RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Downhill!!
ennél tökind1 melyik verziót szedem le vagy ez is cd kucklsos?
Downhill!!
de 576-ban és cdgalaxisban sem találom:S
Megoldható az hogy a 2006-os Accord a 2007-es seasonba elindulhasson? Illetve, hogy én mehesek vele?
Valaki próbálkozott ezzel?
Üdv
Downhill!!
www.smart-bus.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Macau 2.28.030 na ez aztán tényleg "ûridõ"Ha lenne netalán egy ismétlésed szivesen megnézném,ez igaz lenne Pau-ra is. <#taps>#taps>
Chevrolet Lacetti WTCC
Vagy nem tudsz valahol, valamit? ( Bár ha tudnál be lenne linkelve ...)
Enabled Rolling Starts. This gives the option to choose between rolling or standing start in 1 race format. Choosing 2 race format the first race will be rolling while the second will be standing
Fixed timing on dual core processors (flicker fix on some computers)
Cleaner game exit for non supported video cards
Fixed bug where player was stuck in menu when qualify ran out
Added re-load custom skin feature
Custom skinned cars are now using the correct cameras
Fixed lap times in timing screen (right click on driver)
Fixed low fuel icon. Icon now gets displayed earlier. The color code has changed from yellow to red
Fixed difficulty setting which was previously shared between game modes. Each game mode has its own setting now
Fixed driving aids being switched off in championship mode
Fixed driving aids on/off issues
Tighter cutting rules for Magny Cours
Fixed cutting rule problem in Valencia National
Fixed collision on Porto around pit area
New talent files (driver AI related) for Caterham, F3000, FBMW, Mini and Radical classes which have lead to a wider spread in Qualify. F3000 drivers have improved in wet conditions
AI wet speed has been tweaked for better consistency between tracks
General AI speed tweaks for better consistency against player
Mondjuk érdekes meret ezeket egyszer már kijavították elvileg a korábbi 2 frissítésben <#nemtudom>#nemtudom>
Race 07 WR
Jol meg van csinalva, regisztralsz, bemesz a szerverre, es egybol kiirja bent is az idod a jatekba, ha mesz egy kort. poen
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
De mivel nem serul az auto, igy mindenki ugy, akkor es annyira hasznalja ki a lehetosegeket, ahogy a stilusa, celja, lelkiismerete, stb. engedi.
Ez a versenyág egy "lassú sorozat".
A legjobb példa most az utolsó futam. Yvan Müllerék a TDI Seatot (ez az egyetlen turbóval rendelkezõ márka, nekik csak azért lehet mert Diesel) annyira kihegyezték (setupolták) hogy a 30kg hendickeppel majdnem poleból indult, hogy a két edzés nap és 7 kör alatt befingott a motorja.
Tudom hogy ez egy játék, de ha ezt nézed akkor ebbõl is levonható hogy nagyon minimális különbség az ideálllistól életben a verseny végét jelenti. Játékban meg megnyersz vele két futamot..
Ez nem a játékosok henem a játék hibája..
De mondom nem akarom ezt a vitát már. Tök felesleges fölleg úgy hogy már mindenki ingerült kicsit, már flémelésel vádoljuk egymást személyeskedés stb.. Szerintem mindenki játszon ahogy akar. Én nekem ez felel meg, és igy tartom reállisnak, igy érzem jól magam vele.
Ha a másiknak az a jó, ugy használja. Ezért nem is értem a vita kirobbanását, mert én nem akarom megváltoztatni más ember véleményét felfogását. Szóval haggyuk ezt.
Downhill!!
Autósjátéknak ott van bármelyik szórakoztató arcade cucc, szimmel azért játszik a játékos, mert szeretne közelebb kerülni a valódi nehézségekhez és azoknak megfelelni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
...ez ilyen rácson innen-rácson túl dolog.
