RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Ezt nehidd!

1. A seteket a 2006-os racehez kértem.

2. a race 07-el semmi bajom.

3. igazán szeretem ezt a játékot sõt lesz olyen liga is amibe én is jól érzem magam.. Most amiben bent vagyok is nagyából ezek a feltételek vannak életben amiket mondtam a #4293-ban. Nagyon sok embernek fontos ez hidd el.. Pl most is nézd meg. Vagytok ti 3-an (Gio, te, bardocz) és vagyunk mi 3-an (by type, én, Alex) Szóval egal..

Downhill!!

gordon 24
Ez igaz.. Ezért nem is vitázunk. Multkor is ere az állaspontra jutottunk😄

A ligáról én nagyon szivesen mennék is (persze nem az üridõs ligákba) Szóval ha mevesezem a dobozost akkor valszeg csatlakoznék egy ilyen ligába.. (de csak belsõ nézet, Default set, semmilyen segitség)

Downhill!!

Kachow
Hát Gordon lehet, hogy nem kéne ezzel a játékkal játszanod! Mindig van vele valami bajod. Annyi az egész, hogy ez játék és nem offical wtcc tesztprogram, ezt kéne megértened. Te is régen itt kéregetted a setupokat, attól, hogy nem tudtad megtanulni még más használhatja ha neki attól jobb lesz a játéka. És hogy ha valaki gyorsabb mint egy igazi pilóta akkor mivan??? Játék! Senki nem hasonlítja össze a "real race"-el csak te!

b-type
Mi elférnénk egy ligában mert nekem is nagyon hasonló a hozzáállásom 😊), de ettõl függetlenül az a véleményem hogy mindkettõtöknek igaza van. 😊
Gio-nak azért mert ha a játékban van állítási lehetõség, akkor õ bizony olyanra fogja álítani hogy gyors legyen vele, és az jó..az elérhetõ gyorsaság hozzá tartozik a versenyzéshez.
Neked meg abban, hogy a játékban olyan értékeket lehet beállítani, hgoy azzal egy versenyzõ nemhogy gyors lenne, hanem egyszerûen ki sem megy a pályára, mert meghal. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Ez mind igaz. De nekem ez a fontos. Nem véletlenül olyan ligában vagyok ahol ezt vesszük figyelembe. Több ligába benéztem, ahol az igazi köridökhõz képest - ban jelentõs diferencia volt egyikben sem indultam el. Nekem a 100% realitás a fontos. Ezért idegesit he nem Prialux lesz a bajnok vagy ha Hernandez futamot nyer.

De ezen beszélgettün már eleget. A lényeg nekem az a Reallis ami az igazihoz közel áll. Sose szerettem ezeket az ür setupokat és ez nem is fog változni.

Downhill!!

autoszimulator
Csak ne keverjük össze a valóságot a játékkal, ez az amcsik szakterülete, mikor egy feka azt hiszi, hogy GTA-ban van, és mindenkit lelõ maga körül 😄

Számítógépes játékoknál manapság a versenygésen van a hangsúly.. Élvezet és játszhatóság háttérbe szorult sajnos.. Gondolom Gio is valami bajnokságban nyomja, ahol nem a realitás a fontos, hanem minél jobb köridõ.. Háborús játékoknál még inkább igaz ez, pl a CoD-ok, vagy CSS, realitástól messze vannak, de épp ezért lettek versenyjátékok, míg a realitáshoz közeledõ GRAW egyáltalán nem.

.: mobilize.hu :.

gordon 24
Egyébként itt van az a kör! (ha érdekel valakit)

Downhill!!

gordon 24
Persze ez igy van.. De van egy pont ahol az igazi autó hátrányára válik már. Itt meg még elõnyére.. Arról nem is beszélve hogy egy 2játék"motor mit bir, és egy igazi mit bir. Ha ugy állitanál be igy igazi autót mint ahogy néha a játékban teszik. Mennél kb 2-3 kört aztán már nem.. Szóval ezért sem jó.

