5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#4675 a race07-ben nem lehet a bajnokságban változtani hogy mondjuk én a BMW versenymódban tolhassam a VB-t? :D -
#4674 Hát nem igy van! Hivatalos szerver nem mindig jó mert a fenének sincs kedve betáblázni azt hogy hétfő 5 orakor wtcc kedd 21 órakor Nascar, szerda.....
Viszont néha faszákat játsaznék csak ugy, de egszerüen kiborit ez a sok fasz, aki csak azért van fent hogy kilökjön meg ilyesmi.. Ezért lenne jó valami olyasmi hogy amikor valakinek van kedve csinál egy szervert, és akkor talán ki lehetne szürni ezeket a birkákat! De ok, ha nem hát nem. Nem erőszak! -
Gio #4673 Erre a par emberre minek kulon szerver?:) Publik tokeletes arra, hogy megismerd a palyakat, meg setupot probalgass. A kulfoldi es magyar szervezett versenyek/ligak meg jelszavasak, es mindig szinte televannak.
Ezen korozgetne 5-6 ember vagymi? -
#4672 Rakj rá fekete alphat .. Kamionos játékba ez helyrerakja a csillogást nemtom ebbe jó-e..1 próbát megér! -
Toya #4671 Valszeg az alpha channelt kell sötétítened, már ha van olyan...én festettem, de már nem emlékszem :D -
#4670 leSato-zom :D -
#4669 Persze ez igaz! De őt legalább könyebb leállitani eltávolitani stb! Egy japánnal mit kezdesz?:D -
#4668 de magyar vér istvánok is tudnak olvasni
amúgy ha lesz valami akkor én is bennevagyok/leszek, nemsokára jó lesz a pedálom :) -
#4667 Valaki aki már csinált skint a játékba, meg tudná mondani, hogy mit kell olyankor tenni, ha a kocsi túl fényes? Tehát a színek jóval fakóbbak, és furcsán csillogós a külleme a kocsinak is.. -
HUN BECSEHELY #4666 Gordon--megoldjuk.Csak kérek egy kis idöt még.:) -
#4665 Hát igazából én össze vissza! Ahol éppen olyan pálya stb van..
Igazából az lenne a fasza ha mi csinánánk servert. Magyarok jelszóval pl.. Hogy csak mi tudjunk belépni és a sok vérpitike kint maradjon. Szóval ha neked is meglesz itt is vagyunk egy páran már akinek megvan! Kéne ugy tolnunk.. Vélemény? Lehetne ugy is Servert csinálni hogy a neve az legyen hogy jelszó: magyarok! Aki eltudja olvasni jöhet:D
Az a baj hogy én is próbáltam servert inditani, de egyszerüen nem sikeredik. 5000-es a pnig! Nem értem miért! -
GRomeo #4664 Én meg most szántam rá magam,hogy megvegyem gondoltam hátha lejjeb megy az ára mostanra.
Mostanában online hol vagytok megtalálhatóak?
-
HUN BECSEHELY #4663 THX,akkor elmegyek és megveszem -
#4662 A 2007es Wtcc-ben benne van minden előző is tehát a 2006os szezon is:) -
HUN BECSEHELY #4661 Nekem a 06-kellene most. -
Debilon #4660 hm..ez érdekes..
én tescoban csak a 07-et láttam 7990-ért..
annyiért vedd meg a 23-t együtt, nekem megvan a 06:) -
HUN BECSEHELY #4659 Nagykanizsán a TESCO-ban 7900,a 06,07 egyben -
Debilon #4658 köszi, tehát a feltelepített játékban indítás előtt kell ezt átírni gondolom... -
Debilon #4657 hol 7900 együtt a 06 és a 07? :) -
HUN BECSEHELY #4656 Hali.Megtudja valaki mondani nekem hogy mennyibe kerül most a Játék?Mert a 06,07 eggyött 7900,azt tudom,de külön nem tudom.De ha van valaki aki elcserélné,mert megunta,akkor állok eébe:) -
VO101 tvr #4655 A conf.ini-ben ez legyen:
LANGUAGEINDEX=0 így angol a játék
A dobozos magyar alapban ezt
LANGUAGEINDEX=8 -ra állítja, így magyar.
Ennyi az egész nyelvátállítás. -
Debilon #4654 ami megjelent magyarul dobozos verzió lehet választani az angol telepítési nyelvet? :) mert megvenném... de magyarul nem kell :D akkor inkább megveszem steam-en.. -
#4653 Igen, ott lesz a játékaid közt mindegyik, kitörölhetetlenül :) Letölt, telepít és már megy is.. Vagy csinált belőlük STEAM-el egy Cd-kép féleséget, amit vissza lehet állítani az új systemmel.. -
#4652 Itt is van egy kérdésem.
A Steam a letöltött dolgokat megjegyzi? Tehát ha letörlöm a gépet felteszem a Steamet, beirom a jelszavam, akkor letölti az összes megvásárolt játékom, demom stb? -
#4651 Nekem így is van benne söfőr:D
Most szedtem le amit feltett ezsolt. -
#4650 Na megvan! Henrik segített.
A helyzet: az internet explorerbe irjátok ezt be: steam://install/8680
ha ez megvan szedjétek le a steamen azt a demot amit akar. És onnantol meglesz a pálya is és a Vectre is.. Ugyhogy van benne pilota is:D -
GPx8 #4649 Furcsa. -
#4648 HA csak barokod offline nincs! De a Online versioban van! -
GPx8 #4647 Nincs pilóta a Vectrában. Csak nálam? -
#4646 Már megoldotott nekem is.. Fent van meg steamen.. Majd megirom hogy kell leszedni! Csak elöbb Henrikkel kell beszélnem, mert nem irtam fel basszus -
ezsolt #4645 A pálya és a vectra kiszedve a játékból:
http://www.megaupload.com/?d=46HXB80F
-
#4644 Offline,azt elfelejtettem oda írni. -
#4643 Online modban? Akkor leirhatnád hogy csináltad.. -
Toya #4642 HSW :) -
#4641 Nekem müxik a Vectra és elég jó lett. Tetszik!
-
#4640 Az online verziot nem igazan lehet boviteni, belepiszkalni, stb. -
#4639 Az online versiomba nem müködik! Offline látja a játék de online nem.. Valami tipp? Ott azt csinálja, hogy megduplázza a bmw-ket de vectra nincs. -
#4638 Az nem is olyan a lényeg!! Ami a lényeg azt feltetted!! THX!!!! -
ezsolt #4637 A vectra linkje megvan a pályát még nem találom!
install:C:\Program Files\Steam\steamapps\teneved\race 07\Gamedata\Teams\WTCC07
http://rapidshare.com/files/99582376/Vauxhall_Vectra_R07.rar -
#4636 THX!!
Na most mi van akkor nincs fent valahol?? Az az exe amit te leszedtél nincs a gépeden? Feltehetnéd valahova....