5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
ggbuffon #4034 ja és ugye Ati-s karim van, leszedtem én az xp 32biteset de nem engedi mivel nem nvidiás a kártya -
ggbuffon #4033 én xp-t használok ezt ugye fel sem engedi rakni..igazából nem nagyon értek ezekhez épp ezért is írtam ide -
#4032 Nálam is olyan. "163.71_forceware_winvista_32bit_english_beta"
Hátha nálad is emiatt van... -
#4031 Próbálj régebbi drivereket pl 7.4. -
ggbuffon #4030 hali
Ati x800 gto 128mb 256bites vidkarim van, a játék mediumon de még lowon is átlátszóak lesznek az autók,elszíneződnek, bár néha visszajön 1-1 mpre de aztán visszaáll és csak a kerekek látszódnak:D:/ Felraktam a legújabb catalystot és igazából ötletem nincs mit lehetne tenni, mert system req-et elnézve azért a minimumnak bőven megfelelek mind config mind vidkari szempontjából..
ha esetleg vki segítene szívesen megköszönném -
#4029 Hát mernék fogadni rá ...:P -
#4028 De ki fogom birni;) Nincs idom ra;) -
#4027 Dehogynem teszed.. úgysem bírod ki ! :O)))
Pl. Lienzel próbálkozz ;) -
#4026 Ja, es a link, ha esetleg meggondoljatok magatokat, es tesztek bele meg palyat:DDD
http://www.nogripracing.com/forum/showthread.php?t=15432
ui.: Sokan toltik, nem mindig van hely a Rapid-on! Varni kell! -
#4025 Szornyu ha az embernek nincs ideje es oregszik;) Amig en a szerencsetlen Norschleife HAT-tal szenvedtem, mas beletett feltucatot;D (Bar kezd gyanus lenni, hogy fel kellene tennem megis a GTR2-ot, mert igy nem ugyanaz a palya vagy valami nem stimmel:D) De most mar, azert sem teszem fel, legyartja mas a palyakat:D)
-
#4024 Hát ha valamiben , akkor abban zsír ! -
#4023 LFS sokat fejlődött, érdemes kipróbálni a legujabbat, nekem nagyon tetszik, hangok is jobbak meg minden ( ha kell hekk hozzá szolj ). -
#4022 Abban ez zsír? LFS-t évek óta nem néztem. -
#4021 Az igenn!! Na fasza!! Ennek igen örülök! Biztos trükkös most:D -
#4020 LFS vagy NetKar való neked ;)
-
#4019 Új ám, be is szoptam mint a nyalókát elsőre:DDDD -
#4018 Nekem egyébként mindegyik szimulátorral bajom van, mert állati hülyén kezelik a túlkormányozottságot. Szinte lehetetlen visszahozni a verdát kicsit neccesebb helyzetből. -
#4017 Az Oscherslebeni pálya az uj benne? Az amelyiknek a célegyenes utáni kanyarja már sikán? Vagy a régi ami csak ives? Tök jó lenne ha az uj lenne benne. -
#4016 Nem hitelesíti azt senki :))))
De az , hogy hogy lassúl gyorsul stb, csak beállítás kérdése, olyan amilyenre írják a paramétereket.
Viszont hogy mit reagál a fizikai engine valamely helyzetre az már más tészta ;)
Rettenetesen sokat csaltak, hogy élvezhető legyen a fizika:pl. egyszerűen alig lehet leblokkolni az autókat, még a formulákat is ;)
De persze ez játék, kinek hogy tetszik úgy a jó, élvezetes ! ;) -
#4015 Na ezaz :DDD Honnan tudhatom, hogy az a bizonyos autó pont úgy lassul, kanyarodik, stb mint a valóságban? A Simbin cuccoknál legalább ott a hitelesítés. -
#4014 A világegyetem által :)))
Ha sokat játszolo mindekettővel, te is rájössz, hogy az rF azért sokkal fejlettebb .De messze nem tökéletes ;( -
#4013 Oké, de ki által hitelesített az a fizika? -
#4012 Minden van amit te hivatalosnak nevezel :))) GTR2, Race06 (hamarosan talán 07 is) GTL....
A fizika mindenért kárpótol... -
#4011 Az rfactorral meg az a bajom, hogy semmi nem hivatalos benne. A konvertált modok sem túl authentikusak. -
#4010 köszi -
#4009 look behind:) -
#4008 Sziasztok!
Megtudjátok mondani hogy az opcioban melyik gomb leirás a hátranézés mert sehol nemtalálom.Köszi -
#4007 A számból vetted ki a szót !
A fizikán sajnos látszik is a régi verzió: néhol nem igazán tudja mit csináljon, darabos lesz az egész :((( -
#4006 Megneztem binarisan, es ugyanaz a verzio:) A regi GTR/GTL verziot hasznalja (1.000 - 0.08 - 2004) mig az rFactor mar a ujat (1.002 - 0.14 - 2007). De kivettek belole a gMotor Binaris jelzest, valszeg onnantol doglikbe;) Ott kellene valamit varazsolni:))))
Amugy ne mondja senki, hogy ha megoldanam egy egyszeru GTR2 track bemasolassal a palyabovitgetest, akkor senki nem tenne be ala uj palyakat?!:)
Amugy mar mukodik: megjelenik a menuben, abban az evadban, kategoriaban haol akarom, betolti a palyat, autokat, stb., csak HAT nincs amire raszamolna a dolgokat:D -
#4005 Pau szopatósabb, szükebb, nehezebb. Macau valamivel dinamikusabb szvsz, vagy csak már minden szegletét tudom fejből és azért tünik igy?:) -
#4004 Jó pályák el lehet rajtuk pöfögni van rakat + variációk + tavalyiak...
Igy egy napi játék után, ebben a gémben a legtöbbet a F3 de főként a Forma BMW ér számomra, 1szerűen kiba(fütty)ott élvezetes:) -
GRomeo #4003 Szerintem nem kevés a pálya,hisz ennyi van a WTCC-ben is,ha jól tudom.Pau meg Zandvoort kellemes szinfoltja lett a 07-nek.A Zandvoorti "hullámvasút"nagyon jó kihivás szerintem mindenkinek.Pau meg kicsit Macau.
Akkor holnaptól már kapható?!Vagy nálunk még nem? -
GPx8 #4002 Nekem Zandvoort és Pau nagyon tetszik, Brno pedig régi kedvencem. -
#4001 Ez szvsz nem az , Alex, de végül is nem olyan fontos :))))
Nekem mindegy hol van WTCC futam, ezeknek a pályáknak a nagy része engem nagyon nem érdekel ellenben van jónéhány tucat amit kipróbálnék itt is ;))) -
GPx8 #4000 Ja. Biztos azért, mert nincs is ott WTCC futam.
Jövőre? (Race08) -
#3999 Nem keves, csak nincs benne Nordschleife:) -
GPx8 #3998 Most tul.képen, mi a probléma? Kevés a pálya a Race07-ben? -
#3997 Azt szerintem nehez feltorni, mert az engine szamolja a palyageometria alapjan:)))) Azert remenykedtem, hogy azon nem valtoztattak, es csak le van tiltva a generalas, mert az mar nem "csak" engine-scripteles, hanem melyebben bele kell nyulni a dolgokba;) Talan meg egy GTL HAT-ot megprobalok, de nem sok ertelme lenne, az meg regebbi:) -
#3996 Tessek, remelem ez az, nem teszteltem: http://alexease.extra.hu/files/MenuArt_GridOrder_Background.zip -
#3995 Valaki csak feltöri azt is ... De kár érte, ezek a pályák nem igen jönnek be nekem, legalábbis a többség .