5806
  • ezsolt
    Köszönöm a linket!
  • ezsolt
    Az csak a sima demo linkje. Levették az új demót, úgy néz ki ez "véletlenül" került fel! Az RSC fórumán is ezt írják!
  • Gio
    Nem tudom felrakni. Meglestem de nem oda rakta ahol add-on palyak vannak. Ennek a linknek mukodnie kell: Race 07 demo+Crowne Plaza Edition
  • ezsolt
    A link nem működik, lehet, hogy levették!
    Feltudod tölteni valahova a pályát és a vectrát?
    Steam-en sincs már fent!
  • Gio
    Multkor nem volt rossz az a Zandvoort teszt, eleg jol mentel a hondaval:)
  • Gio
    A link csak sima demonak tunik, de ha elinditod, akkor latni steam gamesnel, hogy 2 felet rak fel.
  • Gio
    Na sracok, kijott egy demo, aminek a neve Crowne Plaza Edition.
    Tartalmaz egy uj palyat: Track
    Es egy BTCC-s Vauxhall Vectra-t: vectra1
    kep2
    Csak fel kell rakni hozza a demot, es a full jatekba is megjelenik a az auto+palya
    link
    Ennyi. Mukodik, kiprobaltuk online. Persze csak olyan szerveren mukodik, ahol fentvan:)
  • Willi Betz
    Igen.
    Viszont van tdi update.
  • Gio
    De csak skin, nem?
  • Willi Betz
    Van RSC-n Seat TDI pack!
  • gordon 24
    Aham! Hát nem sajnos. Nem tudok ilyen helyet, ráadásul full hülye vagyok hozzá. Ugyhogy én a gép álltal adott setet használom álltalában.
  • Minstrel
    hgabesz nicken voltam. én is próbáltam először alfát, seátot aztán a hondát, de mivel gombbal kellett fékeznem egyik se volt jobb, blokkoltak gyorsan a kerekek fékezésnél. jövőhéten talán majd összetudom már kalapálni momo pedált.

--
    tudtok valamilyen helyet ahol vannak car setup-ok?
  • gordon 24
    Te is voltál? Na milyen néven? Ja sajnos ledobott vagy 3x időmérön..
    Jó a honda szeretem. Igaz nincs olyan jó mint a Seat, de jobb mint a Laccetti. A Bmw-el tanulom tanulom de nem akarodzik menni. Mindenhol 2secccel lassabb vagyok vele.
    Szóval ha valaha összejön ez a gtr server nekem, és esetleg tag is leszek valsezg a Jó öreg Hondával megyek majd.
  • Minstrel
    épp megakartam nézni egy körödet mikor Honda-val mentél, erre bamm megáll a kép, azt hittem nekem fagyott ki a szerver
  • Gio
    Tuzfal nemhinnem, max ha nem alapot hasznalsz. rooter cuccokat viszont nemvagom.
  • gordon 24
    Az nekem fent van. Most nézem. El is tudom inditani, sőt ha megcsinálok egy futamot bent látszik is. Csak az a baj, hogy én nem tudok belépni rá. Rákattintok hogy csatlakozás és semmi. 5000-es ping ilyesmi. Most valamit vagy nem jól csinálok vagy a rooter tüzfala zavar be. Vagy nem tudom.
  • gordon 24
    Jaja. Sajnos igen. Aznap valami nem volt jó.. állandóan lagzott és ledobált róla. Nem értem miért mert azóta mentem 2 NASCAR versenyt és vagy 5 race07 futamot.Semmi gondja tehát valszeg nem a gépemmel van gond. Remélem jövőhéten müködni fog.. Talán Zandwoortban jobb is leszek:D

Megpróbálom akkor amit irsz! THX.
  • Gio
    Steam-nel van olyan a Tools-nal, hogy dedicated server, azt rakd fel.
    Szerdan hamar eltuntel tesztfutamrol..
  • gordon 24
    Sziasztok!

Hogy kell dedicated servert csinálni? Megpróbáltam, szépen beállitottam mindent, bent meg is jelenik a játékok között, de én pl nem tudok csatlakozni hozzá! Ha bent hostal csinálom akkor meg nem tudom hogy 1 müködik-e(más látja-e) másrészt meg nem tudok kilépni belőle.

Valaki aki csinált már ilyet legyen szíves irja le.. Tüzfal bezavarhat? Router?

Előre is thx!
  • Hakan
    Köszi shit:)
  • leho94
    Igen.
  • Hakan
    Sziasztok a multi csak eredetivel működik?
  • gordon 24
    Én szeretnék!
    De valszeg Peter Galambos néven leszek:D
  • Gio
    Alex, Gordon, ti jottok ma erre a tesztfutamra?
  • gviski
    http://www.race07.net/
  • santibi
    "Március 5-től, szerdától indulnak a HGTRM RACE07 tesztfutamai.
    A futamok szerda és péntek esténként 21.00-tól kerülnek megrendezésre, változó időjárással, kötelező cockpit nézettel.

Részleteket itt találsz: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?t=1725

Jó versenyt, és hasznos tesztet kíván mindenkinek a
    GTR-Masters.hu"

Gyere;-)
  • gordon 24
    De de!:D Ha nem rakod be nem tok róla!
  • Alexease
    Ne nekem koszond:)
  • gordon 24
    Na ezen megpróbálok indulni! Ksszi Alex!
  • fpal
    Köszi Alexease, hogy áthoztad ;)
  • leho94
    Megyek megvenni a game-t:))
  • Alexease
    "Március 5-től, szerdától indulnak a HGTRM RACE07 tesztfutamai.
    A futamok szerda és péntek esténként 21.00-tól kerülnek megrendezésre, változó időjárással, kötelező cockpit nézettel.

Részleteket itt találsz: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?t=1725

Jó versenyt, és hasznos tesztet kíván mindenkinek a
    GTR-Masters.hu"
    FPAL
  • bardocz
    ha jól emlékszek ott kell lennie ahol beállítod az esőt,nehézséget,ellenfeleket,segítségeket,és ott kell kikapcsolni
  • Attila889
    ott nekem nincsi is olyan hogy practice 1 meg practice 2 :D
    Ezek szerint a Race 07 meg a Race The WTCC game tökre más....
  • Minstrel
    nem options,hanem a futam előtt, ahol köröket állitasz, ellenfelek számát stb.
  • Attila889
    jó de magát ezt az opciót hol találom ahol belehet állitani?options/és ott merre fele? :S
  • Minstrel
    Ugyanott ahol bejelöltem, csak angolban ezek vannak odairva:

Free Practice 1
    Free Practice 2

de ez a Race07, de gondolom a simában is errefelé van valahol.
  • Attila889
    és az angolban nemtudsz segíteni?Hogy az angol verzióban hol lehet átálitani?Mert én keresttem de semmivel se jártam :S
    Vagy valaki segítsen please!
  • mallamut
    tényleg szembe mennek a vérpistikék ...
  • bardocz
    jah,én azt hittem tényleg szembe megy a forgalommal,fűről viszajövést mrá majdhogynem megszokom,persze azért szentségelek rendesen:D