RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
mért ne tudnék figyelni a másikra???számtalan f1-es versenyem is volt már és még senkit sem löktem ki.

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

b-type
Nem a vita kedvévért, és én sem támogatom a sok kicsi ligában elszóródott embereket.
De sztem egy liga által elvárható szinvonal az a korrekt versenyzés.
Szvsz semmi baj nincs azzal ha vkit egy futamon kétszer is leköröznek (Le Mans utánérzés), ha az elengedés szépen lezajlik.
Az egész szimezésben túlhangsúlyos lett az eredmény sztem, ...és talán éppen ez generálja a kisligákat...mert sokan inkább szórakozni akarnak...és az legalább olyan fontos.
Vmint egy mezõnynek egy jól versenyzõ tagja, mégha lassabb is, sztem uolyan fontos mint a mezõny leggyorsabb tagja.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

MaSzKa
a BMW már 1-2 játékba betámogatott<#taps>:
-Live For Speed S2
-rFactor
-BMW M3 Challenge
-Need For Speed Most Wanted

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
fasza én már néztem BMW M-Power

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Hat jah, telleg eleg vicces, aki 1.41et megy legjobb esetben az nemhinnem, hogy tud figyelni a masikra, meg eleve egy versenytav alatt kb lekorozik. Marpedig egy ligahoz kell egy minimum szinvonal😊

leho94
nem is mondtam hogy a prok jöjjenek...meg amugy is közbe olcsobb lett a szerver is ugyhogy még minden változik.

gordon 24
Ebbe igazd van! De nem mindenki profi! Ha valaki csak arra képes és szeretne online játszani majd csatlakozik és jól fogja magát érzeni.

Ha neked nem jó majd csatlakozol a profikhoz! De lehurogni nem kell azért szerintem!

Downhill!!

Humesz
Ne haragudj de ez még viccnek is rossz: 2500ft a homályba egy olyannak, aki 1:41-re képes csak Brands Hatch-ben és segítségek tömkelegével akar ligát csinálni?
Alexease
Elvileg a RACE07-bol lesz olyan dobozos verzio is, amit nem kell online regisztralni (nem Steam-es lesz a vedelem, hanem valami mas). De az nem is fog menni online😉)) Igazabol, logikus😄
lac coo
😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
naja, állandóan a max realitást várom, hát most megkaptam 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Full -hoz is kell net, legalábbis a telepítéshez mindenképpen. Legfeljebb elviszed a géped oda , ahol rá tudod kötni netre, amíg feltelepíted .

Kösz a gyors válasz akkor így jártam  akkor megvárom a full-t .

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

gordon 24
sajnos nem! mivel a steam a netrõl szedi az infokat a demo telepitéshez is. Tehát elengedhetetlen az internet hozzá!

Downhill!!

Érdekelne, hogy a Race 07 demo-t fel lehet e rakni olyan gépre amin nincsen internet, mert nem akarok multizni és ki akarom próbálni, de nem sikerül a telepítés és a netes gépem gyenge!

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

atenza
Megjelent egy update a játékhoz, mert azt írja h. updatelnem kell h játszhassak, mikor be akarok lépni a lobbyba.. Vagy csak nekem írja ezt??<#confused>

Tomievo
Inkább többször mint egyszer sem. 😄

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Istencsászár
BMW reklámjáték azt a pályán a lelátón hatalmas MERCEDES-BENZ felirat😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomievo
Blimey Free BMW M3 Challenge tölthetõ
Download

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Mé, igazi M3-ban van FFB ? 😊)))

blory
Jo sokan jatszanak nincs hiany szerverbol.

Ez az "ingyen BMW-és játék" egész "kellemes" lett. Ezzel is el lehet lenni egy darabig (essõ lehetne benne). Ez még az 1.0-ás verzió. Talán akarják javítgatni is (nálam a kocsinézegetés menü hibás, nem látom az autót)?

A multit valaki próbálta?
leho94
cs all😛
Johnny barátommal indítanék majd egy Race 07-es ligát WTCC autokkal!
Versenytáv : Real
Törés : 100%
Válto : automata( lehet automata nélkül is ahogy teccik )
Kiporgesgatlo: High
100mb/s szerver , kb. 2500ft a nevezési díj!
a többit MSNen elmondom.
Jelentkezni a [email protected] msn címen lehet! Várjuk a jelentkezõket

A liga akkor indul mikor már minden hely foglalt lesz és mindenki fizetett!

Ja ujabb idom setup nélkül 1.41.293

JuanG
nekem fullon egyedül a pályán szaggat mint állat 😊)...le kellett vennem medium környékére hogy normálisan menjen...azért a pályát jobban is megcsinálhatták volna, vékony szar kerékvetõk vannak, gondolom ua mint a GTL-ben 😞(..

az FF szar semmit nem érezni, de hát valszeg az eredeti M3-asban sem 😊...kétféle kerék van és kétféle felfüggesztés, 18-as kerekekkel és standard felf-el lehet kicsit driftelni, amúgy kicsit orrtúrós...a sportosabb felf-el meg 19-es kerekekkel gyorsabb köröket lehet menni...ennyi 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ginger17

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Grét. <#eljen> ...és pályákat be lehet toln alá? Bár mi a franc értelme lenne, ha holnapután már az rFactorban, meg a GTR2-ben köszön vissza a cucc. Így lehet, többen letöltik, mer' "új" játék, mintha kiegészítésként dobnák piacra. Éééértem már. <#vigyor5>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Alexease
Megy az 1-2 nap alatt is😉
Ez egyszeruen reklam, promocio, stb. A BMW-t, Intel-t es a tobbi tamogatot nem erdekli, hogy 1-2 nap mulva atkerul a modell masik programba, a lenyeg hogy letoltottek es hasznaljak. De ha at is kerul, az is SimBin "termek"😊)))

De a lenyeg, hogy megteheti a SimBin, hogy ilyet is csinaljon, es pozitiv, hogy az autogyartok es egyeb cegek "tamogatja" az autoszimeket.
Ginger17
Három napot jósolok neki... Ctrl+C, majd Ctrl+D és újjabb mod került a GTR2 alá.

