RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Én belsõ nézetbõl, pillangóváltóval-már megszoktam de majd kipróbálom anélkül (g25 van)- BMW-vel, alap setuppal az üzemanyag volt lejjebb véve 1.35.883 sikerült eddig bár nem mentem még sokat. Ezek levágások nélkül azoknak én sem vagyok híve. 1.33 már szerintem setup módosítással lehetne.
Pl multkor a Francia pályán nálunk a polet megszerezte x ezreddel, de vágott vagyis a sikánba lement a fûre és a BT elvette tõle mert szabálytalan volt igy a második köre lett a szabályos ami viszont 40 ezredde lasabb igy csak 2. lett a rajtrácson...
Szóval simán lehet szabályozni ezeket, csak kell vele törõdni és felépíteni a dolgokat amik zökkenõmentesen mennek. Mi kvalin minden legjobb kört végignézünk és ha vágás vagy valami más van akkor az érvénytelen és a 2. legjobb kör az érvényes, ez versenyre is igaz mindent, mindenkit visszanézünk, igy kb lehetetlen elõnyjöz jutni, amihez nem is szoktak, vágásos büntetést nemis tudom mikor osztottunk ki versenyen...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De komoly szimulátornál (Lfs) ilyet úgy sem lehet, tehát mindegy...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Vegyük már külön a két dolgot. Aki képes gyõzni annak természtesen a gyõzelem a fontos mimás lenne? ha nem gyõz akkor csalódott ez igy természetes. A bármi áron nemtudom mit jelent, de ebbe ilyet nem kell belekeverni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerintem is, mindenki úgy játszon ahogy neki a legnagyobb élményt nyújtja a játék. Aki ligában indul az viszont fogadja el az adott liga szabályait. Aki komolyabban szimulátorozik, az úgy is valami normális kormányt használ, segítségeket kikapcsolja és ha bírja a gépe(!), akkor belsõ nézetbõl megy, kézi váltóval. Azoknak a gyerekeknek akinek meg csak a gyõzelem a fontos bármi áron, azoknak ott az NFS sorozat... <#ravasz1>#ravasz1>
"Ne haragudj de ez még viccnek is rossz: 2500ft a homályba egy olyannak, aki 1:41-re képes csak Brands Hatch-ben és segítségek tömkelegével akar ligát csinálni"
Downhill!!
Downhill!!
-A sráccal még nem mentél együtt de feltételezed hogy elemi hibák vannak nála.
A srác ugyan csak a automata kuplungot és a high TC-t említette, de te már "segítségek tömkelegé.."-rõl beszéltél.
és levicceztétek mind a ketten a szerverinítási ötletét....aztán nem is nagyon ír ide.
Gratulálok.
A két hsz, hogy lásd:
övé:link
tied:link
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mi már több mint két éve a 3. szezont tapossuk Forma 1-ben. Van aki 2005 eleje óta a csapat tagja és csak pár pontot szerzett de több mint 30 futamon indult. Neki egy pontszerzés felér egy gyõzelemmel és nem adja fel... ezt tisztelni kell és elismerni h ez igen... persze az élmezõny akik az elsõ 4 helyért mennek a legjobb idõre koncentrálnak mert nekik a bajnoki cím a tét, de az más tészta az ott érthetõ is, és azzal nincs semmi gond. Mindenki jó eredményekért száll csatába, de ha nem sikerül neki és igyis nagyokat csatázott akkor jó versenye volt mert szórakozott és ez a lényeg, aki meg dobogóket csíp el vagy nyer az még azért örül mert nagyon gyors és jóvolt.
Én csak azt nem értettem miért kellett leszólni azt a srácot aki az 1:41-s kört teljesítette.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szóval tudja mirõl beszél!
Én is indulok ligákban, de pl mi nem megyünk olyan idõket és nem csinálunk olyan beállitásokat hogy üridõket tudjunk menni! Nálunk fix setup van pl. Ami azt jelenti hogy mindenki ugyan olyan feltételekkel vég neki.De kötelezö belsõ nézet semmilyen segitség csak autoata kuplung(hogy váltó hiba kevcesebb legyen) ennyi.
Ha te neked az az élmény hogy lehetetlen idõket fuss akkor tedd!