Pl ott van az NR2003 játék. Abban alapból megcsinálták a gyári autó beállitásokat ugynevezett Jasper setuppal. Ennél jobbra nem lehet állitani az igazi 2003-as NASCAR gépeket. Persze a játékba lehet, és körrekordokat is tudsz dönteni. De ez már nem reális. Hiszen ha az lenne akkor az igaziak is ugy használnák. Csak valszeg ezt már nem birná ki.

Downhill!!

gordon 24
Jó ezt értem nem is gondoltam, hogy 100%-ig olyan..
Csak azért van benne a Default setup mertha valaki jól megy azzal tudja nagyából a Reállis idõket megautózni. Õk is tudják, hogy lehet ennél gyorsabban menni a játékkal, de mégis olyan setet épit bele amivel hasonló idõket érsz el.

Downhill!!

bardocz
mindenki úgy állíja a kocsiját ahogy akarja nem?mármint élõben
Motorháztetõ nézet tényleg sokat segít, de a saját setup-al mi a baj? 😊

www.smart-bus.hu

gordon 24
Hát abban hogy a motorháztetön ül. És saját (nem reális) settel megy.

Downhill!!

Alexease
A jateknak es a valosagnak (palyageometria, autok) max. 50-70% koze van egymnashoz😉 Nem beszelve a fizikarol es egyeb kezelhetosegi dolgokrol.

Es a jatekos csak ezutan jon... Szerintem, valaki meg arra is ra tesz nehany masodpercet😉

Vagyis az igazihoz ne hasonlitsd😉
rikimen
hellótok! Hogy lehetne kiírni a játékot egy DVD-re mikor 5,32 Gb?

Istencsászár
miben nem megy reálisan gio

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Rendben. Hát szerintem ez nem jó.. (nem azért mert nem tudok ennyit menni!!) Alain Menu 2007-es pálya csucsa 2:31:209 ez reállis. A Ti idõtök egy ilyen autóval lehetetlenség. Szóval valaki olyan irja meg hogy mit megy aki reállisan játszik!!

Downhill!!

logi g25, online, sajat setup, minden segitseg off, kiveve kuplung😊
es hood nezet. de ezt mar parszor atbeszeltuk. Es szerintem meg ezen lehet hozni, 2.27 vege realis

gordon 24
Na de tényleg hogy mented ezt?

Én kormánnyal DEFAULT SET!! Belsõ nézet semmi segitség..

Downhill!!

autoszimulator
Te nyertél 😄<#gonosz1>

Alexease
...trackball, laserpointer, joystick😊 <#zavart1><#idiota>
nemar marmegint😛

autoszimulator
Billentyû, netán gamepad <#vigyor3>

Alexease
Nezet, kormany, valto, pedalok, kuplung, stb.!? <#idiota><#zavart1>
Van replay ha kell, de eleg nagy, 2 mb, mert tobb kort vett.

En este mentem 2.28.249-et, chevy

Én a Monza-i pályán gyakorlok, mert azt már "ismerem"... Ott 2:00:8 a legjobb idõm a Seat-al...

www.smart-bus.hu

gordon 24
A mostani körrekord Macauban 2:31.209. Ezt Alain Menu érte el tegnap a Qualifikacion..

Ma gyakoroltam kicsit. 2:35:556 sikeredett. Hát azt a 4 secet nem tudom hol nyeri ez az ember😄 Default settel mentem az idõt, egy Chavy LAccettivel..

Ti hol jártok Macauban?

Downhill!!

gordon 24
😄 Igaz... THX!

Downhill!!

