5806
  • ggbuffon
    ja és ugye Ati-s karim van, leszedtem én az xp 32biteset de nem engedi mivel nem nvidiás a kártya
  • ggbuffon
    én xp-t használok ezt ugye fel sem engedi rakni..igazából nem nagyon értek ezekhez épp ezért is írtam ide
  • pointer4
    Nálam is olyan. "163.71_forceware_winvista_32bit_english_beta"
    Hátha nálad is emiatt van...
  • Istencsászár
    Próbálj régebbi drivereket pl 7.4.
  • ggbuffon
    hali

Ati x800 gto 128mb 256bites vidkarim van, a játék mediumon de még lowon is átlátszóak lesznek az autók,elszíneződnek, bár néha visszajön 1-1 mpre de aztán visszaáll és csak a kerekek látszódnak:D:/ Felraktam a legújabb catalystot és igazából ötletem nincs mit lehetne tenni, mert system req-et elnézve azért a minimumnak bőven megfelelek mind config mind vidkari szempontjából..

ha esetleg vki segítene szívesen megköszönném
  • lac coo
    Hát mernék fogadni rá ...:P
  • Alexease
    De ki fogom birni;) Nincs idom ra;)
  • lac coo
    Dehogynem teszed.. úgysem bírod ki ! :O)))

Pl. Lienzel próbálkozz ;)
  • Alexease
    Ja, es a link, ha esetleg meggondoljatok magatokat, es tesztek bele meg palyat:DDD
    http://www.nogripracing.com/forum/showthread.php?t=15432

ui.: Sokan toltik, nem mindig van hely a Rapid-on! Varni kell!
  • Alexease
    Szornyu ha az embernek nincs ideje es oregszik;) Amig en a szerencsetlen Norschleife HAT-tal szenvedtem, mas beletett feltucatot;D (Bar kezd gyanus lenni, hogy fel kellene tennem megis a GTR2-ot, mert igy nem ugyanaz a palya vagy valami nem stimmel:D) De most mar, azert sem teszem fel, legyartja mas a palyakat:D)

• lac coo
    Hát ha valamiben , akkor abban zsír !
  • Istencsászár
    LFS sokat fejlődött, érdemes kipróbálni a legujabbat, nekem nagyon tetszik, hangok is jobbak meg minden ( ha kell hekk hozzá szolj ).
  • DanielT
    Abban ez zsír? LFS-t évek óta nem néztem.
  • gordon 24
    Az igenn!! Na fasza!! Ennek igen örülök! Biztos trükkös most:D
  • lac coo
    LFS vagy NetKar való neked ;)
  • Istencsászár
    Új ám, be is szoptam mint a nyalókát elsőre:DDDD
  • DanielT
    Nekem egyébként mindegyik szimulátorral bajom van, mert állati hülyén kezelik a túlkormányozottságot. Szinte lehetetlen visszahozni a verdát kicsit neccesebb helyzetből.
  • gordon 24
    Az Oscherslebeni pálya az uj benne? Az amelyiknek a célegyenes utáni kanyarja már sikán? Vagy a régi ami csak ives? Tök jó lenne ha az uj lenne benne.
  • lac coo
    Nem hitelesíti azt senki :))))

De az , hogy hogy lassúl gyorsul stb, csak beállítás kérdése, olyan amilyenre írják a paramétereket.
    Viszont hogy mit reagál a fizikai engine valamely helyzetre az már más tészta ;)
    Rettenetesen sokat csaltak, hogy élvezhető legyen a fizika:pl. egyszerűen alig lehet leblokkolni az autókat, még a formulákat is ;)

De persze ez játék, kinek hogy tetszik úgy a jó, élvezetes ! ;)
  • DanielT
    Na ezaz :DDD Honnan tudhatom, hogy az a bizonyos autó pont úgy lassul, kanyarodik, stb mint a valóságban? A Simbin cuccoknál legalább ott a hitelesítés.
  • lac coo
    A világegyetem által :)))
    Ha sokat játszolo mindekettővel, te is rájössz, hogy az rF azért sokkal fejlettebb .De messze nem tökéletes ;(
  • DanielT
    Oké, de ki által hitelesített az a fizika?
  • lac coo
    Minden van amit te hivatalosnak nevezel :))) GTR2, Race06 (hamarosan talán 07 is) GTL....

