5806
  • pointer4
    Őőőőő már lehetne kapni ????
    Megverem a steamet ha nem szót :D
  • lac coo
    Hát mondasz valamit.... :)))))
  • Alexease
    Manapsag, ez a normalis sorrend:)
  • JuanG
  • JuanG
    a patch előbb kijött mint a játék???
  • Djemba
  • Alexease
    Szanekosan kiemeltem a lenyeget, de szamitottam ra, hogy ha mas nem is, de Te biztos megkerded:)

#4139: "Hamarosan megjelenik - vagyis meg nincs:D -, valtozasok, javitasok (uszkve):"
  • Djemba
    honnan lehet leszedni a patchet?
  • Alexease
    Egyelore, ne nagyon vard;)
    Steam-en mar megjelent a patch, de:
    - Steam-en meg nem lehet kapni a jatekot;)
    - Nalunk meg vagy 2 honap amire megjelenik
    - Ha kijon az offline reszhez is a patch, nem biztos hogy azt is feltorik. A release-ekkel foglalkoznak, a patchekkel mar nem mindig...
  • gstup
    Köszi a segitséget,akkor várom a patch-t.
  • gordon 24
    Aham! Hát az jó lenne. Nem akarok idegen autóval menni fasza lenne csinálni egy olyat ami az ennyém.

Tényleg próbálta valaki Portot amit irtam? Remélem az Alex álltal adott patch ezt is megoldja olvastam Hogy az ütközést javitja de javithatná ezt is.
    Egyébként Pauban ugyan ez a helyzet a pit nél nem igen találnak be:D
    De ott legalább 25 autóval nem a Füről rajtolsz:D

Igaz ezekre a hibákra ugyis felhivják a figyelmüket aztán jönnek majd a Pachek.

Ja és még1 ma voltam bent a Duna Plázában az 576 kbyte ba. Kérdeztem az embert mikor jelenki meg. Azt mondta hogy még kiirva sincs az időpont. Legalább 2-3 hét ez a minimum. Az árát 8 és 10 közé saccolja kb.
  • Alexease
  • gstup
    Sziasztok!

Azt hol tudom beállitani,hogy amikor kilépek a játékból elmentse a beállitásokat,mert győztem a Macaui pályán,kiléptem.Másnap amikor játszani szerettem volna teljesen elvesztek a beállitásaim,gondolok itt a traction controlra,stabilty help,a féksegitségre,visszatette automata váltóra(ezen az egyen tudok változtani.És Bajnokságban indultam.Pliiz help mert igy mindig újra kell kezdenem,mert kurzórral megyek és eléggé nehéz irányitani a kanyarokban az autót.

Thx all
  • lac coo
    Majd összeszedem magam kicsit , és leírom hogy kell... Tényleg egyszerűen megoldották itt .
  • gordon 24
    Hát ez nem egyszerü:D Én nem bonyolodok ebbe bele nagyon. Majd próbálkozok még. (kicsit egyszerübbnek hittem)
  • Alexease
    RACE07 Patch 1.0.0.5

Hamarosan megjelenik - vagyis meg nincs:D -, valtozasok, javitasok (uszkve):

- dedikalt szerver uzenetek
    - gumi valtozasok- megnovelt kopas
    - repulorajt
    - orosz nyelvi jav.:)
    - AI tunning, jav.
    - multiplayer szinkronizacios gondok fix.
    - DualCore processzor fix
    - Radical SR4 multiplayer visszapillanto jav.
    - vezetesi segitsegek ki/be kapcs. jav.
    - dedikalt szerver replay jav.
    - valami idomero utani player beragadas, fagyas jav.
    - korido-tablazat hasznalat jav.
    - multiplayer - player DNF, ha nem csatlakozik (ideje volt:D)
    - custom skinezesi akarmi;)
    - Porto, utkozes jav. a pit resznel
    - multiplayerben csak onnantol lehet piszkalni az autot a startig, ha mar mindenki kint van a rajtracson (gondolom, "poen" volt beallni a masiknak a helyere, amig nem jelent meg a racson:DD)

Gondolom, a Steam-eseknek Steam-en keresztul, az offline-osoknak majd linken;) A warezesek meg se kerdezzek, hogy hogyan:D
  • lac coo
    De nem kell felülírni, plusz skint a Costum Skins könyvtárba tudsz berakni . Letöltesz egyet ( egy Race07-hez valót ) és megnézed hogy müxik, de ott van leírás is róla ... Aztán ugyanilyen formában megcsinálod az rFactoros skint is ....
  • gordon 24
    Figyi itt kétteő problémát látok:

1. Az hogy a Race ben car file van az Rf ben pedig vech(icle) Ez az egyik. De gondolom ha ezt átnevezem akkor nem lesz gond.

2 az hogy a Race 07 filei kodoltak magyarul olan progival ami dds nevü filét nyit se engedi megnyitni magát. Ha felülirom menne?

