RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. A seteket a 2006-os racehez kértem.
2. a race 07-el semmi bajom.
3. igazán szeretem ezt a játékot sõt lesz olyen liga is amibe én is jól érzem magam.. Most amiben bent vagyok is nagyából ezek a feltételek vannak életben amiket mondtam a #4293-ban. Nagyon sok embernek fontos ez hidd el.. Pl most is nézd meg. Vagytok ti 3-an (Gio, te, bardocz) és vagyunk mi 3-an (by type, én, Alex) Szóval egal..
Downhill!!
A ligáról én nagyon szivesen mennék is (persze nem az üridõs ligákba) Szóval ha mevesezem a dobozost akkor valszeg csatlakoznék egy ilyen ligába.. (de csak belsõ nézet, Default set, semmilyen segitség)
Downhill!!
Gio-nak azért mert ha a játékban van állítási lehetõség, akkor õ bizony olyanra fogja álítani hogy gyors legyen vele, és az jó..az elérhetõ gyorsaság hozzá tartozik a versenyzéshez.
Neked meg abban, hogy a játékban olyan értékeket lehet beállítani, hgoy azzal egy versenyzõ nemhogy gyors lenne, hanem egyszerûen ki sem megy a pályára, mert meghal. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De ezen beszélgettün már eleget. A lényeg nekem az a Reallis ami az igazihoz közel áll. Sose szerettem ezeket az ür setupokat és ez nem is fog változni.
Downhill!!
Számítógépes játékoknál manapság a versenygésen van a hangsúly.. Élvezet és játszhatóság háttérbe szorult sajnos.. Gondolom Gio is valami bajnokságban nyomja, ahol nem a realitás a fontos, hanem minél jobb köridõ.. Háborús játékoknál még inkább igaz ez, pl a CoD-ok, vagy CSS, realitástól messze vannak, de épp ezért lettek versenyjátékok, míg a realitáshoz közeledõ GRAW egyáltalán nem.
.: mobilize.hu :.
Downhill!!
Pl ott van az NR2003 játék. Abban alapból megcsinálták a gyári autó beállitásokat ugynevezett Jasper setuppal. Ennél jobbra nem lehet állitani az igazi 2003-as NASCAR gépeket. Persze a játékba lehet, és körrekordokat is tudsz dönteni. De ez már nem reális. Hiszen ha az lenne akkor az igaziak is ugy használnák. Csak valszeg ezt már nem birná ki.
Downhill!!
Csak azért van benne a Default setup mertha valaki jól megy azzal tudja nagyából a Reállis idõket megautózni. Õk is tudják, hogy lehet ennél gyorsabban menni a játékkal, de mégis olyan setet épit bele amivel hasonló idõket érsz el.
Downhill!!
www.smart-bus.hu
Es a jatekos csak ezutan jon... Szerintem, valaki meg arra is ra tesz nehany masodpercet😉
Vagyis az igazihoz ne hasonlitsd😉
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Downhill!!
es hood nezet. de ezt mar parszor atbeszeltuk. Es szerintem meg ezen lehet hozni, 2.27 vege realis
Én kormánnyal DEFAULT SET!! Belsõ nézet semmi segitség..
Downhill!!
www.smart-bus.hu
Ma gyakoroltam kicsit. 2:35:556 sikeredett. Hát azt a 4 secet nem tudom hol nyeri ez az ember😄 Default settel mentem az idõt, egy Chavy LAccettivel..
Ti hol jártok Macauban?
Downhill!!
http://sopronyi.photoshelter.com
Downhill!!
Nagyon jók a hangok, nem bírom nem teljes hangerõn játszani! <#vigyor2>#vigyor2>
www.smart-bus.hu
Hogy itthon dobozosban mikor lesz, az passz😉 Mivel ebbol van offline/dobozos verzio, amit azonnal feltortek, igy mar nem biztos hogy megeri itthon kiadni, hogy nehany darabot eadjanak belole😉)
www.smart-bus.hu
Downhill!!
www.smart-bus.hu
Downhill!!
www.smart-bus.hu
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Találkoztatok olyan gonddal a játéknál (race07) hogy a monitornak nagyon látszanak a pixeljei. Nekem egy tfp monitorom van (benq 19") és egyetlen játéknál sõt még itt a forumban a fehér hátérnél sem látom, de bent a geméba elég szépen. Lehet ezen állitani vagy ez van?
THX
Üdv.
Downhill!!
nálam nagyon darabos
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
RACE 07
Fixed low fuel icon. It now comes in earlier and is color coded yellow->red
Fixed difficulty setting that was shared between game modes. Now each game mode has it's own setting
Fixed driving aids being switched off in championship mode
New talent files for Caterham, F3000, FBMW, Mini and Radical classes (Wider spread in Qualify, F3000 drivers are better in wet conditions now)
Tighter cutting rules for Magny Cours
Fixed cutting rule problem in Valencia National
General AI speed tweaks for better consistency against player, AI wet speed tweaks for better consistency between tracks
Custom skinned cars now use correct cameras
Fixes to client replay saving in multiplayer
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!