A fizika mindenért kárpótol...
  • DanielT
    Az rfactorral meg az a bajom, hogy semmi nem hivatalos benne. A konvertált modok sem túl authentikusak.
  • Shevchenko
    köszi
  • Istencsászár
    look behind:)
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Megtudjátok mondani hogy az opcioban melyik gomb leirás a hátranézés mert sehol nemtalálom.Köszi
  • lac coo
    A számból vetted ki a szót !

A fizikán sajnos látszik is a régi verzió: néhol nem igazán tudja mit csináljon, darabos lesz az egész :(((
  • Alexease
    Megneztem binarisan, es ugyanaz a verzio:) A regi GTR/GTL verziot hasznalja (1.000 - 0.08 - 2004) mig az rFactor mar a ujat (1.002 - 0.14 - 2007). De kivettek belole a gMotor Binaris jelzest, valszeg onnantol doglikbe;) Ott kellene valamit varazsolni:))))

Amugy ne mondja senki, hogy ha megoldanam egy egyszeru GTR2 track bemasolassal a palyabovitgetest, akkor senki nem tenne be ala uj palyakat?!:)
    Amugy mar mukodik: megjelenik a menuben, abban az evadban, kategoriaban haol akarom, betolti a palyat, autokat, stb., csak HAT nincs amire raszamolna a dolgokat:D
  • Istencsászár
    Pau szopatósabb, szükebb, nehezebb. Macau valamivel dinamikusabb szvsz, vagy csak már minden szegletét tudom fejből és azért tünik igy?:)
  • Istencsászár
    Jó pályák el lehet rajtuk pöfögni van rakat + variációk + tavalyiak...

Igy egy napi játék után, ebben a gémben a legtöbbet a F3 de főként a Forma BMW ér számomra, 1szerűen kiba(fütty)ott élvezetes:)
  • GRomeo
    Szerintem nem kevés a pálya,hisz ennyi van a WTCC-ben is,ha jól tudom.Pau meg Zandvoort kellemes szinfoltja lett a 07-nek.A Zandvoorti "hullámvasút"nagyon jó kihivás szerintem mindenkinek.Pau meg kicsit Macau.
    Akkor holnaptól már kapható?!Vagy nálunk még nem?
  • GPx8
    Nekem Zandvoort és Pau nagyon tetszik, Brno pedig régi kedvencem.
  • lac coo
    Ez szvsz nem az , Alex, de végül is nem olyan fontos :))))

Nekem mindegy hol van WTCC futam, ezeknek a pályáknak a nagy része engem nagyon nem érdekel ellenben van jónéhány tucat amit kipróbálnék itt is ;)))
  • GPx8
    Ja. Biztos azért, mert nincs is ott WTCC futam.
    Jövőre? (Race08)
  • Alexease
    Nem keves, csak nincs benne Nordschleife:)
  • GPx8
    Most tul.képen, mi a probléma? Kevés a pálya a Race07-ben?
  • Alexease
    Azt szerintem nehez feltorni, mert az engine szamolja a palyageometria alapjan:)))) Azert remenykedtem, hogy azon nem valtoztattak, es csak le van tiltva a generalas, mert az mar nem "csak" engine-scripteles, hanem melyebben bele kell nyulni a dolgokba;) Talan meg egy GTL HAT-ot megprobalok, de nem sok ertelme lenne, az meg regebbi:)
  • Alexease
    Tessek, remelem ez az, nem teszteltem: http://alexease.extra.hu/files/MenuArt_GridOrder_Background.zip
  • lac coo
    Valaki csak feltöri azt is ... De kár érte, ezek a pályák nem igen jönnek be nekem, legalábbis a többség .