5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#4194 Jajaja, olyan 8700 HUF ra számoltam. -
#4193 Megérkezett:
[center]
-
#4192 ?!
én tegnap első championship versenyen első helyet mentem vele, ma második versenyen csak 18., de verseny közbe előrekerültem, sztem egész jol megy :) -
#4191 Na feltettem!
15 nap mulva törlik! A Talent könyvtárba kell berakni. De van egy csel benne!. Még pedig a következő a játékban nincs olyan beállitva hogy melyik 24 autot rendelje a bajnokságba. Ez azt jelenti hogy olyan embereket mint pl: a sima 3-as BMW-s csokák vagy a privát Chevyt is berakja, és igy kiturja pl Larinit Huff vagy valakit. Ennek elkerülése érdekében amig bajnokságot inditod ezeket töröld ki a Team mappából majd a bajnokság inditás után visszateheted. Na az ő talentjüket nem csináltam meg mivel majdnem hogy lényegtelen.
Ezzel kapcsolatban csak annyit kell tudni hogy próba alatt áll:D Tehát felelőséget nem vállalok:D Mentsétek az eredetiket!!!
Talentek! -
#4190 Hát őt is feljebb huztam persze. De neki elég nehéz a beállitása mert a program nagyon szarnak veszi az Alfát. Már olyan szintre huzttam mint Prialuxot de még mindig nem kerül annyira előre. De a 8-ban benne van. -
gstup #4189 És Thompson? -
#4188 Rendben! Majd hazajövök a melóból és felteszem a Talent könyvtárba való dolgokat. A qual időket azt szerintem mindenki magának csinálja meg mert ugye itt egy egyéni szint van. Aki jobban megy mint én annak ez gyenge lesz aki rosszabbul annak meg még mindig erős. De a talentet felteszem.
Ugy csináltam meg hogy Prialux kicsit jobb a többieknél. Hiszen 2x-es bajnok és idén is elég nagy esélye van rá. Tom Coronel és Robert Colciagó is sokszor pont szerző. Larini és Huff is előbb végez És a Seatosok is. Hernandez meg Freitas akik eddig nyertek sőt Freitas vb-t is:D Azok meg mentek hára szépen.. Szóval egész jónak tünik.. Majd feldobon délután! -
#4187 Akkor ezt dobd be a közösbe, engem pl. érdekel a dolog ! ;) -
#4186 A hétvégén bekalibráltam az Ai-T!!
Nagyon jól sikerült azok akik wtcc ben hátul vannak hátul is végeznek. Akik sokat nyernek és jól mennek elöl végeznek. A Qual időket is szépen beállitottam kb minden pályán 10 és a körüli poziciokból tudok rajtolni.
A Crash szintet is levettem 0.5-re mindnél és a baleset utáni helyre állást is fetettem 100%-ra. Ugyhogy baleset is kevesebb van. Egész jó igy és fasza izgalmas versenyeket lehet tolni. Befejeztem egy bajnokságot már 5-dik helyen. A 22 futamból 2 nyertem.. Szóval elég kemény és fasza egyenlőre:D
-
#4185 jaja, az nagyon masszívan tartja magát az uton, nekem is bazi furcsa volt elsőre
aztán mentem egy versenyt
és ezután a többit kellett ujra megszokni :ASD -
#4184 Zolder nagyon jó ezeknek a lassú autóknak .. .Csak Radikal lehetne kicsit ficánkolósabb is :)))) -
#4183 Tom, mondat második részébe má azt irtam :D -
Debilon #4182 csak az első 8-at fordítják meg :) -
#4181 Érdekes dolgot láttam az előbb: kicsit meleg volt a motorom, füstölt, és a mögöttem haladók beleérve a füstbe szépen felkavarták azt, de nem ám a kasztni hanem a levegő amit maga előtt tol !!!!
Ilyet még nem láttam ISI játékban, ha látszik a replayen majd kiszedem belőle .... -
#4180 Na mondom én hogy vannak itt okosok :) THNX -
#4179 Első verseny első 10 helyezettje változtat pozicíót, visszafelé, tehát aki első versenyen 1. lett, második 8., aki 2. az 7., stb stb. -
#4178 jóbol is megárt a sok :D -
#4177 Én örültem hogy vééégre küzdelem van :) -
#4176 én is azt hittem
aztán láttam, hogy mégse, mert első verseny 1 helyezett induloja után, második versenyben 8.ról indított, én meg csak néztem mint a moziban -
#4175 visszajátszásnál be lehet tenni mind a 4 kerék elé/mögé a kamerát -
#4174 Te aztat meg honnan a bú bánatból látod ? :) Már a saját féktárcsád.
A pozicióra azt hittem, hogy az első utolsó helyről indul, de valahonnan középről. Lehet hogy verseny köridő, vagy ilyenek, majd az okosok megmondják. -
#4173 ok :) -
#4172 Mondom 2 map között tette fel a kérdést.
Dee tee amúgy is bemehetel az optionsba és megteheted :)
Tegyél fel minden maxra, ha nem javul akkor lehet hogy pl az antalisingból a 16x vagy a 8x os bugos, vagy a textruából a very high vagy az antirosoping filterból a 8x.
Próbálgasss :) -
#4171 skacok, én nem vok még teljesen otthon WTCCben
de itt ilyen alap dolog, hogy 2 versenyt kell menni ? Eh, kicsit panaszosan mondom, mert mikor megküzdök egy versennyel és utána látom, hogy jön a következő, kicsit bizonytalansággal töltött el, miután beleizzadtam a kormányba.