Aztán meg mivel a játék nem összefüggésekben gondolkozik mint egy mérnökcsapat, így lehetõség van hülyeségek beállításaira is.
Mert lehet hogy az irányíthatóság jobb köridõt eredményez mint a reális autóbeállítás.
Pl. full puhára veszed az autó futómûvét, össze-vissza leveszed a ki és berugózást, ami az életben azt eredményezné (versenyautós keretek között), hogy lobog az autó az úton,..de mivel így könnyû kézbentartani, a játékban elért köridõd mégis jó lesz.
Állíthatsz olyan értékeket amit szerelõmérnök soha nem állítana.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szerintem meg olyan játékos mint Gio akasztaná fel magát ha default setuppal kellene neki játszani,pláne egy ligában!
Sajnos azt kell mondjam,irjam defaulttal sehova nem lehet jutni,pedig hidd el sajna én sem tudom beállitani az autót.Gio volt olyan rendes,hogy az õ setupjait hasonlitottam össze a az enyémekkel. Pl.Macauban a két nagy egyenesben lehet 250körül autózni a defaultnál meg 210körül vége.Ez a default ez nagyon alacsonyra van állitva szerintem,ezért nem igazán reális számomra amit alapból beállitanak.
Chevrolet Lacetti WTCC
Ráadásul teleflémeled a topicot, mert nem érted, hogy ez csak egy játék. Ezt ne bántásnak vedd, távol álljon tõlem, de nem lehet rajtad eligazodni.
A játék adta setup lehetõségekkel élés már valótlan? Miért áll távolabb a valóságtól ha vki be tudja állítani az autóját (és itt nem segítségekrõl van szó). Ha vki saját maga részére beállítja úgy, hogy jobb érzés vele menni de mégsem megy vele gyorsabban, akkor mi van? A nézetkérdéssel is te jössz elõ mindig. Az esetleges pozítiv idõkülönbségek pedig a játék számlájára írandók és azokra is csak a profik képesek, ha te 5mp-el lassabb vagy akkor ilyen értelemben az sem reális 😊
Downhill!!
sem a WTCCben sem az F1ben sem a Ralliban...
személyre szabott csapat állítja be az autót..
"te" mint versenyzõ csak finomra hangolod..
ellenben itt a játékban mikor te az egész csapatot képviseled.
ezért van a szabadedzés/pálya bejárás..hogy a beállításokat magadra tudd hangolni a kocsin..
De remélhetõleg lesz alkalma megméretni magát minnél jobb mezõnyben is 😊
Sztem, az egész köridõ hercehurcához még egyet hozzátapasztva, meg kell becsülni mindkét oldalt, azt is aki kihegyezi a kocsiját, és azt is aki arra törekszik, hogy minnél közelebb hozza magát a valós versenyzés nehézségeihez.
Mert az utóbbi nem nem akar gyorsan menni, hanem nem tud. Emlékszem amikor nekem ahoz kellett igazítanom a váltó fokozatait, hogy kibírjon 4 órát a motor mert kuplungoltam minden visszaváltást...eleve nem tudod használni az ideális kiosztást.
Bizonyos beállokat pedig elvbõl nem alkalmazok mert unalmas lesz az autó, ...szeretem ha mozog, ha unalmas vezetni, akkor hiába gyors köridõkben, mégsem élvezem...ha pedig nem élvezem akkor nem csinálom.
Uez igaz az FFB-re is, vagy bizonyos moddoknál a botváltóra, hiába vagyok fél-egy másodperccel gyorsabb a kormányon váltva, ha az mod alapjául vett sorozatban padlón váltanak, akkor padlón váltok...és bizonyos kanyarokban, sikánban ez komoly hátrány tud lenni, pláne magas FFB mellett.
Szal mindezeket összeadva sokat lehet bukni az elejéhez képest.
Aki pedig a köridõket kergeti az meg azért kell becsülni, mert megtalálja a pályában a tizedeket-századokat.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Downhill!!