RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként vicces, hogy ugyanezen cég európai oldalán már 50 euro a játék... :S

www.smart-bus.hu

na igeeen, de olyan jó fogdosni, nézegetni, szaglászni!! 😊)))

www.smart-bus.hu

Alexease
A Steam eleg jo, nekem tetszik, tucatnyi hivatalos jatekom van Steam-rol. Megbizhato, egyszeru, nekem nem volt gondom vele soha.
Nem olyan regisztracios, "lejaro kulcsos", "csak 3x aktivalhaszt" stb., mint pl. az TryMedia (rFactor), hanem van 1 login-ed, az ala vasarolsz. Barmikor torolsz, Win-t instalalsz, gepet cserelsz csak belepsz, listazza a jatekaidat es mar toltheted is (lehet offline backup-olni is).

Persze nincs szaga, nem tudod megfogni, de nem kell varni, telefonalgatni, rohangalni, lemezt bepakolgatni, patch-re varni, hibas lemezzel szivni😊)) Bar a dobozos verziot is lehet online-osnak (vagyis Steamn-esnek) instalalni😊
gordon 24
😄 Na majd kiderül.. Megvárjuk hátha lesz a Az alacsonyakazárak botba

Downhill!!

persze... bárhova! ha jól tudom egy bizonyos összeghatár felett pár dollár a szállítási költség! feladják hajón, aztán a postás bácsi kihozza! 😊)

www.smart-bus.hu

gordon 24
Ok, ok. de ez hogy jut ide? Mo-ra egyátalán szállitanak?

Downhill!!

Ha már online vásárlás, akkor íme és ez csak 24.99 usd dobozban + szállítási költség! 😊)

www.smart-bus.hu

gordon 24
Rendben! Lehet igénybe veszem majd a dolgot,de azért várok még egy kicsit. Ha megjelenne dobozban az jobb volna.. De mindenesetre ez sem rossz megoldás, ugyhogy ha nem marad más megkereslek!

Downhill!!

Jah nemrossz, nem is igazan a penz miatt, hanem kitudja mikor lehet majd kapni itthon. Ha meggondolod magad, akkor tudok linket adni, ahol leirjak lepesrol lepesre hogy kell Steam-en vasarolni. elo a bankkartyaddal😉

gordon 24
Ha 180 körüli a Dollár, akkor kb 7800ft.. Az nem rossz, sõtt!

Downhill!!

gordon 24
De de!! Igaz,, abba van a körförgalom.. Igazd van. Na mind1, majd meglátom mennyi lesz a bóltba.

Downhill!!

hatnem, most lestem meg emailt
ProductCost
-----------------------------------------------
RACE 07 $ 35.95

Tax (Hungary) $ 7.19
-----------------------------------------------
Total $ 43.14

😉

Az Pau volt nem?😊 Amugy most igy hirtelen nemtudom mennyi Steam-en. Jatekok aranal nekem azt irja mar: in account😉 Ugy emlexem 29.99 volt

gordon 24
Szegény Farfus😄 Szépet nyomott ott idén😄

Downhill!!

😊 jah durva palya, de nekem ezert a kedvencem. Meg mostmar Porto, azis iszonyat bejon

gordon 24
Hát igen mondjuk az ár egy komoly kérdés.. Ha sokat kérnek érte lehet megnézem a Steames verziót.. Egyébként ott mennyi?

Downhill!!

SimaSuna
kiss norbi bizonyított a (GTR2)SIM-Challenge VB-n..pole pozisön..versenyek sorozatos nyerése..

LFS/GTR2/rF..+ az igazi valós életben is a clióval nagyon jól megy..
Sztem nincs gond a Steam-el, mar jo par eve hasznalom. Raadasul meg olcsobb is mint itthon lesz a dobozos.

gordon 24
Jaja nagyon kemény! brutál dolgok vannak benne😄

Downhill!!

autoszimulator
Nem azért, mert teljesen más versenystílus, de én pl elismerem, hogy Norbi jó sofõr, jobb mint mi pl, de vannak nála jobbak hazánkban is. Tóth Janika pl, bár ismétlem, õ más szériában, más stílusban, de autóversenyzõ õ is. Wéber Gabit nem kommentálom, mert számomra ellenszenves picit, Czollner pedig kifejezetten idegesít, de ez mind az F1 miatt van.
De abban meg neked van igazad, hogy attól, hogy valaki a hazai autóssportban nagy név, nem biztos, hogy érvényesülni tud egy külföldi, nemzetközi kupasorozatban is.

