5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
GRomeo #4074 Megvallom őszintén a concept formavilága picit meglepett amikor először láttam,de még most sem tudtam teljesen elfogadni.Wéber Gabinak volt szerencséje élőben is kipróbálni és neki tetszett. -
GRomeo #4073 Valóban a BMW-ék a bajnokaspiránsok!Ebben nem is találok kivetnivalót!Mert ugye a BMW-nek van egy jó pár évtized tapasztalata akár a túrakocsi wb-ben akár másban is.De ugye a Daweoból lett Koreai Chevinek szinte csak ez a 3év,magyarul ez nem sok.De nagyon jó gárda dolgozik a Chevinél ez egyre jobban bebizonyosodik.Persze a különbségek az autók között akkor lennének láthatók ha nem lennének a handicap súlyok! -
endiboy #4072 grat, jó a banner :)
és a 07-es game is állati, alig várom, hogy kiadják :) -
#4071 Nem igazán tudom! De bizto hogy van elönye. Mivel látszik hogy van. Elég ha csak arra gondolunk milyen volt a toledo és milyen a leon. Persze van közte pár év de szóval érted. De nehéz kérdés ez. Lehet hogy jobb de lehet rosszabb. Most ugye hogy ezt a témát boncolgattuk azért egyértelmüen többségben vannak a sedan autok mint az 5 ajtós csepp formáju. Szóval a fene tudja. Mindenestre a seat nagyon jo autó! -
#4070 Mostmár nem először járok úgy, hogy elkezdek egy bajnokságot és közben változtatja a gép a segítségeket.
Sajna én billentyűről nem vagyok akkora profi, hogy menjen minden segítség nélkül, ezért a bajnokság elején beállítom, hogy legyen Anti Lock Brakes, Traction Control és Stability Help is. Így egész jól megyek (tudom nem ez az igazi, de billentyűről nekem csak így megy. A lényeg, hogy az első öt pályán ha akarom át tudom állítani (nem szoktam), de ahogy elérek a Porto-i pályára kiszürkül ez az opció és ki is kapcsolodnak a segítségek, azaz OFF-ra áll és ez természetszerűleg ki is hat a teljesítményre, rögtön fickándozni kezd az autó és billentyűről ez komoly lassuláshoz is vezet (köridő romlás), mert a kanyarokban csak lasan tudok kigyorsítani, szóval nem az igazi.
Kormányról ha játszom, akkor ez nem jelent gondott (azért az mégis csak analóg és tudom rendesen adagolni a gázt, vagy épp a fékerőt adagolni), sőtt ott ilyen segítségek nélkül élvezet menni, de a helyzet az, hogy inkább olyan helyen tudok vele játszani, ahol nincs lehetőség a kormányra és ott szeretném ha meg is maradna a segítségek.
Mit kell tennem, hogy ne vegye el a gép ezeket, vagy ha elveszi, akkor hol tudom visszakapcsolni, tehát milyen file-t és hol kell editálni? Én sajna nem találtam meg ezért is kérdeztem.
Köszönöm előre is a segítségetek. -
#4069 Azt mondják, a Seat az előnyét itt a rövidebb tengelytáv-szélesebben fekvő kerekek kombója miatt tudja abszolválni.Szerintem is van benne valami, nem?
Egyébként szép ez a Chevi! -
#4068 Sziasztok!
Setupokat honnan lehet a Race-hez leszedni?
Thx infó -
Gio #4067 Az az igazsag, hogy nemszivesen, eleg sok idom van benne, mire rajottem. De adhatok par tanacsot. En eleve magasabb sensit hasznalok. A setupba nagyobb steering lockot, es castert. Nagyobb kerekdolest, es mindig 1es szarnyat. Elol minimum stabilizator, hatul max alapbol, utana palyafuggo. Kerekosszetartas meg vmikor hatul jobb a negativ mint elol, jobban "behuzza" a kocsit a kanyarba, erzesre talab jobban megy a gep, es nagyobb lesz a vegsebesseg. Fek nekem az 55:45, 52:48, 50:50 jon be, coast altalaban alacsonyan, 10%-40% korul. Persze nem mondom, hogy ez igy jo meg realis, de nekem ezek a tapasztalataim. Es nem megyek mar rossz idoket. Amugy ez a setupolas dolog sztem full egyeni, hiaba adom oda az enyemet, teljesen mashogy vezetunk, mas stilus, talan meg kicsit mas ivek, fekpontok, szal.. -
#4066 Az eleje Dodge a háta SEAT :) nagyvonalakban -
#4065 Igen ebben van igazság.. Sőt ha nem csak a wtcc-t nézem akkor azért a másik bajnokságokban is szép számmal találunk autóformáju autót. (Btcc: Wauxhall Vectra, Lexus Is 200. Stcc: Volvo s60) De a wtcc ben az Alfa ugye már a végét járja asszem jövőre nem is indulnka. Talán jön a Lexus akkor ujra 2-2 lesz az állás 2 autoforma(Bmw, Lexus) a 2 csepp ellen(seat,chevy). Hát ja nehéz kérdés majd kiderül. Mindenestre a Wtcc-ben nekem jelenleg a Seatok jönnek be a legjobban. De a btcc-ben már a Wauxhall. Szóval én se tudom:D
-
#4064 Ha fekete lenne össze is téveszteném DarthVaderrel... -
#4063 sztem jók, de én ebben a formában nem igen hiszek,..rally-n bejött a kis túlnyúlások és más okok miatt, de itt a pályán nem igazán hiszek benne.
