5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#4595 Jaja. Volt rá példa:D Eléd tolat a Füről stb.. De mondjuk 10 versenyből 3x fordul elő. Viszont mentem már olyan versenyeket is hogy embertelen.
Szóval ez van sajna , de asszem majd belépek valami ligába. -
#4594 gtl-ben puublic szerveren lyenek nicsenek,tényleg szembe mennek a vérpistikék itt a forgalommal? -
#4593 Köszönöm a gyors választ
Sajna a public szerverek ilyenek, de ezt is szokni kell.
A gtr-masters-nél akartam tavaly jelentkezni8, akkor mennt tönkre a videókártyám, és 5 !!!! hónap szervíz után kaptam vissza.
Utánna meg elmennt a kedvem.
Idén hátha nem lesz semmi bibi. -
#4592 Online server sok van. Ha akarsz kifejezetten ligában indulni, van a GTR masters-nek is servere ahol nem soká indul a bajnokásg. De ha nem akarod ennyire komolyan, ha megvan az eredeti gaméd, tudsz sok helyre csatlakozni (ami nem dijfizetős passwordos stb). Csak sajnos ott meg kell küzdened azokkal akik kilöknek szembe jönnek stb...
Szóval van server rengeteg kulturált körölmények között évi 3000-4000ft-ért. Kicsit idegesítő dolgok között ingyen. -
#4591 hi
Most hogy kinn van a dobozos verzió elgondlkodtam hogy megveszem.
A kérdés, hogy online mennyi szerver van már.
Akinek megvan eredetiben, válaszoljon pls.
(reméllem van olyan emberke )
-
#4590 Skacok! Nincs valakinek kedve menni online Curitibába?? Persze olyan is kellene aki tud servert csinálni, én próbáltam de nem sok sikerrel:D Ráadásul 5000ping volt:D Szóval ha van olyan aki tud servert csinálni és lennénk egy 10-en akkor nyomhatnánk!!
-
#4589 Jaja az kö.. Nekem fent van az off versio is, ahhoz meg fel kellett tennem a off patchet. -
#4588 van, de ez a dobozos változat, magyar felirattal
tényleg leszedte steam a peccset,thx gordon :) 1.0.2.1.-es -
#4587 nekem nem magyar....van magyaritás hozzá vagy valami? :D -
#4586 nem! De ha megvan az eredeti a steam leszedte az online-hoz is elvileg. -
#4585 peccset csak offline verzióhoz érdemes feltenni? -
#4584 Jhah:(( -
HUN BECSEHELY #4583 Ez is csak eredetivel megy Online? -
#4582 Sokat! Volt olyan ahol 25-en voltunk. De! Nagyon fontos a ping! Sok server van ahol szar és ugrólnak a kocsik olanykor. Én onnan ki szoktam lépni. Keresek olyat ahol nincs ez a gond. -
#4581 Körülbelól hány embert bír el egy szerver, amikor még élvezhető? -
#4580 Nem megoldodott a tabbal! Igy már nem rossz! Tegnap olyat versenyeztem egy Boss x nevű kölökkel fogalmam sincs ki az, egy bmw-el ment. De wazz vérre menő csata volt amiben sajnos én maradtam alul. De ez nagyon tetszett!! -
#4579 Ha jól emlékszem akkor ennél a játéknál pont nem a tab, hanem a "D" gomb a default beállítás. -
#4578 http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=997 -
#4577 nekem akár az is jó lenne, mert ezzel még az autóbeállításoknál is csak nézek néha, hogy mi micsoda -
#4576 Lackónak van korrekt magyarítása, nem ? -
#4575 visszalehet dobni rá az angol nyelvet ez helyett a törtmagyar helyett? -
#4574 Thx! kipróbálom! Egyébként brutális a forditás:D olyan mintha angol lenne. Abból se és ebből sem érteni semmit:DD -
#4573 Default-ban talan a TAB. -
#4572 Gyonyoru;) Maradok az Angol verzional:) -
#4571 És akkor én is kérdezek! Hol tudom azt kikapcsolni hogy online mutassa az emberkék nevét. Mindenhol kerestem de egyszerüen nem lelem!. -
#4570 "Stabilitási kisegítés"...????
Az szép :DDDDD -
#4569 Nos, a csodás 'versenyszám' menüben kell, közvetlenül a pályabetöltés előtt. Bejelöltem, hogy hol kell kikapcsolni. [KÉP] -
#4568 valaki segítsen please.Bajnokságban hogy tudom átálitani hogy ne practice 1 meg 2 legyen hanem egyből időmérő?Nagyon fontos lenne köszönöm :) -
#4567 -
#4566 Privi ment! -
#4565 Bekerulesi infok esetleg?! :) -
#4564 Hehe. mivel privát szerver, máskülönben nem működhetne ilyen jól :) Itt van egy közösség ( mindenféle országból), akik néha, alkalom adtán őkösszejönnek versenyezni eggyet...egytől egyig remek versenyzők, persze csak egy bizonyos idő-limit és "protekció" alapján engednek be :)
De nem ez a lényeg, hanem h jókat versenyzünk.
Race07-el kapcsolatban kérezék még:
Mennyi a maximum játékos online egy szerveren, amikor még nem laggol, azaz játszható a játék? -
Solt #4563 Áztasd be sebbenzinbe pár órára, majd fújd be wd40-el... nekem így lett jó! -
#4562 Jahh. Aham.. Hát akkor nem tudom.. Szerintem potit nem tudsz hozzá vennni.
Ha van media marktos ismerősöd vagy olyan ahol van kiállitott darab belőle. Próbáld meg elcserélni:D Kiállitott darabnak jó a te rossz pedálod is. Vagy Használt forumokon nézz utánna hátha valaki akar eladni. Mondjuk lehet az is szar!
Én lekopogom de az enyém 3 éves és semmi baja. Pedig rettenetesen sokat játszom vele. -
#4561 ezt értem, de direkt irtam, hogy ugrál a kezemben is amikor az ujjaimmal csavarom a végét, a másik ujjaimmal meg fixen tartom. -
#4560 Nem nem! Az azért van hogy ugrál mert nem tartja fixen a potit. Tud mozogni a házban. Azt próbáld megoldani, hogy a poti 100%-osan fixen álljon ne tudjon egy millimétert sem megmozdulni. Ha ezt eléred akkor sose fog többé ingadozni. -
#4559 köszi:) ezt ismerem már, kb. 1 hónap után jöttek a hibák ezzel a megoldással is, nekem a potméterek is elhaltak szerintem, mert simán mikor kézzel hajtom őket akkor is ugrálnak az értékek. -
#4558 itt nézd meg:) -
#4557 kicsit off, de itt kormányoztok sokan.. Momo Racing pedáljáról lenne szó, már régóta rossz az enyém is, és érdeklődnék, hogy esetleg valaki talált-e már valami megoldást a javitására? akár új poti vagy mittudomén', kontaktspréken meg ilyeneken már túlvagyok én is. -
#4556 Ezt a servert nemigazan latom lfs-ben?! :(