Ki lehetne próbálni de nem tudom érdemes-e .
  • lac coo
    Próba..Lentebb volt róla szó, nézd meg... Csak a képeket kell átnevezned, illetve nézz meg egy costum skint miből áll össze .
  • gordon 24
    Skinezőkhöz szeretnék feltenni egy kérdést. Láttam oldalakon Car skineket az Rfactorhoz. Na most a kérdés az rfactorba a Race 06-ból készitették a modot tehát elvileg a fileok megegyeznek. Meglehet azt csinálni hogy az rfactorhoz készült skineket betedd a Race 06-07-be?

Előre is THX.
  • Ginger17
    "Az rFactor konvertet meg nagyon várom ha tényleg ilyen jók a kilátások."

Mert jók a kilátások? Nem bánnám. Én eddig csak egy GTR2-es próbálkozással találkoztam a nogripen. Nem nagyon mozgolódnak azzal.

...dehát türelmetlen az ember.
  • gordon 24
    Nem tudom ki nézte meg de a következő a helyzet. Amikor egy bajnokságot inditasz 23 autó van de fellehet tenni 24-re. Na én ezt tettem. Ha 25 autó van akkor a portoi pályán a pálya belsejére rak a gép a fűre:D Szóval találtam egy ujabb hibát. De még mindig tetszik:D
  • gordon 24
    Ne kérdezen senki semmit! Menjetek és rajtoljatok Portoban az utolsó helyről! Kiváncsi vagyok a véleményekre:DD
  • Prézli
    "....Olyan GTL-GTR2 féle:)))) " GTR2-vel csak pár napot játszottam majd a mértnem pörögmeg az a rohadt Porsche ha lepadlózom a kanyarban jelszóval le is szedtem, de eléggé komolyan veszem a GTL játékosságot és bizton elmondhatom, hogy a Race közelebb áll Toca Race Driver-hez mint a GTL-hez, tudom, hogy te is játszottál vele de én a véleményeddel nem értek egyet.

Ja és osztálytársam apja nagy szimulátoros és személyesen ismeri Kiss Norbertet (kint is van szinte minden versenyén). Ez nem az én érdemem nem lehetek rá büszke de szerencsésnek érezhetem magam miatta :D

Az rFactor konvertet meg nagyon várom ha tényleg ilyen jók a kilátások.
  • JuanG
    megyek én még oda, ne félj :D
  • JuanG
    hát azért lenne bicikli helyett egy audi allroad quattro is :DDD
  • lac coo
    Ja, mindennap végigbiciklizhetnéd :DDD
  • Cowek
    Én a helyedben odaköltöznék
    Azzal kelsz azzal fekszel
  • lac coo
    Tudtommal nincs ....
  • JuanG
    pláne a replay külső kamerából nem tetszik, olyan hülyén néz ki az autó pattogása mint anno a CMR sorozatnál (műfelfüggesztés-pattogás szimuláció)...

most akkor Nordschleife még nincs hozzá ugye??
  • avcom
    elég híresek az online autósportban, "a visszavonult Wéber Gáborról" anno az autosimsport olyan kontextusban írt, mint tavaly év végén a világsajtó Schumacherről

Norbit sem kell bemutatni gondolom (GTR Sim Challenge világbajnok...)
  • lac coo
    Nekem is darabos kicsit, bár már sokszor leírtam ....Olyan GTL-GTR2 féle:)))) Nem rossz csak fura néhol .
  • JuanG
    hát ja...kompromisszumos...majd az rF konvert :)
  • lac coo
    Jaja, én láttam , akartam is kérdezni már mi közük hozzá ? :))))
  • Prézli
    Én nem játszottam vele már rég (le is töröltem) de úgy emlékszem van ott még pár magyar. Egy narancsszínű radical-ban van Kiss Norbert is.
    Jaaaj de kár hogy ez lett ebből a játékból pedig micsoda game lehetett volna
  • JuanG
    na kipróbáltam én is a teljest, egyelőre csak radical-al :)...egész jó ha az ember leveszi a szárnyat 1-2 -re, és kicsit hátrébb tolja a fékeloszlást :DD ...mind az sr3 és sr4 jó móka, bár azt hittem kicsit erősebbek-jobban mennek ezek a verdák, sok padlogázos kigyorsnál meg se moccan a segge (picit árkádos), de gondolom az egész játék ilyen...

apropó ezt láttátok már? 2 magyar szimes neve is bekerült a Radical SR4 (252hp) pilótái közé :DD
  • lacica
    Siker!!Köszi szépen.
  • lac coo
    Az costum skins könyvtárban van útmutató... tölts le egy plussz autót és nézegesd meg mi -hogy van benne .
  • lacica
    Sziasztok! Hogy tudok új skineket berakni,mert sehogy sem jön össze????
  • gstup
    Sziasztok!

Lenne pár kérdésem:Van a Race 07-hez vlmilyen mod?Mondjuk hogy legyen boxutcában vlki kerékcserénél?Vagy Safety Car?Azt lehet állitani,hogy ha pitbe megyek csak gumit kapjak,benzint ne?Egyenlőre ennyi.. :)

Üdv Minden Car Társnak!Cuore Sportivo!