RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha inditasz 1 szervert, mindenki letölti a te skined, és így látjuk egymás add-on skineit... <#vigyor2>#vigyor2>
Faszán fut nem szagatt. Szóval nagyon tutti. Ha nem szállnak el agyilag az árral szerintem meglesz dobozban!
Downhill!!
De azthiszem túloztam. októberben vettem, az most vagy 3 vagy 2 év. De 3om éve nem volt még 7800 😊 1 éve meg mást vettem, úgyhogy kettõre módosítok 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Csakis belsõ nézet. Esõ nélkül jácottam többet, de még akadás sem volt.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nekem P4-3000, 2G ram, X800XT PE van, és árnyék medium , motec kikapcsolva ( ez ISI motornál alap, valamiért -10 fpst jelent ), 20 ellenféllel simán megvan a 30 fps, mikor szétszoródik a mezöny akkor az 50-et veri .Esõ az más tészta, az ahogy Alex is írta lazán megfelezi az fps-t 😊)))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Holnap hozom haza az új gépemet, de csodát nem várok a Race07 -tõl azon sem...
Neked milyen géped van?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Elég megnézni csak egy X-pand rallyt vagy FlatOut2-õt😊)))
Szvsz még a hozzáfoltozgatott ilyen-olyan plussz efektek sem tettek jót a sebességnek 😊))
De tényleg a tükrözõdés az minek a tükrözõdését kapcsolja ki-be ???
Néhány jó-rossz dolog: a sisak mozgását átrakták a fizikáról a kormány mozgásra, kamu, de tökéletesen néz ki játék közben, nincs a rángatózás😊))
Az ütközésmodell megint valami kocka lehet, legalábbis F3000-nél, elég botrányos😊))
- arnyek ki kapcs vagy medium: +20-30% fps
- tukrozodes kikapcs: +20-40% fps
- MoTeC vagy cockpit digitalis kijelzo kikapcs: +30-50% fps!
- Eso: -50% fps 😉
Termeszetesen, tovabb lehet novelni az ertekeket, olyan beallitasok csokkentesevel ami nemigazan fontos: ellenfelek autoi, LOD, latotavolsag, textura, stb. (+5-20% fps).
Eleve az arnyekokat ugy sem latom a cockpitbol, a tukrozodest szintugy, a belso digitalis muszer meg nem nagyon erdekel😉 Ezekkel mar x2 az fps ;P
Az biztos, hogy a passziánsz stabil! Meg gyors is, mert az nem ISI motorral megy... 😛
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
De 1:42:xx volt a legjobb idõm. Persze 320 bömössel, te mivel mentél ?😊
Mert pl f3000 el tutti menne jobban.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Es azert azis nagy elony, hogy ha nem otthon vagyok, nincs nalam a jatek CD/DVD, barmikor letoltom egy gepre, aztan mar tolom is😉
Mostani verzió 1.0.0.1., a régit nem tudom.
Letöltöttem én is a Race07-es demo-t de vmiért összeomlik a kép játékban. A menüben nincs semmi gond, de amikor betölti a pályát akkor is csak a menü látszik, és néha-néha fel villan az autó + a pálya, de akkor is hiányzik pár textúra. Az FPS nagyon alacsony, max 10.
A konfigom: AMD Athlon XP 2,6; 1GB DDR-RAM; Ati Radeon 9800SE 128MB/128bit.
VGA driver: Omega 3.8.360
Egyébként a WTCC-nél is ugyan ez volt a bajom, de abba belenyugodtam. Azonban olvastam hogy vannak olyanok akik 9600-al is játszanak vele, így megpróbálom kideríteni, hogy mi lehet a gond.
Mert itt letölthetõk már a templatek ....
Az online-t nem neztem.