adott hw-konfigra fejlesztenek, de jelen esetben a grafmotor sem valami ultragyors 😊)))
Elég megnézni csak egy X-pand rallyt vagy FlatOut2-õt😊)))
Szvsz még a hozzáfoltozgatott ilyen-olyan plussz efektek sem tettek jót a sebességnek 😊))

Istencsászár
Pécé feeling😊 8800 ultra, 2 magos procin, 4 gb rammal lehet elmenne, az ok hogy csak dx9 és még azt sem használja ki 100%ban, de hát pécén 5ször akkor gép kell valaminek h fullon mehessen😊

lac coo
20 AI-van esõben, full garfikán, TV-nézetben elég lehangoló eredményeket ad a gépem 😊))))Ha annyi pénzem lenne mint amennyi nincs , vennék egy újabb masinát 😊)))
De tényleg a tükrözõdés az minek a tükrözõdését kapcsolja ki-be ???

Néhány jó-rossz dolog: a sisak mozgását átrakták a fizikáról a kormány mozgásra, kamu, de tökéletesen néz ki játék közben, nincs a rángatózás😊))
Az ütközésmodell megint valami kocka lehet, legalábbis F3000-nél, elég botrányos😊))

Alexease
Valaki csinaljon egy verseny visszajatszast, sok AI-val, esoben, azt a replay-t meg lehet itt osztani, es a Fraps-el benchmark-olni az elso percet😉 Kiderul, milyen gepen, es milyen beallitasokon mennyi min/avg/max fps ertekek jonnek ki😉 Persze, csak 1-1 sorban, ne legyen nagyon OFF😊
hát nemtom , de minimumba is qva szép 😮

Jó. Én is sokat állítgattam pl. a GTR2 -t mire nekem megfelelõ lett, de kíváncsi vagyok, hogy ha mindent bekapcsolnánk a Race07 -ben, akkor milyen vas kellene alá? Lehet, hogy még nincs is olyan gép, amin full-ban futna? <#ravasz1>

lac coo
A tükrözõdés az mi is itt?

Alexease
Pontos mereseket nem csinaltam, de aranyaban ezek az fps esesek jottet ki:
- arnyek ki kapcs vagy medium: +20-30% fps
- tukrozodes kikapcs: +20-40% fps
- MoTeC vagy cockpit digitalis kijelzo kikapcs: +30-50% fps!
- Eso: -50% fps 😉

Termeszetesen, tovabb lehet novelni az ertekeket, olyan beallitasok csokkentesevel ami nemigazan fontos: ellenfelek autoi, LOD, latotavolsag, textura, stb. (+5-20% fps).

Eleve az arnyekokat ugy sem latom a cockpitbol, a tukrozodest szintugy, a belso digitalis muszer meg nem nagyon erdekel😉 Ezekkel mar x2 az fps ;P
Ja. Napos idõben, 800x600 -ban, low beállításoknál 2 Ai ellen csak a rajtnál esik le 15 fps alá, mi? 😄
Az biztos, hogy a passziánsz stabil! Meg gyors is, mert az nem ISI motorral megy... 😛

b-type
😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pointer4
Mibõl gondolod? Hihhetelenül remekül megy!!!! Stabilabb mint a passziánsz 😊
Na, senkinél sem fut normálisan a program?

pointer4
jaa gyári setup, ahhoz én butus vaok 😊
1.33.6 online Seat-al

Alexease
En tegnap probalkoztam egy public szerveren. Voltunk >20-an, 2-nak kvalifikaltam magam, ere a startnal sebessegben maradt az auto, lefulladt, meg nem volt beallitva az inditas (csak a gyujtast tudtam kacsolgatni), igy ott ragadtam a rajtracson😉))
leho94
setup nélkül megyek amugy😄 1.44.019-re tornáztam.ha szeerzek setupot remélem még jobb lesz.😛

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

pointer4
Hátõõ nemtom, én nagyon lama vagyok, és a 14 körös versenyt pro beállításokkal még nem sikerült befejeznem 😊 mondjuk 1x fagyott a gép 1x teló csörgött, 1x meg kicsúsztam 1. helyrõl és mire visszajöttem összetörtek 😊
De 1:42:xx volt a legjobb idõm. Persze 320 bömössel, te mivel mentél ?😊
Mert pl f3000 el tutti menne jobban.
atenza
Még gyakorolj kicsit<#crazya>

leho94
Ti milyen idoket mentek Brands Hatchben?? 1.46.090 10 kör után jo ido?<#gonosz1>

atenza
<#shakehead>Már késõ, most nem leszek otthon egy ideig, de majd beszállok ha megyeget a szerver!

Alexease
Ezert (is) jo a Steam, hogy mindenfele felhajtas, bejelentes, letolteskereses, kompatibiliutas, stb. problema nelkul, eszrevetlenul, folyamatosan lehet frisitgetni a programokat😉

Es azert azis nagy elony, hogy ha nem otthon vagyok, nincs nalam a jatek CD/DVD, barmikor letoltom egy gepre, aztan mar tolom is😉
AZ jó lesz!😊
leho94
nekem 2 updatet is szedett hozzá

Most, hogy a demot indítanám. A steam lehet, hogy valamit töltött le a progihoz, a demóhoz. Javítást?

Mostani verzió 1.0.0.1., a régit nem tudom.
Akinél jól fut (ez alatt azt értem, hogy pl. esõben elrajtol a mezõny végérõl és belsõ nézetben van (WTCC),legalább 40 fps), az írja már meg lécci, hogy milyen gépe van! Kösz.

Üdv mindenkinek!

Letöltöttem én is a Race07-es demo-t de vmiért összeomlik a kép játékban. A menüben nincs semmi gond, de amikor betölti a pályát akkor is csak a menü látszik, és néha-néha fel villan az autó + a pálya, de akkor is hiányzik pár textúra. Az FPS nagyon alacsony, max 10.
A konfigom: AMD Athlon XP 2,6; 1GB DDR-RAM; Ati Radeon 9800SE 128MB/128bit.
VGA driver: Omega 3.8.360
Egyébként a WTCC-nél is ugyan ez volt a bajom, de abba belenyugodtam. Azonban olvastam hogy vannak olyanok akik 9600-al is játszanak vele, így megpróbálom kideríteni, hogy mi lehet a gond.

SimaSuna
Du csinálok..
10/1M nettel 😛
atenza
Ha valakinek van jó nete csinálhatna egy sg! szervert, ahol tolhatnánk online! Nekem sajna csak 256kb/s a feltötltésem, nem lenne elég sok autóra...

lac coo
Lehet skineket rakn ia játékba? Úgyértem az nincs kódolva?
Mert itt letölthetõk már a templatek ....

Istencsászár
Hibákat nem fejleszthetik, hanem javíthatják, a többit fejleszthetik attól😊

Alexease
Nem javitjak, hanem folyamatosan fejlesztik😉)) Minden kisebb-nagyobb fejlesztesnel megjelenik egy-egy jatek: GTR-GTL-GTR2-RACE-RACE07 😊 Az engine nem valtozott (legalabbis a GTL ota), csak folyamatosan fejlodik😉

Az online-t nem neztem.
Istencsászár
Látszik h javítgattak, bár az online részt nemnéztem, fejlõdött valamit?

Alexease
Sot olyanak, mint majd a 08-as verzio😊 <#vigyor3>
Istencsászár
Ilyennek kellett volna lennie a Race ( 06 )-nak, mint a mostani verzió...