Valójában a valóban sikeres fwd, az Alfa is autóforma volt, meg a Bímerek is azok egyenlőre, szal sztem itt nem látom annyira meggyőzőnek ezt a kialakítást...vlaszeg a szériaautó változásai miatt lehet igazán erős ez az autó...olyasmik miatt, hogy mivel a hátsó fejtér miatt nem kell aggódni az ejtett hát teteje miatt, lehet variálni a padló alatt lévő mechanikák elhelyezésével..stb.
Légellenállás szempontjából meg ugye a fordított csepp lenne az ideális. -
#4062 hát szépnek nm szép az biztos! De.. A csepp forma elönyei megvannak. Magyarul elvileg versenyképesebb lesz mint a Lacceti. Ha megnézed csak a BMW marad lépcsőshátú. Szóval elvileg ezzel jobbak lesznek. És ha laccetiből indulok ki akkor akkár vb esélyesek is lesznek. A Lacceti most is elég jó de nem elég jó.. Vagy nem jól gondolom? -
#4061 izlések és pofonok, sztem katasztrófa ez az autó, mint versenyautó valszeg sokkal jobban fog kinéz, hisz szinte minden versenyautó jól néz ki. De így háát az én szememnek borzasztó. -
#4060 Azért kicsit morci lesz ha tényleg ezzel mennek majd:D Ezzel valóban a Seat nagy ellenlábasai lesznek. Most azért szerintem a Seat elörébb jár. De még 1x mondom semmi bajom a kocsival. Amit lejebb irtam a játékban lévő Cheyre vonatkozottt, ott elég rossz!
Na de a képek:
-
#4059 Azért te is megéred a pénzed ember! Semmi nem történt, előszabállyal mehet tovább :) Egyébként Gromeoval is és Humesszel is egyetértek. Nem szarok azok a Chevrolettek (SEAT-tal simán pariba vannak) de még van mit tenniük a komoly versenyeredmények elérése terén, és az is igaz, hogy a BMW-k egész évben élen álltak ezért "alanyi jogon" kapják durván a plusz súlyokat. -
#4058 Az tényleg jó, hogy hibáznak. Én mindig ezt hiányoltam a régi F1-es játékokból, jó ott is volt néha-néha, de szinte törvényszerű volt, hogy Katayama és társai kiesnek 1-2 kör különbséggel egymás után viszont az élmenők mind befejezik a futamot. -
#4057 Neked meg most mi a bajod barátom? Gromeo-hoz szóltam! -
#4056 Fuude jót mentem.. Nagyon profin meg van csinálva szerintem.
Most ugye elkezdtem curitibával a 2007-es bajnokásgot. Egész jó időket mentem magamhoz képest (rfactorral mentem sokat itt) 1:24:191-et mentem ezzel a 3-dik pozicóbólrajtoltam:D 97%-on.
Nagyon tetszik az benne hogyha elözöl akkor nem adják fel, megint jön és küzd! Nagyon fassza. Egy dolog van ami nem tetszik az hogy nagyon sokat csuszkálnak, curitibába mind a 2 versenyen a célegyenes elött volt baleset és az egész egy megcsuszás miatt. De hát annyi baj legyen! Nagyon jó és nagyon tetszik!
Egyszerüen odákat lehetne zengeni róla. Szóval nem is tom.. Na. Remélem nem csak én gondolom igy közületek! -
#4055 Nem birod ki, hogy ne folytasd;)))) -
#4054 Szóval ezzel még nem válaszoltál a kérdésre :)) Be kell látni, hogy a sevik leginkább csak akkor tudnak eredményt elérni ha "üresek". Ha olyan nehezek, mint a BMW-k akkor esélyük sincs. Egyébként mint biztos te is tudod mindig a BMW pilóták a "bajnokaspiránsok" így bennük van a legtöbb cucc. -
#4053 feltenned az extrara a replay melle ? Hatha segit rajtam is :)
koszi.
