RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Kérhetnék ehhez egy replay filet? Mert szart sem tudok kezdeni ezzel a time attack ghost carral, ugyanis az elején lemaradok, aztán csókolom. 1:39-et tudok menni egyébként.
gordon 24
Hát ennek igazán örülnék! Nagyon tetszik! És ha lenne benne meglenne mivel tolnám a bajnokságot.

Downhill!!

Alexease
Akkor MOD-old porra😉 Azert nem mindegy, hogy a GCF-bol valazthatoan vagy fixen veszik az adatokat😉 Gondolhatod, ha lehetne MOD-olni, akkor mar a megjelenes utan 1-2 nappal lenne hozza plusz palya😉 De nincs, es nem is lesz😉 De jo ez igy, a 07-ben lesz mar jonehany palya, egyedul Nord-ot sajnalom;(

Azert a lap fak kicserelese, plusz shaderek, hatterek, objectek nehany honapos plusz munka lenne😉 De valoszinuleg, a SimBin beletett annyit, amennyit meg az engine elbir😉 Szerintem nagyatlagban mar most is lassunak mondhato (esoben meg szinte hasznalhatatlan)😊
Alexease
Azzal mar csak annyi problema volt, hogy ugy hangzott, mintha: Te megmondtad, es neked igazad volt😉 Ezert azzal a torlessel lezartnak tekintem a dolgot😉
Humesz
De azt írtad, hogy egérrel én arra lennék kíváncsi, hogy azt hogy?
Alexease: Nem kell mindent törölni, amit legutóbb írtam azzal semmi baj nem volt és ezt te is tudod!
Nem tudom. De ha nincs, majd csinálsz! 😉

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

DanielT
Van egyébként ilyen jellegû mod a GTR2-höz például?
Istencsászár
Örülök ha 30 fpsel fog menni onlány az alap gém😄DD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ilyennek csak az örülne -gondolom-, akinek alapból 120-140 fps -t nyom a game és nem baj ha veszít 20-30 fps-t...

DanielT
Nos, a kérdésed rendkívül helyénvaló! 😊 Egyébként nem fõleg plusz modellek meg pályák lennének jók, hanem grafika tuning. A lap fák kicserélése, a gyakorlatilag nem létezõ háttérkörnyezet tuningolása, plus shaderek és egyéb finomságok.
Miért, mit akarsz még beletenni?

DanielT
Akkor rohadjanak meg. 😊 Pedig ez jön be a legjobban az aktuális kínálatból.
Istencsászár
Le van védve.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Beállítások?
DanielT
Miért nem lehet modolni? A Steam miatt? Hisz a Half-Life 2-t is PORRÁ lehet modolni.
tjoe
Time attack Brands Hatch-ben bömbivel. Cockpit nézet, kuplung segítség 1.35.290

http://www.send2u.hu/get/?f=maKG9DTHhQof2PyFY8rr

De hová tűnt Damon Hill?!

Sziasztok!
A svéd pályán, Seattal - azt billentyûvel irányítva az 1:41 közepe idõ jónak számít? mert igazából nincs mihez \ kihez viszonyítanom... Ti mennyit mentek kormánnyal \ billentyûvel ott? Köszi elõre is!

gordon 24
Nekem 1:36:531 sikerült tegnap. Seattal.(belsõ kamera, Bot váltó)

Felraktam, ha érdekel:Katttt

Downhill!!

alma2
Seattal

szerintem

alma2
Valaki aki race07 Brands Hatch-en 1:37 alatt megy belso nezetbol, default beallitassal, legyen oly lelkes tegyen fel egy replayt, hagy lessem meg, koszi

szerintem

Alexease
Szervezett helyen erdemes versenyezni, a publik szerverek nagyresze ilyen es hasonlo. Vagy a beallitasokkal, segitsegekkel vannak gondok, vagy mindig van 1-2 erdekes ember😉

Ha nem akarsz fizetos es/vagy szervezett bajnoksagban resztvenni (idopont, rendszeresseg, stb.), akkor ha tudsz szervert inditani (>256kbps feltoltes), akkor erdemes ide beirni, talan mindig lesz nehany ember aki versenyezne.
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy!Egy Monzai futamon felálltunk a rajtrácsra én kb az 5-dik helyrõl indultam vagyis volna de a hátam mögött levõ egyén tiszta erõbõl nekem jött és kilökött a boxutcára de nem a rajt után,hanem még a lámpák kigyulladása elõtt.Én ahogy feleszméltem egybõl nyomtam tövig a gázt de sajna a boxutcában már ilyenkor is speed limit van és megállásos büntit kaptam.A kérdésem igazából az lenne,hogy aki engem kilökött miért nem kapott azonnali kizárást vagy ilyen esetek nincsennek beleprogramozva a játékba?!De ezt elmondhatnám a 07tel kapcsalatban is ott is hasonló történt.A rajtrácsra mindenki felállt két illetõ kivételével akik hátulról elõre jöttek a rajtrács elsõ két helyérõl félrelökték az ott levõket.És onnan indultak el a lámpák kigyulladásakor!Ha ezt tényleg igy meg lehet tenni akkor nem lesz valami nagy a jétékélmény,ha ilyen"hülye"fazonok is ott lesznek.

Chevrolet Lacetti WTCC

Akkor lesz diesel Seat is! 😉

atenza
Annyit mentem, igaz a benzint csökkentettem + keréknyomáson állítottam. De ez még nem jó idõ...