De ami a lényeg az hogy valaki 1:37-1:40 es idõket megy a Race az abszolut nem jelenti azt hogy béna. Az azt jelenti hogy más képpen fogja a dolgokat fel mint te.
Nekünk nem az számit hogy übereljük egymást az idõkkel! Hanem azt hogy jól érezzük magunkat és egy jót játszunk!
Tehát még 1x! Nem azt kritizáljuk hogy te milyen idõket mész és hogy neked igy jó hanem azt hogy leszoltok(tisztelete a kivételnek) olyanokat akiknek nem ez a fontos! Ez a lényeg! Mindenki ugy játszik ugy versenyzik ahogy neki jó!
Downhill!!
az a cél , hogy a lehetõ leggyorsbb, legtisztább kört teljesíts minél hosszabb ideig, tehát gyors legyél ,kitûzhetõ lenne egy olyan játéknál is , ahol becsuklik a felfüggesztés ha 150-el telibevágsz egy 30 cm-es kerékvetõt😉
Csak hát abban igazad van, ez nem sok ember értékelné...... 😊))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én ebbe a beszélgetésbe nem kapcsolódom be, közismert "ínyencként ".... 😊)))
Nekem egyébként nincs g25-õm csak egy sima MOMO. Ezen is van bot azzal tolom.
Downhill!!
Ez az ido meg teljesen realis, nincs benne semmi okossag, levagas stb, max a kerekvetoket erosebben kihasznalom 1-2 kanyarba. A realitasra visszaterve, ha kozel olyan jatekot csinalnanak, akkor kik vennek meg? max ennek a retegnek a 10%a, mert a faszlamaknak koze nem lenne hozza.
Szerintem az a lenyeg, hogy minnel gyorsabb idoket menj, es minnel stabilabban, hibamentesen.
Na mind1. Fasza ez a 07!! Nagyon várom már a dobozba!
Downhill!!
Downhill!!
Pl. elromolhatna a valto, ha esz vagy kuplung (autotol fuggoen) nelkul hasznaljak, jobban kophatna, serulhetne a motor, diffi, fekek ha esz nelkul hasznaljak, es a felfuggesztes is lehetne erzekenyebb. Normalisabb gumikoszolodas, flatspot, versenyvonal, stb. Vagyis lehetne javitani, amivel el lehetne kerulni az eszeveszett idoket, vezetesi stilust😊 Persze, mint jatek, mindig lehet talalni kiskaput, de minnel kissebb a res, annal jobb😉
Nekem Alap settel 1:37:231 megy! Ennél többet nem tudok! Szóval nem sok értelme lenne ha ti ilyen idõket mentek.
De én Alexel értek egyett. Szerintem ezt csak ugy jó játszani ami reális. Magyarul belsõ nézet bot váltó semmi segitség. Ha bármilyen segitséget és extreme setupokat választ az ember motorháztatõn ülve az minden csak nem wtcc. Szóval inkább 1:37-igy mint 1:32 ugy!
Downhill!!
Valszeg a külföldiek ellen volt védve.
Eleg csak 1-1 visszajatszast megnezni, brutalis valtohasznalat, motorfekek, levagasok, csuszkalas, gumigyilok, stb.😊 Normalis pedalhasznalattal, valtassal lehetetlen, de szerintem mar gazon allassal, pillangoval, kulsonezettel is elvezhetetlen, nem sok koze van az autohoz, mar csak idohajkuraszas;(
Aztan a szervereken ezek a standard idok, megspekelve itt-ott egy kis levagassal, kiszelesitessel😉
Az említett profi Prezsi volna, de nem biztos, hogy összejön mert idõ szûkében vagyok és õ se biztos, hogy ráér.
Te meg ha ilyen idõket mész akkor tényleg ne piszkálódj a számítógéppel irány a valóság.
Downhill!!
Biztos egyrõl beszélünk?
2007-es Demo Brands Hatch? Mert ezen az 1:33-at kétlem!
Downhill!!
Milyen profival, hol mesz par kort penteken?:}
Egérrel 1 36 2××et tudok menni segítségek bekapcsolása mellett.
Ha minden igaz pénteken mehetek pár kört egy igazi profival <#finom>#finom>
Amúgy a #3597 számú komment azt az érzetet kelti, hogy az 1:36 jó idõ, ezért zavarodtam meg. Amúgy 1:37 alatt már lazán elsõ helyre dobott a szervereken.