Nagy versenyzõk mind mind kiskorukban kezdik, lépnek lépcsõfokról lépcsõfokra, úgy vannak nevelve, nálunk ez még gyerekcipõben jár.

Ettõl függetlenül tartom azt, hogy amíg nem mutatod meg IRL, hogy milyen vagy egy versenypályán, addig te maximum virtuálisan lehetsz csak jó pilóta. Van ismerõsöm, aki interneten minden ilyen játékban másodperceket ver rám körönként, valóságban pedig fél a sebességtõl, és egyáltalán nem érzi a kocsit.

.: mobilize.hu :.

Na én addig kipróbáltam! 😊) Leon Teljesen alap setup-al, úgy kb 30 perc kõrözgetés után 2:34:2 😊 Elképesztõ ez a pálya... egekben az adrenalin szintem! 😊)

www.smart-bus.hu

gordon 24
Nem sajna. Még nem találtam sehol dobozos verziot.. Mindenhol csak igérgetik hogy lesz stb.. De sajnos sehol nincs.. Ez a Steam-es téma nem tetszik igazán. Az rfactort is igy online vettem meg, de bonyolult elfelejtesz egy jelszót vagy valami aztán ugrott 9900ft.. Ezért szeretem ha inkább itt vicsorog a dobozban😄
De ahogy lehetõség lesz rá megveszem, aztán meg egy uj gépet, hogy full felbontásban max graffal futhasson. Kicsit butitani kellett már rajta.

Downhill!!

na ez jo 5let😊 megvetted mar?

gordon 24
Mindegy ja.. Legalább kicsit megpörgettük a topik életét😄 Lehet benne van már a top 10-be😄 Na menjen mindenki játszani aztán haggyuk ezt😄

Downhill!!

mindegy bocs😊 nem akartam neked esni, csak kicsit felbasztak a dolgok

Ja es a hazai rally es gyorsasagi autozasrol is szo van, akkor meg megemlitenek egy dolgot, ami az en szemelyes velemenyem. En nem becsulom le oket, sot Kiss Norbi, Weber Gabi az, aki, gecidurvak. De nezz mar megy egy osszefoglalot. Nekem tudod mi jon le? sok amator penzes oreg fasz aki raer, es azoknak a fiacskai, azok toljak. Namarmost ilyen mezonybe, csodalkozol, hogy kitunik egy Kiss Norbi?
Ezzel azt akarom mondani, hogy sose tudhadsz senkirol semmit, o is csak ember, akkor meg lehet verni. Csak vki oda tud jutni, vki nem, sajnos az emberek sztem nagyonnagy %a nem. Mondjuk ez nemcsak ebbe a sportba van igy😊

gordon 24
Sirva fakadok!!! Könyörgöm.. Nem olyanok a feltételek! Hány napig beszéljünk még errõl hogy megértsd? Egyébként az meg a másik, hogy ki irta hogy egy kurva jó idõ ez? Hol olvastál ilyet? Kb 10 perc gyakorlás van benne. Ugy hogy életembe most mentem 2x MAcauban bármilyen játékkal.

Downhill!!

gordon 24
Vann. Napi 600-700km-et vezetek..(cégnél ez a melóm) Persze nem versenykörülmények között.

Downhill!!

Hat, ha te meg beulsz a kocsidba, mar ha van, es annyit latsz ki stb es sorolhatnam, mint a jatekban latsz belso nezetbol, es neked meg realis is, akkor bocs de megerdemled😊

mondjuk azert mert nem vagyok milliomos?, es szetgurizem a belem, hogy megeljek bzmg

hat most mitmondjak erted, a 2.28.x meg 2.35.x kozott nem kis kulonbseg van, hazudozzak meg jopofizzak, hogy dekurvajovagy?😊 sztem ebbol kinottunk mar. Es tudom ki az a Kiss Norbi😊

gordon 24
Igazából nem lehet kiülni a motorháztetõre! Hát leesel, meg ki vezet? 😄 (ezt nem hagyhattam ki sorry😄)

Downhill!!