Alexease
Ha szerencsenk lesz, mar az vegleges verzioba is bele tudjak rakni, talan volt annyi idejuk. Eleve ezert jelenik meg minden hivatalos jatek az adott szezon vegen, hogy minnel pontosabb legyen (festesek, palyak, eredmenyek, reklamok, csapatok, autok, stb.). Ezert is szokott trefas lenni, amikor a Forma1-esek mar az ev elejen az aktualis MOD-ert rinyalnak (rFactor)😊) Aztan meg sirnak, mert "az a kis bigyula" azon az auton nincs rajta, es az a festes kicsit halvanyabb...😄

Nem hivatalosan, vagyis MOD-kent nem lehet majd semmit bele tenni, de ha nem lesz benne a Volvo, es a SimBin tervezi belerakni, a Steam-et barmikor konnyeden lehet frissiteni, boviteni, kiegesziteni (lasd RACE es a Caterham kiegeszites esete😄).
Alexease
A tovabbi felreertesek miatt, toroltem a "felesleges" es felreertheto hozzaszolasokat😊
gordon 24
Az nagyon fasza lenne ! Nagyon tetszik az az autó.

Õ az biztos ismertiek! A STCC-be (swedisch touring car) is megy a gép!

Downhill!!

Csak egy futamon indították, de igaz, hogy a Svédek, tehát ...

lac coo
Hát ha idén indult akkor lehet hogy benne lesz, lévén hivatalos játék ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gordon 24
Ebbe a 07-be lehet majd tenni autókat? Olyan ra gondolok hgy pl idén indult egy bio üzemanyaggal hajtott Volvo s60. Gondolom ez tutti nem lesz benn. Ha esetleg megcsinálják késöbb belerakható? Vagy ugyan ugy kodolva lesz hogy semmit nem fog engedni.
Persez ez nehéz kérdés. De tud errõl valki valamit.

Downhill!!

JuanG
nyomj választ...pár hsz-el elõtted írtam be az 1:36-as körömet, bocs hogy megkérdeztem, és legközelebb ne szóljál be!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
"válasz erre" gomb ? 😉))

Humesz
Látod valahol a neved? Hát akkor meg?
JuanG
ezt nekem írtad? G25 -öm van...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sziasztok! Kipróbáltam online-ben is a játákot és egyre pozitívabb a véleményem róla! <#vigyor2> (Fõleg, hogy most már rendesen fut nálam is)
Csak az a baj, hogy a serverek tele vannak hülyegyerekekkel... <#szomoru1>

Humesz
De hogy mész te egérrel? Fõleg 1:36-ot? Szerintem nem!
lac coo
<#fejvakaras>

atenza
Egyébként már ebben a játékban is vannak csalók... Nem tudom h ti találkoztatok-e már ilyennel, de ez a nitro-s style a menõ most, lehet h NFS után furcsa volt neki h nincs, így beleszerkesztette a játékba. Mikor belépett a pélyára, ki is írt vmit, h Server: C:\...file is corrupt vagy hasonló..

atenza
Az, hogy nem voltam otthon 1 hétig, most jöttem haza 7végére, és nem vittem magammal a kormányt, szal kénytelen voltam. De majd most elviszem, úgyhogy remélem jobbat is tudok majd menni annál.

Alexease
Nem, csak Nalad😊<#idiota><#zavart1>
pointer4
Nálatok is updatel a race 07?
JuanG
be kell másolni a timeattack könyvtárba...

JuanG
nekem elmenti a replayeket, meg külön le tudod menteni a time attack szellemautós körödet is!

time attack 1:36:137

Humesz
Nagyon úgy néz ki de még sok van hátra!
gordon 24
Mentem vele esõben! Azta de nagyon faszán meg van csinálva! BMW-nagyon szépen csuszkál de ugyan akkor remekül irányitható csuszás közben! Nagyon jól érezni mikor fog elcsuszni és mikor nem. Nagyon tetszik egyenlõre demo alapján csillagos 5 a fejlesztõknek. Komolyan szinte semmi negatívumot nem tudok mondani róla.
Talán annyit hogy az Ai- a rajt után az elsõ kanyarban túl sokat tököl. De ezt egy kis % emeléssel talán meg lehet oldani!

Downhill!!

gordon 24
Ezzel eggyett értek!! Jeff Gordon az isten😄 Idén remélem meglesz az 5-dik bajnoki cim!

Downhill!!

Humesz
Én is imádom a Nascar-t sõt Jeff Gordon az isten, úgyhogy én sem ellened vagyok, de ismerjük már be végre, hogy nem ugyanarról beszélünk és nem kell mindent támadásnak venni 😊
b-type
oks, igaz, én le is zártam. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Itt aki a témában hozzászólt, az mind ligázik...vagy ligázott (mint én).
Egyikünk sem sírja el magát, ha hozzáér az autó.
Nem errõl van szó. Arról van szó, hogy megbecsüljük a másikat akkor is ha 4mp-vel lassabb köröket tud (egyenlõre!!!!!)...senkit nem kapálunk el, csak azért mert én vagy te, vagy a harmadik gyorsabb nála.
Ez egy közösség, egy érdeklõdési körrel...és nem az eredményesség rangsorolja a benne résztvevõ embereket...az megbecsülést hozhat, amit a többiek adnak meg.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Igen én mindenen besértödöm.:😄DD De egyébként tényleg! 😄 De imádom a tura autokat. Talán a NASCAR-nál elöbbre tartom ezt a sportot. Pedig az nagy szó.
Na mind1 szerintem hagyuk abba semmi értelme! Meg nem is akarok összeveszni senkivel! Ugyhogy befezni!! Mindenki! Aztán toljátok inkább a gamet!.

Downhill!!