Viszont akkor végképp' nem értem mi szükség volt erre?

Alexease
Akkor jol tippeltem😊 Valszeg ez ala nem akartak/tudtak vedelmet tenni, igy maradtak a regebbi engine-nel (a fejlesztesek nelkul), aminek mar ugy is mindegy, szet-moddoltak mar regen😉
pajti
Kipróbáltam, ez tényleg GTL. így nincsen esõ, ablaktörlõ...

pajti
Nem tûntem el.😊 A fórumot olvasgatom csak nem írtam mostanában.
Már szedem is😄

b-type
hát te hova tüntél? 😊
DrivingItaly-n kint vannak a linkek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pajti
Nekem nincs bajom a GTL-el. Sokkal élvezetesebb G25-el mint a GTR2,WTCC, legalábbis nekem, meg aki a hagyományos váltást kedveli😊

b-type
hát ha elérhetõ lesz megnézem, RapidS keresõ már talált egy linket, de mégsem. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

blory
Hat ezt is megeltuk hogy ingyenes egy ilyen jatek s meg on-line is van benne. A kepek nem rosszak sajnos csak este fogom tudni kiprobalni. Valaki probalta milyen ?

Alexease
BMW M3 CHALLENGE

Fonosabb linkek, helyek, letoltes-lelohelyek, stb.😊
- http://www.m3-challenge.com/
- http://www.blimeygames.com/
- Info, screenshots, download links
- 10Tacle
- Es termeszetesen: HSW, RSC, stb.😊

Erdemes kivarni a veget, mert lehet hogy "csak" a GTL tipusu engine, fejlesztes van alatta...
lac coo
Hát , amíg nem lehet piszkálgatni a PRL-t, addig nem lesz nagy kedvenc, nekem így elég gagyi az FFB 😞((((

Alexease
Raferne az engine-re egy kissebb-nagyobb general, fizika es grafika szinten is😉 Nem rossz, sot az egyik legjobb, csak sok a barkacs😉 De a nagyresze azert ilyen, hogy konnyen lehessen liszenszelni, modolni...
lac coo
Gondolom, itt az F300 miatt lesz pit-animáció is...? Kiváncsi leszek, mit hoznak ki belõle 😊)))
Viszont lámaság, hogy a leszakadt keréknek is ottmarad az árnyéka 😊))

Alexease
Mivel mar a RACE-ben is volt tavaly, igy abban is kell hogy legyen😉 Nem hinnem hogy visszafejlodnenek😉 A RACE07-ben sem tettek😉
lac coo
Itt van olyan , hogy Custom beállítás is, bármit a magad ízléséhez állíthatsz, AI-t törést stb ....

De van furcsaság az AI-val rendesen, most mentem 20 kört f3000-el, és egyszer csak utólértem, lekõröztem mindenkit, azok meg libasorba vonatoztak tovább!!! ??? 😊))Egyesül az elsõ jött utánam rendes tempoban .

SimaSuna
ahol eddig versenyeztem..szinte mindenki undorodik az esõtõl..
bezzeg én orba szájba esbe mennék..csúszik csúszik..de más a feeling 😊
Örülök neki, hogy az Intel és a BMW betol egy kis lóvét a szimekbe. Így volt ez a Lfs-nél és az rFactornál is. Csak így tovább! 😊
Vajon esõ és mûködõ ablaktörlõ lesz benne? 😉

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Gondolom, extra-lite RACE verzio, 1 M3-as BMW-vel😉 Vagyis sokkal, a festesek miatt😉 De a lenyeg, hogy a SimBin-nek mar ez is belefer! <#eljen><#worship><#taps>
gordon 24
Ezt nem tudtam! De ez az én bajom! Akkor ja😄
De minden esetre nagyon tetszik ez a játék. És ha a demot nézed a Pro nem 100%-os Ai-t állit be. Ez nekem nagyon fontos mert a 100%-nekem sok volt a 2006-ban. Kb 96-97% kell nekem. És szerencsére a demoba legalábbis ugy van! És ez nagyon jó. Szóval sokkal jobban tetszik a demao alapján a 07 mint a 06! Szóval király!

Downhill!!

Istencsászár
Egy reklám játék semmi több, majd kiderül akár jó is lehet.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"Holnap érkezik a BMW M3 Challenge
2007. szeptember 10.
Toya
Holnaptól mindenki számára elérhetõvé válik a Blimey! Games és a 10Tacle játéka a BMW M3 Challenge. Az új fejlesztésû program igazi érdekessége, hogy ingyenes lesz!
Természetesen ez nem valósulhatott volna meg, ha nem állnak a fejlesztés mellé olyan neves cégek mint az Intel, a Bilstein, a Castrol és Sport1.de.
Az ingyenes játék mérete 345 MB lesz."

http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=9766

Ez milyen lesz?
lac coo
Miért, ez nem volt a 06-ban? Merthogy it is ,ott is van egy Extra Skin könyvtár azt annyi ....Így hirtelen nem is tudom mit kell oda berakni ....

gordon 24
Az fasza hogy tudsz csinálni autót (remélem errõl beszéltél) Mivel egy online bajnokságban az a jó. Nem az hogy pl Prialux BMw-vel mész.

Downhill!!