5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#3994 -
#3993 A legujabb 7.9-es ATI driverrel csak nekem nem megy? 7.4essel elindult.
-
#3992 Koszi, meg van, de sajna nem mukodik;( Valszeg ebbe a reszbe is belepiszkaltak:(
Megtalaltam a hatteredet, megcsinaltam, csak elfelejtettem feltolteni:) Este ha hazaerek felteszem;) -
#3991 http://www.fraps.com/ -
#3990 Ne haragudjatok, hogy megin' megkérdem, de a jobb fölső sarokban lévő fps számot, hogy a bánatba tudom előcsalogatni? -
#3989 Itt van, közben leszedtem a pályát is , de mint kiderült az van fennt :)))
Tourist.
ns24h.
A többi nyomvonalon úgylátszik nem mentem még...:))
Cserébe feltölthetnéd a gridwalk alatt látható, rajtrács feliratok hátterének dds-ét, mert nagyon zavar hogy olyan tejfehér és nem átlátszó ;))) -
#3988 Megnézem......
-
#3987 De;)
Ezt a Nordschleife-t szedtem le: Nordschleifev1_00byDutchDevil.rar (HSW - GTR2)
Az UserData\LOG\Hat\ konyvtarbol kellene a ns24h.hat file. THX! :) -
#3986 Nekem fennt van , nem tudok valamit átküldeni belőle?
-
#3985 Az lesz:) De mar csak holnap. A menuben mukodik, be is tolt mindent, de hianyolja a HAT file-t:( Azok elore le vannak generalva a RACE-ben, es nem is generalja ha nincs. Fel kell tennem egy GTR2-ot;) -
#3984 NORDSCHLEIFE!!!!!!!! -
GPx8 #3983 Zandvoort-ban nálatok is ott az első kanyarban az a fekete textura hiba a kerékvető egyik részén, vagy csak nálam csinálja? -
#3982 .
-
#3981 Ok, Nord jöhet. Majd viszek narancsot a sitre ! -
#3980 Lehet, hogy megis tudok be tenni mas palyakat is;)
Keresek valami palyat, aztan teszt;)))) -
#3979 Jahogy nem is max-el csináltad..Értem :))) -
#3978 Nem szoktam utolagosan GMT-ket barkacsolni:) Foleg nem MAX-ben. A SimBin programokhoz amugy is meg a regi GMT verziot kell menteni (GTL). Ujratexturazni, a mappot allitani 3DSimEd-del erdemes. Ott esetleg vertexet is lehet mozgatni, bar azt mar nem tudom mennyire egeszseges;) -
#3977 Ha van időd készíthetnél videót arról, ahogy végigmész egy városi pályán, kíváncsi vagyok h néz mondjuk Pau. Szívesen megnézném addig, amég nincs időm kipróbálni! -
#3976 ment újraprivi -
#3975 Kedvenceim a városi pályák, szal ez jó hír számomra h odafigyeltek rá :)
Hamarosan én is kipróbálom a teljes verziót, és ha hasonlóan jó lesz mint a demo akkor benevezek rá ;) -
GPx8 #3974 Akkor túl gyors a géped... :)
De viccen kívül, lehet benne valami, mert a régi gépemen még láttam ezt az effect-et most meg nem... -
#3973 minden maxon van :( -
#3972 Nálam van, lehet valamit magasabbra kell állítani hozzá( special effekt vagy valami...) . -
#3971 Alex , te mivel szerkeszted a GMT-ket ? Megnyitottam az importerrel a sisak gmt-t amit adtál, látszólag minden ok, de semmit nem látok maxban ..... -
#3970 ez a visor letépősdi animáció nálatok nem hiányzik egy az egyben? :(
megnyomom, semmi animáció, csak írja hogy maradt még x. :( -
#3969 :DDD
Ez már erősen a ló másik oldala :D -
#3968 Olvass vissza kb 10-et ! -
Djemba #3967 bajnokságban nem lehet beállítani hány körös legyen mert mindig 13 vagy 11 az sok -
http://alexease.extra.hu/files/DRIVER_HELMET_FPVISOR.ZIP -
#3965 Hát azért nem nagyon szokott senki vállalkozni ennyi épület modellezésére, azért is van kevés városi pálya :))))Amúgy akkor járd körbe a Hősök Terét és dobd össze :)))))
Ha ráérsz töltsd már fel légyszí a helmet eredeti dds-ét, úgy egyszerűen be tudom lőni mennyi látszik ebből a játékban...
Amúgy próba: get real !.
-
#3964 Ha van normalis alapanyag, foleg ha mar a palyaepiteshez, modelezeshez tervezik, keszitik akkor nem olyan veszes;)
Akkor van problema, azzal megy el az ido, ha nincs rendes alapanyag. Agyon tomoritett, kisfelbontasu YouTube videobol, nehany fenykepbol nehez epitkezni;)
Pl. amikor a Bucharesti palyan, a celegyenes vegen a "kek foltot" Michelin reklamnak neztem a szalagkorlaton, aztan kiderult egy veletlen talalt kepen, hogy az a "kek folt" nem reklam, hanem a szalagkorlat mogott levo lelatonak a szekei;)
ha hivatalosan keszul egy palya, az sokat segit: a palyabejarason lehet kesziteni normalis minosegu videot, fenykepeket. Foleg ha megkapjak a versenypalya terveit: nyomvonal, szelessegekkel, kanyarivekkel, szintkulonbsegekkel, fontosabb trackside objectekkel. -
#3963 Megegyszer, mert deleltem:) -
#3962 Most néztem a két új városi pályát, durván lemodellezték a köcsögök ! :)))
Kiváncsi lennék hány ember csinálta és hány hónapig , talán nincs két egyforma épület ....
Remélem átmegy rF-be is, nagyon jók . -
#3961 Privi:P -
#3960 Mar meg is valaszoltad a kerdesed:)
Az Online verziot kell (majd) telepiteni, abban van LAN, IP, stb. -
#3959 Az okra rájöttem. Minden verseny után megkérdezte, hogy nehezíthet-e és eddig Yes-t nyomtam. (Béna vagyok.)
Mindegy segítség nélkül is végig vittem billről az első bajnokság 9 versenyét a 11-ből. -
#3958 Nem tudom, csak hirtelen futottam át a dolgot, de mintha ugyanannyi "sor" lenne, mint az rFactor-ban. Majd kipróbálom... -
gudman #3957 Sziasztok!A race 07-el lehet lanban játszani,mert azt olvastam hogy van offline és online telepítési lehetőség de az online-hoz kell a steam,az offlineban pedig nincs LAN.köszi a választ elöre is. -
#3956 Én sajna billentyűről nyomom. Így billentyűtől jól jön a Stability Help, illetve a Traction Control és az Antilock Brake is. A bajnokság elején ez van is mindig. Azonban ahogy haladok a játékban ezeket szép lassan elveszi a játék. Sajna ezek nélkül billentyűről már nem tudom irányítani. Mit lehet tenni, hogy ne vegye vissza ezeket a gép? (esetleg ini buherálás is érdekel). Vagy miért veszi előket és ezt hol lehet esetleg kikapcsolni?
-
#3955 Valami fénytörést nem tud az engine? :)))) Széleire jól nézne ki ....