RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Azert a lap fak kicserelese, plusz shaderek, hatterek, objectek nehany honapos plusz munka lenne😉 De valoszinuleg, a SimBin beletett annyit, amennyit meg az engine elbir😉 Szerintem nagyatlagban mar most is lassunak mondhato (esoben meg szinte hasznalhatatlan)😊
Alexease: Nem kell mindent törölni, amit legutóbb írtam azzal semmi baj nem volt és ezt te is tudod!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.send2u.hu/get/?f=maKG9DTHhQof2PyFY8rr
De hová tűnt Damon Hill?!
A svéd pályán, Seattal - azt billentyûvel irányítva az 1:41 közepe idõ jónak számít? mert igazából nincs mihez \ kihez viszonyítanom... Ti mennyit mentek kormánnyal \ billentyûvel ott? Köszi elõre is!
Downhill!!
szerintem
Ha nem akarsz fizetos es/vagy szervezett bajnoksagban resztvenni (idopont, rendszeresseg, stb.), akkor ha tudsz szervert inditani (>256kbps feltoltes), akkor erdemes ide beirni, talan mindig lesz nehany ember aki versenyezne.
Lenne egy olyan kérdésem hogy!Egy Monzai futamon felálltunk a rajtrácsra én kb az 5-dik helyrõl indultam vagyis volna de a hátam mögött levõ egyén tiszta erõbõl nekem jött és kilökött a boxutcára de nem a rajt után,hanem még a lámpák kigyulladása elõtt.Én ahogy feleszméltem egybõl nyomtam tövig a gázt de sajna a boxutcában már ilyenkor is speed limit van és megállásos büntit kaptam.A kérdésem igazából az lenne,hogy aki engem kilökött miért nem kapott azonnali kizárást vagy ilyen esetek nincsennek beleprogramozva a játékba?!De ezt elmondhatnám a 07tel kapcsalatban is ott is hasonló történt.A rajtrácsra mindenki felállt két illetõ kivételével akik hátulról elõre jöttek a rajtrács elsõ két helyérõl félrelökték az ott levõket.És onnan indultak el a lámpák kigyulladásakor!Ha ezt tényleg igy meg lehet tenni akkor nem lesz valami nagy a jétékélmény,ha ilyen"hülye"fazonok is ott lesznek.
Chevrolet Lacetti WTCC
Nem hivatalosan, vagyis MOD-kent nem lehet majd semmit bele tenni, de ha nem lesz benne a Volvo, es a SimBin tervezi belerakni, a Steam-et barmikor konnyeden lehet frissiteni, boviteni, kiegesziteni (lasd RACE es a Caterham kiegeszites esete😄).
Õ az biztos ismertiek! A STCC-be (swedisch touring car) is megy a gép!
Downhill!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Persez ez nehéz kérdés. De tud errõl valki valamit.
Downhill!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Csak az a baj, hogy a serverek tele vannak hülyegyerekekkel... <#szomoru1>#szomoru1>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
time attack 1:36:137
Talán annyit hogy az Ai- a rajt után az elsõ kanyarban túl sokat tököl. De ezt egy kis % emeléssel talán meg lehet oldani!
Downhill!!
Downhill!!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyikünk sem sírja el magát, ha hozzáér az autó.
Nem errõl van szó. Arról van szó, hogy megbecsüljük a másikat akkor is ha 4mp-vel lassabb köröket tud (egyenlõre!!!!!)...senkit nem kapálunk el, csak azért mert én vagy te, vagy a harmadik gyorsabb nála.
Ez egy közösség, egy érdeklõdési körrel...és nem az eredményesség rangsorolja a benne résztvevõ embereket...az megbecsülést hozhat, amit a többiek adnak meg.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Na mind1 szerintem hagyuk abba semmi értelme! Meg nem is akarok összeveszni senkivel! Ugyhogy befezni!! Mindenki! Aztán toljátok inkább a gamet!.
Downhill!!