autoszimulator
mondjuk ha már ekkora tehetség vagy, akkor nemtudom miért számítógépen versenyzel

.: mobilize.hu :.

gordon 24
Azért nem próblja meg mert neki nem élvezhetõ ez.. Pl nekem sem..
De igen biztos igazad. Bénák vagyunk , rossz játékosok, lassuak és a stb.
Igaz érdekes hogy olyan mezõnyben ahol az emlitett Norbi Hazso Tihy indul (ja Kiss Norbi megnyerte az idei Seat Leon Cupát) megálljuk a helyünk.. Biztos szar a mezõny😄

Downhill!!

na re😄 Latom megint elinditott valamit ez a korido😊 Az, hogy ez a ido mennyire realis nemtudom, de megfutottam, es meg maradt is benne. Ugy kezdtem ezt a jatekot is mint a tobbit, amibe elertem dolgokat, hogy csupan szorakozasbol. Aztan idokozben elegge feltunt, hogy nem megy rosszul a dolog😉, ott volt a liga is, es ha mar elindultam es jatszok, akkor miertne probaljak meg az "elithet" tartozni? most azt tokmind1, hogy hogyan ered el, milyen autoval, beallitassal vagy nezettel, senkitse erdekel. Raszantam x idot, hogy megtalaljam a nekem megfelelo autot, es utana ugy beloni a kocsit, ahogy az stilusomnak fekudjon, szerintem ezzel nincs semmi gond. Igazan engem nem zavar, hogy te realisan meg mitomenhogy akarsz jatszani, gondolom sokan vannak ilyenek a ligaba is, hiszen a kozepmezonybe van a legtobb ember. Azt nem ertem, ha a lehetoseg adott, marpedig mindenkinek ugyanannyi, akkor miertnem probaljak meg? vagy lehet megse csak setup meg nezet kerdese?😛

bardocz
mondjuk lehet hogy ha idõmérõre állítod akkor lehet olyanra hogy két kör alatt megolvad a motor meg lekopnak a gumik,mert akkor csak egy kört kell megtenned durván,braham bmw is ezt csinálta F1-ben
gordon 24
Norbi😄 Az egy ufo várjááá. Meg Hazso is😄 Mind2-en indulnak NASCARBAn is õk a fix settel is olyan idõket mennek hogy örület.. Az a 2 ember egy külön mûfaj...

Downhill!!

SimaSuna
de az rF WTCC egészen más mint az orig WTCC..

van aki szét setupolja az agyát és rossz köridõket megy..
van aki 1-2 helyen igazít és játék csúcsot dönt..
lsd: Kiss Norbert
gordon 24
Tudom.. Rfactorral nem egy Wtcc futamot lenyomtam már online. Mindeki más settel ment.. Ezért irom tudom mirõl beszélek, nem most ülök elöször simulátor program elött.

Downhill!!

SimaSuna
ha alap setupal nyomja mindenki az is számít h ki hogy vezeti..
(kanyar levágások, kigyorsítás, féktáv, váltások, szélárnyék, gumi kopás) ez mind mind beleszámít az idõbe..
pl nálunk a HRCbe sok sok olyan verseny volt h 0,004 ezred volt a különbség a race végén az 1-2 közt..a többike 1-2mp-n belül voltak..
ugyanazzal a setuppal..

de
itt is láthatod hoyg 2 különbözõ autó..2 külön setup hogy mérkõzik meg egymással..
Kachow
Most is te beszéltél nekem motorházról! Írtam korábban, játsz úgy ahogy neked jól esik semmi gond! Nem kell kifakadni, nyugi! A setupolás pedig a játék része, ez csak egy plusz dolog amitõl jobb. Nem Nascar hanem Túrautó, úgyhogy ne is hozd össze a kettõt! Ebbõl is abból is vannak játékformák.

hmmm... azt tudom, hogy amikor elsõre mentem vele, akkor 10 kör után fel kellett álnom a gép mellõl, mert nem bírtam tovább koncentrálni, annyira nem lehet hibázni, és annyira együtt van mindenki! engem ez motivál, ezt élvezem... 😊) ami tetszik ebben a játékban az kb ugyanez az érzés... 100%-on és teljes agreszivitás mellett jókat lehet az ai-val bírkózni... 😊)

www.smart-bus.hu

gordon 24
Ez azért van mert a Cliot is azok a srácok csinálják mint a HNR-t amibe én is benne vagyok. Nekik is a reálissabb szetek és nem az elvetemült idõk tetszenek. De sajnos ebben a topikban õk is hülyék ha jól látom.

