5806
  • Ginger17
  • Istencsászár
    A legujabb 7.9-es ATI driverrel csak nekem nem megy? 7.4essel elindult.
  • Alexease
    Koszi, meg van, de sajna nem mukodik;( Valszeg ebbe a reszbe is belepiszkaltak:(

Megtalaltam a hatteredet, megcsinaltam, csak elfelejtettem feltolteni:) Este ha hazaerek felteszem;)
  • Alexease
    http://www.fraps.com/
  • Ginger17
    Ne haragudjatok, hogy megin' megkérdem, de a jobb fölső sarokban lévő fps számot, hogy a bánatba tudom előcsalogatni?
  • lac coo
    Itt van, közben leszedtem a pályát is , de mint kiderült az van fennt :)))

Tourist.
    ns24h.

A többi nyomvonalon úgylátszik nem mentem még...:))

Cserébe feltölthetnéd a gridwalk alatt látható, rajtrács feliratok hátterének dds-ét, mert nagyon zavar hogy olyan tejfehér és nem átlátszó ;)))
  • lac coo
    Megnézem......
  • Alexease
    De;)
    Ezt a Nordschleife-t szedtem le: Nordschleifev1_00byDutchDevil.rar (HSW - GTR2)
    Az UserData\LOG\Hat\ konyvtarbol kellene a ns24h.hat file. THX! :)
  • lac coo
    Nekem fennt van , nem tudok valamit átküldeni belőle?
  • Alexease
    Az lesz:) De mar csak holnap. A menuben mukodik, be is tolt mindent, de hianyolja a HAT file-t:( Azok elore le vannak generalva a RACE-ben, es nem is generalja ha nincs. Fel kell tennem egy GTR2-ot;)
  • JuanG
    NORDSCHLEIFE!!!!!!!!
  • GPx8
    Zandvoort-ban nálatok is ott az első kanyarban az a fekete textura hiba a kerékvető egyik részén, vagy csak nálam csinálja?
  • lac coo
    .

• lac coo
    Ok, Nord jöhet. Majd viszek narancsot a sitre !
  • Alexease
    Lehet, hogy megis tudok be tenni mas palyakat is;)
    Keresek valami palyat, aztan teszt;))))
  • lac coo
    Jahogy nem is max-el csináltad..Értem :)))
  • Alexease
    Nem szoktam utolagosan GMT-ket barkacsolni:) Foleg nem MAX-ben. A SimBin programokhoz amugy is meg a regi GMT verziot kell menteni (GTL). Ujratexturazni, a mappot allitani 3DSimEd-del erdemes. Ott esetleg vertexet is lehet mozgatni, bar azt mar nem tudom mennyire egeszseges;)
  • atenza
    Ha van időd készíthetnél videót arról, ahogy végigmész egy városi pályán, kíváncsi vagyok h néz mondjuk Pau. Szívesen megnézném addig, amég nincs időm kipróbálni!
  • DJ RUSH99
    ment újraprivi
  • atenza
    Kedvenceim a városi pályák, szal ez jó hír számomra h odafigyeltek rá :)
    Hamarosan én is kipróbálom a teljes verziót, és ha hasonlóan jó lesz mint a demo akkor benevezek rá ;)
  • GPx8
    Akkor túl gyors a géped... :)
    De viccen kívül, lehet benne valami, mert a régi gépemen még láttam ezt az effect-et most meg nem...
  • mucius
    minden maxon van :(
  • lac coo
    Nálam van, lehet valamit magasabbra kell állítani hozzá( special effekt vagy valami...) .
  • lac coo
    Alex , te mivel szerkeszted a GMT-ket ? Megnyitottam az importerrel a sisak gmt-t amit adtál, látszólag minden ok, de semmit nem látok maxban .....
  • mucius
    ez a visor letépősdi animáció nálatok nem hiányzik egy az egyben? :(
    megnyomom, semmi animáció, csak írja hogy maradt még x. :(
  • b-type
    :DDD
    Ez már erősen a ló másik oldala :D
  • lac coo
    Olvass vissza kb 10-et !
  • Djemba
    bajnokságban nem lehet beállítani hány körös legyen mert mindig 13 vagy 11 az sok
  • Alexease

http://alexease.extra.hu/files/DRIVER_HELMET_FPVISOR.ZIP
  • lac coo
    Hát azért nem nagyon szokott senki vállalkozni ennyi épület modellezésére, azért is van kevés városi pálya :))))Amúgy akkor járd körbe a Hősök Terét és dobd össze :)))))
    Ha ráérsz töltsd már fel légyszí a helmet eredeti dds-ét, úgy egyszerűen be tudom lőni mennyi látszik ebből a játékban...

Amúgy próba: get real !.

• Alexease
    Ha van normalis alapanyag, foleg ha mar a palyaepiteshez, modelezeshez tervezik, keszitik akkor nem olyan veszes;)

Akkor van problema, azzal megy el az ido, ha nincs rendes alapanyag. Agyon tomoritett, kisfelbontasu YouTube videobol, nehany fenykepbol nehez epitkezni;)

Pl. amikor a Bucharesti palyan, a celegyenes vegen a "kek foltot" Michelin reklamnak neztem a szalagkorlaton, aztan kiderult egy veletlen talalt kepen, hogy az a "kek folt" nem reklam, hanem a szalagkorlat mogott levo lelatonak a szekei;)

ha hivatalosan keszul egy palya, az sokat segit: a palyabejarason lehet kesziteni normalis minosegu videot, fenykepeket. Foleg ha megkapjak a versenypalya terveit: nyomvonal, szelessegekkel, kanyarivekkel, szintkulonbsegekkel, fontosabb trackside objectekkel.
  • Alexease
    Megegyszer, mert deleltem:)
  • lac coo
    Most néztem a két új városi pályát, durván lemodellezték a köcsögök ! :)))
    Kiváncsi lennék hány ember csinálta és hány hónapig , talán nincs két egyforma épület ....
    Remélem átmegy rF-be is, nagyon jók .
  • DJ RUSH99
    Privi:P
  • Alexease
    Mar meg is valaszoltad a kerdesed:)
    Az Online verziot kell (majd) telepiteni, abban van LAN, IP, stb.
  • 3P
    Az okra rájöttem. Minden verseny után megkérdezte, hogy nehezíthet-e és eddig Yes-t nyomtam. (Béna vagyok.)
    Mindegy segítség nélkül is végig vittem billről az első bajnokság 9 versenyét a 11-ből.
  • Ginger17
    Nem tudom, csak hirtelen futottam át a dolgot, de mintha ugyanannyi "sor" lenne, mint az rFactor-ban. Majd kipróbálom...
  • gudman
    Sziasztok!A race 07-el lehet lanban játszani,mert azt olvastam hogy van offline és online telepítési lehetőség de az online-hoz kell a steam,az offlineban pedig nincs LAN.köszi a választ elöre is.
  • 3P
    Én sajna billentyűről nyomom. Így billentyűtől jól jön a Stability Help, illetve a Traction Control és az Antilock Brake is. A bajnokság elején ez van is mindig. Azonban ahogy haladok a játékban ezeket szép lassan elveszi a játék. Sajna ezek nélkül billentyűről már nem tudom irányítani. Mit lehet tenni, hogy ne vegye vissza ezeket a gép? (esetleg ini buherálás is érdekel). Vagy miért veszi előket és ezt hol lehet esetleg kikapcsolni?
  • lac coo
    Valami fénytörést nem tud az engine? :)))) Széleire jól nézne ki ....