Eddig tenyleg hidegen hagytak ezek a setupolasok, de analfabetak szamara is eleg jol le van irva egy csomo minden az lfs online manualjaba. Aki meg nem olvasta vagjon bele :)
-
#4052 Én nem adok igazat neki. Szerintem igen jó ez a játék! Sőt talán megkockáztatom hogy az eddigi legjobb ilyen stilusú játék. Szóval nekem 100%-ig tetszik ez .
Egy kérdés a talent könyvtárat ha ez ember állitgatja történik valami az ai-val? Próbáltátok már? -
GPx8 #4051 Csúszik??? Nem azt írta itt valaki, hogy gagyi arcade lett a full? Egyébként én is Lacettivel megyek, igaz Pau-ban többnyire kilinccsel előre , de Zandvoort kifejezetten élvezetes (a BMW is). -
Gio #4050 Jah, nem alap setup -
#4049 ÁÁ ahhoz béna vagyok tudod irtam a multkor is.
Most ugy nézem hogy 97% -on elbirok velük , de lehetne egy 98%-ra feltenni öket ha időmérön gyorsabb tudnék picivel lenni. Versenyen nem gond, de azért 97-98% már elég komoly időket mennek időmérön, valahogy ezt az időt kéne megközeliteni ehhez meg az alap set kevés. -
#4048 jól van! Persze igaz! Ráadásul tetszenek is. Sőt azzal is mennék ha lehetne, de nagyon gagyik. Csúszik mint a hétszentség. Na mind1. Jó autók persze, az igazi wtcc-ben. Jól mennek. Ráadésul nekem egyik nagy kedvencem (rickard Rydell) is egy ilyenben üldögél. szóval nincs bajom vele. De a játékba nem jó sajna. -
GRomeo #4047 Tudod ez azért változó mert a chevik is visznek több futamon is ballaszt súlyt rendesen!Ha jól emlékszem láttam a futamok ballaszt táblázatát és talán 1versenyen nem vittek.Hogy ez nem mindig pont 60kiló az már más lapra tartozik!Egyébként mint biztos te is tudod a bmw-ék sem mindig pont 60kilót cipelnek. :-))) -
#4046 És azokon a futamokon hány kilósak voltak a 60 kilós BMW-k ellen? :))) -
#4045 Szerintem felkerülnek idővel a Masters-re csak várni kell. Vagy csinálni magadnak :) -
GRomeo #4044 "Mentem egy pár kört Laccetivel OScherslebenbe. Hogy ez az autó milyen szar"
Na-Na!!!
Egyáltalán nem szar!Csak ezt az autót kihivás vezetni persze egy seattal vagy alfával könnyebb menni.Amugy meg nem nyernének futamokat a WTCC-ben ha olyan szar lenne!
Na de mind1 nem vagyunk egyformák! -
#4043 Szeretném megkérdezni hogy nincs valahol olyan oldal ahonnan setupokat lehet leszedni? a 06-hoz minden set megvan, de sajnos ugye a 07-es pályák nem mindegyike volt 2006-ban a naptárba Anderstorp pl. Ezekhez is szeretnék leszedni setet ha lenne.
Elöre is thx! -
#4042 Na végre valahára lejött.. Fuu ez nagyon állat. Nekem nagyon tetszik. Mentem egy pár kört Laccetivel OScherslebenbe. Hogy ez az autó milyen szar:D Na mind1.. Majd neki kezdek este mert sajnos ugye most meló van, de hát nem is tudom isteni jó:D
Na üdv. -
#4041 Gio, ugye a brand hatch palyan az 1:33-at nem default setuppal mented a seattal ?
1:35 ala nem tudok menni defaultba, 6 liter benzinnel egyelore...
-
stupido #4040 eh -
#4039 Nem szoktam ugrálni :P -
#4038 Akkor a game lehet ilyen, mert akkor te más karival, más oprendszerrel produkálod u.e. a hibát :)
Azért írtam driver verziót, mert ha u.a. lenne minden, akkor lehet egyedi probléma :) -
Pitti #4037 Itt is megvannak, csak regelni kell a nogrip-re:
http://www.nogripracing.com/files.php?maincat=5 -
#4036 Combined,v.separate kint a játékvezérlőnél!! -
stupido #4035 hi all!
az a problémám, hogy amikor szeretném beállítani az irányítást a kormányomra (logitech formula force ex) akkor az egér pointere el kezd ugrálni, és sehogy sem tudom kiválasztani. Ha valahogy sikerül átlépnem az advanced menübe ott minden ok. de amikor visszalépek, akkor megint ugrál össze-vissza a pointer. Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
pls help