Downhill!!

gordon 24
Na ez a baj amit megint irsz..

Elsõ dolog.. Senki ebben a topikban nem mondta senkire hogy hülye lenne mert másképp gondolja. Engem nem zavar ha valaki igy játszik! Sõt ha neki igy jó játszon. Gio-val egy csomószor megbeszéltük ezt és abszolut nem hülyéztük egymást sõt még igazán vitára sem került sor.

A másik. Az hogy ki gyors relativ. Ezekkel a feltételekkel amikkel én játszom ez egy elég gyors tempó. Valószinüleg ha én is ugy csinálnám mint õ elérnék hasonló idõket. Ne biztos hogy legyõzném az se biztos hogy megközeliteném tizededekre õt de biztos nem lennék utolsó.. Tapasztalatból beszélek, nem egy ligában mentem. A gyorsaságom nem az elsõ helyre de egy 5 közé jutáshoz elég.

Ami még fontos. Nem azért irtam ezt megint be hogy ekkora országos vita legyen belõle. Nem is azért mert nem birok ilyen jó idõt menni és fáj nekem hogy õ ezt meg tudja futni. Egyszerüen sak leirtam hogy nekem nem tetszik ez a fajta beállitás és én nem igy játszom..

Nem értem minek ebbõl egy ekkora hatamlas szarságot csinálni. Ráadásul elbeszélünk egymás mellett. Ahelyett hogy mindenki tiszteletben tartaná a másik véleményét aztán ennyi..

Az hogy mi tetszt program és mi nem: igaz ez nem egy teszt program, de hidd el nekem mivel egyenlõre igy csinálom, simán lehet olyan idõket auozni kinykeservel, mint az igaziak, lehet Ai-val játszani (csak egy kis AI beállitás)

Szóval a végszó mert már pont elegem van belõle:

Ha neked az a jó hogy kint ülsz a hidegbe a motorháztetön, Olyan beállitásokat csinálsz amivel igazából 1 kört nem tudnál menni akkor tedd azt senkit nem zavar. De ha valaki azt mondja ,hogy Default settel, belsõ nézetben ment egy 2.35-õs idõt macauban, akkor az nem egy tehetségtelen béna, aki csak erre képes, hanem õ igy szeret játszani.

Na én ezzel befejeztem. Szevasztok

Downhill!!

az lehet, de elég kemény, hogy az elsõ 10 szinte egy másodpercen belül van egymáshoz képest! 😊)

www.smart-bus.hu

Istencsászár
clio sarkalatos példa

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pont arról volt szó, hogy a játékban történõ állítgatásnak nem sok köze van a valósághoz, mert olyan értékeket lehet beállítani, amit a valóságban soha nem használnának! ezért tetszik a clio kupa, mert adott a setup, és csak a vezetési tudás számít. ez a lényeg számomra, de lehet, hogy rosszul fogalmaztam...

www.smart-bus.hu

Istencsászár
ez nem realitás a játékban, hanem könnyítés, hisz szabad setupolás esetén valaki jobb, valaki szarabban lövi be a kocsit, ezzel vagy elnyhöz vagy hátrányhoz jut... a fix setup könnyítés hisz leülsz és nyomod, csak a pályára kell koncentrálni, a tesztelési állígatási fázis kilöve s riziko sincs h a másiknak jobban tapad gyorsabb a egyenesbe stb...

szvsz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kachow
Látod, és akkor mivan ha vagyunk 4-en vagy 14-en? Én csak azt mondtam, hogy neked konkrétan van mindig valami ami nem tetszik. Így van: menj olyan ligába ahol azonosak a feltételek és érezd jól magad ha neked ez kell. De attól hogy te nem tudsz gyors lenni még van aki tud és attól még nem lehetetlen idõ. De ami lényeg: ez játék és nem tesztprogram! Ha valaki setupol még nem hülye.

4-en vagyunk... nekem is a full realitás a lényeg!! 😊) én clio kupázom, egyelõre offline, de ott is ez a helyzet... semmit nem lehet állítani, csak a fékerõt és a kormányszöget! 😊)

www.smart-bus.hu