Ja és a második versenyre a startpozíció beosztás milyen alapon történik ?!
Bocs, ha láma kérdés, de ezek nekem teljesen uj dolgok :D
Jah és miért nem izzik a saját féktárcsám fékezéskor és a többieké miért igen ?! -
#4170 micsoda? hogy a game magától megkérdezte, hogy feljebb teheti e a beállításokat?
mennyi ideig kellett ehhez autózni? -
#4169 Na ha elárulod hol lehet megvenni, akkor elmesélem eztet:
8800gtx vista nálam is szintúgy. (csak 32bit, de ez reméljük nem számít :) )
Eddig 7800gtx volt slibe, azzal ugyan ezt produkálta a demo.
VGA csere megtörtént. Kijött fullos race07 letölt. Mondom próóba, kira lesz bizti minden. Játék indít, default video beállítás, oké. Elindul, és ugyanez, olyan 10 méterenként mintha megtorpanna gamma, de már nem annyira hosszan.
21 körös futam lefut, száj leferdül :( 2. futam ugyanígy. Majd jön köv pálya, és mivel mindenkit vertem gondoltam megkérdezi a gamma (mint ahogy mástól hallottam) hogy feljebb tegye-e a skillt, asszem 83% volt belőve no segítség. Erre a kérdés valahogy így hangzott: A megirányzott fps számnál sokkkal több van, feljebb tegyük-e a qualityt, mondom oké,ééés minden maxxxon. Maj jön 2. pálya, csili-vili, és lásss csodát, megtorpanásnak nyoma sincs...... azóta is megy mint atom, esőben is 70 fps 21 autoval.
Erre varjunk gombot :)
Most találgathatnám hogy mi van a gammában rosszul optimalizálva, de ha műxik így akkor minek érdekelne? -
#4168 Még egy ok a vista ellen :) -
#4167 Srácok a Balestek csökkentése érdekében, min kell változtatnom?
StartsDry=3.0 //Average number of drivers passed during start (-4 - 4)
StartsWet=2.0
StartStalls=0.0 //% of starts where driver stalled
QualifyingAbility=5.00 //Average qualifying position NOTE: keep GT between 1 -15
RaceAbility=1.0 //Range 0 - 6.2 (0 is best)
Consistency=1.0
RainAbility=1.00 //Range 0 - 6.2 (0 is best)
Passing=95.0 //% of times driver completed a successfull pass, not including pit stops or lapped traffic
Crash=3.0 //% of times driver crashed
Recovery=70 //% of times driver continued after a crash
CompletedLaps%=90
Script=default.scp
TrackAggression=0.95
Ha a Crash-t Növeled vagy csökkented milyen irányban változhat a baleset gyakorisága?
A Recovery az ugye azt takarja hogy egy seés után mennyire gyorsan áll talpra ugye?
-
#4166 ahhoz is újra kéne mindent raknom, amit nemigen szeretnék! Nem tudom utólagosan fölrakni az xp-t, mivel egy nagy partíció van a vistának, ami az egész merevlemezt betölti! -
GPx8 #4165 Akkor két partició lehet a megoldás (egy játékra XP-vel és egy minden másra a Vistával). -
#4164 az a baj, hogy én érzem ennek a súlyát, mivel kőkemény 60ezrembe került a vista, ezért sem szeretném nagyon lecserélgetni :( -
#4163 Pedig a Vista egyelore csak "jatszani" - ertsd. kattintgatni, nezegetni, nem jatekhoz:D - jo, meg irodai felhasznalasra;) Persze, mukodik ez meg az, nem rossz, de igazan optimalizalva, hozzaigazitva a driverekek, programok, jatekok, majd csak 1-2 ev mulva lesznek;) A DX10 meg teljesen felesleges - egyelore. Talan a Crysis az egyetlen, az is diavetites szinten;D
Az a baj, hogy a mai embereknek a Windows csak egy szep szines, animacios felulet, amit lewarezolnak, ugy cserelgetnek mint mas programot, es nem egy operacios rendszer, a maga fontosssagaval, komolysagaval. -
#4162 basszus kegyetlenül szeretném tolni neki, de így nagyon szar! tudom xp alatt az igazi, de ezért nem akarom most újratenni az xp-t! akkor a dx10-ről is lemondhatnék -
#4161 a Race07-re :D -
#4160 A Vistára ? :))))) -
#4159 azért vmi patchet adhatnának ki amivel megoldanák a vistás problémát! -
#4158 Vistát kukába dobnám első lépésként .... -
#4157 Sziasztok!
Feltettem a Race 07-et és az a bajom vele, hogy játék közben iszonyatosan laggol! komolyan mondom, nem szaggat az fps szám bőven 80körül, hanem úgy mint amikor neten játszol és esik a pinged, úgy ugrálgat! Mi lehet az oka? Meg lehetne valahogy szüntetni? egyébként irtó jó a game, csak így élvezhetetlen! :(
Konfig az aláírásban! -
#4156 Volt egy játék, talán a Turok. Már megjelent a cheat, de a játék csak rá 2 napra. Ez kb erre emlékeztet. :D -
#4155 Nem még Magyar országon nem lehet kapni.. Max ugy hogy Steamen kerseztül de még ezt sem hiszem. Ha lehetne ugyis irták volna az emberek.