Egyenlõre egy darabolós gyilkos fog vágni. Amire te gondolsz azaz egyelõre 😉

http://sopronyi.photoshelter.com

gordon 24
Elvileg egy Media Marktos faszi 15-20dika körülre mondta. Tehát elvileg már kapni. Gyakorlatilag ma voltam és nézegettem egyenlõre nem láttam sehol.. Szóval egyenlõre marad a Steam, ha neten is megfelel a vásárlás. Én dobozost szeretnék. Patch nem tudom mmegvan-e már.. Linket egyenlõre nem talált senki. De asszem steam-en keresztül az is megvan..

Downhill!!

Ááá... én szeretem, ha dobozban van! 😊 Marad az amazon.com! 😊)

Nagyon jók a hangok, nem bírom nem teljes hangerõn játszani! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Alexease
Ha tudsz online vasarolni, akkor ott (Steam) mar egy ideje kaphato, van hozza 2-3 patch is.

Hogy itthon dobozosban mikor lesz, az passz😉 Mivel ebbol van offline/dobozos verzio, amit azonnal feltortek, igy mar nem biztos hogy megeri itthon kiadni, hogy nehany darabot eadjanak belole😉)
Mikorra várható? Van esetleg patch? Ezt én is szívesen megvenném majd...

www.smart-bus.hu

gordon 24
Igen! Elég fasza!.. Ha végre kijönne már dobozba.. Megveszem aztán online is tolom majd.

Downhill!!

Köszönöm! Egyébként nagyon jó a játék... nagyon élvezem!! 😊)

www.smart-bus.hu

gordon 24
Sajna ez hiba! Azt tudod tenni, hogy 20-30 seccel az edzés vége ellöt abba hagyod és a garge képernyõnél ráklikkelsz a countinou gombra.. És akkor tovább enged!

Downhill!!

Sziasztok! Miért van az, hogy az idõmérõ után nem enged tovább a versenyre? 😞 Ott a "folytatás", de nem lehet ráklikkelni...

www.smart-bus.hu

Ginger17
Kis marhaság azoknak, akik az "igazságot" keresik...

real helmet paintings for f3000 '06

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

gordon 24
Hy!

Találkoztatok olyan gonddal a játéknál (race07) hogy a monitornak nagyon látszanak a pixeljei. Nekem egy tfp monitorom van (benq 19") és egyetlen játéknál sõt még itt a forumban a fehér hátérnél sem látom, de bent a geméba elég szépen. Lehet ezen állitani vagy ez van?

THX
Üdv.

Downhill!!

találtam...
nálam nagyon darabos

lac coo
Jól hangzik ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nord_pre

mega betöltési idõ, gyatra fps, szaggatáshegyek stb, stb
vállalkozó kedvûeknek...

igen csak steamen keresztul toltheto
Ginger17
Áruld már el légyszíves, hogy a frissítésekhez honnan lehet hozzájutni? Csak azért kérdem, mert a központi oldalon nincsenek... vagy csak steam-en keresztül tölthetõ?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Mnemomic
November 5.-i frissítés:

RACE 07

Fixed low fuel icon. It now comes in earlier and is color coded yellow->red

Fixed difficulty setting that was shared between game modes. Now each game mode has it's own setting

Fixed driving aids being switched off in championship mode

New talent files for Caterham, F3000, FBMW, Mini and Radical classes (Wider spread in Qualify, F3000 drivers are better in wet conditions now)

Tighter cutting rules for Magny Cours

Fixed cutting rule problem in Valencia National

General AI speed tweaks for better consistency against player, AI wet speed tweaks for better consistency between tracks

Custom skinned cars now use correct cameras

Fixes to client replay saving in multiplayer

Ginger17
Nem, hogy a fene enné meg... <#shakehead>

lac coo
Nordot csak nem akarja senki megcsinálni... 😞

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nem a kicsomagolassal van gond, hanem a visszacsomagolasal
cselt
A GCF fájlokat mivel lehetne kicsomagolni, hogy a steames verzióba is be lehessen tenni pályákat?
Johat nalad nem lehet tudni mizu😄